1080 çok değil canım gayet güzell... afiyet olsun :)
aslında çok fazla 1000'in üzerine çıkmamaya çalışıyorum
vermem gereken çooook kilo var :26:
Ya kızlar kilo verenleri tebrik ederim, darısı hepimizin başına :) Benim baskülümle sorunlarım var. Benimki hep 1 kg eksik gosteriyordu. Tartıldıgımda 1 eklerdim. 3 gun hassas tartı olmasina ragmen gramı gramına aynı gösterince bende pilini çıkardım tekrar taktım. biraz bekledim tekrar tartıldım. 56 çıktım. 1 ekleyince 57Oysa ben 3 gün önce 56.7 ydim
Neyse sanırım tartıdan çok görüntüme ve kıyafetlerime güvenmem gerekiyor.. gelelim bugunku yediklerime :)
Sabah: Kalkınca sirkeli ılık su, 2 kuru kayısı(36)
1 haşlanmış yumurta(80)
1/4 dilim beyaz ekmek(20)
2 zeytin(15)
Maydanoz
Yeşil çay
Ara: 1/2 peynirli poğaça(125)
Öğle:
1/2 kase sebze çorbası(70)
1/2 porsiyon zeytinyağlı pazı(100)
Ayran(70)
Salata(50)
Ara: 1 büyük elma(80)
Akşam: 1 kase yağsız mercimek çorbası(250)
Toplam: 900 kalori
Aksam da kosu bandında yurudum 200 kalori yaktım.
Katremcim 1080 kalorinin nesi fazla ki?
Hem sen 80'li kilolardasın, 1300- 1400 kaloriye kadar yolun var.
80'li kilolarda 1000 kalori alırsan 70'e ya da 60'a geldiğinde ne yapacaksın?
Ben mesela 1400-1500 lerdeyim, 70'in ortalarında 1300, 60 lı kilolarda da 1100-1200 almayı planlıyorum.
haklısın aslında benim kilolar daha yeni
o yüzden psikolojim çok bozuldu hızlıca vermek istiyorum
sizinle birlikte bu kadar dikkat edebiliyorum
normalde çekirdeksiz kolasız çikolatasız 1 akşam dahi geçirmezdim
bugün yediğim ıspanağın 2 katını yer 1 ekmeği bitirirdim
Bir ayda da 11 kilo vermiş
afiyet olsun hanoicimm ..
maşallah canım çok güzel besleniyorsun
ben spor yapamıyorum haziranda doğum yaptım
hamilelikte 32 kilo aldım
70 tim 102 oldum doğumdan sonra da 84
tabii çok kilo alıp verdiğim için etlerim yumuşak yumuşak
sinir oluyorum ve bacaklarım çok kalınlaştı
ne yapmalıyım ben spor yapmadan zayıflasam da bi faydası olmayacak malesef
Sağol canım, afiyet oldu gerçekten, poğaça özellikle :) canım çok istedi. Dün de burda zaten konusulmustu. Olay kalori sayımı, bi şeyleri az yerim dengelerim dedim, sonra da yavaş yavaş tadını çıkartarak yedim.
bi çayla o kadar vermek imkansz bence.. ayrıca o kesin aç kalıp vermiştir bu kiloyu :)
ayrıca ben içemem sanırım o çayı yeşilçayı zor içiyorumm
ilgimi çekti zaten canım teşekkür ederim.. gerçekten denersen sonuçları ve tadını paylaşırsan sevinirimtabiki çayı içip bol bol yememiştir çay zayıflamasını hızlandırmıştır malum diyetsiz olmaz.Bende dedim hoşuna giden olursa yardımcı oliim benim aklıma uydu gibi e sarmısak kokmaz diye düşünüyorum bal ve limon suyu kokusunu götürür e kaynatıyoruz da ya o yüzden etkisi olmaz dedim bilmem ne kaybederiz nasıl olsa günde 2 litre su içiyorum bir bardak da bunu içiimdiye içimden geçtibelki sizin de ilginizi çeker diye paylaşmak istedim.
ilgimi çekti zaten canım teşekkür ederim.. gerçekten denersen sonuçları ve tadını paylaşırsan sevinirim
Tamam canım bu aralar regl ile uğraşıyorum malesef hiç birşey yapamıyorumhaftaya başlarım sonuçları da seve seve paylaşırım :80:
bunları bıraktıysan kendinle gurur duymalısın canım...
sporada gelince yürüyemiyomusun zamanın olmuyomu canım yürüsen yeter
çıkamıyosanda yürüyüşe leslie sansone videoları ile spor yap..
o kada ryoruluyorum ki hiç yürümek istemiyorum sabahları işe giderken 15-20 dk ancak
o da hergün işe geç kaldığım için yoksa servisle gitsem onu da yürüyemem
bende haftaya metobalzma hzılandırıcı bir çay içicem 1 hafta yemeklerden önce içiliyormuş. bir hafta sonra bırakılıyormuş. takımdan bi arkadaşa diyetisyen vermiş.. blirsinz zaten elma limon karabiber tarçın falan var içinde..
bi arkadaşta almanların gece yatmadan önce 1 limon suyu ile 1 bardak su içtiklerini söyledi. yağ yakmaya çok faydalıymışş
Sağol canım, afiyet oldu gerçekten, poğaça özellikle :) canım çok istedi. Dün de burda zaten konusulmustu. Olay kalori sayımı, bi şeyleri az yerim dengelerim dedim, sonra da yavaş yavaş tadını çıkartarak yedim.
Canım hayırlı olsun, bebiş çok güzel de ahh bi de şu alınan kilolar olmasa ama senin dogum sonrasi gitmis bayaa. Bacaklar icin yuruyus sart, ama sende çocuk var tabi. Ben fırsat bulursam nivea body hareketlerini de yapmaya calisiyorum. Onda bacak hareketleri yogun. Sen zaten bebeğine bakarken bayaa bi kalori harcarsın, dikkatli beslenmeye devam edersen arada da biraz bu hareketleri yapabilirsen kalın bacak filan kalmaz merak etmeAma süt yapıcak diye kesinlikle şekerli şeyler yeme bence, her konustugum arkadasım öyle almış. Sonuçta glikoz glikozdur, tatlıda da var meyvede de, patateste de nasıl aldığın önemli.
Kıslar bir de birşey sormak istiyorum ben tek başına diyetin çok güsel sonuçlar vereceğine inanmıyorum bazı şeylerle süslemek lazım mesela sabahları kaklar kalkmaz aç karnına ılık su içen var mı ya da sirkeli su ya da buna benzer birşeyler biliyor musunuz.Kalori sayıyoruz çok güzel bir de süsleyip kalıcı yapsak