Bende uzun zamandır kalori sayımı yapıyorum: telefonumdan yediklerimin kalorilerine bakıp yine telefonumun hesap makinesinde yediklerimi toplayıp hesap yapıyorum1500i aşmamaya çalışıyorum amacım kilomu korumak (55 kilo, 165 boy)
Bu arada kepekli tost ekmeği kaç kalori?
Bence en fazla 60 kaloridir uno light büyüklüğünde ise nette 55 diye geçiyor canım.
Uno light büyüklüğünde, tamam 60 yazayım ben teşekkürler:)
kızlar benm ihtiyacım olan günlük kalorim 2007.hiç hareket etmezsem 1460 kalori yakıyormuşum.bu da demek oluyor ki ortalama 500 kalori bende kilo olarak kalıyor.ben ptesinden beri kalori sayıyorum.haftalık ortalamam 1166 .yani kilo vermiş olmam gerekiyordu.ama değişen birşey olmamış.bu duruma yorum yapar mısınız neden böyle olduuu???? (griptim spor yapamadım.az da olsa bir kere cips yedim.3 kadeh bira içtim.5 -6 tatlı kaşığı nutella yedim.bir hafta boyunca yaptığım kaçamaklar bunlar)
bir sorum daha var.örnek veriyorum,bir hafta 1000 kalorilik pasta,çikolata,kola vs. yedim.dogru düzgün beslenmedim.ama 1000 kaloriyi aşmadım günlük.yine de kilo verir miyim?? lütfen acil cevap verin çok sinir oldum.hevesim gitti...
şu an durumun nasıl,devam ediyor musun diyete?Hareketsiz bile vücudumuz gerçekten o kadar yakıyor mu ya?? Bilmiyordum hiçBu arada nutellanın kalorisi çok fena asla yemedim ben öğrendikten sonra Ben yaklaşık 1 ay önce günde 1000 kaloriyi aşmıyordum her sabah 30 dk yürüyüş yapıyordum günde 1 defa da 200-300 kalorilik bir abur cubur iznim vardı ve 1 kg gitti 1.5 haftada. Yağdan mı gitti bilemem ama gitti işte
şu an durumun nasıl,devam ediyor musun diyete?
gülnihal abla, ne kadar sürede 5 kiloyu verdin sen?
bende 1400 ile basladım 2 haftadır ,acaba yükseltsemmi? 1700 falan yapsammı?
sonra her 5 kiloda düşürmeyi planlıyorum :44:
kızlar benm ihtiyacım olan günlük kalorim 2007.hiç hareket etmezsem 1460 kalori yakıyormuşum.bu da demek oluyor ki ortalama 500 kalori bende kilo olarak kalıyor.ben ptesinden beri kalori sayıyorum.haftalık ortalamam 1166 .yani kilo vermiş olmam gerekiyordu.ama değişen birşey olmamış.bu duruma yorum yapar mısınız neden böyle olduuu???? (griptim spor yapamadım.az da olsa bir kere cips yedim.3 kadeh bira içtim.5 -6 tatlı kaşığı nutella yedim.bir hafta boyunca yaptığım kaçamaklar bunlar)
bir sorum daha var.örnek veriyorum,bir hafta 1000 kalorilik pasta,çikolata,kola vs. yedim.dogru düzgün beslenmedim.ama 1000 kaloriyi aşmadım günlük.yine de kilo verir miyim?? lütfen acil cevap verin çok sinir oldum.hevesim gitti...
15 tatilde 72 kiloydum..okulların açıldığı pzt diyete başladım.tam tarih bilmiyorum canım.benim için önemli olan kilo veriyor olmak..şu kadar zamanda şu kadar kilo..gibi takılmıyorum artık..kalori sayımında yavaş kilo verilir..bunu öğrendim..acelem yok........Allah kolaylık versin mute...
anladım..
bende gecen hafta ya göre almış görünüyorum ama ölçülerimi aldım, kalçadan 2, göğüsten 1 cm vermişim...
ne iş anlamadım... :44:
ben 1400 küsür alıyordum, 1700 le devam edip,yavs yavas indirsem mi? ne dersin?
olabilir..menülerini yaz..saatleriyle falan..birbirimize yardım edelim inşallah.....
şu saate kadar yediklerim.su+yeşilçay.suyu da arttırsam iyi olacak..:26: |
merhaba arkadaşlar.....haftasonu olunca kimseler yok....
15 tatilde 72 kiloydum..okulların açıldığı pzt diyete başladım.tam tarih bilmiyorum canım.benim için önemli olan kilo veriyor olmak..şu kadar zamanda şu kadar kilo..gibi takılmıyorum artık..kalori sayımında yavaş kilo verilir..bunu öğrendim..acelem yok........Allah kolaylık versin mute...
canım önce sakin ol..1 haftada bünye anca diyete adapte olur.kaldı ki kaçamakların var ve grip olmuşsun..muhtemelen gripte kullandığın ilaçlar su tutmanı sağlamıştır.ilk haftalarda çok kilo verdiren diyetler gibi değildir kalori sayımı..zaman ister.ama verdiğin kilolar yağdan olur ve geri almazsın..daha doğrusu geri alman için özel çaba gerektirir:))2000 kalori ihtiyacın varken 1100 alman iyi değil..bana kalırsan 1500-1600 arası başla sen.menülerini paylaş..yardımcı olur kızlar sana..
ayrıca karbonhidratla dolu 1000 kalorilik menü ,bulunduğun kiloda sabit kalmanı sağlar..