Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
merhaba kızlar,

ben de kalori sayımıyla kilo vermeye karar verdim. bugünki menüm;
sabah;
bir buçuk dilim beyaz ekmek, bir çatal beyaz beynir, bir tane zeytin, birkaç dilim domates 200 kkal.

öğle;
4 kaşık barbunya yemeği, bir dilim beyaz ekmek 400 kkal.

ara;
1 adet mandalina 50 kkal.

akşam;
1 tatlı kaşığı yağ ile hazırlanmış salata, 2 dilim beyaz ekmek 350 kkal.

ara; 2 adet uzun gofret, 1 adet mandalina 150 kkal.

toplam;1150 kkal.

1 saat kadar da yürüdüm.

umarım faydalanırız bu yöntemden. :KK19:

adszjfl.png

bnnucum işte budurrr :)
bunu all :)

Son düzenleme:
ben tokatlıyım ama istanbulda yaşıyorumm :)

anammm bende evlenince istda kalcam inşşş:KK66:

merhaba kızlar,

sabah;
bir buçuk dilim beyaz ekmek, bir çatal beyaz beynir, bir tane zeytin, birkaç dilim domates 200 kkal.

öğle;

ara;

akşam;

toplam;1150 kkal.

1 saat kadar da yürüdüm.

hoşgeldin tatlım aramızaaaaa:emir_bebek::KK71:

merhaba kızlar,

sabah;

öğle;

ara;

akşam;

toplam;1150 kkal.

1 saat kadar da yürüdüm.

hoşgeldin sefalar getirdin :KK8:

ben çok faydasını gördüm umarım herkes faydalanır :KK16:

şeklinide anlatayımda yanlış alma canım.. bi kutunun üstünde form karışık bitki çayı yazıyor ve içinde küçük kavonozda toz var tamam mı canım.. yanlş bişey alma.. bende bu sorun çok oluyor diyetten olsa gerek

hımmm tamam canım anladım dur ben bi aktarlara gidiim inş bulurum hem yok canım ya tabiki yanlış anlamadım sonuçta yardımcı olmaya çalışıyorsun ilgine teşekkür ederim hatta:KK76:eh buldum seni dur sıkmazsam soru soriim şimdi ben aktara gidince form karışık bitki tozu mu dicem rengi beyaz toz mu ciddi ilk sende duydum.Bir de metabolizmayı hızlandırıyor demi kullanma sınırı var mı işte şu kadar gün kullan sonra bırak diye.

Ayyy bak şimdi gördüm şu bahsettiğimiz elmalı tarçınlı içecek var ya canım onu yemekten önce değil sonra içeceksin ki içeceğin etkisi şu zaten:Yemeklerden sonra içilir ki yiyeceklerin yağa dönüşmesini engeller.

hımmm tamam canım anladım dur ben bi aktarlara gidiim inş bulurum hem yok canım ya tabiki yanlış anlamadım sonuçta yardımcı olmaya çalışıyorsun ilgine teşekkür ederim hatta:KK76:eh buldum seni dur sıkmazsam soru soriim şimdi ben aktara gidince form karışık bitki tozu mu dicem rengi beyaz toz mu ciddi ilk sende duydum.Bir de metabolizmayı hızlandırıyor demi kullanma sınırı var mı işte şu kadar gün kullan sonra bırak diye.

Ayyy bak şimdi gördüm şu bahsettiğimiz elmalı tarçınlı içecek var ya canım onu yemekten önce değil sonra içeceksin ki içeceğin etkisi şu zaten:Yemeklerden sonra içilir ki yiyeceklerin yağa dönüşmesini engeller.

anamm dediğin ii oldu saol tatlımmmm:KK71::KK71:

Hoş geldin, iyi ki geldin 1983 :)

Günlüğünü okudum, evliliğe hazırlanıyormuşsun :)
Umarım o zamana kadar harikulade bir genç hanım olursun :KK69:
Menün gayet güzel ama boy ve kilona oranla kalori olarak düşük bir menü olduğunu düşünüyorum.
En azından 90'ların başına gelene kadar 1400 kalori civarında alman senin yararına olur.
Zaten spor da yapıyorsun, mükafatını alacaksındır :KK9:

merhaba kızlar,

sabah;

öğle;

ara;

akşam;

toplam;1150 kkal.

1 saat kadar da yürüdüm.

tozun rengi koyu canım beyaz değil..
hmm tmam cnm içersem yemekten sonra içerm o zamn teşekkürler..
resme bakmayı unutma canım resmi koydm

hoşgeldin sefalar getirdin :KK8:

ben çok faydasını gördüm umarım herkes faydalanır :KK16:

teşekkür ederim arkadaşım :)

Hoş geldin, iyi ki geldin 1983 :)

Günlüğünü okudum, evliliğe hazırlanıyormuşsun :)
Umarım o zamana kadar harikulade bir genç hanım olursun :KK69:
Menün gayet güzel ama boy ve kilona oranla kalori olarak düşük bir menü olduğunu düşünüyorum.
En azından 90'ların başına gelene kadar 1400 kalori civarında alman senin yararına olur.
Zaten spor da yapıyorsun, mükafatını alacaksındır :KK9:

çok teşekkürler nightwinglover :) inşallah olabilirim. ne kadar yüreklendiricisin :)
kalori miktarı az biliyorum ama başlarda motive olmak için hızlı kilo vermek istiyorum. her an vazgeçecekmişim gibi hissediyorum çünkü :)
çok sevdim burayı, umarım beraber zayıflayabiliriz :)

tozun rengi koyu canım beyaz değil..
hmm tmam cnm içersem yemekten sonra içerm o zamn teşekkürler..
resme bakmayı unutma canım resmi koydm

Tamam canım aklımda söylediğin ii oldu tsk:KK71:.
inşallah işine yarar canım.... :)

Bazı şeyler inanç meselesi canım inandığım zaman herşeyin işe yarayacağını düşünüyorum Allahın izniyle faydasını görmeyi umuyorum.

Tamam canım aklımda söylediğin ii oldu tsk:KK71:.

Bazı şeyler inanç meselesi canım inandığım zaman herşeyin işe yarayacağını düşünüyorum Allahın izniyle faydasını görmeyi umuyorum.

tuvalet sorunun varsa kesinlikle çözeceğini umuyorum canım..
ama aşırı tüketme canım ishal yapablir:KK17::KK17::KK17:

teşekkür ederim arkadaşım :)

çok teşekkürler nightwinglover :) inşallah olabilirim. ne kadar yüreklendiricisin :)
kalori miktarı az biliyorum ama başlarda motive olmak için hızlı kilo vermek istiyorum. her an vazgeçecekmişim gibi hissediyorum çünkü :)
çok sevdim burayı, umarım beraber zayıflayabiliriz :)

Arkadaşım hoşgeldin birşey söylemek istiyorum motive olması için hızlı kilo vermek istiyorum yazmışsın ....Bu hızlı kilo vermenin o kadar sakıncaları var ki mesela diyetten çabuk bıkarsın ve yarım bırakırsın (Allah korusun) En sağlıklısı yavaş yavaş sindire sindire kilo vermek ve motive konusuna gelince her cuma kim kaç kilo vermiş burada paylaşıyoruz hani en az kiloyu ben versem de benden çok kilo verenleri görünce sanki ben vermişim gibi motive oluyorum.Yani burada bazı şeyleri paylaşmak dahi çok moral veriyor.O yüzden acele etmemeni tavsiye ederim bir arkadaş yazmıştı ve bende ona çok katılıyorum tartıdaki en ufak bir değişiklik bile insanı mutlu etmeye yetiyor.

X