tek yumurtayla olur mu güzelim benim ya 1 yumurta=1 kbrt kuutusu peynir=1 köfte büyüklüğünde et
benim bile günlük 3 et değişimi hakkım var sen düşün en azından böyle yoğurt peynir fln olsa çok daha iyi olurdu ama sonuçta k.h. fazlaymış bugün yarın dengele gün boyu 3 dilim ekmeği geçme lütfen makarna pilav fln da ekmek kategorisinde unutma
kıs sen benim menümü okumadın mı 3 kepekli ekmek kızarmış sonra 50 gr yoğurt yedim sabah kahvaltıda yumurta peynir yedim görmüyon muuuu:82: :84:
Merhaba arkadaşlar,
ben de sizin gibi kalori sayma yöntemini uyguluyorum. henüz 4. gün bitti. 1400 kaloriyi geçmiyorum. 1350 kalorisini günlük alıyorum, 50 kalorisini de biriktiriyorum. dayanamayacağım kaçamakları o hesaptan düşeceğim.
yalnız koyduğunuz sınırlar çok aşağıda. sağlıksız değildir umarım. hepinize sevgiler
ay çok özür dilerimm yoğurt biraz arada kalmış görmemişimmmmm özür dilerim yaaa :26::26::26::26::26:ama 50 gr az sanki 1 kase yoğurt yaklaşık 120 gr fln çnkü ay tamam sustum ben yaa
Ben de bugun diyetim 2. günümde de dikkat etmeyi basardım, ama tek bi kacamagım oldu o da aksama bi sey yeme fırsatı bulamayacagımdan iş yerinde 4 gibi kahve ile lor kurabiye yemek oldu, malesef cok sevdigim bi seydir bu kurabiye
Sabah:
1 dilim beyaz ekmek (90) ile bir parça tulum peyniri(70) ile tost
2yesil zeytin (15)
2-3 dal maydanoz
yesil cay
Ara:
1 kivi (55)
1 bardak ayran (70)
Ögle:
Yaklasık yarım porsiyon domates çorbası (60)
Bir parça tavuk (100)
Sebze garnitur (50)
Yarım bardak ayran (35)
Yağsız sirkeli marul salatasi (50)
Saat 4 Lor kurabiye (250)
20:30 Yeşil çay
835 kalori
Bu arada bu sabah 58.1 çıktım.
Merhaba arkadaşlar,
ben de sizin gibi kalori sayma yöntemini uyguluyorum. henüz 4. gün bitti. 1400 kaloriyi geçmiyorum. 1350 kalorisini günlük alıyorum, 50 kalorisini de biriktiriyorum. dayanamayacağım kaçamakları o hesaptan düşeceğim.
yalnız koyduğunuz sınırlar çok aşağıda. sağlıksız değildir umarım. hepinize sevgiler
Merhaba, hoş geldin :)
Şimdiye kadar güzel bir sonuç elde etmişsin, umarım bundan sonra da böyle devam eder.
Kalorinin çok düşük olmaması konusunda sana katılıyorum.
Merhaba, hoş geldin :)
Şimdiye kadar güzel bir sonuç elde etmişsin, umarım bundan sonra da böyle devam eder.
Kalorinin çok düşük olmaması konusunda sana katılıyorum.
Tartıya çıkmak istemiyordum ama merakıma engel olamadım ve tartıya çıktım.
Eminim şaşırmayacaksınız çünkü kilo almışım
Ayarı epey kaçırdım, en iyisi 2 hafta kadar sıkı bir diyet yapıp hiç tartıya çıkmamak çünkü amacıma en erken 2 haftada ulaşırım :)
Sizin diyetler yolunda gidiyor, takip ediyorum. Aynen böyle devam, bozmadan :)
sabahmı tartıldın cnm elbiseyle tartıldıysan fark eder kilo aldım zannedersin belki ne ara tartıldın bakimsabah tartılıoruz ya unuttun dimiiiii