Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
arkadaşlar yediklerimizin kalorilerine nereden bakıyorsunuz ayrıntılı liste var mı? benim de düğünüme 1 hafta kaldı ve diyetler yüzünden kansız kaldım kilo veremedim şimdi çok kötü durumdayım bun yöntem sağlıklı gibi geldi bana en azından 1-2 versem yeter 1 haftada (((((((14:

Kızlar bu kalori sayımına göre kaç kalori alıyorsunuz günde?
ben 1000i geçmiyorum cnm

kalori sepeti yaz çıkıyor canım.. çok güzel bir site
seni tanıyorum 5 gün diyetnden falan .. ama boşver şok diyetleri bunlar daha sağlıklı
günde 1000i geçme haftada 1.1-5 verirsin hrlde cnm

Hmm teşekkür ederim gizem :)

teşekkür ederim canım 5 günde 5 kilo diyetini birkaç kez denedim ve verdiklerimi geri aldım daha sonra da metabolizmam kilitlendi ne yapsam kar etmiyor kansızlık ta cabası
bir de sinirlerim yıprandı herşeyden kendimi kısıtlamaktan... artık çok fazla kısmak istemiyorum herşeyi yerim ama az yerim mantığındayım şuan 1000-1200ü geçmezsem iyi olur sanırım zaten evlendikten sonra spora ağırlık vereceğim en iyisi bu..

o kadar üzme kendin 1 haftan kalmış .. mutsuz geçirme düğününü
hem boyun ve kilon kaçki??

Arkadaşlar bu gün çok güzel birşey oldu sabah kalktım ihtiyacımı karşıladıktan sonra bi tartıliim dedim ben bu listeye dahil olmadan önce hafta sonu tartılır pazartesi haydi devam derdim şimdi de içimden geçti kalktım tartıldım 60.9 çıktım yani bu hafta 400 gr vermiş oldum genele yayarsak 5 haftada da 3.5 kilo verdim hemen koştum pc başına destek veren yön gösteren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

tabrik ediyorum canım...
kaç kaloriyi geçmiyerek yapıyorsun dyeti?

tabrik ediyorum canım...
kaç kaloriyi geçmiyerek yapıyorsun dyeti?

Teşekkür ederim canım hareketsiz olduğum için 1000 kaloride kalmaya çalışıyorum spor da yapmıyorum malesef ama gün içi hareketliliğim artınca bu sınırı da artırmayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım hareketsiz olduğum için 1000 kaloride kalmaya çalışıyorum spor da yapmıyorum malesef ama gün içi hareketliliğim artınca bu sınırı da artırmayı düşünüyorum.

bnde sein gbiyim cnm bende 100i geçmiyorum yürürsemde 20-30 dk fln yürüyorum
benm tam 3 hfta dolmadı ama 2.5 kilo verdim

saol tatlım 20 gnde 5 kilo süper valla bende haftada bir detoxs yapmayı düşüorum anlattığın için çok saol vurma işini bende denicem inşş

Günaydın kızlar

Bu saat oldu hala bişey yemedimm
Bu hafta kötü gidiyorumm düzensiz ve sağlıksız

Tebriklerr canım bu yöntem dikkatli yapıldığında cidden işe yarıyor

Günaydın kızlar

arkadaşım bir an önce sağlıklı bir şeyler ye. moralini de bozma. her şey iyi olacak.

biraz önce annesi vefat eden bir arkadaşımla konuştum. kolu kanadı kırılmış. umudu tükenmiş. biz nefes alıyoruz, bu hala umut olduğunu gösterir. hepimiz birilerinin annesi, kızı, eşiyiz. kendimiz için güç bulamıyorsak da sevdiklerimiz için iyi bakmalıyız kendimize. kilolardan kurtularak başlayabiliriz.

hepinizi öpüyorum arkadaşlar

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :)

{Sabahtan beri yediklerim}

Mantı - 400 cal

Az şekerli 1 bardak çay - 20 cal

2 parça patlıcan - 15 cal

toplam: 435 cal

Günaydın kızlar

Günaydın Katremcim :)

Bugün ben de geç kahvaltı yaptım.

Doğru olan, erken kalkıp erken kahvaltı yapmak ama hafta sonu hepimiz için böyle şeyler olabiliyor.

Geç kalktığın için gün içinde evde koştururken biraz daha hareketli olmaya gayret edersin :)

Bu kadar karamsar olmayı da yakıştıramadım sana, hem de bu kadar güzel bir şekilde ilerlerken.

Hadi, bir an önce toparlan, olumsuz düşünceleri de bir tarafa bırakarak gününü en güzel şekilde geçir canım

çok kafaya takıyorum ben bu meseleyi haklısın cnm ya..boy 1.70 kilo 68 gelin olacak bi kız için çok fazla di mi

Canım hoş geldin :)

İdeal ölçülerde olduğunu düşünüyorum. Bu kadar sorun oluşturacak bir durumun var mı gerçekten?

Bence boy - kilo oranın normal, bölgesel bir problemin mi var acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…