Katrem çok geçmiş olsun...
bnnu tebrık ederim, 200 gr olsun bizim olsun değil mi?
Bu arada kızlar ben de farkındaysanız kendi çapımda takılıyorum buralarda
Bir sakıncası yok değil mi? :26:
yeni gelen arkadalar hoşgeldiniz...
benim kahvaltım
3 dilim bol kepekli köy ekmeği (biraz fazla kaçtı)
1,5 domates
3 tatlı kaşığı zeytin ezmesi (kaç gr dır sizce)
1 tatlı kaşığı nutella
yeni gelen arkadalar hoşgeldiniz...
benim kahvaltım
3 dilim bol kepekli köy ekmeği (biraz fazla kaçtı)
1,5 domates
3 tatlı kaşığı zeytin ezmesi (kaç gr dır sizce)
1 tatlı kaşığı nutella
aferin sana ben senin kadar kaçırsaydım bırak vermeyi almıştım =) hiç unutmam diyetime ilk başladığımın 2.haftası 2 dilim börek yedim o hafta ödem atmışım yağdan 150 gr lmışım neyse demkki kaçırmasan şimdi 60 flndın ya ben bu sabah fazla kaçırdım ama akşama kadar bişiler yiyecek fırsatım olmıycak büyük ihtimalle bi regl im iyice yaklaştı resmen kurt gibi aç dolaşıyorum ortalıkta utanarak yazıyorum bu da kahvaltım...
[1] Mücver 1 PORSİYON 185.00
[2] Elma 0.5 ADET 30.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 60 gr 35.40
[5] Ekmek 0.6 DİLİM 39.00
[7] Lavaş 1 ADET 100.00
[8] Mandalina 1 ADET 50.00
[9] Bitter Çikolata 7 GRAM 50.40
Toplam : 503.80kal.
şu mücver böyle elimden braz daha büyük ve bol sebzeliydi 1 porsiyon derken 1 adetten bahsediyor herhalde ekmekde kızarmıştı didikledim biraz =) ama dediğim gibi akşam bile bişi yiyemeyebilirim bugün zaten çayda kalmamıştı bana yanında zero içtim o da iyice iştahımı açtı =(
Katrem çok geçmiş olsun...
bnnu tebrık ederim, 200 gr olsun bizim olsun değil mi?
Bu arada kızlar ben de farkındaysanız kendi çapımda takılıyorum buralarda
Bir sakıncası yok değil mi? :26:
kızlar bende bugün sabah 1 bardak çay peynir yarım salatalık 1 dilim kepek ekmek arada 1 portakal öğle 3 adet ızgara balık 3 kaşık salata 2 adet küçük köfte 1 dilimde ekmek yedimakşama çok hafif bişi yemek istiorum ne yesem dengelerim acaabaa:26:
off kahvaltıda coşmuşum
[1] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[2] Sıvıyağ 5 GRAM 44.2
[3] Zeytin Ezmesi 30 GRAM 87.9
[4] Uno Sofra Yoğun Kepekli Köy Ekmeği 3 dilim 231
[5] Nutella 20 GRAM 108
[6] Domates 1.5 ADET 21
Toplam : 550.6 kal.
:18::18::18:
neyse bu hem öğle yemeğiydi hem kahvaltı
1000i geçemem bugün büyük ihtimal çünkü tekim evde
ayrıca ekmeği kızartıp yedim
daha düşük olması lazım kalorisinin di mi,,???
Çorba + salata ile akşamı hafif bir şekilde geçirebilirsin :)
1-2 haftalığına bir diyet listesini uygulayacaktım ama sabah kalktım misler gibi simitler alınmış, çaylar demlemiş... Başlayamadım yine diyete. En azından kalori sayayım dedim.
1 simit + 1/4 simit - 375 cal
2 adet birer şekerli çay - 40 cal
toplam: 415 cal
kızlar bende bugün sabah 1 bardak çay peynir yarım salatalık 1 dilim kepek ekmek arada 1 portakal öğle 3 adet ızgara balık 3 kaşık salata 2 adet küçük köfte 1 dilimde ekmek yedimakşama çok hafif bişi yemek istiorum ne yesem dengelerim acaabaa:26: