Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Arkadaşlar bu gün çok güzel birşey oldu sabah kalktım ihtiyacımı karşıladıktan sonra bi tartıliim dedim ben bu listeye dahil olmadan önce hafta sonu tartılır pazartesi haydi devam derdim şimdi de içimden geçti kalktım tartıldım 60.9 çıktım :KK76: yani bu hafta 400 gr vermiş oldum genele yayarsak 5 haftada da 3.5 kilo verdim :KK8: hemen koştum pc başına destek veren yön gösteren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Banucum çok tebrik ederim, çok sevindirici bir haber :) :KK71:
Bize de irade aşılıyorsun, inş bu şekilde kilo vermeye devam edersin :KK16:

Bcw günlük beslenme listen nerede? Göremiyorum :KK61:

selam herkese

2011-01-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çay 3 ADET 15 15
[2] Maydanoz 10 gr 4 4
[3] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8 28.8
[4] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5 37.5
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
Toplam : 195.3 kal.

şimdilik bu saate kadar bunları yedim :KK1: akşam yemeği düşünmüyorum bugün elma , salata idare edicem ..akşamdan kalan yemek var eşime yetecek kadar zaten hem yemek yapmamış olurum hem yemezsem kendimi iyi hissetmiş olurum hem formda kalırım hem mutlu kalırım :KK64: bakalım başarabilecekmiyim :44:

selam herkese

2011-01-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çay 3 ADET 15 15
[2] Maydanoz 10 gr 4 4
[3] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8 28.8
[4] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5 37.5
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
Toplam : 195.3 kal.

şimdilik bu saate kadar bunları yedim :KK1: akşam yemeği düşünmüyorum bugün elma , salata idare edicem ..akşamdan kalan yemek var eşime yetecek kadar zaten hem yemek yapmamış olurum hem yemezsem kendimi iyi hissetmiş olurum hem formda kalırım hem mutlu kalırım :KK64: bakalım başarabilecekmiyim :44:

Bu hafta çok güzel kilo vermişsin, az önce geçmiş sayfaları okurken öğrendim :)

Çok tebrik ederim başarıdan dolayı :KK71:

Sen bayağı disiplinli bir şekilde yapıyorsun diyeti, zaten fazla kaçamak da yok :)

Bcw günlük beslenme listen nerede? Göremiyorum :KK61:

canım dünkini fırsat bulup yazamadım :)

sabah;
bir dilim ekmek, bir zeytin, yarım domates, yarım kibrit kutusu beyaz peynir 200 kal.

öğlen;
bir dilim ekmek, bir kase mercimek çorbası 300 kal.

akşam üstü;
bir küçük kase bol marullu bezelyeli patates salatası, yarım dilim kek 500 kal. (misafirin aziziliği)

saat 8 gibi;
2 tane kurabiye, bir portakal 350 kal.

toplam 1350 kalori

bugün yediklerimi ya akşam yazarım ya da yarın. şimdilik 1350 kalori civarı alıcağım, kilo vermem yavaşlayınca 1200e düşeceğim.

sevgiler, öpücükler :)

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :)

{Sabahtan beri yediklerim}

Mantı - 400 cal

Az şekerli 1 bardak çay - 20 cal

2 parça patlıcan - 15 cal

toplam: 435 cal

1 fincan kahve - 40 cal

1 adet portakal - 50 cal

toplam: 525 cal

Bu hafta çok güzel kilo vermişsin, az önce geçmiş sayfaları okurken öğrendim :)

Çok tebrik ederim başarıdan dolayı :KK71:

Sen bayağı disiplinli bir şekilde yapıyorsun diyeti, zaten fazla kaçamak da yok :)

evet canım çok teşekkür ederimbende kendimden böyle bir performans beklemiyordum... önceki diyetlerimde ikinci günden sonra amannn diyip pes ediyordum buda bana artı kilolarla geri döndü .. Ben 64 olduğumun farkında değildim evde tartı yok tartılma adetimde yoktu pek en son 61 dim kim sorarsa 61 diyordum nasılsa aldığımın farkına varmadım bol giymemden sebep herhalde .. sonra bir tartıldım 64 inanamadım başka bir tartıda daha baktım yine 64 inanamadım o anki üzüntümüde anlatamam:18: o anda kestim yemeyi içmeyi yani şugün başlıcam bugün başlıcam demedim.. eşim sayesinde kilo aldım gece özellikle yiyorduk o bütün yese ben onun çeyreğini yesem o yakıyor bana yarıyor offf artık çeyrek meyrek yok gece mutfağa bile gitmiyorum çok acıkırsam ağzıma sadece bir çimdik bir şey atıyorum üzerine bitki çayı içiyorum buda yetiyor.. 64 ten 59 a düştüm çok şükür buda kısa bir sürede oldu sanırım 15 ocakta başladım diyete.. Kendimi çok iyi hissediyorum hareketlerim hafifledi enerjik oldum öyle halsiz falan bırakmadı beni diyet :KK66: darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ..

