Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

kıs sen benim menümü okumadın mı 3 kepekli ekmek kızarmış sonra 50 gr yoğurt yedim sabah kahvaltıda yumurta peynir yedim görmüyon muuuu:82: :84:

Son düzenleme:
kıs sen benim menümü okumadın mı 3 kepekli ekmek kızarmış sonra 50 gr yoğurt yedim sabah kahvaltıda yumurta peynir yedim görmüyon muuuu:82: :84:

ay çok özür dilerimm yoğurt biraz arada kalmış görmemişimmmmm özür dilerim yaaa :26::26::26::26::26: ama 50 gr az sanki 1 kase yoğurt yaklaşık 120 gr fln çnkü ay tamam sustum ben yaa

Ben de bugun diyetim 2. günümde de dikkat etmeyi basardım, ama tek bi kacamagım oldu o da aksama bi sey yeme fırsatı bulamayacagımdan iş yerinde 4 gibi kahve ile lor kurabiye yemek oldu, malesef cok sevdigim bi seydir bu kurabiye

Sabah:
1 dilim beyaz ekmek (90) ile bir parça tulum peyniri(70) ile tost
2yesil zeytin (15)
2-3 dal maydanoz
yesil cay

Ara:
1 kivi (55)
1 bardak ayran (70)

Ögle:
Yaklasık yarım porsiyon domates çorbası (60)
Bir parça tavuk (100)
Sebze garnitur (50)
Yarım bardak ayran (35)
Yağsız sirkeli marul salatasi (50)

Saat 4 Lor kurabiye (250)

20:30 Yeşil çay

835 kalori

Bu arada bu sabah 58.1 çıktım.

Merhaba arkadaşlar,

ben de sizin gibi kalori sayma yöntemini uyguluyorum. henüz 4. gün bitti. 1400 kaloriyi geçmiyorum. 1350 kalorisini günlük alıyorum, 50 kalorisini de biriktiriyorum. dayanamayacağım kaçamakları o hesaptan düşeceğim.

yalnız koyduğunuz sınırlar çok aşağıda. sağlıksız değildir umarım. hepinize sevgiler

Merhaba, hoş geldin :)

Şimdiye kadar güzel bir sonuç elde etmişsin, umarım bundan sonra da böyle devam eder.

Kalorinin çok düşük olmaması konusunda sana katılıyorum.

ay çok özür dilerimm yoğurt biraz arada kalmış görmemişimmmmm özür dilerim yaaa :26::26::26::26::26: ama 50 gr az sanki 1 kase yoğurt yaklaşık 120 gr fln çnkü ay tamam sustum ben yaa

İlahi çok gülbüm olur yaaa bişi demedim dalgındın galiba ya da hani sıfırcısın ya ondandır

boy kaç canım hedef kaç kilo hem kurabiye olmasaymış menünü çok beğendim yaaa

Şimdiye kadar güzel bir sonuç elde etmişsin, umarım bundan sonra da böyle devam eder.

haraketsiz kalan birisi için 1000 kalori ideal ama bence spor yapan yürüyüş yapan çok hareketli bi yaşam tarzı olanlar için düşük bi kalori değeri hareketliliğe göre değişir bence sonuçta çok hareketli olunca daha fazla kaloriye ihtiyacımız oluyor ki o daha fazlasını da zaten hareketlilikle eritmiş oluyoruz ama 1000 kaloriyle aynı yaşam tarzında mücadele etmemize olanak yok zaten o zaman halsizlik diz boyu olur ben yine eskiden 1000 altında olmaya çalışırdım bi baktım yerimden kalkacak halim çok tansiyonum düştü öyle kalakaldım sonra artırdım 1000 ideal dedim okul olunca bu kalori değerini artırcam tabiki çünkü okulda vızır vızırım mecburen yemem lazım ki bu diyet denen şey günlük yaşamımı etkilemesin...

Yediklerim de şunlar:

1 haşlanmış yumurta 79

3 dilim kepekli ekmek 165

2 bardak şekersiz çay .....

