Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bugünü pogacali borekli salamli kuru pastali süper geçirdim yani toplam da 1500 falan aldım sanırım baya yuvarlasam yuvarlasam. hepsinden azar yedim yani bilmiyorum yine cok ama neyse aksam 6 dan sonra bir şey yemedim ama simdi acıktim biraz birkaç tane erik yesem sonra da dişlerimi fircaladim bir daha da yemem

canim at tembelliyin tasini,spor cok cok guzel bisey

evet google ladım ve kesinlikle bana göre değil ben bunu yaparken aniden düşer bayılırım:))) benim boyum 165 kilom ise 67

canim aslinda zor gibi gorunse de cok guzel bi spor,istahi falan baya kesiyo:26:... evet canim fazlan varmis benim gibi

canim sporun kac kalori yaktigini nerden biliyosun acaba? internetdenmi arasdiriyosun?

cok sirinsin canim yaaa...aynada kendimi gordum gibime geldi

canım söylediğin yere üye oldum fakat anlayamadım nerden biligileniliyo özel mesaj atamıyorum yardımcı olabilirmisin

spor salonun gidiyorum makinelerin üstünde yazıyor zaten

Hihi dün baya baya yememe rağmen bu sabah karnım dümdüz uyandım mutluyum ya ne kadar cok yesem de bilmiyorum bu iyi oldu yani
Bügünde fena başlamadım yani yedim ama birer lokma asla sonunu getirmedim yani iyiyim iyi kendimi boyle motive ediyorum artık :44:

Son düzenleme:

maalesef bugun dışarda yemek yedik ve şimdiden 1500 kalori oldu bile yani rejimim bozuldu moralim de bozuldu((

kızlar bugün resmen yemek yiyemedim .sabah 12 de kalktım 165 kalori bir tost
hemen yurttan ayrıldım alışveriş yapayım diye.o mağaza bu mağaza derken o arada sadece 1 armut+3 tane burçak yedim=190 kalori
şu anda salata+ yoğurt =170 kalori
525 kalori toplam

maalesef bugun dışarda yemek yedik ve şimdiden 1500 kalori oldu bile yani rejimim bozuldu moralim de bozuldu((

haftasonları bende cozutuyorum önemli değil.ben 6 kiloyu böyle verdim.haftasonu yarım kilo alıyorum,haftaiçi 1,5 kilo veriyorum.2 ileri 1 geri vücut şaşırıyo.bozma moralini

kızlar ben şu an 59 kiloyum.hedefim 55 di.ama malum kilo verdikçe vermek daha da zorlaşıyor.çok kısa bir süre dukan yapabilmiş biri olarak size dukan diyetini değil ama dukan yemek tariflerini tavsiye ediyorum.kalorileri az ve protein ağırlıklı oluyor.bu tarifler için tek ihtiyaç yulaf kepeği galeta karışımı ve pişebilen tatlandırıcı(canderel,splenda)bundan sonra kek,pasta ihtiyacımı dukan tarifleri ile gidereceğim.tüm tatlılara şeker yerine tatlandırıcı koyarsan kalorileri 1 porsiyon 100-130 oluyor.vicdan azabı duymadan yiyewbiliyoruz
ben bu haftasonu dukan ekmeğimi yaptım.o bana 1 hafta yeter.protein ağırlıklı olduğu için acaip tok tutuyor.yulafda midede şişiyor kocaman oluyor.tatlandırıcı ile de irmik tatlısı yaptım elmalı süperdi valla.
madem bu yöntemi ömür boyu devam ettirmeye kararlıyız hiçbirşeyden eksik kalmamanın yollarını bulmalıyız.benim gibi tatlı manyaklarına duyurulur

çok iyi bir fikir önerebileceğin site ya da kitap var mı?

canım nerden aldın bu bilgileri bilmiyorum ama bana kaloriler çok az geldi.patetesli şeyler bu kadar az olamaz.aynı şekilde sarmalar da.bence bunu bir kontrol edelim başka yerlerden

çok sık giremiyorum ben siteye karşılaştırma yapabilirsek iyi olur ama hiçbir yerde yemek kaşığı hesabı ile bulamadığım için buna balıklama atladım ben:))

hafta sonu sendromundan kurtulamadım bugun de yandı.artık net bir karar almanın vakti geldi de geçiyor.yarın yeni bir gün yeni bir açılışşşş :)

sabah tost 165 kalori
ara yeşil çay+elma
öğlen 6 kaşık nohut =210 kalori +3.5 kaşık pirinç pilavı 160 kalori + 1 kase cacık 130 kalori + domatesli şehriye çorba 160 kalori = 670
ara yeşil çay+ iki diet bisküvi = 60 kalori
akşam salata +yoğurt = 138

toplam=1093

kızlar nohutu 210 saydım az mı oldu sanki 4 kaşık 140 yazıyordu bi yerde de az gibi geldi bana

Hafta sonu 1500 er kalori aldıktan sonra bugünü 1200 ile kapatıyorum pek iyi beslenmedim karbonhidrat ağırlıklı oldu ama en azından kalori normal oldu. Saat altıdan sonra pek bisey yemiyorum birkaç gündür hayvan gibi yememe rağmen hafta sonu aksam az yiyince gercekten karnım cok degisiyo yani düz oluyo. Ama biraz fazla kaçırdım yine midem cok sis neyse yatana kadar sindiririm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…