Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar. ben 3gundur baslayali bu diyete artik 500gram verdim. simdi size yediklerimi yazcam acaba kontrol ede bilirmisiniz dogrumu hesapliyorum diye.
sabah
1 dilim kizartilmis beyaz ekmek- 35
1 bardak cay - 3
1 kasik seker tozu - 15
1 dilim beyaz peynir - 40
yarim yemek kasigi kadar tereyagi - 50
oglen
tavuk yemeyi - icinde 1tavuk eti,1 patates (ayri ayrilikta hesaplatim) - 114
arada
1 bardak komposto - 30
1bardak cay - 3
1 karamelli sekerleme - 20
1 biskuvi - 40
aksam
yarim elma - 30
1 dilim salam - 70
yesil sogan - 2
1 dilim kizartilmis ekmek - 35
4 y/kasigi nohut - 200
1 bardak yesil cay - 0
toplam - 687
dogrumu kizlar? bi yardim etseniz cok sevinirim
slm kızlaarr çok sık uğrayamıyorum benimde 18 aylık bi oğlum var onun peşinde koşuşturuyorum.canım maaşallah ben de 61 de takıldım kaldım 20 gündür gram dahi veremedim .
canim cok az yedim tereyagi,tam olarak yazamadim ama sanirsam yarim yemek kasigi olurdu,tamam 100 kalori diyelimyarım yemek kaşığı tereyağ demişsin acaba kaç gr oluyor onda biraz şüphede kaldım 50 kalori az gibi geldi. ama tabii emin olmayarak söylüyorum. bence çok iyi gidiyorsun
canim cok az yedim tereyagi,tam olarak yazamadim ama sanirsam yarim yemek kasigi olurdu,tamam 100 kalori diyelim
ben de sasiriyorum az yediyime...
Insallah hayirlisiyla zayifliycaz.
ben aslinda 1 ay kadar bundan once 64 kiloydum
biraz az yiyerek ve callaneticsle 61-e dustum ...
bayramda biraz sismanladim 62,3 oldum, simdi 3gundur bu diyete baslayali 61,5 oldum
devam devam devaaaam kizlaaaar
ALLAHIN IZNILE pes etmek yok
hadi iyi rejimleeer....
pilates gibi bir egzersiz canim. cok gec kilo atdirir ama cok siklastirir,derler toparlar adami...merak ettim canım, callanetics nedir?
callanetics egzersizi diye google-da arastirirsan cikar canim. senin boy kilo kacdi acaba?merak ettim canım, callanetics nedir?
pilates gibi bir egzersiz canim. cok gec kilo atdirir ama cok siklastirir,derler toparlar adami...
callanetics egzersizi diye google-da arastirirsan cikar canim. senin boy kilo kacdi acaba?
Dün yazamamistim kızlar da 1200 kalori falan almıştım gayet iyiydi ama bitek börekle bozmuştum neyse bugun biraz saçma oldu yani bugünü saymıyorum öylesine saçma gecti ama sıkmadım da kendimi su ilaca başlayınca kendimi tutarım dedim ama gercekten biraz açtı gercekten iştahımı. Tutamadım yedim yani
Sabah: bir çatal pınar beyaz, bir dilim salam, bir dilim kasar , domates salatalık ve uç tane küçük ev pogacasi.
Öğlen: uç tane kuru pasta yedim gittim bide doritosla üstüne bir de browni minilerden bir tane.
Aksama da bilmiyorum bugun hiç takmıyorum yani daha aksamı yemeden 1000 kalorilik beslenmisim ama adetimi olduktan sonra başlayacağım zaten dün baya yorgun düştüm yani cok bitkinim saat 7 de uyayakaldim. Biraz hem metabolizmamı canlandırma biraz da kendime ödül veriyo gibi oldu bu çünkü tartildim ve sonuclar iyiydi
Cok uzattım iste boyle dediğime bakmayın aslında yediklerim icin hala pişmanım verdiklerimi de geri alacağım boyle giderse.