benim günlük almam gereken kalori 2000 bunu 1700 düşürdüğümde haftada 1 kilo verdim ayrıca günde 20 dakika pilates yaptım
bugün 8. günüm. sabahları son 3 gündür 70.300 - 70.00 - 70.500 leri gördüm. ortalama 1 kg verdim diyebilirim. 1000-1200 kalorinin üzerine hiç çıkmadım. çokta bunalmadım doğrusu. ilk 3 gün çok zor geçti. ama 4. gün alışmaya başladım.
çok ağır yavaş kilo veriyorum sanki, moralim bozuldu doğrusuama 1 ay da anca belli olur değil mi arkadaşlar?
nerdesiniz millet yaa.hani yeni gelenler de yok.benim dün ne bulsam yiyesim vardı.bugün regl oldum ondanmış.600-700 gr çok çıktım bugün ödemden ama eskisi gibi tatlı krizlerim gelmiyor özel günlerde.karatay hoca sağlıklı beslenirseniz tatlı krizi gelmez zaten diyor demek doğruymuş.sadece kendimi iyi hissedeyim diye arada kuru incir yetiyor.benim gibi çantasında sürekli çikolata taşıyanlar artık incir taşıyalım.inanın 1 tane yiyin sonra çikolata istemeyeceksiniz(50 kcal)
yaa evet herkes nerelerde bu site baş tacımız olmalı kilo verirken birbirimiz bakalım ki motivasyonumuz artsınn
bi şey soracağım dondurulmış patetes yedim bugün ama kızartmadın fırında yağ ,tuz falan yok yani 100 gr mı 137 kalori yazıyor arkasında 160-170 gr yedim 230 kalori falan ediyor o zaman.sizce hesapta yanlışlık var mı?
bugün 8. günüm. sabahları son 3 gündür 70.300 - 70.00 - 70.500 leri gördüm. ortalama 1 kg verdim diyebilirim. 1000-1200 kalorinin üzerine hiç çıkmadım. çokta bunalmadım doğrusu. ilk 3 gün çok zor geçti. ama 4. gün alışmaya başladım.
çok ağır yavaş kilo veriyorum sanki, moralim bozuldu doğrusuama 1 ay da anca belli olur değil mi arkadaşlar?
ben yine bozdum diyetihafta sonu mülakatım vardı katiplik sözlü mülakatı olmadı tabi mutsuzluktan yedikçe yedim durduramıyorum kendimi ya bir an önce diyete geri dönmem lazım
selam kızlar.
bende kilo vermek istiyorum yaa ama beceremiyorum. bu topiği farkettim. insallah gaza gelip veririm sizinle.
bu arada 9 aylık bebeğim var ve hala emziriyorum. ben emzirme döneminde kilo aldım zatenresmen gözüm dönüyo tatlı deyince
bana bi yardımcı olurmusunuz ? kaç kalorilik diyetle kaç haftada ortalama kaç kilo veriyosunuz ?