- 18 Mart 2013
- 745
- 94
bence çok iyi gidiyorsun
arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim.
kafama takılan bir soru var, mesela dün 1 saat yürüyüş yaptım. harcadığım kaloriyi günlük tükettiklerimden çıkarıcak mıyım? mesela dün 1200 kl lik beslendim, 1 saat yürüyüş ortalama 250 kl. yani 1200- 250 mi olacak dünki kalorim
gün içinde 79 u daha göremedim henüz 80 ile 80.800 arası gidip geliyor.:)))) Gerçek kilo sabah tuvalet ihtiyacından sonra tartıldığımız kilo diye biliyorum ben.[
ben de sabah tuvalete gittikten sonra tek bardak bile su içmeden iç çamaşırlarımla tartılıyorum. hergün hemen hemen tartılıyorum sadece adet dönemimde çok fazla ödem olduğum için ,2 kiloya kadar fark edebiliyor ki rejim yapan birinin moralini bozabilir,tartılmıyorum. adet bitince tartılıyorum. inşallah hedef kilolarımıza ulaşırız da bu sıkıntı biter...
evet canım öyle oluyo yani 950 oluyo ama 1000 kalorinin altı sağlıklı değil ve vücut kendini savunmaya alıyo daha zor veriyorsun
gün içinde 79 u daha göremedim henüz 80 ile 80.800 arası gidip geliyor.:)))) Gerçek kilo sabah tuvalet ihtiyacından sonra tartıldığımız kilo diye biliyorum ben.[
ben de sabah tuvalete gittikten sonra tek bardak bile su içmeden iç çamaşırlarımla tartılıyorum. hergün hemen hemen tartılıyorum sadece adet dönemimde çok fazla ödem olduğum için ,2 kiloya kadar fark edebiliyor ki rejim yapan birinin moralini bozabilir,tartılmıyorum. adet bitince tartılıyorum. inşallah hedef kilolarımıza ulaşırız da bu sıkıntı biter...
hehe, çoooook mutlu oldum, çünkü sabah 70 kiloyu gördüm tartıda. doğumdan sonra toparlanmak epey zaman alıyor. ilk hedefim 65 kg. haziranda bir sürü düğün var. ah bir 38 beden olsam ama rahat rahat sığsam 38 bedene:18:
hoşbuldum canımCanım hoşgeldin maşaallah azimle başarmışsın yine yaparsın
bence de mesela 2 karnıyarık 1 porsiyonmuş aama ben 1 tane yiyorum ve ne kadarı 1 porsiyon her yiyecekte bunu bilemiyoruz ki
teşekkür ederim. bence de 1000 kalorinin altına düşmemek gerekiyor. zaten benim 14 aylık bir oğlum var akşamları onun peşinde koşmak zorundayım , çalışıyorum yani ayakta durabilmek için 1000 kalori almak şart gibi.
hehe, çoooook mutlu oldum, çünkü sabah 70 kiloyu gördüm tartıda. doğumdan sonra toparlanmak epey zaman alıyor. ilk hedefim 65 kg. haziranda bir sürü düğün var. ah bir 38 beden olsam ama rahat rahat sığsam 38 bedene:18:
bencede 100in altına düşmemelisin benimde 20 aylık bir oğlum var bilirim ne koşturturlar arkalarından:)
benimde kardeşimin düğünü var haziranda
bende 70e düşsem ne güzel olur:)
Hoş geldin öncelikle :)
Kalori sepeti ni kullanıyorum ben kalori hesabı yaparken.
Bekleriz seni de buraya :)
Kalori sepeti diye bir site var canım sende ordan yararlanabilirsin önce kaydol sonra o siteye sonra ordan hesaplayabilirsin :86:
arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim.
