Cok hoşuma gitti ya yani bunlar kac kalori ortalama öğlen icine domates salatalık peynir gibi seyler koyduğumuzu sofradaki yemeklerinde sebze yemeği olduğunu farzedersek ??gayet tok tutucu gozukuyo cunku
Yanlarına ortalama kalorilerini yazdım :)
Sabah 1: 250-300 kalori
Sabah 2: 190 kalori
Öğle: 250 kalori
Ara: 100 kalori
Akşam: 300-350 kalori
Bir de bi konuda yardım isteyecektim ya kalori heaapladigim siteden baktım ton salata diye bir şey var 109 kalori diyor bir porsiyona bir de ton balikli salata var bir adet diyor ve 400 kalori gösteriyor sizce hangisi doğrudur kıvırcık dardanel ton balık ve biraz misirla yapacagım bir kase yesem kac kaloridir?? :44:
400 doğru olabilir.
Çünkü light olmayan, 80 gr'lık (Hani 3'lü satılıyor ya, onun bir tanesi) ton balığı 150 kalori zaten.
İçine koyacaklarına göre aşağı yukarı bir hesap yapabilirsin.
Bir de bi konuda yardım isteyecektim ya kalori heaapladigim siteden baktım ton salata diye bir şey var 109 kalori diyor bir porsiyona bir de ton balikli salata var bir adet diyor ve 400 kalori gösteriyor sizce hangisi doğrudur kıvırcık dardanel ton balık ve biraz misirla yapacagım bir kase yesem kac kaloridir?? :44:
1 yumurtayla peynirli omlet kaç kaloridir bilen var mı bulamadım da
Ekmegi bırakmayı nasıl becerebildin ya ben kepek ekmege başladım da dort dilim yedim mesela dün cok geldi o da ne yapsambilmiyorum ekmezsiz de doymuyorum sabah erken kahvaltı yapıyorum baya 6-7 arası sonra 12 ye kadar baya acıkıyorum öğlende okulda yemek kısıtlı ya tost ya da doner falan yiyeceğim onlarda cok kalorili kısacası kafam baya karışık:S
Sabah: domates salatalık peynir sahanda yumurta bir dilim kepek ekmek 180 kalori
Ara: yarım elma 30 kalori
Öğlen: ton balikli salata 300 kalori
Ara:bir porsiyon sutlu tatlı bir lokum ve çubuk kraker 370 kalori -tahminen-
Aksamı bilemiyorum sizce ne yapıyim? İkindi sapittim yine
100 kalori falan daha alırsam 1000 olacak tam çorba mı icsem ki
Ya sizce boyle kilo veremez miyim bide :44:
hem tatlı hem kraker aynı öğünde kötü olmuş ama akşam hafif takılmak zorunda kalmışsın o kadar.dengelersin bence.gerçi kaç kalori sınırın bilmiyorum ben1200-1300 alıyorum şu an.birde çorba diyip geçiyoruz ama aslında kalorileri hiç az değil.ben akşam bir çorba ile doymuyorum mesela onun yerine kepekli bir tost(90)+domates(14)+salatalık(11)+yumurta(80) yiyorum. gün içinde abarttı isem daha az kalori almış ve doymuş oluyorum.bu arada tost benim bu diyette favorim.uno denge light ekmek ile yapıyorum.1 dilim 40 kcal.araya da 1 dilim köy peyniri ohh miss.
Evet tatliyla kraker kötü oldu ama tatlıyı yedikten sonraki bastırma istegi istemmm evet uno denge light ekmegi bende cok seviyorum kepek ekmekten bile az kalorisi ve bence digerlerinden daha lezzetli aksama tost yiyecek kadar acıkır miyim bilmiyorum simdi krakeri tatlıyı yedim tabi acikmadigimdan boyle konuşuyorum ama pınarın 200 gr lik light yogurtlarindan yemeyi düşünüyorum veya çorba belki yoğurdun yanına bir de elma yerim bilemiyorum yani ama kesinlikle hafif geçecek
Birde sizce lokum kilo aldırır mı cok hoşuma gidiyo bazen cok kaçırıyorum da
hem tatlı hem kraker aynı öğünde kötü olmuş ama akşam hafif takılmak zorunda kalmışsın o kadar.dengelersin bence.gerçi kaç kalori sınırın bilmiyorum ben1200-1300 alıyorum şu an.birde çorba diyip geçiyoruz ama aslında kalorileri hiç az değil.ben akşam bir çorba ile doymuyorum mesela onun yerine kepekli bir tost(90)+domates(14)+salatalık(11)+yumurta(80) yiyorum. gün içinde abarttı isem daha az kalori almış ve doymuş oluyorum.bu arada tost benim bu diyette favorim.uno denge light ekmek ile yapıyorum.1 dilim 40 kcal.araya da 1 dilim köy peyniri ohh miss.
Sadeyse kalorisi baya düşük bence zarar gelmez ama 3ten fazla yememeye çalış