Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
aslında çok fazla 1000'in üzerine çıkmamaya çalışıyorum
vermem gereken çooook kilo var :26:

çıkmamışsın canım zaten fazla.. yarın 950 alırsın eşitlersin birşey olmaz okadarcıktan :)

maşallah canım çok güzel besleniyorsun
ben spor yapamıyorum haziranda doğum yaptım
hamilelikte 32 kilo aldım
70 tim 102 oldum doğumdan sonra da 84
tabii çok kilo alıp verdiğim için etlerim yumuşak yumuşak
sinir oluyorum ve bacaklarım çok kalınlaştı
ne yapmalıyım ben spor yapmadan zayıflasam da bi faydası olmayacak malesef

haklısın aslında benim kilolar daha yeni
o yüzden psikolojim çok bozuldu hızlıca vermek istiyorum
sizinle birlikte bu kadar dikkat edebiliyorum
normalde çekirdeksiz kolasız çikolatasız 1 akşam dahi geçirmezdim
bugün yediğim ıspanağın 2 katını yer 1 ekmeği bitirirdim

bunları bıraktıysan kendinle gurur duymalısın canım...
sporada gelince yürüyemiyomusun zamanın olmuyomu canım yürüsen yeter
çıkamıyosanda yürüyüşe leslie sansone videoları ile spor yap..

Son düzenleme:
Kıslar ilgimi çekti paylaşmak istedim Angelina Jolie çocuk sahibi olduktan sonra nasıl kilo vermiş duymuş muydunuz :sarımsaklı çay ile

Sarımsaklı Çay Tarifi: Küçük bir zencefil kökünü soyduktan sonra bu kökü 2 fincan su ile kaynatın. Zencefilin toz değil kök olmasına özen göstermelisiniz. Tam 6 dakika kaynattıktan sonra bu suyun içerisine 2 diş ezilmiş sarımsak ekleyin, üzerine 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı kadar limon suyu ekleyin.

Bu çay karışımını iyice karıştırdıktan sonra çayın soğuması için bir kenara bırakın. İyice soğumasına özen göstermelisiniz. Çayınız soğuduktan sonra bu karışımı bir süzgü yardımıyla süzün ve soğuk bir şekilde için. Her gün bir kere bu sarımsak çayını içmeniz size oldukça faydalı olacaktır. En azından Angelina Jolie’ye faydalı olduğunu söyleyebiliriz.

diyor

afiyet olsun hanoicimm ..

Sağol canım, afiyet oldu gerçekten, poğaça özellikle :) canım çok istedi. Dün de burda zaten konusulmustu. Olay kalori sayımı, bi şeyleri az yerim dengelerim dedim, sonra da yavaş yavaş tadını çıkartarak yedim.

Canım hayırlı olsun, bebiş çok güzel de ahh bi de şu alınan kilolar olmasa ama senin dogum sonrasi gitmis bayaa. Bacaklar icin yuruyus sart, ama sende çocuk var tabi. Ben fırsat bulursam nivea body hareketlerini de yapmaya calisiyorum. Onda bacak hareketleri yogun. Sen zaten bebeğine bakarken bayaa bi kalori harcarsın, dikkatli beslenmeye devam edersen arada da biraz bu hareketleri yapabilirsen kalın bacak filan kalmaz merak etme Ama süt yapıcak diye kesinlikle şekerli şeyler yeme bence, her konustugum arkadasım öyle almış. Sonuçta glikoz glikozdur, tatlıda da var meyvede de, patateste de nasıl aldığın önemli.

Son düzenleme:

evet canım bende öyle düşünüyorum kaçamaklarım oluyor ama sonuçta 1000 kaloriyi geçmiyorum. kaçamak yapsamda kilo veriyorum

bi çayla o kadar vermek imkansz bence.. ayrıca o kesin aç kalıp vermiştir bu kiloyu :)
ayrıca ben içemem sanırım o çayı yeşilçayı zor içiyorumm

tabiki çayı içip bol bol yememiştir çay zayıflamasını hızlandırmıştır malum diyetsiz olmaz.Bende dedim hoşuna giden olursa yardımcı oliim benim aklıma uydu gibi e sarmısak kokmaz diye düşünüyorum bal ve limon suyu kokusunu götürür e kaynatıyoruz da ya o yüzden etkisi olmaz dedim bilmem ne kaybederiz nasıl olsa günde 2 litre su içiyorum bir bardak da bunu içiimdiye içimden geçti belki sizin de ilginizi çeker diye paylaşmak istedim.

