Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
merhabalar .. 2 gündür burayı inceliyorum.. çok başarılı arkadaşlar var... haftada 3 gün pilates yapıyorum.. bundan sonra her günde işten eve yürümeyi düşünüyorum... umarımm başarılıı olurum .. 59 kiloyum ... 7-8 kilo vermem lazım ((

evetttttt benim bugünüm çok istediğim gibi kısırlı börekli mörekli beslendim ama azar azar yediğim için aldığım kalori oldukça düşük

Sabah tost 200 kalori
ara çok küçük portakal yeşil çay=40 kalori
öğlen 3 kaşık kısır+1 küçük parça peynirli börek+domates salatalık =412
ara yarım portakal 25 kalorş
akşam 1 kaşık yoğurt+2 yaprak marul+1 havuç + yarım patetesli börek tahminim (70 kalori)=146
ara yeşil çay+1 çay kaşığı çikolata yemiş bulundumm 40 ((

toplam 863

ayrıca bugün çikolata günüm (haftada 1 çikolata ) bu hakkımı 2 kurabiye ile kullanacağım akşam =150 daha alırım

günü=1003 ile kapatmaya çalışacağım

spora 8 gibi gidiyorum yakılacak =400 kalori :))))

selam kizlar. ben 3gundur baslayali bu diyete artik 500gram verdim. simdi size yediklerimi yazcam acaba kontrol ede bilirmisiniz dogrumu hesapliyorum diye.

sabah

1 dilim
kizartilmis beyaz ekmek- 35
1 bardak cay - 3
1 kasik seker tozu - 15
1 dilim beyaz peynir - 40
yarim yemek kasigi kadar tereyagi - 50

oglen

tavuk yemeyi - icinde 1tavuk eti,1 patates (ayri ayrilikta hesaplatim) - 114

arada

1 bardak komposto - 30
1bardak cay - 3
1 karamelli sekerleme - 20
1 biskuvi - 40

aksam

yarim elma - 30
1 dilim salam - 70
yesil sogan - 2
1 dilim kizartilmis ekmek - 35
4 y/kasigi nohut - 200
1 bardak yesil cay - 0
toplam - 687

dogrumu kizlar? bi yardim etseniz cok sevinirim

bir büyük elma
100 gr yağlı yoğurt tüm günün toplamı 950 kkl de kaldı. yiyecek bir şey bulamadım açıkçası yağlı yemek pişirip de hemen hiç yemiyorum.çok az yağ var rejimimde. yemeklerim ise bol yağlı. o yüzden bir kaşıkla doyamadığım yemeklerden yemiyorum.ne yapayım herkese iyi geceler,iyi rejimler

yarım yemek kaşığı tereyağ demişsin acaba kaç gr oluyor onda biraz şüphede kaldım 50 kalori az gibi geldi. ama tabii emin olmayarak söylüyorum. bence çok iyi gidiyorsun

canım maaşallah ben de 61 de takıldım kaldım 20 gündür gram dahi veremedim .
slm kızlaarr çok sık uğrayamıyorum benimde 18 aylık bi oğlum var onun peşinde koşuşturuyorum.
cnm pes etme bende önce 1800 gr verdim oda muhtemelen sudan gitti sonra kilom bi takıldı 2 hafta gram düşmedi de çıkmadı da ama yılmadım devam ettim dün 300 gr birden gitti bugünde 100 gr gitti üstelik hastalandığım halde tartı hareketlenmeye başladı yani
kalori sayma yöntemi gerçekten çok kolay geldi bana şimdiye kadar başladığım bütün diyetler 2 günde son buluyordu ama bunda 27 gün oldu ve hiç zorlanmıyorum galiba midem de küçüldü istesemde çok yiyemiyorum 27 günde 2200 gr verdim ama 2 hafta kilom sabit kaldı bu arada leslie ile 3 mil yürüyorum hergün ebru şallı ile pilates yapıyorum selülitlerim çok azaldı ve vücudum şekillenmeye başladı ben diyetarkadaşım.com u kullanıyorum orda verdiğin kiloyu da hesaplıyorlar tavsiye ederim

ssercecik mesajını yeni gördüm cnm çok sık giremiyorum özel mesaj atma yetkim henüz yok cevap veremedim ne konuda yardım istiyorsun? diyetarkadaşım sitesine üye ol orda alman gereken ve günlük yaktığın kaloriyi hesaplıyor sende gün içinde yediklerini gir kaç kilo vereceğin falan çıkıyor aklına takılan bişi olursa sorabilirsin

