ben tokatlıyım ama istanbulda yaşıyorumm :)
merhaba kızlar,
ben de kalori sayımıyla kilo vermeye karar verdim. bugünki menüm;
sabah;
bir buçuk dilim beyaz ekmek, bir çatal beyaz beynir, bir tane zeytin, birkaç dilim domates 200 kkal.
öğle;
4 kaşık barbunya yemeği, bir dilim beyaz ekmek 400 kkal.
ara;
1 adet mandalina 50 kkal.
akşam;
1 tatlı kaşığı yağ ile hazırlanmış salata, 2 dilim beyaz ekmek 350 kkal.
ara; 2 adet uzun gofret, 1 adet mandalina 150 kkal.
toplam;1150 kkal.
1 saat kadar da yürüdüm.
umarım faydalanırız bu yöntemden.
anammm bende evlenince istda kalcam inşşş
hoşgeldin tatlım aramızaaaaa
merhaba kızlar,
sabah;
bir buçuk dilim beyaz ekmek, bir çatal beyaz beynir, bir tane zeytin, birkaç dilim domates 200 kkal.
öğle;
ara;
akşam;
toplam;1150 kkal.
1 saat kadar da yürüdüm.
şeklinide anlatayımda yanlış alma canım.. bi kutunun üstünde form karışık bitki çayı yazıyor ve içinde küçük kavonozda toz var tamam mı canım.. yanlş bişey alma.. bende bu sorun çok oluyor diyetten olsa gerek
hımmm tamam canım anladım dur ben bi aktarlara gidiim inş bulurum hem yok canım ya tabiki yanlış anlamadım sonuçta yardımcı olmaya çalışıyorsun ilgine teşekkür ederim hattaeh buldum seni dur sıkmazsam soru soriim şimdi ben aktara gidince form karışık bitki tozu mu dicem rengi beyaz toz mu ciddi ilk sende duydum.Bir de metabolizmayı hızlandırıyor demi kullanma sınırı var mı işte şu kadar gün kullan sonra bırak diye.
Ayyy bak şimdi gördüm şu bahsettiğimiz elmalı tarçınlı içecek var ya canım onu yemekten önce değil sonra içeceksin ki içeceğin etkisi şu zaten:Yemeklerden sonra içilir ki yiyeceklerin yağa dönüşmesini engeller.
bnnucum işte budurrr :)
bunu all :)
merhaba kızlar,
sabah;
öğle;
ara;
akşam;
toplam;1150 kkal.
1 saat kadar da yürüdüm.
kızlar siz nerelisiniz ben çorumluyum ama yurtdışında yaşıorum bakarsınız yakın bi yer çıkar hee oturduğunuz şehir yada aynı şehirdenizdir merak ettim aklıma geldiiii
hımmm tamam canım anladım dur ben bi aktarlara gidiim inş bulurum hem yok canım ya tabiki yanlış anlamadım sonuçta yardımcı olmaya çalışıyorsun ilgine teşekkür ederim hattaeh buldum seni dur sıkmazsam soru soriim şimdi ben aktara gidince form karışık bitki tozu mu dicem rengi beyaz toz mu ciddi ilk sende duydum.Bir de metabolizmayı hızlandırıyor demi kullanma sınırı var mı işte şu kadar gün kullan sonra bırak diye.
Ayyy bak şimdi gördüm şu bahsettiğimiz elmalı tarçınlı içecek var ya canım onu yemekten önce değil sonra içeceksin ki içeceğin etkisi şu zaten:Yemeklerden sonra içilir ki yiyeceklerin yağa dönüşmesini engeller.
Hııı şimdi sorularıma cevap aldım canım ya çooooooooooook teşekkür ederim.
bende Bursa lıyım fakat İstanbul da yaşıyorum
anamm dediğin ii oldu saol tatlımmmm
hoşgeldin sefalar getirdin
ben çok faydasını gördüm umarım herkes faydalanır
Hoş geldin, iyi ki geldin 1983 :)
Günlüğünü okudum, evliliğe hazırlanıyormuşsun :)
Umarım o zamana kadar harikulade bir genç hanım olursun
Menün gayet güzel ama boy ve kilona oranla kalori olarak düşük bir menü olduğunu düşünüyorum.
En azından 90'ların başına gelene kadar 1400 kalori civarında alman senin yararına olur.
Zaten spor da yapıyorsun, mükafatını alacaksındır
tozun rengi koyu canım beyaz değil..
hmm tmam cnm içersem yemekten sonra içerm o zamn teşekkürler..
resme bakmayı unutma canım resmi koydm
inşallah işine yarar canım.... :)
Tamam canım aklımda söylediğin ii oldu tsk.
Bazı şeyler inanç meselesi canım inandığım zaman herşeyin işe yarayacağını düşünüyorum Allahın izniyle faydasını görmeyi umuyorum.
bende istanbuldayım çapada ist tıp fakültesinin oralardayım
sen neredesin ?
teşekkür ederim arkadaşım :)
çok teşekkürler nightwinglover :) inşallah olabilirim. ne kadar yüreklendiricisin :)
kalori miktarı az biliyorum ama başlarda motive olmak için hızlı kilo vermek istiyorum. her an vazgeçecekmişim gibi hissediyorum çünkü :)
çok sevdim burayı, umarım beraber zayıflayabiliriz :)