Selam kızlar hadi kimse yazmıyo mu. Bana yardım edecek kimse yok mu. Kendimi şöyle anlatayım: Ömrüm diyet yapmakla geçti benim. kendimi bildim bileli bunun için uğraşıp duruyorum. Bayağı verdim ama artık veremiyorum. bu yöntemle bi 6 kilo daha versem süper olacak. hadi bana yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum. ha bi de bu derdi benimle paylaşacak benimle aynı sıkıntıyı çeken birileriyle belki buradan dostluk kurabiliriz diye umuyorum:)
yetiştim bacım geldim :) bende yeniyim burda.56 kiloyum aynen 5 kilo versem süper olucak çünkü daha fazla gösteriyorum.yapmadığım diyet kalmadı.o iğrenç lahana çorbasını bile içtim günlerce ama bıkıyo insan.kalori hesabı ile zayıflayanlar var tabi.bende öyle yapıyrum bugünden itibaren.netten bayaa baktım yiyecek kalorilerine.sabah bir dilim ekmekle peynir.gün içinde 4 kase çorba.1 meyve.yediğin zaman 1000 kaloriyi geçmiyo ve gayette doyurucu bi menü.ben bunu denicem çorbamı yaptım bile teyteytey :)
Selam kızlar hadi kimse yazmıyo mu. Bana yardım edecek kimse yok mu. Kendimi şöyle anlatayım: Ömrüm diyet yapmakla geçti benim. kendimi bildim bileli bunun için uğraşıp duruyorum. Bayağı verdim ama artık veremiyorum. bu yöntemle bi 6 kilo daha versem süper olacak. hadi bana yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum. ha bi de bu derdi benimle paylaşacak benimle aynı sıkıntıyı çeken birileriyle belki buradan dostluk kurabiliriz diye umuyorum:)
selam canım. 155 boyum 51 kilom. 45 olmak istiyorum ben yamerhaba canım hoşgeldin, şu an kaç kilosun boyun kaç,kaç kilo vermek istiyorsun. kilolu insanların kilo vermesi zayıflara göre daha kolay oluyor gözlemlediğim kadarıyla. burada kalori sayma yöntemini çok iyi uygulayan arkadaşlar var onların listelerine bakarak kendini motive edebilirsin. 1000 -1200 arası çoğu kişinin tercihi ve de etkin bir tercih.gerçekten de zayıflıyorsun. bir noktada kilo vermen durabiliyor vs vs. o gün gelince onları da konuşuruz. iyi rejimler canım :)
selam canım. 155 boyum 51 kilom. 45 olmak istiyorum ben ya
Yaaa aynen o iğrenç lahana çorbasını ben de denedim ama 2 gün dayanabildim. sen kalori sayma yöntemini denedin miii işe yarıyo mu
Ben de yaklaşık 1 aydır bu yöntemle kilo vermeye çalışıyorum.gayet memnunum.üstelik.fit....o neyse ismini tam veremem reklam olur.ordan devam ediyorum.alınan verilen kalorileri benim yerime gesaplıyor.hatta sınırı da belirliyor
Kalori sayınca daha kontrollü kilo verilebiliyor ama insan kendini kapanda gibi hissediyor ya. 20 kalori için daha az sevdiğim şeyi tüketmek zorunda kalmak çok kötü.
Arkadaşlar bende geçen sene kalori hesabıyla 17 kilo verdim. Sonra 1 yıl hiç kilo almadım. Kışın 3 kilo aldım..Şimdi diyetteyim yine bu yöntemle veriyorum..Kesinlikle bu yöntemi tavsiye ediyorum çünkü herşeyden yiyiyorsunuz kalorisine göre..