Merhaba kızlar yaklaşık 3 haftadır kalori sayımı yapıyorum hergün. Günlük 1300 kalori haftada kaç kg kaybettirir bi bilginiz, deneyiminiz varmı?
canım bu günlük ihtiyacın ile ilgili.günlük ihtiyacın(benim 2000 kcal mesela) 500 kcal eksiği ile haftada 0.5 kg verilir yaklaşık.bir de 1000 kcal altında beslenme.metabolizman yavaşlıyor ilk günler kilo versende duruyor.en iyisi 1500 ile başlayıp yavaş yavaş 1000 e düşürmek
ptsi 70 kg dır.bu sabah 70.4 çıktım.buna ne diyeceksinnnn :26:
yaklaşık 3 kilo vermeniz lazım
canım bu günlük ihtiyacın ile ilgili.günlük ihtiyacın(benim 2000 kcal mesela) 500 kcal eksiği ile haftada 0.5 kg verilir yaklaşık.bir de 1000 kcal altında beslenme.metabolizman yavaşlıyor ilk günler kilo versende duruyor.en iyisi 1500 ile başlayıp yavaş yavaş 1000 e düşürmek
haklısın canım.sabır çok sabır lazım.evet regl yaklaşıyor.yazarken aklımda değildi ama sonra hatırladım.desteğin için çok sağol.vazgeçmemeliyimmregl yaklaşıyor olabilir..su tutuyorsundur belki..ayrisim kalori sayımında ileri-geriler yaşarsın..bazen o hafta karbonhidrat ağırlıklı beslenirsin..insanız sonuçta..kaloriyi tuttursan bile kilo vermen durur..ya da artış olur..ya da haftalarca herşeye dikkat edersin ama gram veremezsin..metabolizma meselesi..
yani herşey olabilir ama azmimizi kaybetmeden diyete devam edicez...illa ki bi süre sonra zayıflarsın..
mesela ben 90 dan 70 e indim ama 69u 2 ay sonra görebildim..çıldırdım o zamanlar:))ama vazgeçmedim..vazgeçsem kime zarar vericem:kendime...
işte böyle canım...sabır....
kilo verememek konusunda yalnız değilsin canım,merak etme.ben de debelenip duranlardanım senin gibiEvet haklısın benimde 1000 kaloriye hiç inmedim benim hemen tansiyonum düşer bi sürü sağlık problemim var zatenay ne zor kilo veriyorum ben herkes şakır şakır veriyor
Evet haklısın benimde 1000 kaloriye hiç inmedim benim hemen tansiyonum düşer bi sürü sağlık problemim var zatenay ne zor kilo veriyorum ben herkes şakır şakır veriyor
Benim günlük kalorim ilk başlarda çok düşüktü, sonradan yükselttim ve ortalama 1300-1500 arası oluyor.
Yediklerimi yazalı 22 gün olmuş ama pek bi değişiklik yok, hala neyse o
Artık düşürsem mi 1200 gibi örneğin?
güzel yapmışsın...artırman güzel..yazman güzel..tabi buna metabolizmanın cevap vermesi zaman alır..sen kaç kiloydun canım..ona göre yavaş yavaş düşür kaloriyi..birden 1200 yapma bence.......
59-60 arası gidip geliyo aylardır, spor yaptığım zaman ordan düşünce 1200ü bulur ama yapamadığım zamanlar ona göre mi yemeliyim bilemedim..