Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
benim günlük almam gereken kalori 2000 bunu 1700 düşürdüğümde haftada 1 kilo verdim ayrıca günde 20 dakika pilates yaptım

Son düzenleme:
nerdesiniz millet yaa.hani yeni gelenler de yok.benim dün ne bulsam yiyesim vardı.bugün regl oldum ondanmış.600-700 gr çok çıktım bugün ödemden ama eskisi gibi tatlı krizlerim gelmiyor özel günlerde.karatay hoca sağlıklı beslenirseniz tatlı krizi gelmez zaten diyor demek doğruymuş.sadece kendimi iyi hissedeyim diye arada kuru incir yetiyor.benim gibi çantasında sürekli çikolata taşıyanlar artık incir taşıyalım.inanın 1 tane yiyin sonra çikolata istemeyeceksiniz(50 kcal)

bu arada kalorisepetinden hesaplıyorum ben.fittingo ile karşılaştırdım.çok fark olmamamk ile beraber fittingo sitesindeki kaloriler daha az.daha moral verici fittingo yani genel olarak.hangisi doğru bilinmez tabi

bugün 8. günüm. sabahları son 3 gündür 70.300 - 70.00 - 70.500 leri gördüm. ortalama 1 kg verdim diyebilirim. 1000-1200 kalorinin üzerine hiç çıkmadım. çokta bunalmadım doğrusu. ilk 3 gün çok zor geçti. ama 4. gün alışmaya başladım.

çok ağır yavaş kilo veriyorum sanki, moralim bozuldu doğrusu ama 1 ay da anca belli olur değil mi arkadaşlar?

endişe etme verirsin kilolarını.sabırlı ol ısrarcı ol canım

adet dönemim bu kez benim için çok zordu. inşallah senin öyle olmaz.bugün kalori saymadan sakin bir gün geçircem. hazır bir ürün var ondan içiyorum.biraz mental olarak da sakinleşmem lazım. gözlerimin altı morardı uykusuzluktan. uykusuz kalınca yeme düzenim de bozuluyor.

yaa evet herkes nerelerde bu site baş tacımız olmalı kilo verirken birbirimiz bakalım ki motivasyonumuz artsınn

bi şey soracağım dondurulmış patetes yedim bugün ama kızartmadın fırında yağ ,tuz falan yok yani 100 gr mı 137 kalori yazıyor arkasında 160-170 gr yedim 230 kalori falan ediyor o zaman.sizce hesapta yanlışlık var mı?

pişince kalori değerleri değişiyor ama seninkinde yağ tuz yok.haşlanmış patates gibi oluyor kalorisi değişmiyor.bence hesap doğru

8 günde 1 kiloya bence gayet hızlı:)ama malesef giden ödem.bundan sonra yağ yakmaya başlıycaksın.amacın böyle yaşamaya alışmak olsun.yağlar er geç tıkır tıkır gidecek

ben yine bozdum diyeti hafta sonu mülakatım vardı katiplik sözlü mülakatı olmadı tabi mutsuzluktan yedikçe yedim durduramıyorum kendimi ya bir an önce diyete geri dönmem lazım

kızlarr bugünkü menümm tüm hızla devam ediyorum en az 2 hafta daha böyleyim bakalım ne kadar düşmüşüm 2 hafta sonra tartılma zamanı

sabah 165 kalorilik bir tost
ara yeşil çay+elma =60 kalori
öğlen çok az fırın patetes=228 kalori+bir küçük parça börek=200 kalori+ketçap mayonez=138 kalori=576 kalori
ara yeşil çay +kuruyemiş =100 kalori
akşam salata+yoğurt =200 kalorilik

toplam 1100 kalori
sporla yakılan 400 kalorii

bugün 30 dk hulahop çevirdim 300 kalori yaktım yani biraz ağrılarımı artırdı ama ne yapayım,kararlıyım bir 10 kilo daha vermeye başarcam inşallah

selam kızlar.
bende kilo vermek istiyorum yaa ama beceremiyorum. bu topiği farkettim. insallah gaza gelip veririm sizinle.
bu arada 9 aylık bebeğim var ve hala emziriyorum. ben emzirme döneminde kilo aldım zaten resmen gözüm dönüyo tatlı deyince

bana bi yardımcı olurmusunuz ? kaç kalorilik diyetle kaç haftada ortalama kaç kilo veriyosunuz ?

kızlar dünden beri fittingoya giremiyorum. yani girebiliyorum da bilgilerimi falan yazamıyorum.

sizde de aynı sorun var mı ?

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de zayıflamak istiyorum. Bu kalori sayma yöntemi işe yarıyor mu

Selam kızlar hadi kimse yazmıyo mu. Bana yardım edecek kimse yok mu. Kendimi şöyle anlatayım: Ömrüm diyet yapmakla geçti benim. kendimi bildim bileli bunun için uğraşıp duruyorum. Bayağı verdim ama artık veremiyorum. bu yöntemle bi 6 kilo daha versem süper olacak. hadi bana yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum. ha bi de bu derdi benimle paylaşacak benimle aynı sıkıntıyı çeken birileriyle belki buradan dostluk kurabiliriz diye umuyorum:)

günaydın, benimde yaklaşık 15 aylık bir oğlum var. ilk defa kendime uygun bir diyet buldum doğrusu.

bu diyet gibi birşey değil aslında, günlük aldığın kalorinin altına düşmek gibi birşey. internetten yaşına boyuna yaşam şekline göre alman gereken kaloriyi hesaplayabilirsin. mesela benim günde 1800 kalori almam gerekiyor, ben ise 1000 kalorilik beslenmeye çalışıyorum. yani günde 800 kalori eksik besleniyorum. vücudumuz harcadığımız her 7700 kalori için 1 kg yakarmış, yani ortalama haftada 1 kg zayıflıyorum. diğer diyetler gibi şok edici sonuçlar beklenmemeli. bu artık senin yaşam tarzın oluyor, porsiyonlarıını küçültüyorsun. ama yediğin her şeyin kalorisini yazıyorsun, gün sonu hesaplıyorsun, zaten yazmaya not tutmaya bayılırım. eğer katılmak istersen birbirimize destek olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…