Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
merhabaaa
bu sabah itibariyle 78 kiloyla zayıflamam gerek die başlıyorum bende diyete... başladım başlamasınada nasıl ne yapcam bilmiyorum
aranıza katılabiliriyim???
dün akşam işe gelmek için ne giysem die düşünürken çok mutsuz olduğumu hissettim giydiğim hiç bişe olmadı nerdeyse yanlardan pörtleyen yağlar ve başlıyorum dedim bende öle işte...
29 yaşında 78 kiloyum evliyim çocuğum yok ve hipotoid hastasıyım benden böle :18:

Merhaba kızlar yaklaşık 3 haftadır kalori sayımı yapıyorum hergün. Günlük 1300 kalori haftada kaç kg kaybettirir bi bilginiz, deneyiminiz varmı?

canım bu günlük ihtiyacın ile ilgili.günlük ihtiyacın(benim 2000 kcal mesela) 500 kcal eksiği ile haftada 0.5 kg verilir yaklaşık.bir de 1000 kcal altında beslenme.metabolizman yavaşlıyor ilk günler kilo versende duruyor.en iyisi 1500 ile başlayıp yavaş yavaş 1000 e düşürmek

güzel bi açıklama olmuş..işi kapmışsın

ptsi 70 kg dır.bu sabah 70.4 çıktım.buna ne diyeceksinnnn :26:

regl yaklaşıyor olabilir..su tutuyorsundur belki..ayrisim kalori sayımında ileri-geriler yaşarsın..bazen o hafta karbonhidrat ağırlıklı beslenirsin..insanız sonuçta..kaloriyi tuttursan bile kilo vermen durur..ya da artış olur..ya da haftalarca herşeye dikkat edersin ama gram veremezsin..metabolizma meselesi..
yani herşey olabilir ama azmimizi kaybetmeden diyete devam edicez...illa ki bi süre sonra zayıflarsın..
mesela ben 90 dan 70 e indim ama 69u 2 ay sonra görebildim..çıldırdım o zamanlar:))ama vazgeçmedim..vazgeçsem kime zarar vericem:kendime...
işte böyle canım...sabır....

Evet haklısın benimde 1000 kaloriye hiç inmedim benim hemen tansiyonum düşer bi sürü sağlık problemim var zaten ay ne zor kilo veriyorum ben herkes şakır şakır veriyor

haklısın canım.sabır çok sabır lazım.evet regl yaklaşıyor.yazarken aklımda değildi ama sonra hatırladım.desteğin için çok sağol.vazgeçmemeliyimm çok sinir oluyorum bu duruma ama sabırla devam etmeliyim

Evet haklısın benimde 1000 kaloriye hiç inmedim benim hemen tansiyonum düşer bi sürü sağlık problemim var zaten ay ne zor kilo veriyorum ben herkes şakır şakır veriyor
kilo verememek konusunda yalnız değilsin canım,merak etme.ben de debelenip duranlardanım senin gibi

2013-03-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Etli Taze Fasulye 1.5 PORSİYON 375
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Maydanoz 10 gr 4
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[7] Bitter Çikolata 10 GRAM 72
[8] ülker çubuk kraker 1 paket 158
Toplam : 884 kal.
şöyle
sabahları 1 çubuk kraker yiyorum tuzlu olduğu için tok tutuyor.. sonra 1 bardak yeşil çayı kesin içiyorum..
saat 11 gibi çikolata yedim azıcık saat 13:30 gibide işte taze fasulyemi yedim 2 dilim ekmekle .. yine gün içinde bir tane forum çay 2 litre su.. akşam 6 gibide 1 elma yedim sonra doğruu spora yaklaşık 30 dakika Crunch 20 dakika hızlı tempo eğimli yürüyüş 20 dakikda bisiklet ... yani 1 saat 10 dakika spor yaptım..yatmadan öncede 1 tane portakal yedim. sabah tartıldığımda 66.10 olmuştum:))
4 günde 1 kilo vermiş oldum... Ama sanki aldığım kalori biraz az gibi. Ben kendimi çok aç hissetmiyorum.. Bi sakıncası olur mu sizce?:18:

bencede aldıgın kalori cok az suan cabuk kilo verirsin ama sonra durur vucudun alışır yavas yavas kalorini indirmen gerekebilir bence 1300-1400 kaloriyle basla yavas yavas indir 1000 altında kalmak pek saglıklı değil :)

Benim günlük kalorim ilk başlarda çok düşüktü, sonradan yükselttim ve ortalama 1300-1500 arası oluyor.
Yediklerimi yazalı 22 gün olmuş ama pek bi değişiklik yok, hala neyse o
Artık düşürsem mi 1200 gibi örneğin?

ah canım yaa..şakır şakır verenler aynı hızda kilo alıyorlar..sonrasını bilemediğimiz için o anlık bize hızlı geliyor..biz bu kiloları hemen almadık ki..acele etme..sağlıklı olanı yavaş vermek..Allah yardımcın olsun....

güzel yapmışsın...artırman güzel..yazman güzel..tabi buna metabolizmanın cevap vermesi zaman alır..sen kaç kiloydun canım..ona göre yavaş yavaş düşür kaloriyi..birden 1200 yapma bence.......

bayanlar lütfen bilen biri varsa yazsın mesela 1 porsiyon yemek kaç gr yemek demek?
mesela bugün karnıyarık yaptım 1 porsiyon yemek istiyorum ve de yersem de zararı yok fakat kaç gr yiyeceğimi bilemiyorum lütfen yardımcı olun ??

güzel yapmışsın...artırman güzel..yazman güzel..tabi buna metabolizmanın cevap vermesi zaman alır..sen kaç kiloydun canım..ona göre yavaş yavaş düşür kaloriyi..birden 1200 yapma bence.......

59-60 arası gidip geliyo aylardır, spor yaptığım zaman ordan düşünce 1200ü bulur ama yapamadığım zamanlar ona göre mi yemeliyim bilemedim..

59-60 arası gidip geliyo aylardır, spor yaptığım zaman ordan düşünce 1200ü bulur ama yapamadığım zamanlar ona göre mi yemeliyim bilemedim..

canım spor yaptığın zaman bilhassa kas egzersizlerinde kas kütlen artacağı için baskülde aynı hatta daha bile ağır çıkma ihtimalin var bildiğim kadarıyla..yani muhtemelen yağdan veriyor,kastan alıyor,sıkılaşıyor ama baskülde göstermiyor olabilirsin..

slm kızlar beni de aranıza alııınnn
164 boy 56,2 kiloydum aslında normal kilo olarak görünsede ben memnun değilim yanlardan simitler, önden göbek fırlıyor ve üst bacaklarım çok kalın 50 kiloyken kendimi daha iyi hissediyordum.
önce dukan diyetine başladım 4 gün atakla 1 kilo verdim ama gribe yakalanınca portakal suyu falan içtim o yüzden diyet bozuldu malum dukanda meyve yok verdiğimi geri aldım bende madem başladım bari devamını getireyim dedim yediklerime dikkat ederken bu diyet aklıma yattı 5 gündür sizi uzaktan takip ediyorum ve leslie 3 mil yapıyorum 54.8 oldum menülerimi paylaşıp sizden de destek alarak inş istediğim kiloya inicem.hepinize az kalorili günleeerrr

bugünkü menümü de paylaşayım almam gereken günlük kalori 1750 civarı günlük aldığım kalori de 1200-1500 arasında
1]siyah zeytin 3 adet (3gr) 24

2013-03-15 tarihli kaloricetveliniz

[1] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[2] Havuçlu Kek 50 GRAM 207.5
[3] Etimek kızarmış Ekmek Tuzsuz 15 GRAM 59.7
[4] Sulu Köfte 1 PORSİYON 256
[5] Patates Salatası 1 KASE 436 (bu kadar kalorili olduğunu bilseydim yemezdim)
[6] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
[7] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[8] Sütaş Light Beyaz Peynir 20 GRAM 37
[9] Etimek kızarmış Ekmek Tuzsuz 20 GRAM 79.6
[10]Salatalık (hıyar) 50 GRAM 6
1214 kalori ile günü kapattım çayları saymıyorum çünkü 0 şeker 2 lt su ve yeşilçay şimdi leslie yapıcam ama çok uykum vaar bir yanım kalk yap diyor diğer yanım boşver otur diyor

kızlar bugün tam bir ay oldu kalori saymaya başlayalı..reglim tamamen bitmedi,baskül de 58.500 gösteriyor 57.700den sonra niye böyle oldu anlamadım,kalorimden hiç şaşmadım halbuki..neyse,totalde 3.5 kilo vermiş sayıyorum bir ayda..gayet güzel..ayynen devam..başarılar hepimize..bakalım 2. ay ne olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…