10 gr kuşburnu marmelatı 25.7

3 gr kaymak (çatalın ucu derken bu kaymak fena alıştırdı her kahvaltıda bir çatal ucu alıyorum ) 6.24

3 adet zeytin 18.63

13 gr beyaz peynir 32.5

TOPLAM 327.07

Kızlar aranızda ramazan ayında oruç tutarken diyet yapan oldu mu ne yediler acaba hiç bi fikrim yok ben ağır olmasın kahvaltı yapiim dedim bi de yiip yatmak zararlı diye 1 saate yakındır oturuyorum.Ramazanda oruç tutan yardım edebilir miii ben ne yicem.:26:

teşekkür ederim :) hoşbulduk.

umarım hepimiz arzu ettiğimiz kiloya ulaşırız :)

[/QUOTE]haraketsiz kalan birisi için 1000 kalori ideal ama bence spor yapan yürüyüş yapan çok hareketli bi yaşam tarzı olanlar için düşük bi kalori değeri hareketliliğe göre değişir bence sonuçta çok hareketli olunca daha fazla kaloriye ihtiyacımız oluyor ki o daha fazlasını da zaten hareketlilikle eritmiş oluyoruz ama 1000 kaloriyle aynı yaşam tarzında mücadele etmemize olanak yok zaten o zaman halsizlik diz boyu olur ben yine eskiden 1000 altında olmaya çalışırdım bi baktım yerimden kalkacak halim çok tansiyonum düştü öyle kalakaldım sonra artırdım 1000 ideal dedim okul olunca bu kalori değerini artırcam tabiki çünkü okulda vızır vızırım mecburen yemem lazım ki bu diyet denen şey günlük yaşamımı etkilemesin...[/QUOTE]

tabii herkes kendi vücudunu en iyi bilir. benimki sadece kimse sağlığından olmasın uyarısı gibi bir şeydi. sağlıkla zayıflarız umarım hepimiz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bnnu cum kahvaltı senin için en iyisi olmuş o saatte başka bişi yememeliydin zaten bu arada o kaymağa cidden iyi alıştın sen de hadi bakalım :) akşamda 1 çorba yanında 1 sulu yemek tercihen sebze yemeği yumurtalı ıspanak fln iyi olur protein dengesi açısından yanında da 1 kase yağsız yoğurt yersen çok güzel olur sonra saat 21 gibi de 1 elma yersin tadından yenmez =))

şimdiii bugün düzene oturttum sonunda 9.00 da kalktım 10 a duştaydım aç karnına =) çıktım, kahvaltım:
1 domates 14 kcal
1 kbrt kutusu peynir 75 kcal
1 dilim kepek ekmeği 50 kcal
2 bardak şekersiz çay
toplam:139 kcal

ya iştahım çok açıldı nasıl tutucam kendimi bilmiyorum 3-4 günden regl olucam ondan herhalde sabah kurupasta atmamak için ağzıma kendimi zor tuttum artık içimden gelen 1 taneden bişi olmaz sesine şeytanın sesi onu dinlememeliyim diyerek karşı koyuyorum ama çok açım yaa aslında aç değiim midemi dolu hissediyorum ama sürekli bişiler atasım var ağzıma bugün 1000 kcal geçmezsem iyidir =(

1] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[2] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[3] Salam 1 DİLİM 29
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70

Toplam : 241.5 kal. :)))

merhabalar kızlarrrrrrrrr bende bugün sabah: bir bardak yağsız süt peynir ve bir dilim ekmek yedim saat 10da 12de 1 elma ve iki kaşık yoğurt yarım saat sonrada yani 14.de öğle yemeğimi yiycem sonrada yürüyüşe gidicemmmmm elma almaya şu metabolizmayı hızlandıran karışımdan yapıcammmmm

Tartıya çıkmak istemiyordum ama merakıma engel olamadım ve tartıya çıktım.
Eminim şaşırmayacaksınız çünkü kilo almışım
Ayarı epey kaçırdım, en iyisi 2 hafta kadar sıkı bir diyet yapıp hiç tartıya çıkmamak çünkü amacıma en erken 2 haftada ulaşırım :)
Sizin diyetler yolunda gidiyor, takip ediyorum. Aynen böyle devam, bozmadan :)

sabahmı tartıldın cnm elbiseyle tartıldıysan fark eder kilo aldım zannedersin belki ne ara tartıldın bakim sabah tartılıoruz ya unuttun dimiiiii

kızlar bugün hiç adam gibi bişi yiyecek fırsatım olmadı kahvaltıdan sonra yarım domates daha yiyip çıktım evden spora gittim ordan yolda fln yiyecek hiçbişi bulamadan kuaföre geçtim sonra arkadaşa gittim orda da kurupasta fln vardıı başta yiyemedim sonra annesi mantı koydu kalorisini bilmediğimden tabağımın 1/3 ünü anca bitirdim saat 15.30 gibiydi yani 5 saatlik bi açlık var arada ama yarım domatesi sayarsak 4 saatlik ama bol bol su içtim sporda olduğumdan 1.5 saat kadar neyse eve 17.45 gibi geldim annemde geç gelmiş yemek yapmamış dışarda bişiler yiyip gelmişler zaten bi te kardeşime köfte kızartıyodu bende kendime 1 bardak zero koydum domates salatalık dildim biraz peynir 1 dilim de ekmek yedim bi 15 dk önce bu da tüm listem :