kafama takılan bir soru var, mesela dün 1 saat yürüyüş yaptım. harcadığım kaloriyi günlük tükettiklerimden çıkarıcak mıyım? mesela dün 1200 kl lik beslendim, 1 saat yürüyüş ortalama 250 kl. yani 1200- 250 mi olacak dünki kalorim
kaşık kalori değerleri
etli yaprak sarma 6,7 adet 200kl
zeytin yağlı yaprak sarma 5,6 adet 170kl
zeytin yağlı bakla 4 y,k 120kl
etli bamya 4,5 y,k 100kl
kıymalı bamya 4y,k 120kl
zeytinyağlı bamya 3,4y,k 60kl
etli bezelye 4,5y,k 130kl
kıymalı,bezelye 4 yk 130kl
tavuklu bezelye 4,5y,k 120kl
bezelyeli tavuk budu 1but+2y,k bezelye 180kl
zeytinyağlı bezelye 4,5y, k 50kl
etli biber dolma(küçük) 2 tane 180kl
zeytinyağlı biber(orta) 1adet 180kl
biber kavurma: 4,5y,k 110kl
kıymalı ıspanak 4,5y, k 160kl
zeytinyağlı ıspanak: 4,5y,k 100kl
etli kabak dolması: 1adet 120kl
zetinyağlı kabak: 4,5 y,k 90kl
kabak mücver az yağda kızartılmış: 3,4 adet 120kl
yoğurtlu karnıbahar salata: 4,5y,k 80kl
kıymalı lahana kapuska: 4,5 y,k 130kl
etli lahana sarma: 6,7 adet 150kl
zeytin yağlı lahana sarma: 5,6 adet 160kl
mantar sote: 4,5 y,k 130kl
mantar çorba: 1kase 80kl
kıymalı patlıcan: 5,6yk 120kl
kıymalı patlıcan musakka: 5,6yk 140kl
alinazik: 5,6yk 130kl
patlıcan karnı yarık: 1adet 160kl
köfteli patlıcan kebabı: 3köfte+3,4patlıcan dilimi 240kl
zeytinyağlı patlıcan dolması: 1 adet 220kl
zeytinyağlı patlıcan: 4,5yk 110kl
patlıcan imam bayıldı: 1adet 120kl
kıymalı pırasa: 4,5yk 150kl
zeytinyağlı pırasa: 3,4yk 110kl
etli tazefasülye: 4,5yk 150kl
kıymalı taze fasülye 4,5yk 150kl
zeytinyağlı taze fasülye: 4,5yk 90kl
kıymalı semizotu: 4,5yk 170kl
zeytinyağlı semizotu: 4,5yk 70kl
semizotu salatası: 4,5yk 40kl
yoğurtlu semizotu salata 4,5yk 80kl
menemen: 5,6yk 150kl
bahçıvan kebap: 5,6yk 190kl
güveç: 5,6yk 180kl
kış türlüsü: 5,6yk 130kl
sebze çorbası: 1,5kepçe 100kl
kıymalı patates: 4,5yk 140kl
etli patates: 5,6yk 160kl
kuşbaşı tavuklu patates: 5,6yk 120kl
patates salatası: 4,5yk 90kl
patates çorbası: 1kase 80kl
etli pilav: 4,5yk 180kl
tavuklu pilav: 4,5yk 180kl
sade pilav: 4,5yk 140kl
topiğimize yeni katılan herkese hosşgeldiniz diyorum ve emin olun doğru yerdesiniz
bu sabah tartıda 59 kiloyu gördüm ve şu an mutluluktan uçuyorum.tam 7 hafta oldu ve toplam 6 kilo vermiş oldum.ilk kilolar hızlı gitmişti ama 10 gündür filan60-60.5 arasında vücut direndi ama ben pes etmedim.birkaç taktik değiştirerek devam ettim ve ben galip geldim.direnci atlayınca 1 kilo daha gitti
yeni katılan arkadaşlar için tekrar yazıyorum.bu benim denediğim binbirinci yöntem.uzun süre devam edebildiğim ve sonuç aldığım tek yöntem.lütfen herkes bu yönteme başlasın ve acele etmesin.sabırla devam edince vücut asla karşı koyamıyor ve yanıt veriyor.birkaçgünde mucize beklemeyin,bu yöntemi ömür boyu devam ettireceğinizi kafaya koyun.3-5 ay sonra diyeti bırakıp eski mutlu hayatıma döneceğim asla demeyin.herşeyden az yiyerek mutlu olmayı öğrenin.hep söylediğim gibi bu kilolar aylar içinde yavaş ve sinsice girdi bedenimize.nasıl aldıysak o hızda verelimki kalıcı olsun
teorik olarak öyle tabi.ama bunu nasılolsa 250 kalori yürüyüşle yakcam diye düşünüp alacağın kaloriyi 1450 e çıkarmak gibi yorumlama.sen 1200 al ne kadar da çok yakabilirsen yak