evet canım çok teşekkür ederimbende kendimden böyle bir performans beklemiyordum... önceki diyetlerimde ikinci günden sonra amannn diyip pes ediyordum buda bana artı kilolarla geri döndü .. Ben 64 olduğumun farkında değildim evde tartı yok tartılma adetimde yoktu pek en son 61 dim kim sorarsa 61 diyordum nasılsa aldığımın farkına varmadım bol giymemden sebep herhalde .. sonra bir tartıldım 64 inanamadım başka bir tartıda daha baktım yine 64 inanamadım o anki üzüntümüde anlatamam:18: o anda kestim yemeyi içmeyi yani şugün başlıcam bugün başlıcam demedim.. eşim sayesinde kilo aldım gece özellikle yiyorduk o bütün yese ben onun çeyreğini yesem o yakıyor bana yarıyor offf artık çeyrek meyrek yok gece mutfağa bile gitmiyorum çok acıkırsam ağzıma sadece bir çimdik bir şey atıyorum üzerine bitki çayı içiyorum buda yetiyor.. 64 ten 59 a düştüm çok şükür buda kısa bir sürede oldu sanırım 15 ocakta başladım diyete.. Kendimi çok iyi hissediyorum hareketlerim hafifledi enerjik oldum öyle halsiz falan bırakmadı beni diyet :KK66: darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ..

Bu mutluluğu herkes yaşar inş canım :KK70:
Ben de ilk zamanlar kısa zamanda kilo verince çok mutlu olmuştum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Verdiğin kiloları geri almadan sağlıklı bir şekilde yaşamanı dilerim :KK16:

bende kalori sayımıyla 3 kilo verdim bir haftada canım...
günlük 870 kalori felan alıyodum....900 bazen hafta sonları 1000 buluyodu...yinede çok işe yaradı mutfağıma astım kalari cetvelini....

günlük 870 kalori felan alıyodum....900 bazen hafta sonları 1000 buluyodu...yinede çok işe yaradı mutfağıma astım kalari cetvelini....

Canım seni de çok tebrik ederim :KK71:
Başlangıç kilonu ve son durumdaki kilonu da paylaşır mısın bizlerle?

Gün içinde neler yediğini de .... :)

Bu sayfayı birçok kişi okuyor, böyle başarı sağlayanları örnek alarak onlar da başarabilir, hem onlara da faydamız dokunur :)

Ben hem kendimi kontrol etmek hem de birilerine yardımcı olabilmek adına paylaşımda bulunuyorum :)

Bu mutluluğu herkes yaşar inş canım :KK70:
Ben de ilk zamanlar kısa zamanda kilo verince çok mutlu olmuştum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Verdiğin kiloları geri almadan sağlıklı bir şekilde yaşamanı dilerim :KK16:

inşallah hep beraber :KK8:
yemeklerden önce lahana suyu içiyorum yoksa iki bardak ılık su içiyorum çok faydası oluyor.. Kahve nin diyet yaparken tüketilmemesi öneriliyor kahve yağların yakılmasını engelliyor ve selülit oluşumunu sağlıyor bunada dikkat etmek gerek ben onuda kestim bir müddet en azından misafir gelmediği yada ben gitmediğim zamanlarda evde kendim içmiyorum :KK1:

tebrikler ama sen yinede 1000 kalorinin altına düşmemelisin bence :KK8:

inşallah hep beraber :KK8:
yemeklerden önce lahana suyu içiyorum yoksa iki bardak ılık su içiyorum çok faydası oluyor.. Kahve nin diyet yaparken tüketilmemesi öneriliyor kahve yağların yakılmasını engelliyor ve selülit oluşumunu sağlıyor bunada dikkat etmek gerek ben onuda kestim bir müddet en azından misafir gelmediği yada ben gitmediğim zamanlarda evde kendim içmiyorum :KK1:

Hmmm... Ben kahve tüketiminin yağ yakımına engel olduğunu bilmiyordum :26:
Sadece su tutucu özelliği olduğunu biliyordum, yağ yakımını engellediğini öğrenmem iyi oldu, bundan sonra gerekmedikçe tüketmemeye dikkat edicem kesinlikle, çok teşekkür ederim bu konuda beni bilgilendirdiğin için :KK70:
Lahana suyunu denemedim daha önce. Etkili olduğuna inanıyor musun? Kokusu var mı?
Ben sadece ılık su içsem aynı etki olur mu ki? :26:

Tebriklerr canım :nazar:bu yöntem dikkatli yapıldığında cidden işe yarıyor:nazar:

