- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
menümü yazayım
sabah 1 şeftali
kahvaltı
2 dlm tam tahıllı ekmek
5 zeytin,peynir,domates,sal.
çay
öglen
1 yk kıyma ile 1 yumurta
150gr yogurt
2 salatalık
ara
2 kare bitter
biraz kraker
akşam
patlıcan salatası
cacık
spor yok
Yediklerin besin grupları olarak dengeli ama kalori olarak yine az geldi bana :26:
offf kızlar ya ben ne yiycem şaşırıyoruma rtık
Canın bir şey yemek mi istemiyor yoksa kalorisi nedeniyle mi ne yiyeceğine karar veremiyorsun?
kızlar cuma günü regl olucam bugün çok şiş kalktım.daha doğrusu sabaha kadar uyuyamadım.sabah uyumuşum bir ara.sıcak beni mahvediyo
bu hafta regl olacağım için tartı beni yanıltacak muhtemelen.menüme gelince
sabah:2 dilim uno denge
1 yumurta beyazı
1 ince dilim peynir
4 yeşil zeytin,maydonoz ve ççay
ara :yeşil çay
öğle :3 köfte,1 dilim uno,salata,ayran
ara :1 avuç kiraz,yeşil çay
akşam :zeytinyağlı bamya 1 tabak,ayran ve söğüş salata
ara :karpuz
eliptik bisiklette 10 dakika(artıramadım daha çok canım yanıyo.)15 20 dak egzersiz
1400ü geçmemiştir sanırım
Regl olacaksan bence tartılma, yine sen bilirsin ama beni moral olarak çok kötü etkiliyor. Kendimce mantıklı açıklamalar yapsam bile zihnime kakılıp kalıyor o rakam
sagol canım o zaman ben beyazını yiyeyim :) 80 çok geldi gözüme birden :)
Gün içinde çok açlık çekip de kıvrım kıvrım kıvranırsan bol bol beyazından ye. Hem kalorisi düşük hem de sağlık açısından bir risk oluşturmuyor. Daha da güzeli çok iyi doyuruyor :) Aynı şey sarısı için geçerli değil maalesef
iyi akşamalrr nasılınız?
bugün bi arkadaşım geldi ankaraya onunla buluştum öglen
diyetime devam ettim döner ve ayran yedim dışarda
ama oradan kayınvaldeme gidip çocukları aldım eve geldim akşam yemegi gümbürtüye gitti
836 kalori almışım az degilmi?
aporda yaptım bişiyler yesem doldursammı acabaaa
Gün içinde spor da yapmışken oldukça az bence canım :26:
az canım bence.1 bardak süt ve meyve yersen hem sağlıklı olur hem de fazladan kalori almazsın.fazla kalori almak istemiyorsun benim gibi dobiş değilsin ya.
Dobiş, şişko vs değiliz sadece azıcık balık etliyiz ya da etine dolgunuz
ilginçben meyvesiz duramam..bu yüzden ne dukan yapabildim ne montidondurma keyfimi bırakmadım..bi de çayı şekerli içmeyiamaaaannn...böyle de kilo veriliyor nasılsa...o kadarcık ta yiyelim değil mi
Çok haklısın. İnsan kalori sayımındaki özgürlüğü arıyor
Son düzenleme: