Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
bugünkü yediklerimi yazayım ben de.
sınavlarım olduğu için pek nadir baksam da buraya. diyete devam gibi gibii

**

2013-04-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çilek 200 gr 74
[2] Muz 0.5 ADET 50
[3] Patates (haşlanmış) 0.5 ADET 50
[4] mercimekli köfte 0.65 3 adet 100.1
[5] İrmik Helvası 0.2 PORSİYON 105.6
[6] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[7] organik tam buğday ekmek (istanbul halk ekmek) 0.5 100 gr 131.65
[8] Haşlama Tavuk 1 PORSİYON 259
[9] Simit 0.25 ADET 68.75
[10] magnum temptation brownie-Çikolata 1 adet 240
Toplam : 1172.1 kal.

**

2 lt su.

bugün kulak çekmelik değil madalyalık beslenmişsin.süper.emin ol tamamı karbonhidtrat olan 800-900 kcal den daha faydalı bu menü.çünkü dengeli.ilaç meselesinde de bencede kullan.sağlığın çok daha önemli.ayrıca irade sahaibi olduktan sonra hiçbir ilaç kilo aldırmaz

ben yeni katıldım aranıza,ama bir süre,ara vererek de olsa kalori hesabıyla 10 kilo verdim.şimdi ikinci bir 10 kilo yu daha vermek istiyorum. benim gibi olan diğer insanlarla bir aradayken daha azimli olurum yaza kadar bir 10 kilo daha veririm diye ümit ediyorum

Bende katılmak istiyorum aranıza :) Ama tahmin edebileceğiniz gibi yeni başlayanlar için kalori hesabı pek karışık. Bu listeleri çıkarırken nereden faydalanıyorsunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, burdan yazamazsanız eğer özelden mesaj atmanızı bekliyorum.

bugün sabah kahvaltımda

60gr ekmek 153kkl
4 siyah zeytin 32kkl
1 üçgen peynir 32kkl
10 adet badem 65kkl
toplamda 282 kkl eder ama eksiği fazlasıyla ben hep yuvarlarım 300 kkl .bir de viatmin hapı. içeceklerime şeker asla koymuyorum. tadlandırıcı kullanıyorum. hareketsiz bir yaşantım var ve spor kesinlikle yapmıyorum :))

2 tane yumurta tavada yağsız tuz biberle tadlandırılmış 160 kkl
10 tane badem 65kkl total 225kkl yuvarlarsam 250 inşallah bozmadan devam edebilirim xx

Hoş geldin öncelikle :)
Kalori sepeti ni kullanıyorum ben kalori hesabı yaparken.
Bekleriz seni de buraya :)

merhaba arkadaşlarr
bende hayatımda ilk kez kiloyu kalori sayımıyla verdim
nerden duydum nasıl başladım hatırlamıyorum ama tam bir sene önce doğum sonrasıda aldığım kilolarla beraber tam 87 kiloydum ve hayatımda hiç kilo verememiştim daha önce, hiçte ümitli değildim
insülin direncim var ve tatlıya düşkünlüğüm hat safhada
klasik diyetlere uyamadığım için ömürleri hep çok kısa oldu ve bana hep umutsuzlukla dönmüştü

sonra 2012 nisan ayında kalori sayımına başladım
ama düzenli sporda yaptım tabi yanında
herşey gayet güzeldi şaşkınlıkla verdiğim kiloları izledim

sonrasında 72 kiloya kadar düştüm herkes çok şaşırdı her gören nasıl verdim diye sordu
ama verdiğim kiloların rehavetine kapıldım 46-48 bedenden 40-42ye düştüm
halbuki bir daha hiç kilo almayacağım sürekli tartılacağım 2 kilo alsam hemen dikkat edip vereceğim demiştim

ama olmadı kendime çok kızıyorum
herkesin biraz kilomu aldın lafları karşısında cesaret edip uzun süre tartıya çıkamadım
ama dün sabah tartıldığımda şok oldum 79 kiloydum

o kadar gayret edip verdiğim kiloları aldığıma inanamadım
ve yeniden buralara gelmeye karar verdim
haziranda kardeşimin düğünü var v ben o zamana kadar bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum

bu arada ben tuni 28 yaşındayım 20 aylık bir oğlum var:))

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, çünkü çok kilo aldım ve de şuan kendimi çok kötü hissediyorum sırf şu pis boğazım yüzünden 14 kilo aldım oysaki yazın 50 kiloydum :,(( şuan 64 kiloyum ve 55 olmam lazım inşallah verebilirim (( 4 gündür yediklerime dikkat ediyorum inşallah veririm biran evvel.