Teşekkür ederim canım tabiki işe yarıyor kısıtlamalar pek bana göre değil ilk defa bir diyet bu kadar uzun sürüyor aslında diyet bile sayılmaz o kadar kaçırıyorum ki buna rağmen kalori saydığımız için işe yarıyor. İnşallah cümleten yaza fit gircez :KK8:

Banucum çok tebrik ederim, çok sevindirici bir haber :) :KK71:
Bize de irade aşılıyorsun, inş bu şekilde kilo vermeye devam edersin :KK16:

Teşekkür ederim inşallah cümleten canım hem zatenbenim acelem yok kendimi hiç kasmıyorum kaçamaklarım beni rahatlatıyor hani kendimi dört duvara sıkışmış gibi hissetmiyorum o yüzden de diyet uzun sürüyor ve artık bu durum yaşam tarzı haline geldi bende resmen acele ve hızlı kilo vermeyi her zaman sağlıksız ve geçici olarak düşünüyorum diyetler uzun vadeli olunca kalıcı olur o yüzden pek bi acelem yok sakin ve emin adımlarla gitmek en güzeli.:79:

[1] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 0.5 PAKET 99
[2] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[3] İnek sütü 0.20 LİTRE 130
[4] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[5] Kıymalı Patates 1 PORSİYON 250
[6] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[7] Elma 0.5 ADET 30
[8] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[9] Salam 1 DİLİM 29
[10] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[11] Domates 0.5 ADET 7
[12] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[13] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70

Toplam : 815.35 kal.

bugünlük bu kadar kızlar.. akşama meyve yerim ancakk:)

Kilo veren arkadasları tebrik ederim. İnsallah hepimiz istedigimiz kiloya her gecen gun yaklasırız ve bi daha da o kiloları almayız:)
Ben de bugunu verimli gecirdim. Sabah kalktım nivea body sporumu yaptım yarım saat, sonra kahvaltı oncesi sirkeli suyumu içtim.

Sabah:
Tavada 1 damlacık zeytinyağı(20) ile 1 yumurta(90) ve çok az yağsız süt(10) ve kekikle omlet yaptım.
2 yesil zeytin(15)
1,5 dilim beyaz ekmek (135)
Maydanoz
2bardak cubuk tarcınlı yesil cay

Ara: 1 kucuk boy elmayı(60) dilimledim, yarım çay bardağı su ile biraz haşladım. Üstüne de birazcık tarcın(10) dokerek tatlı niyetine yedim.

Öğle: yarım bardaktan az kurufasulye(80 gram) ile piyaz yaptım, sirkeli, kırmızı lahanalı (350)

Ara: Yesil cay, biberiyeli

Aksam: 1 kase şehriye çorbası (160)

Birazdan da yesil cay icerim yine.

Toplam : 860

Bugun bi de kosu bandında orta tempoda yuruyerek 220 kalori yaktım.

Canım hoş geldin :)

İdeal ölçülerde olduğunu düşünüyorum. Bu kadar sorun oluşturacak bir durumun var mı gerçekten?

Bence boy - kilo oranın normal, bölgesel bir problemin mi var acaba?

cnm tamamen basenlerimde toplanmış kilolar üst kısım ideal istediğimi alıp giyiyorum ama alt kısım felaket ne yapsam gitmiyor :26:

bugün yediklerim :

sabah
kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
şekersiz çay

öğle:
2 bardak zero cola

akşam (cafede yedim)
beyaz peynirli sandviç ekmeğine yapılmış tost (biraz yağ sürmüşler çok açtım yedim hepsini)
şekersiz çay

20.00 ara
1 salatalık
1 sade kahve

[1] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90.00
[2] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 15 GRAM 51.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[5] Ekmek (sandviç) 2 DİLİM 166.00
[6] Beyaz Peynir 60 GRAM 150.00
[7] Tereyağ 5 GRAM 35.85

Toplam : 504.51kal.

kilo veren arkadaşları çok çok tebrik ediyorum nazar değmesin onlaraa darısı da benim ve veremeyenlerin başınaa =)

bugün yediklerim :

sabah
kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
şekersiz çay

öğle:
2 bardak zero cola

akşam (cafede yedim)
beyaz peynirli sandviç ekmeğine yapılmış tost (biraz yağ sürmüşler çok açtım yedim hepsini)
şekersiz çay

20.00 ara
1 salatalık
1 sade kahve

[1] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90.00
[2] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 15 GRAM 51.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[5] Ekmek (sandviç) 2 DİLİM 166.00
[6] Beyaz Peynir 60 GRAM 150.00
[7] Tereyağ 5 GRAM 35.85

Toplam : 504.51kal.

kilo veren arkadaşları çok çok tebrik ediyorum nazar değmesin onlaraa darısı da benim ve veremeyenlerin başınaa =)

alıştık artık senini menüne daha da ye demicem sana:63:

X