Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

yetiştim bacım geldim :) bende yeniyim burda.56 kiloyum aynen 5 kilo versem süper olucak çünkü daha fazla gösteriyorum.yapmadığım diyet kalmadı.o iğrenç lahana çorbasını bile içtim günlerce ama bıkıyo insan.kalori hesabı ile zayıflayanlar var tabi.bende öyle yapıyrum bugünden itibaren.netten bayaa baktım yiyecek kalorilerine.sabah bir dilim ekmekle peynir.gün içinde 4 kase çorba.1 meyve.yediğin zaman 1000 kaloriyi geçmiyo ve gayette doyurucu bi menü.ben bunu denicem çorbamı yaptım bile teyteytey :)

Yaaa aynen o iğrenç lahana çorbasını ben de denedim ama 2 gün dayanabildim. sen kalori sayma yöntemini denedin miii işe yarıyo mu

merhaba canım hoşgeldin, şu an kaç kilosun boyun kaç,kaç kilo vermek istiyorsun. kilolu insanların kilo vermesi zayıflara göre daha kolay oluyor gözlemlediğim kadarıyla. burada kalori sayma yöntemini çok iyi uygulayan arkadaşlar var onların listelerine bakarak kendini motive edebilirsin. 1000 -1200 arası çoğu kişinin tercihi ve de etkin bir tercih.gerçekten de zayıflıyorsun. bir noktada kilo vermen durabiliyor vs vs. o gün gelince onları da konuşuruz. iyi rejimler canım :)

selam canım. 155 boyum 51 kilom. 45 olmak istiyorum ben ya

Yaaa aynen o iğrenç lahana çorbasını ben de denedim ama 2 gün dayanabildim. sen kalori sayma yöntemini denedin miii işe yarıyo mu

ewet bikaç ay öce denemiştim ve 9 günde 1,5 kg vermiştim tabi zencefil sarımsak çayıda içtim günde iki sefer

Ben de yaklaşık 1 aydır bu yöntemle kilo vermeye çalışıyorum.gayet memnunum.üstelik.fit....o neyse ismini tam veremem reklam olur.ordan devam ediyorum.alınan verilen kalorileri benim yerime gesaplıyor.hatta sınırı da belirliyor

ewet bende hesaplatıyorum bi sitede pek kolay oluyo.zaten aburcubur ekmek şeker ve ağır yemek yemezsek 1000 kaloriyi geçmiyoruz.ben 9 gün boyunca çorba içtim.farklı çorbalar.salata ve yoğurt yedim.sabahlarıda 1 dilim ekmek peynir falan.bi tanıdığım bu şekilde 10 kilo verdi 1,5 ayda 70 e düştü

Evet bu yöntem çok çok iyi.Diğerleriyle sürekli kendini sıkıyorsun onu yiyemem bunu yiyemem.Bu yöntemle her şeyi yiyorsun sadece porsiyonlarin kücük.Tepeleme tabak pilav yiyeceğine pilavın 1 kaşığının 45 kalori olduğunu bilip 4 kaşik falan yiyorsun ya da canın cok cikolata isterse bir arada elma yerine kucuk bir parça çikolata yiyebiliyorsun Uzun süreli diyet yapacaklar için en iyi yöntem sıkılmadan devam

bugun ikinci gunum inanın çok büyük çaba sarfediyorum dün 650 kkl aldım 300 kkl spor yaptım. fitingoya göre gunluk ortalama 750 kkl almam gerekmiş.yani 1000 alıp hergun hulahop cevirmem gerek yarım saat inşallah başarıcam 14 hafta sonraya eğer hiç bozmazsam 53 kilo olabilirmişim 3,5 ay demek. su sıralar az kalori alıyorum cunku hafta sonu cok azıtmıştım. çılgın gibiydim off hatırlamak bile istemiyorum

yaa bugün yemekhanede baklava vardı daynamadım gitti (((
öğlen pek bir şey yiyememiştim ama gene de üzüldüm

sabah tost 165
ara yeşil çay+elma =60
öğlen atıştırmalık bi şeyler 125 kalori
akşam çorba 190 +4 kaşık ıspanak+1 kaşık yoğurt 235 +1 peynirli börek milföy 160+3 küçük dilim cevizli baklava 300=885 kalori

toplam 1032

kızlar akşam yemeğinin kalori değerlerinde bir yanlışlık var mı?fittingo da çok daha az yazıyor bunlarda da o kadar da az değildir dedim ıspanağa 114 yazıyor mesela anlamadım hiç

Biri benim yerime hesaplar mı bir aydır bu kadar yememiştim cesaretim yok:)) 2 haşlanmış yumurta her biri 60 grm falan;küçük birer domates salatalık ;10 grm bitter çikolata; bir kase sütlaç;1 kıymalı biber dolması,1 kuru patlıcan dolması, 2 yaprak sarması,2 orta boy kepçe mercimek çorbası.....of yazarken yoruldum ama korkmayın hepsi bu

Spor olarakta tam 3 saat genel ev temizliği zaten sanırım buna güvendim.süpür sil tuvaletbanyo yıka hepsi bir arada

Kalori sayınca daha kontrollü kilo verilebiliyor ama insan kendini kapanda gibi hissediyor ya. 20 kalori için daha az sevdiğim şeyi tüketmek zorunda kalmak çok kötü.

Kalori sayınca daha kontrollü kilo verilebiliyor ama insan kendini kapanda gibi hissediyor ya. 20 kalori için daha az sevdiğim şeyi tüketmek zorunda kalmak çok kötü.

aynen öyle hangi diyeti yaparsan yap stresli oluyo ama sonunu düşününce mutlu oluyorum kimbilir zayıflasam nekadar mutlu olucam deyip dikkat ediyorum 2 gündür gene.psikolojim bozuldu.millet 30 kilo veriyo ben 5 kilonun içinden çıkamadım :)

Arkadaşlar bende geçen sene kalori hesabıyla 17 kilo verdim. Sonra 1 yıl hiç kilo almadım. Kışın 3 kilo aldım..Şimdi diyetteyim yine bu yöntemle veriyorum..Kesinlikle bu yöntemi tavsiye ediyorum çünkü herşeyden yiyiyorsunuz kalorisine göre..

harika canım süper! günlük kaç kalori almıştın bir de spor yapmışmıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…