ilgimi çekti zaten canım teşekkür ederim.. gerçekten denersen sonuçları ve tadını paylaşırsan sevinirim

ilgimi çekti zaten canım teşekkür ederim.. gerçekten denersen sonuçları ve tadını paylaşırsan sevinirim

Tamam canım bu aralar regl ile uğraşıyorum malesef hiç birşey yapamıyorum haftaya başlarım sonuçları da seve seve paylaşırım :80:

Tamam canım bu aralar regl ile uğraşıyorum malesef hiç birşey yapamıyorum haftaya başlarım sonuçları da seve seve paylaşırım :80:

bende haftaya metobalzma hzılandırıcı bir çay içicem 1 hafta yemeklerden önce içiliyormuş. bir hafta sonra bırakılıyormuş. takımdan bi arkadaşa diyetisyen vermiş.. blirsinz zaten elma limon karabiber tarçın falan var içinde..

bi arkadaşta almanların gece yatmadan önce 1 limon suyu ile 1 bardak su içtiklerini söyledi. yağ yakmaya çok faydalıymışş

bunları bıraktıysan kendinle gurur duymalısın canım...
sporada gelince yürüyemiyomusun zamanın olmuyomu canım yürüsen yeter
çıkamıyosanda yürüyüşe leslie sansone videoları ile spor yap..

o kada ryoruluyorum ki hiç yürümek istemiyorum sabahları işe giderken 15-20 dk ancak
o da hergün işe geç kaldığım için yoksa servisle gitsem onu da yürüyemem

o kada ryoruluyorum ki hiç yürümek istemiyorum sabahları işe giderken 15-20 dk ancak
o da hergün işe geç kaldığım için yoksa servisle gitsem onu da yürüyemem

20 dk 20 dkkadır canım .. ama bnu işe gidiyor gbi değilde spora çıkmış gbi düşün kendini o zamn daha çok işe yarıyor.. nedense bende öyle oluyor.. birazda psikolojik kilo vermek çnkü :)

Evet canım biliyorum o karışımı hatta eski sayfalara bakarsan bende bu topikte paylaşmıştım bu içeceği iki haftada iki kilo verdirdi o zamanlar düzenli içiyordum da şimdi düzenim bozuldu malesef ayrıca karabiber yerine ben zencefili tavsiye ediyorum ilk kez yaptığımda karabiber kullandım ve zar zor nefesimi tutup tek seferde içiyordum ikinci sefer baktım olmuyo zencefil de metabolizmayı hızlandırıyor diye ikisini yer değiştirdim zencefil içerken biraz yakar ama karabiberden çok çok daha iyi bence ...Tabi seçim senn

Limonlu suyu da düşüncem canım teşekkürler..

çok sağol canım çok fazla aldığım için çok gitti
yerken iyiydi işte hiç çok kilolu olmadım bu kadar kafaya takacağımı hiç düşünmemiştim
hamileyken aşırı dondurma yiyodum kilolarımı ona borçluyum bir de KFC'ye tabi ekstrem menüleri yedim yedim
nivea body i çok önceden yapmıştım

dediğiniz videolara bakıcam en kısa zamandaa

Kıslar bir de birşey sormak istiyorum ben tek başına diyetin çok güsel sonuçlar vereceğine inanmıyorum bazı şeylerle süslemek lazım mesela sabahları kaklar kalkmaz aç karnına ılık su içen var mı ya da sirkeli su ya da buna benzer birşeyler biliyor musunuz.Kalori sayıyoruz çok güzel bir de süsleyip kalıcı yapsak

evet kızlar bende buna kattılıyorum diyeti süslememiz lazım ben 2 lt kadar su içiyorum ama çayları hep unutuyorumm

aldığım kararlar şunlar..

1.)sabah 1 bardak sıcak-ılık arası 1 bardak limonlu su içeceğim
2.) 2-3 bardak yeşil çay içeceğim
3.)1-2 bardak 5i 1 yerde içeceğim
4.)1 kase yoğurda form bitkisel tozu karıştırıp yiyeceğim.(wcye çok yardımcı arkadaşlar..)
5.)yatmadan önce 1 bardak sirkeli sıcak su içeceğim..
6.)hergün kesin 1.5 - 2 lt su içeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…