Arkadaşlar bu gün çok güzel birşey oldu sabah kalktım ihtiyacımı karşıladıktan sonra bi tartıliim dedim ben bu listeye dahil olmadan önce hafta sonu tartılır pazartesi haydi devam derdim şimdi de içimden geçti kalktım tartıldım 60.9 çıktımyani bu hafta 400 gr vermiş oldum genele yayarsak 5 haftada da 3.5 kilo verdim hemen koştum pc başına destek veren yön gösteren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
selam herkese
2011-01-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çay 3 ADET 15 15
[2] Maydanoz 10 gr 4 4
[3] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8 28.8
[4] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5 37.5
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
Toplam : 195.3 kal.
şimdilik bu saate kadar bunları yedimakşam yemeği düşünmüyorum bugün elma , salata idare edicem ..akşamdan kalan yemek var eşime yetecek kadar zaten hem yemek yapmamış olurum hem yemezsem kendimi iyi hissetmiş olurum hem formda kalırım hem mutlu kalırım bakalım başarabilecekmiyim :44:
Bcw günlük beslenme listen nerede? Göremiyorum
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :)
{Sabahtan beri yediklerim}
Mantı - 400 cal
Az şekerli 1 bardak çay - 20 cal
2 parça patlıcan - 15 cal
toplam: 435 cal
Bu hafta çok güzel kilo vermişsin, az önce geçmiş sayfaları okurken öğrendim :)
Çok tebrik ederim başarıdan dolayı
Sen bayağı disiplinli bir şekilde yapıyorsun diyeti, zaten fazla kaçamak da yok :)
evet canım çok teşekkür ederimbende kendimden böyle bir performans beklemiyordum... önceki diyetlerimde ikinci günden sonra amannn diyip pes ediyordum buda bana artı kilolarla geri döndü .. Ben 64 olduğumun farkında değildim evde tartı yok tartılma adetimde yoktu pek en son 61 dim kim sorarsa 61 diyordum nasılsa aldığımın farkına varmadım bol giymemden sebep herhalde .. sonra bir tartıldım 64 inanamadım başka bir tartıda daha baktım yine 64 inanamadım o anki üzüntümüde anlatamam:18: o anda kestim yemeyi içmeyi yani şugün başlıcam bugün başlıcam demedim.. eşim sayesinde kilo aldım gece özellikle yiyorduk o bütün yese ben onun çeyreğini yesem o yakıyor bana yarıyor offf artık çeyrek meyrek yok gece mutfağa bile gitmiyorum çok acıkırsam ağzıma sadece bir çimdik bir şey atıyorum üzerine bitki çayı içiyorum buda yetiyor.. 64 ten 59 a düştüm çok şükür buda kısa bir sürede oldu sanırım 15 ocakta başladım diyete.. Kendimi çok iyi hissediyorum hareketlerim hafifledi enerjik oldum öyle halsiz falan bırakmadı beni diyetdarısı tüm isteyenlerin başına inşallah ..
bende kalori sayımıyla 3 kilo verdim bir haftada canım...
günlük 870 kalori felan alıyodum....900 bazen hafta sonları 1000 buluyodu...yinede çok işe yaradı mutfağıma astım kalari cetvelini....
Bu mutluluğu herkes yaşar inş canım
Ben de ilk zamanlar kısa zamanda kilo verince çok mutlu olmuştum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Verdiğin kiloları geri almadan sağlıklı bir şekilde yaşamanı dilerim
bende kalori sayımıyla 3 kilo verdim bir haftada canım...
günlük 870 kalori felan alıyodum....900 bazen hafta sonları 1000 buluyodu...yinede çok işe yaradı mutfağıma astım kalari cetvelini....
inşallah hep beraber
yemeklerden önce lahana suyu içiyorum yoksa iki bardak ılık su içiyorum çok faydası oluyor.. Kahve nin diyet yaparken tüketilmemesi öneriliyor kahve yağların yakılmasını engelliyor ve selülit oluşumunu sağlıyor bunada dikkat etmek gerek ben onuda kestim bir müddet en azından misafir gelmediği yada ben gitmediğim zamanlarda evde kendim içmiyorum
Tebriklerr canımbu yöntem dikkatli yapıldığında cidden işe yarıyor
Banucum çok tebrik ederim, çok sevindirici bir haber :)
Bize de irade aşılıyorsun, inş bu şekilde kilo vermeye devam edersin
1 fincan kahve - 40 cal
1 adet portakal - 50 cal
toplam: 525 cal
Canım hoş geldin :)
İdeal ölçülerde olduğunu düşünüyorum. Bu kadar sorun oluşturacak bir durumun var mı gerçekten?
Bence boy - kilo oranın normal, bölgesel bir problemin mi var acaba?
bugün yediklerim :
sabah
kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
şekersiz çay
öğle:
2 bardak zero cola
akşam (cafede yedim)
beyaz peynirli sandviç ekmeğine yapılmış tost (biraz yağ sürmüşler çok açtım yedim hepsini)
şekersiz çay
20.00 ara
1 salatalık
1 sade kahve
[1] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90.00
[2] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 15 GRAM 51.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[5] Ekmek (sandviç) 2 DİLİM 166.00
[6] Beyaz Peynir 60 GRAM 150.00
[7] Tereyağ 5 GRAM 35.85
Toplam : 504.51kal.
kilo veren arkadaşları çok çok tebrik ediyorum nazar değmesin onlaraa darısı da benim ve veremeyenlerin başınaa =)