1] Domates 1.5 ADET 21.00
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Mantı 0.3 PORSİYON 147.00
[5] Domates 1 ADET 14.00
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[8] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[9] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66

Toplam : 453.66kal.

sabahmı tartıldın cnm elbiseyle tartıldıysan fark eder kilo aldım zannedersin belki ne ara tartıldın bakim sabah tartılıoruz ya unuttun dimiiiii

Tartıya sabah çıkmıştım ama maalesef sonuç hüsran

Kızlar bu sabah da 57.5 cıktım. Yani uzun suredir sabitlendigim kiloma yaklastım sayılır. su aralar abarttıgımdam 60.5 u bile gormustum. Benim boyum kısa malesef 1.57 ideal kilomda yani 50 kg olmak istiyorum. Bu bikaç gün vucudum siskinligini attı, sanırım kilo vermem daha yavaslayacak. Olsun ama gec olsun da guc olmasin 100 gr bile bi seydir.

Gelelim bugun neler yedigime :)

Sabah : kalkınca sirkeli ılık su
1 haslanmıs yumurta (80)
1 dilim beyaz ekmek (90)
2 zeytin (15)
Bi 2 dal maydanoz
Yesik cay, cubuk tarcınlı

Ara yapamadım iş güç yüzünden

Öğle:
1/2 kase yayla corba (70)
yarım porsiyon zeytinyaglı kereviz (100)
2 çatal ucuyla kabak tatlısı (üst kısmından, daha az şekerli gibi geliyor) (50)
1 kaşık mantar salatasi (25)
Marul salatasi (yagsız, sirkeli) (50)

Ara: kahve (0)
16:00 Ayran (70)

Aksam:
1 kase tavuklu sehriye corbasi (170)
1 küçük kase yagsız, limonlu kırmızı lahana salatasi (30)

Yesil cay, biberiyeli

Şimdi de 1 çay bardagı yagsız tarcınlı süt (100)

Toplam da 850

yarım saat kosu bandında yurudum (-170 kalori)

Arkadaşlar bende başladım şu kalori sayma işine ama devam edemedim 2 yıldır kilo vermek için uğraşıom ama her seferinde hüsran tam başlıyorum 2 hafta süper gidiyor sonra herşey çöpe hop kilo alıyorum hemen ben ne yapacağğım istikrar nasıl sağlanır

Uyanır uyanmaz

[19] Keten Tohumu 5 GRAM 20.4
[20] Yoğurt (tam yağlı) 40 GRAM 27.2

Sabah

[16] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
[17] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[18] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110

Öğle

[8] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[9] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[10] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Çökelek (lor peyniri) 10 GRAM 8.1
[14] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[15] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165

Ara

[6] Fındık 5 GRAM 32.5
[7] Badem 5 gr (adet) 28.5

Ara

[5] Portakal 1 ADET 50

Akşam

[1] Dana Kas Eti (yağsız) 50 GRAM 50.5
[2] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[3] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110

Toplam: 1340 kalori

Hedefim 1500 ü geçmemekti, gayet iyi geçti bugünüm, keşke sporumu da yapabilseydim ama kalbim ağrıyor, cesaret edemedim

ii geceler kızlarr bugünk menüm sabah: bir bardak yağsız süt peynir ve bir dilim ekmek yedim saat 10da 12de 1 elma ve iki kaşık yoğurt yarım saat sonrada yani 14.de pırasa yemeği cacık kepekli makarna yedim 17de bir portakal 18:30da ızgara tavuk bol salata 1 dilim kepek ekmek yedim 9 dada yine 1 portakal yedim azcık nezle olcak gibiyim iki gndr soğuk hava yürüyüş yapıorum kalında giyiniorum ama havalar kötü malesef nese ilacımı içtim diyete devammm bugnde 1 buçuk saat yrdm 2 lt su içtim 2 bardakda yeşil çay içtim yarında karışım dan yapıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…