Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Arkadaşlar bende geçen sene kalori hesabıyla 17 kilo verdim. Sonra 1 yıl hiç kilo almadım. Kışın 3 kilo aldım..Şimdi diyetteyim yine bu yöntemle veriyorum..Kesinlikle bu yöntemi tavsiye ediyorum çünkü herşeyden yiyiyorsunuz kalorisine göre..

inşş canım yaa kafayı taktıkça iyice mutsuz oluyorum.56 kiloyum ama 60 kg olanlar benden daha zayıf görünüyo.bende başladım bugün 3.günüm.51 olmam lazım bakalım nekadar sürede vericem :KK43:

Biri benim yerime hesaplar mı bir aydır bu kadar yememiştim cesaretim yok:)) 2 haşlanmış yumurta her biri 60 grm falan;küçük birer domates salatalık ;10 grm bitter çikolata; bir kase sütlaç;1 kıymalı biber dolması,1 kuru patlıcan dolması, 2 yaprak sarması,2 orta boy kepçe mercimek çorbası.....of yazarken yoruldum ama korkmayın hepsi bu

Kendi alıntıma cevap vereyim bari kimse beni ciddiye almamış:)bir günde hesaplanmamış olsun.

inşş canım yaa kafayı taktıkça iyice mutsuz oluyorum.56 kiloyum ama 60 kg olanlar benden daha zayıf görünüyo.bende başladım bugün 3.günüm.51 olmam lazım bakalım nekadar sürede vericem :KK43:
canım bunun sebebi spor. spor da yapman lazım ki vücudun sıkılaşsın daha zayıf görün. kaslı vücutlar daha kilolu olsalar bile daha zayıf görünürler.

Herkese cevap vereyim. Ben 67.700 idim. 3 ay içinde bu yöntemle 17 kilo verdim 50'ye çıktım. Sonrasında hep 52'lerde dolanıyordum. Kışın abartısız yedim 55.700 oldum. Pazartesiden beri diyetteyim. Şuan 53.600'üm. 50'ye kadar devam edicem.Kaç kalori alıyorsun diye soruyorlar 1000 civarında ama hesabım asla 1500'ü geçmiyor. Hızlı kilo vermek istiyorsanız 1000'i geçmeyin.
Bu arada 1000'den az kalori alırsanız zaten istemeden de olsa yani spor yapmadan da zayıflarsınız. Ama ben bacaklarım için spor yapıyorum. Her akşam 30 dk bisiklet çeviriyorum. Bacak hareketleri yapıp, 50 mekik çekiyorum..

ben iki gündür çok abarttım ya :KK43: whoper menüler sarma beytiler ye allah ye. kalori hesabına göre 1200 ü geçmemişim ama vicdan azabı çekiyorum

geçen hafta gram dahi verememiştim ve açıkcası acaba bişeyleri yanlış mı yapıyorum yöntem mi değiştirsem diye düşünmeye başlamışttım pazartesi 56.1 ken buğün 55.8 geldim 3 günde 300 gram birden gitmiş :21:sizde pes etmeyin arkadaşlar ve grup olarak zaafımız haftasonları dikkat edelim ki yaza incecik girelimEn Büyük KK

ben de zor bir hamilelik geçirdim,çok komplikasyonluydu. doğum sonrası 85 kiloydum.zamanla 77 ye kadar rejimdi şuydu buydu derken düştüm. ama sonrasında bir türlü zayıflayamadım. sonra kalori sayma ile spor yapmadan(yapamadan) 67 ye düştüm. tabii koca bir sezeryan göbeğim var. mekik vs gibi şeyler yapamıyorum. kas yapmak istemiyorum çünkü zaten oluşum kaslı. ondan daha zayıf görünüyorum olduğumdan ama önemli olan tartının ne gösterdiği benim için. şimdi 66.3 üm. benim de son hedefim 53 kg. bir de göbeğimi estetik yaptırmaya gerek kalmadan normal bir hale getirebilmek.:KK43:(

ben de zor bir hamilelik geçirdim,çok komplikasyonluydu. doğum sonrası 85 kiloydum.zamanla 77 ye kadar rejimdi şuydu buydu derken düştüm. ama sonrasında bir türlü zayıflayamadım. sonra kalori sayma ile spor yapmadan(yapamadan) 67 ye düştüm. tabii koca bir sezeryan göbeğim var. mekik vs gibi şeyler yapamıyorum. kas yapmak istemiyorum çünkü zaten oluşum kaslı. ondan daha zayıf görünüyorum olduğumdan ama önemli olan tartının ne gösterdiği benim için. şimdi 66.3 üm. benim de son hedefim 53 kg. bir de göbeğimi estetik yaptırmaya gerek kalmadan normal bir hale getirebilmek.:KK43:(

