:))) sporsa yapmam mümkün değil demektir.tek yapabildiğim spor şu günlerde hulahop çevirmek o da ayda yılda bir kerecik. yani spor yapamıyorum .belki yapabilsem güzel olur ama yürümek vs zor.yüzebilirim ancak o da çok meşakatli git gel yıkan vs vspek de tembelim...
evet google ladım ve kesinlikle bana göre değil ben bunu yaparken aniden düşer bayılırım:))) benim boyum 165 kilom ise 67
bugün
sabah kepek ekmeği (küçük yuvarlak ekmek arası çikolata) = 200 kalori
ara bir küçük boy portakal + yeşil çay=40 kalori
öğlen =2 kaşık kısır +1 domates+1 salatalık+1 börek=300 kalori
ara=15 tane fıstık=80 kalori
Akşam salata= 145 kalori
bundan sonra 1 yeşil çay + armut+elma+portakalla kapatırım günü=180 kalori
toplam=945
spor =400 kalori yakıldı
off şöyle bir yaz gelmeden şu etlerden bir kurtulsaydım...
cok sirinsin canim yaaa...aynada kendimi gordum gibime geldiBugünü pogacali borekli salamli kuru pastali süper geçirdim yani toplam da 1500 falan aldım sanırım baya yuvarlasam yuvarlasam. hepsinden azar yedim yani bilmiyorum yine cok ama neyseaksam 6 dan sonra bir şey yemedim ama simdi acıktim biraz birkaç tane erik yesem sonra da dişlerimi fircaladim bir daha da yemem
kızlar bende diyet yapıyordum elimden geldiğince kalori sayıyordum bir tane site keşfettim kalori hesabı için belki biliyorsunuzdur ama yine de paylaşmak istedim. diyet arkadaşım diye nette aratırsanız çıkıyor. günlük aldığınız kalorinizi ve yaktığınız kalorileri hesaplıyorsunuz ve ne kadar kilo verdiğinizi hemen hesaplıyor. tavsiye ederim..
canim at tembelliyin tasini,spor cok cok guzel bisey
canim aslinda zor gibi gorunse de cok guzel bi spor,istahi falan baya kesiyo:26:... evet canim fazlan varmis benim gibi
canim sporun kac kalori yaktigini nerden biliyosun acaba? internetdenmi arasdiriyosun?
cok sirinsin canim yaaa...aynada kendimi gordum gibime geldi
canim at tembelliyin tasini,spor cok cok guzel bisey
canim aslinda zor gibi gorunse de cok guzel bi spor,istahi falan baya kesiyo:26:... evet canim fazlan varmis benim gibi
baya fazlam var , ayaklarımda tendinit problemi var ayaklarıma çok fazla yük bindiren sporları yapamıyorum. bir de yerde düz yatarak yapılan sporları yapamıyorum fazla eğilip kalkmak düz yatmak midemi bulandırıyor benim,kafam dönüyor. pek bir sağlıksızım ne yazık ki bir de tiroid hormonum az .zaten sırf ondan metabolizmam yavaş bi kereyüzmem lazım biliyorum ama bakalım yapabilcek miyim.olmadı ara ara ayaklarımın ağrısı geçtikçe eliptik falan çevirebilirim belki ( uff ufff
maalesef bugun dışarda yemek yedik ve şimdiden 1500 kalori oldu bile yani rejimim bozuldu moralim de bozuldu((
haftasonları bende cozutuyorum önemli değil.ben 6 kiloyu böyle verdim.haftasonu yarım kilo alıyorum,haftaiçi 1,5 kilo veriyorum.2 ileri 1 geri vücut şaşırıyo.bozma moralini
kızlar ben şu an 59 kiloyum.hedefim 55 di.ama malum kilo verdikçe vermek daha da zorlaşıyor.çok kısa bir süre dukan yapabilmiş biri olarak size dukan diyetini değil ama dukan yemek tariflerini tavsiye ediyorum.kalorileri az ve protein ağırlıklı oluyor.bu tarifler için tek ihtiyaç yulaf kepeği galeta karışımı ve pişebilen tatlandırıcı(canderel,splenda)bundan sonra kek,pasta ihtiyacımı dukan tarifleri ile gidereceğim.tüm tatlılara şeker yerine tatlandırıcı koyarsan kalorileri 1 porsiyon 100-130 oluyor.vicdan azabı duymadan yiyewbiliyoruz
ben bu haftasonu dukan ekmeğimi yaptım.o bana 1 hafta yeter.protein ağırlıklı olduğu için acaip tok tutuyor.yulafda midede şişiyor kocaman oluyor.tatlandırıcı ile de irmik tatlısı yaptım elmalı süperdi valla.
madem bu yöntemi ömür boyu devam ettirmeye kararlıyız hiçbirşeyden eksik kalmamanın yollarını bulmalıyız.benim gibi tatlı manyaklarına duyurulur
çok iyi bir fikir önerebileceğin site ya da kitap var mı?
canım nerden aldın bu bilgileri bilmiyorum ama bana kaloriler çok az geldi.patetesli şeyler bu kadar az olamaz.aynı şekilde sarmalar da.bence bunu bir kontrol edelim başka yerlerden