topiğimize yeni katılan herkese hosşgeldiniz diyorum ve emin olun doğru yerdesiniz
bu sabah tartıda 59 kiloyu gördüm ve şu an mutluluktan uçuyorum.tam 7 hafta oldu ve toplam 6 kilo vermiş oldum.ilk kilolar hızlı gitmişti ama 10 gündür filan60-60.5 arasında vücut direndi ama ben pes etmedim.birkaç taktik değiştirerek devam ettim ve ben galip geldim.direnci atlayınca 1 kilo daha gitti
yeni katılan arkadaşlar için tekrar yazıyorum.bu benim denediğim binbirinci yöntem.uzun süre devam edebildiğim ve sonuç aldığım tek yöntem.lütfen herkes bu yönteme başlasın ve acele etmesin.sabırla devam edince vücut asla karşı koyamıyor ve yanıt veriyor.birkaçgünde mucize beklemeyin,bu yöntemi ömür boyu devam ettireceğinizi kafaya koyun.3-5 ay sonra diyeti bırakıp eski mutlu hayatıma döneceğim asla demeyin.herşeyden az yiyerek mutlu olmayı öğrenin.hep söylediğim gibi bu kilolar aylar içinde yavaş ve sinsice girdi bedenimize.nasıl aldıysak o hızda verelimki kalıcı olsun
tebrik ederim canım yaaa,çok imrendim sana.ben öyle her hafta bir kilo veremiyorum nedense.bilgilerim aşağıda.bi değerlendirme yapar mısın bana??topiğimize yeni katılan herkese hosşgeldiniz diyorum ve emin olun doğru yerdesiniz
vauuuuu....canim cok iyi yaaa....ben 1000-i gecmemeye calisiyorum acaba ben de o kadar vere bilirmiyim ki???? 2gundur yapiyorum 400gram verdim ama hic spor yapmiyorumbu arada bende 1200-1400 kalorilik bir düzenle şu an 28.günümdeyim.
başlangıç kilo:84.900
bu sabah itibari ile:79.600
ayyy ne güzel bende o günleri görebilecek miyim acaba? zaten tartıda 60 kiloyu görsem havalara uçarım. ilk hedefim 65 kilo olmak.
evet dediğin gibi bunu yaşam tarzı haline getirmek çok önemli. kesinlikle çoook kararlıyım. doğumdan sonra ilk defa ciddi ciddi diyete karar verdim, daha doğrusu porsiyonlarımı küçültmeye, baya bir araştırdıktan sonra baktım bana en uygun yöntem kalori hesabı, çünkü her şeyi tek tek yazdığın için kaçamak yaptığında direk kendinle yüzleşiyosun.
evet haklısın günde 1000-1200 kalori en iyisi. yaptığın spor ve yürüyüş ise forma girmek için düşünürsek daha iyi olur
canım maaşallah ben de 61 de takıldım kaldım 20 gündür gram dahi veremedim .
tebrik ederim canım yaaa,çok imrendim sana.ben öyle her hafta bir kilo veremiyorum nedense.bilgilerim aşağıda.bi değerlendirme yapar mısın bana??
BMR (Vücud Kütle İndeksi) :1460.2
İhtiyaç Duyulan günlük Kalori:2007.8
[1] cafe crown fındık 3ü 1 arada 1 adet 74.6
[2] Söğüş Et (dom. sal.) 0.5 PORSİYON 118.5
[3] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[4] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[5] Yeşil Zeytin 6 adet 42
[6] Yoğurt (yağsız) 232 GRAM 116
[7] Kızarmış Ekmek 76 GRAM 177.308
[8] Yumurta (haşlanmış) 1 ADET 80
[9] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
Toplam : 953.908 kal. bu saate kadar yediklerim.1400 civarını bulur günün sonunda.her gün böyle yemiyorum yalnız.bugün böyle oldu.1200 civarı normalde.bilir kişi olarak yorumlarını ve desteklerini bekliyorum..:13:
yumurta, salata, ve badem 3 lüsü 370 kkl .sabah da 350 vardı etti 720, akşama ne yesem