Kalori sepeti diye bir site var canım sende ordan yararlanabilirsin önce kaydol sonra o siteye sonra ordan hesaplayabilirsin :86:

Heppinisss sagolun ilaca başlıyorum bu aksam içecem ilkini umarım yan etkisi olmaz ve etkili olur bir an önce olurum da kurtulurum artık su kötü seyden sıkıntıdan

kızlar ben de kalorisepeti kullanmaya başladım ama bana ölçümleri fazla gibi geldi.

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? acaba ben mi kullanmayı beceremiyorum :130:

herkess hoşgeldiii ya arkadaşlar bence kalorisepeti falan filan çok kullanmayın.kaşık hesabı yapın çünkü mesela orda hep 1 porsiyon üzerinden falan hesaplıyor ama mesela ben yemekhanede yiyorum .atıyorum pilav 4 kaşık falan oluyor .1 porsiyon etmiyor yani fazla hesaplıyor

Canım hoşgeldin maşaallah azimle başarmışsın yine yaparsın

bence de mesela 2 karnıyarık 1 porsiyonmuş aama ben 1 tane yiyorum ve ne kadarı 1 porsiyon her yiyecekte bunu bilemiyoruz ki

Heppinisss sagolun ilaca başlıyorum bu aksam içecem ilkini umarım yan etkisi olmaz ve etkili olur bir an önce olurum da kurtulurum artık su kötü seyden sıkıntıdan

Geçm olsun canım inşaallah yan etkisi olmaz bi an önce yoluna girer herşey

Hoşgeldin canım inşaallah yaza kadar gidecek kilolar varsa yardımcı olabilicemiz şeyler yardımcı olurum

kızlar selamlar..acil bir durum sebebiyle şehir dışına çıkmak zorunda kaldık,2 gündür burdayız..hala dikkat ediyorum,inşallah bozmam düzenimi..evden çıkmadan önce 56.500ü görmüştüm..umarım almadan dönerim..50 gün oldu nerdeyse başlayalı,kilo kaybım 5.400..devam devam..başarılar herkese..

hoşbulduk, tşk ederim. ben kendim açıkçası gramla yiyorum yediklerimi.tartı kullanıyorum,ama mesela yumurta gibi yiyeceklerde kullanmıyorum.hazır yiyeceklerde malum kalori cetvelinde ne diyor diye göz gezdiriyorum. kaçkalori.org diye bir siteden gramı kaç kalori öğreniyorum yediklerimin.ama inanın ki kişiye göre yiyeceklerin etkinliği değişiyor.mesela bana karbonhidratlar çok hızlı kilo aldırıyor. şu an 67 kiloyum. 1.5 ayda 10 kilo verdim diyetime sonra 1 ay kadar ara verdim belki daha fazla ama kilomu korudum.bir gün yemek çok yemişsem ertesi gün yemedim gibi. spor yapmamak dezavantaj ama ne yapayım spor yapmak beni daha çok acıktırıyor.hedefim 53 kilo ama tabii ki ilk hedefim değil.ilk hedefim 60 sonra 55 sonra kısmet olursa 53. buradaki herkese sabır diliyorum çünkü hiç kolay değil rejim yapmak. sevgiler...

Bugun yediklerim:
Sabah: kepekli kasarli tost
Öğlen:kayisili activia
Aksam: bulgur pilavı yoğurt
İste yine güzel bi gunün ardından olan oldu ve ben gidip iki tane kuru pasta iki tane de susamli küçük simitlerden yedim birde tam da simdi hafif bir mide kazinmasiyla mutfağa geldim ve koca tirisunun yarısını yedim ohh baya da büyüktü ama biliyorum söylenmez de cidden muhteşem bisey ya yerken kendimi kaybediyorum. Her neyse bugünü boyle kapatıyorum.

2013-04-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Pasta 4 ADET 300
[2] Tiramisu 0.5 PORSİYON 120
[3] Bulgur Pilavı 0.7 PORSİYON 203.7
[4] Cherry Domates 40 GRAM 7.6
[5] Yörsan Doğal Kaymaklı Tava Yoğurdu 200 GRAM 202
[6] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[7] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[8] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
Toplam : 1147 kal. tiramisuya pilava kuru pastalara rağmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…