Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

selam herkesee çok mutluyum çoooookkk bu kalori hesaplamanın bu kadar yardımcı olacağını tahmin etmezdim artık 64 değilim 59 a düştüm 15 gündür geceleri spora gidiyorum spor dediğim 1 saat tempolu yürüyüş ve yarım saat kadarda aerobik artı benim popo bölümünde bir fazlalık olduğundan duvara vurma yöntemini denedim.. üzerimden pantolonlarım düşüyor sürekli çekiştiriyorum :) ve olmayan bir kaç eşofman ve pantolonunda oluyor .. çok mutluyum kendimi çok hafif ve zinde hissediyorum sanki üzerimdeki ağırlık kalktı bunda sporunda büyük yararı var ...

dün gelemedim kızlar
bugün de biraz moralim bozuktu yediklerim

sabah beyaz peynirli kepekli tost
öğlen tavuklu salata, 1 dilim ekmek
ara elma
akşam havuçlu salata

[1] Mandalina 1 ADET 50
[2] Çay 4 ADET 20
[3] Sıvıyağ 5 GRAM 44.2
[4] Maydanoz 5 gr 2
[5] Domates 1.5 ADET 21
[6] Mısır Konservesi 0.5 ADET 65
[7] havuç 1 adet 26
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[10] Ekmek 1 DİLİM 65
[11] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[12] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 746.2 kal.

dün de coşmuşum biraz 1600 kalori almışım
bunu eklerken utanıyorum valla

[1] Ay Çekirdeği (çekirdek) 6 10 GRAM 348
[2] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[3] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[4] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[5] Çay 3 ADET 15
[6] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[7] Patates Kızartması, Küçük 0.5 ADET 103
[8] Acı Sos 1 ADET 12
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[10] Patates Püresi 100 gr 60
[11] Arnavut Ciğeri 1 PORSİYON 320
[12] activia çilekli 1 adet 120
[13] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 1602.5 kal.

ayrıca bugün çok başım döndü bayılıyodum nerdeyse
ama moralim çok bozuk o yüzden yoğurt bile yemedimm

çok sevindim senin adınaa
darısı başımaa darısı başıma :78:

teşekkür ederimmm bu arada lahana suyu ve form çayları artı şeşil çayda içiyorum ....

teşekkür ederimmm bu arada lahana suyu ve form çayları artı şeşil çayda içiyorum ....

kaç kalorilik bi sınır koymuştun kendine canım? bravoo çok tebrik ettim bu arada bende bacaklarımdan erisin istiyorum ya sopayla vurdursam mı napsaamm =) bi önerin var mı? yürüyüş deme zaten bol bol bol yürüyorum =)

kızlar açılışı ben yapiim sahura kalkar kalkmaz tartıldım 61.3 iken 61.1 olmuşum 200 gr verdim ben böyle tin tin tin gidiyorum aslında ben hiç spor yapmadan veriyorum hatta diyete başladım başlayalı tesadüf müdür nedir o kadar hareketsizim ki anlatamam oturduğum yerden veriyorum resmen
Ama kafama koydum şu önümüzdeki hafta Allahın izniyle eliptik bisiklet alcam, inş o zaman haftalık verdiğim kilolar artar . Ya öyle diyorum da daha nolsun kızlar o kadar kaçamak yapıyorum ki diyete başladığımdan beri ara ara da olsa hepsini birleştirince şöyle bi sonuç çıkıyo bu benim 5. haftam diyette .(Diyete başlamadan önce 64 kiloydum şimdi 61.1), ama diyet dediğime bakmayın börekler künefeler tatlılar o kadar kaçırdım ki independentin elinde kalmaktan korktum .Eeee sonuç böyle olsa da 200 gr ı her halukarda verdim :79:

hadi kızlar sizlerden büyük fark görelim de deşarj olalım yaaaa

Son düzenleme:

aferin sana ben senin kadar kaçırsaydım bırak vermeyi almıştım =) hiç unutmam diyetime ilk başladığımın 2.haftası 2 dilim börek yedim o hafta ödem atmışım yağdan 150 gr lmışım neyse demkki kaçırmasan şimdi 60 flndın ya ben bu sabah fazla kaçırdım ama akşama kadar bişiler yiyecek fırsatım olmıycak büyük ihtimalle bi regl im iyice yaklaştı resmen kurt gibi aç dolaşıyorum ortalıkta utanarak yazıyorum bu da kahvaltım...

