- 13 Ocak 2011
- 84
- 0
kalori hesaplarına bayıldım.hangi site yada programı kullanıyorsun çok merak ettim.bende herşeyin miktarı ile birlikte bulunduğu bir kalori listesi arıyordum
kalori sepetinden hesaplıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalori hesaplarına bayıldım.hangi site yada programı kullanıyorsun çok merak ettim.bende herşeyin miktarı ile birlikte bulunduğu bir kalori listesi arıyordum
selam kızlar..nasılsınız bugün.....
amin canım.inşallah..ama Allahın hazinesi geniş.iyi meslek sahibi,kaliteli insanlar olsunlar
yanlış olabilir ama 1 porsiyonda 7-8 hamsi var diye biliyorum seherim.
tartıda güzel bi rakam görürsün inşallah canım
adem babamız da en son böyle söylemiştir herhalde.
Allah kabul etsin canım..cehenneme kalkan olsun inşallah..
güzelmiş..1001 hee...hoşgeldin canım
ben de yazayım ama bunun nerdeyse iki katı.. gerçekten bu kadar az şeyle doyuyor musunuz bu arada?
[1] Ekmek
1 DİLİM 65
[2] Mevsim Salata
1 POR.(150GR.) 45
[3] Nohut yemeği
0.5 PORSİYON 212.875
[4] Bulgur Pilavı
0.5 PORSİYON 145.5
[5] Bitter Çikolata
5.7 GRAM 41.04
[6] ferrero rocher bütün fındıklı sütlü Çikolata
1 adet 60
[7] Şeker (küp)
1 ADET 19.5
[8] Türk Kahvesi (sade)
1 FİNCAN 0
[9] Harby Karamelli
1 ADET(25 GR) 112.5
[10] Gözleme
0.5 ADET 189
[11] Leblebi Sarı
0.5 AVUÇ 10
[13] Kahvaltılık Sos (tukaş)
10 GRAM 13.2
[14] Krem Peyniri
17.5 GRAM 59.675
[15] Uno Tost Ekmeği
1 DİLİM) 58
Toplam : 1018.0625 kal.
Bu kadar tatlının sebebi yarın-obur gun regl olacagım ondan herhalde
bugun spor yapamadım hiç kızım çok mız mız..
tebriklerişte bu ya...
kız senin yakınlarında mantı dükkanı mı var
buda benim dünkü sahur ve iftar menum :)
1] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[2] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[3] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[4] Jucy Portakal-Nar-Limon Karışık Meyve Nektarı 0.2 litre 118
[5] Taze Kaşar (%34 yağlı) 50 GRAM 132.5
[6] Ekmek (beyaz) 100 GRAM 254
Toplam : 781.4 kal.
cihaz ayarıyla meşgulüz..sayfayı açıp biraz okuyorum.biipp sesikapatıp kalkıyorum..dün eve gittiğimde başım ağrıyordu..mutfak dağınık,yemek yok,üstüne özgürün özel dersi var.hoca gelecek eve.daha doğrusu..o çöplüğebi namaz kıldım..turbo ayarına geçtimmutfağı topla,ortalığı topla,yemek yap,oğlanı doyuröğretmen geldiğinde fırında 1 tepsi poğaça bile pişiyorduçalışan kadın olmak ne büyük özgürlük
1000 kalorinin altına düşme ayşegül.sonra haftalarca kilo veremezsin..tecrübeyle sabit
cihaz ayarıyla meşgulüz..sayfayı açıp biraz okuyorum.biipp sesikapatıp kalkıyorum..dün eve gittiğimde başım ağrıyordu..mutfak dağınık,yemek yok,üstüne özgürün özel dersi var.hoca gelecek eve.daha doğrusu..o çöplüğebi namaz kıldım..turbo ayarına geçtimmutfağı topla,ortalığı topla,yemek yap,oğlanı doyuröğretmen geldiğinde fırında 1 tepsi poğaça bile pişiyorduçalışan kadın olmak ne büyük özgürlük
Bayanlar ben de aranıza katılmak isterim. 4 haftadan beri kalori sayıyorum 4 kilo verdim. Bu hafta çok zorlanıyorum nedense. Az önce nutella yedim o kadar pişmanım ki mümkün olsa çıkarırdım.
mrb kızlar ben yeni katıldım bi sorum var?!!hareketsiz bir bayan gunde kac kalorı yakıyor?!
ay cekırdegi 578 kabak cekırdegi 571 canım ortalama 100 gram içinsizce bir avuç çekirdek kaç kaloridir. ben de bugün az kalori almıştım ama :2:
öncelikle rabbim kızına sağlıklı hayırlı ömürler versin sağlıkla büyütürsün inş. evet doyuyorum gerçekten ama ben 25 kasımdan beri borç oruclarım vardı onları tuttugum için midem küçülmüş galiba fazla yeyince agrı yapıyo bu kadarla doyuyorum ekmeksiz yapamam ekmekle doyarım ben diyorum kalori az bişey daha yiyem bakıyom elim çikolataya gityo eger ac olsam yemege gider bende ozaman sana yok çikolata su iç bakam deyip içiyorum :)
çalışan bir anne olarak tebrik ediyor seni maaşallah diyorum.çalışmak özgürlük mü bilemem ama bizlere müthiş hız kazandırdığı kesin.bende kendime bazen hayretle ve acıyarak bakıyorum:)