yarım yemek kaşığı tereyağ demişsin acaba kaç gr oluyor onda biraz şüphede kaldım 50 kalori az gibi geldi. ama tabii emin olmayarak söylüyorum. bence çok iyi gidiyorsun
canim cok az yedim tereyagi,tam olarak yazamadim ama sanirsam yarim yemek kasigi olurdu,tamam 100 kalori diyelim
ben de sasiriyorum az yediyime...
Insallah hayirlisiyla zayifliycaz.
ben aslinda 1 ay kadar bundan once 64 kiloydum
biraz az yiyerek ve callaneticsle 61-e dustum ...
bayramda biraz sismanladim 62,3 oldum, simdi 3gundur bu diyete baslayali 61,5 oldum
devam devam devaaaam kizlaaaar
ALLAHIN IZNILE pes etmek yok
hadi iyi rejimleeer....

merak ettim canım, callanetics nedir?

bugün çok düzensiz ve yoğun geçti

2 tane activa yoğurt
1 domates 60 gr ekmek yedim şu ana kadar yuvarlak hesap 500 kkl etti. günün geri kalanında artık psikoloime göre birşeyler yiycem ... herkese kolay gelsin başarılı rejimler...

pilates gibi bir egzersiz canim. cok gec kilo atdirir ama cok siklastirir,derler toparlar adami...

:))) sporsa yapmam mümkün değil demektir.tek yapabildiğim spor şu günlerde hulahop çevirmek o da ayda yılda bir kerecik. yani spor yapamıyorum .belki yapabilsem güzel olur ama yürümek vs zor.yüzebilirim ancak o da çok meşakatli git gel yıkan vs vs pek de tembelim...

Sade spagettinin 1 çatalı kaç kaloridir? 1 porsiyon 500 deniliyorda 1 porsiyona kaç çatal giriyor bilemiyorum

kuzu incik, çiğ mantar ve badem üçlüsüyle birlikte 750 yi buldum şu ana kadar. canım şöyle sütlaç falan çekiyor :) iyi ki de yapmaya kalkışmıyorum belki yine aktivya yoğurt yerim tatlı niyetine

Dün yazamamistim kızlar da 1200 kalori falan almıştım gayet iyiydi ama bitek börekle bozmuştum neyse bugun biraz saçma oldu yani bugünü saymıyorum öylesine saçma gecti ama sıkmadım da kendimi su ilaca başlayınca kendimi tutarım dedim ama gercekten biraz açtı gercekten iştahımı. Tutamadım yedim yani
Sabah: bir çatal pınar beyaz, bir dilim salam, bir dilim kasar , domates salatalık ve uç tane küçük ev pogacasi.
Öğlen: uç tane kuru pasta yedim gittim bide doritosla üstüne bir de browni minilerden bir tane.
Aksama da bilmiyorum bugun hiç takmıyorum yani daha aksamı yemeden 1000 kalorilik beslenmisim ama adetimi olduktan sonra başlayacağım zaten dün baya yorgun düştüm yani cok bitkinim saat 7 de uyayakaldim. Biraz hem metabolizmamı canlandırma biraz da kendime ödül veriyo gibi oldu bu çünkü tartildim ve sonuclar iyiydi
Cok uzattım iste boyle dediğime bakmayın aslında yediklerim icin hala pişmanım verdiklerimi de geri alacağım boyle giderse.

Son düzenleme:
ufff ben de adet olmanın verdiği bir etkiyle 20 gr çikolata yedim ve iki tane de aktivia yoğurt--gerçekten ihtiyacım vardı :/ -- 350 kalori etti .akşama kadar bir de 750 kkl vardı total 1100 eder ama yuvarlak 1200 da denebilir eksiği olmasın fazlası olsun hesapta hata olmasın:/ bugünü kapatıyorum bu kalori tablomla. umarım uyuyana kadar kaçırmam herkese iyi rejimler...

bugün
sabah kepek ekmeği (küçük yuvarlak ekmek arası çikolata) = 200 kalori
ara bir küçük boy portakal + yeşil çay=40 kalori
öğlen =2 kaşık kısır +1 domates+1 salatalık+1 börek=300 kalori
ara=15 tane fıstık=80 kalori
Akşam salata= 145 kalori

bundan sonra 1 yeşil çay + armut+elma+portakalla kapatırım günü=180 kalori

toplam=945

spor =400 kalori yakıldı

off şöyle bir yaz gelmeden şu etlerden bir kurtulsaydım...

bir günden birşey olmaz,geri alıcam diye düşünme olumlu düşün,rejimine de devam et bence... bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…