- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 41
Listemizin en son hali. :79:
Bildirim listesi:
independent: boy - 1.69 kilo - 71
medusa09: boy - 1.64 kilo - 68.5
laluşka: boy - 160 kilo - 80
bnnu: boy - 1.69 kilo - 61.8
serapkayra: boy - 1.63 kilo - 62
katrem: boy - 1.78 kilo - 82
selam herkesee çok mutluyum çoooookkk bu kalori hesaplamanın bu kadar yardımcı olacağını tahmin etmezdim artık 64 değilim 59 a düştüm 15 gündür geceleri spora gidiyorum spor dediğim 1 saat tempolu yürüyüş ve yarım saat kadarda aerobik artı benim popo bölümünde bir fazlalık olduğundan duvara vurma yöntemini denedim.. üzerimden pantolonlarım düşüyor sürekli çekiştiriyorum :) ve olmayan bir kaç eşofman ve pantolonunda oluyor .. çok mutluyum kendimi çok hafif ve zinde hissediyorum sanki üzerimdeki ağırlık kalktı bunda sporunda büyük yararı var ...
teşekkür ederimmmbu arada lahana suyu ve form çayları artı şeşil çayda içiyorum ....
kızlar açılışı ben yapiim sahura kalkar kalkmaz tartıldım 61.3 iken 61.1 olmuşum 200 gr verdim ben böyle tin tin tin gidiyorum aslında ben hiç spor yapmadan veriyorum hatta diyete başladım başlayalı tesadüf müdür nedir o kadar hareketsizim ki anlatamam oturduğum yerden veriyorum resmen
Ama kafama koydum şu önümüzdeki hafta Allahın izniyle eliptik bisiklet alcam, inş o zaman haftalık verdiğim kilolar artar. Ya öyle diyorum da daha nolsun kızlar o kadar kaçamak yapıyorum ki diyete başladığımdan beri ara ara da olsa hepsini birleştirince şöyle bi sonuç çıkıyo bu benim 5. haftam diyette .(Diyete başlamadan önce 64 kiloydum şimdi 61.1), ama diyet dediğime bakmayın börekler künefeler tatlılar o kadar kaçırdım ki independentin elinde kalmaktan korktum .Eeee sonuç böyle olsa da 200 gr ı her halukarda verdim :79:
hadi kızlar sizlerden büyük fark görelim de deşarj olalım yaaaa
selam herkesee çok mutluyum çoooookkk bu kalori hesaplamanın bu kadar yardımcı olacağını tahmin etmezdim artık 64 değilim 59 a düştüm 15 gündür geceleri spora gidiyorum spor dediğim 1 saat tempolu yürüyüş ve yarım saat kadarda aerobik artı benim popo bölümünde bir fazlalık olduğundan duvara vurma yöntemini denedim.. üzerimden pantolonlarım düşüyor sürekli çekiştiriyorum :) ve olmayan bir kaç eşofman ve pantolonunda oluyor .. çok mutluyum kendimi çok hafif ve zinde hissediyorum sanki üzerimdeki ağırlık kalktı bunda sporunda büyük yararı var ...
Katrem çok geçmiş olsun...
bnnu tebrık ederim, 200 gr olsun bizim olsun değil mi?
Bu arada kızlar ben de farkındaysanız kendi çapımda takılıyorum buralarda
Bir sakıncası yok değil mi? :26:
merhaba kızlar,
ben de bu yöntemi uygulamaya karar verdim. öğle menümde mercimek çorbası var. bir kase mercimek çorbası kaç kaloridir acaba?
şimdiden teşekkürler
bir de bana kalori hesabını hangi siteden yaptığınızı yazar mısınız?
teşekkürler şimdiden :)
teşekkür ederim nightwinglover. ben onu 250 hesaplayayım :)
bu arada başlık seninmiş galiba. ben de hergün burada ne yediğimi paylaşabilir miyim? hem kontrol olur, hem de yorumlarsınız hepiniz.
yok tatlım nezaman istersen ozaman gelebilirsin nedemek topik hepimizin topiği
Teşekkür ederim sevgilim
Ay komik oldu ya
Başlığı ben açtım ama başlık benim değil
Kalori sayımı yapan herkesin, eğer sen de kalori sayımı yapıyorsan burası senin başlığın :) Ben sadece böyle bir başlığın açılmasına vesile oldum o kadar. Eğer paylaşımlarla, tecrübelerle desteklenmeseydi bir anlamı olmazdı. Paylaşım yaparak hep birlikte güzelleştiriyoruz burayı.
Siteyi açık açık yazmanın bir zararı var mı bilmiyorum.
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 28.01.11 ]
Bu başlıktaki arkadaşlarla beraber genelde bu siteyi kullanıyoruz. Başka siteler de var ama ben pratikliği açısından bu siteyi beğeniyorum :)
Paylaşımlarının devamlı olmasını dilerim, tekrar hoş geldin