[1] Mücver 1 PORSİYON 185.00
[2] Elma 0.5 ADET 30.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 60 gr 35.40
[5] Ekmek 0.6 DİLİM 39.00
[7] Lavaş 1 ADET 100.00
[8] Mandalina 1 ADET 50.00
[9] Bitter Çikolata 7 GRAM 50.40
Toplam : 503.80kal.

şu mücver böyle elimden braz daha büyük ve bol sebzeliydi 1 porsiyon derken 1 adetten bahsediyor herhalde ekmekde kızarmıştı didikledim biraz =) ama dediğim gibi akşam bile bişi yiyemeyebilirim bugün zaten çayda kalmamıştı bana yanında zero içtim o da iyice iştahımı açtı =(

Katrem çok geçmiş olsun...

bnnu tebrık ederim, 200 gr olsun bizim olsun değil mi?

Bu arada kızlar ben de farkındaysanız kendi çapımda takılıyorum buralarda
Bir sakıncası yok değil mi? :26:

çok sevindim tatlım senin adınaaaa tebrik ederim hedefin kaç nekadar zamanda verdin burdad paylaşsana hergn yediklerini yaptıklrını

kızlar bende 300gr vermişim gerçi başlayalı 3 gn oldu ama hastaydım bişi yiyemedim ondan gitti herhalde kilolar tartıda 62.7 çıktım olsun 62yi gördüğüm ii olduu

Katrem çok geçmiş olsun...

bnnu tebrık ederim, 200 gr olsun bizim olsun değil mi?

Bu arada kızlar ben de farkındaysanız kendi çapımda takılıyorum buralarda
Bir sakıncası yok değil mi? :26:

yok tatlım nezaman istersen ozaman gelebilirsin nedemek topik hepimizin topiği

merhaba kızlar,

ben de bu yöntemi uygulamaya karar verdim. öğle menümde mercimek çorbası var. bir kase mercimek çorbası kaç kaloridir acaba?

şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim ne kadar kilo verdiğini özel mesajla bana bildirebilir mi?

merhaba kızlar,

ben de bu yöntemi uygulamaya karar verdim. öğle menümde mercimek çorbası var. bir kase mercimek çorbası kaç kaloridir acaba?

şimdiden teşekkürler

Bu yöntemle başladığın diyet yolculuğun hayırlı olsun :)

Çorbanın yapılışına göre değişir ama genelde 200-250 kalori arasındadır mercimek çorbası.

teşekkür ederim nightwinglover. ben onu 250 hesaplayayım :)

bu arada başlık seninmiş galiba. ben de hergün burada ne yediğimi paylaşabilir miyim? hem kontrol olur, hem de yorumlarsınız hepiniz.

bir de bana kalori hesabını hangi siteden yaptığınızı yazar mısınız?

teşekkürler şimdiden :)

bir de bana kalori hesabını hangi siteden yaptığınızı yazar mısınız?

teşekkürler şimdiden :)

teşekkür ederim nightwinglover. ben onu 250 hesaplayayım :)

bu arada başlık seninmiş galiba. ben de hergün burada ne yediğimi paylaşabilir miyim? hem kontrol olur, hem de yorumlarsınız hepiniz.

Başlığı ben açtım ama başlık benim değil
Kalori sayımı yapan herkesin, eğer sen de kalori sayımı yapıyorsan burası senin başlığın :) Ben sadece böyle bir başlığın açılmasına vesile oldum o kadar. Eğer paylaşımlarla, tecrübelerle desteklenmeseydi bir anlamı olmazdı. Paylaşım yaparak hep birlikte güzelleştiriyoruz burayı.

Siteyi açık açık yazmanın bir zararı var mı bilmiyorum.

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 28.01.11 ]

Bu başlıktaki arkadaşlarla beraber genelde bu siteyi kullanıyoruz. Başka siteler de var ama ben pratikliği açısından bu siteyi beğeniyorum :)

Paylaşımlarının devamlı olmasını dilerim, tekrar hoş geldin

Teşekkür ederim sevgilim
Ay komik oldu ya

Hanımlar pek bir nazik oldunuz, artık davetiye mi bekliyorsunuz buraya girebilmek için

Gelin gelin, mümkün olduğunca kalabalık olalım, paylaşımlarımız artsın

çok teşekkür ederim :) umarım sizden faydalandığımın yarısı kadar ben de faydalı olabilirim. site adını reklam yapmak için vermediğinden bir sakıncası olmamalı.

bu arada ben 1.60 boyunda 99 kiloyum. temmuz başında düğünüm var ve 30 kilo vermek istiyorum. umarım hepimiz istediklerimize ulaşırız :)

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…