ah ah o sezeryan sonrası kalan göbek yok mu:KK50: doğumdan çıktığımda karnıma dokundum jöle gibiydi, şimdi o kadar kötü değil ama eskisi gibi değil kesinlikle. bende 85 kiloyla girdim doğuma şuan 70 kiloyum, hatta 69.700:KK1: benim hedefim 60 kg olmak fazlasında gözüm yok, tabi 55 olmak istemez misin dersen elbette isterim ama önce şu 10 kg gitmeli, gideceekEn Büyük KK

geçen hafta gram dahi verememiştim ve açıkcası acaba bişeyleri yanlış mı yapıyorum yöntem mi değiştirsem diye düşünmeye başlamışttım pazartesi 56.1 ken buğün 55.8 geldim 3 günde 300 gram birden gitmiş :21:sizde pes etmeyin arkadaşlar ve grup olarak zaafımız haftasonları dikkat edelim ki yaza incecik girelimEn Büyük KK

evet evet pes etmeyelim, bu yaz plajlarda zayıf bayanlara bakıp ahh ahh diyip sağımı solumu gizlemek istemiyorumEn Büyük KK

ve her deniz dönüşü söz vermek yeniden ve yeniden tutamamak istemiyorumEn Büyük KK

biz zayılıycaz, fit görünücez, o kadarEn Büyük KK

evet evet pes etmeyelim, bu yaz plajlarda zayıf bayanlara bakıp ahh ahh diyip sağımı solumu gizlemek istemiyorumEn Büyük KK

ve her deniz dönüşü söz vermek yeniden ve yeniden tutamamak istemiyorumEn Büyük KK

biz zayılıycaz, fit görünücez, o kadarEn Büyük KK

kesinlikle,zayıfları görüp de kendime bakıp üzülmekten usandım ben!

hafta sonları tehlikeli maalesef ,sinirlerim geriliyor hafta sonları.normalde hafta sonları sevilir ama benim için tam bir stresss

1 kaşık pilavla sade makarnayı kaç kalori sayıyorsunuz ? 35 diyorum ben ama kimi yerlerde 50 diyor kimisnde 25

selam kızlar bende 10 gündür felan kalori sayıyorum günlük ihtiyacım 1800 küsürmüş 1400 le başladım iyi gidiyo ama ne oldu ne bitti merak ediyorum 71 kiloyla başladım bu arada boyumda 1.60..tartım bozuldu kaça indim hiç bilmiyorum..sınav dönemim olduğu için hiç spor yapmadım ama değişiklik var hissediyorum bide net olarak görebilsem tartıda:KK1: sanırım yenisini alcam..benden böyle işte yarın son sınavım onuda bitince derhal spora başlıyorum daha iyi olcak o zaman eminim :KK55: ama şimdilikde 1-2 kilo oynasa ok iyi benim için..

1 kaşık pilavla sade makarnayı kaç kalori sayıyorsunuz ? 35 diyorum ben ama kimi yerlerde 50 diyor kimisnde 25
1 porsiyon pirinç pilavı 326 kalori diyo kalorisepeti..1 porsiyon pilav sanırım 7-8 kaşık olmalı bence bu hesaba göre 1 kaşık pilav 40 kalori civarındadır..

1 porsiyon pirinç pilavı 326 kalori diyo kalorisepeti..1 porsiyon pilav sanırım 7-8 kaşık olmalı bence bu hesaba göre 1 kaşık pilav 40 kalori civarındadır..

teşekkürler bilgin varsa bir şey daha sorabilir miyim bu kalori sepetindeki porsiyonlar falan kaç kaşık üzerinden hesaplanıyor? 6 kaşık diye hesaplıyorum ben

bugun 950 kkl aldım hadi diyelim 1000. spor da yaptım bir 250 kkl lik.işte fena sayılmaz.ama geçen iki gün günlük ortalama 400 kkl almıstım o yuzden iyi diyebilirim.ha gayret!

kızlar bende iki gündür kalori saymaya başladım aynı zamanda doğuşun maydonozlu limonlu form çayını içiyorum günde iki kez yemeklerden sonra kilo vermeye yardımcı oluyormuş bir arkadaşım kullanmış çok güzel kilo vermiş bende destek olur belkim diye içmeye başladım:)

X