Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

benim bişi dememe gerek kalmamış zaten teşhisi koyup telkinini almışsın

walla hiç şaşırmadım independent ben sana çok ye demekten yoruldum sen bana az ye demekten

kalorisini bilemem ama menün çok güzel dengeli geçtin bugün ((püre yerine ekmeği tercih et pürenin Glisemik indeksi daha yüksek yani yağ depolayan hormonlara daha çok mesai yaptırıyo )):

ama kepek ekmek yiyemiyorum ben sabah kahvaltıda bile zar zor yiyorum
beyaz ekmek yesem de dur diyemem kendimee sanırım
açlıktan mı korkudan mı tırnak yiosun merak içerisindeyim

valla ne desem bilemedim
aslında her ikisi deee tırsıyorum kızım sizden :18:
söyledikleriniz o kadar gerçek ki gerçeklerle yüzleşmek korkutuyo beni

Laz böreği yedim ya çok da yemedim ama tatlı işte kalorisi çok malesef

hımm yok sevmem laz böreği
ayy iyi ki canımın çekeceği bişey söylemedin
bayadır tatlı yemiyorum
nutella bana bakıyo ben nutellaya
geçen hafta bir kavanozu kaşıkla bitirmiştim :97:
ahhh ahhh :97:

Walla ne kadar pişman oldum anlatamam yerken değil de bi kaç saat sonra özellikle de buraya yazarken çok utanıyorum

sakın yazmamazlık etmeyin ama unutmayın yazmazsanızda sadece kendinizi kandırmış olursunuz buraya yaza yaza yazdığınızı düşünerek kontrol altına almayı öğrenceksiniz iradenizi ) bende şimdii gidip yarım elma mı yiycem her akşam yaptığım gibi=)

kepekli ekmek yiyemiyorsan tost makinesinde ısıtmayı dene ama beyaz ekmek yeme lütfen ! zamanla alışırsın kepekliye de hatta alışamasan da az yersin daha iyi olur

haklısınız kızlar etli ekmek olamamalıydı
independent gerçekten bu öğretmen milleti ne boğazcı yaaa... yarın yemeğe götürcekler dışarı nasıl kaçcam bakalım ızgara köfte mi yesem acaba onu düşünüyom of yaaaa

Pizzza yedim yazdım börek yedim yazdım bu ikisini bıraktım şimdi de tatlı walla ne yediysem yazdım :26amma da çok şey yemişim o 500 gr ı nasıl verdim :26:)

BİLEMİYORUM O KADAR DA DİYETİSYEN DEĞİLİM HENÜZ ya ben veremediysem tek bi yüzden olur o da metabolizmam az kalori olayından dolayı baya yavaşlamıştır :S ama görüyosunuz 4-5 öğün yiyorum gene geçmiyo 1000 i :S :S

menüye bak önce bi mercimek çorbası gibi bişi iç ama özellikle yağsız olmasını söyle böyle ısrarla söyle çünkü dinlemiolar yoksa , sonrasında da kıymalı pide fln söyleyebilirsin ama yarısını yemek şartıyla ben duramam önüme gelirse hepsini yerim diyosan da ayran ve akdeniz salatası ye ama o kadar kişinin içinde bu da olmaz diosan ızgara tavuk ya da ızgara balık gibi bişi söyleyebilirsin ama özellikle yağsız olmasına dikkat et köfte söylemeni önermem dışarda satılan köfteler hem çok yağlı etten yapılıo hemde ne şartlarda yoğurulduğunu fln bilemeyiz sonuçta hiç olmadı tost ye )

ok tatlım menüden seçerim en uygununu artık sağol... bakalım kaçabilirsem kaçcam zaten

Bir süre fazlaca paylaşımda bulunamicam çünkü memleketten akrabalarım geliyor.
Babannemle dedem de geliyor, onlarla ilgilenicem, hastane işleri filan var.
Bu sürede yiyip içtiklerime dikkat ederim, arada fırsat bulursam da girer ne yediğimi ne içtiğimi yazarım :)
Ben bugüne kadar çok kilo verdim, birçok da diyet denedim. Kalori sayımı etkili olan yöntemlerden biriydi. Şimdi katı uygulamaya çalışıyorum ama o zaman pilavımı da pidemi de pastamı da yiyerek ama miktarı azaltıp aktiviteyi artırarak kilo vermiştim. Şimdi 1 ay kadar yoğuun olacağım, bu zaman zarfında çok aktif olmaya çalışarak ama kalori kısıtlaması yaparak kilo vermeye çalışıcam. Yine görüşürüz kızlar

Cuma günleri liste için girmeye çalışıcam ama olur da giremezsem o gün müsait olan bir arkadaş listeyi yenileyebilir mi acaba? Liste tutmak faydalı oluyor, motivasyonu artırıyor :)

Herkese iyi geceler

tamam canımmm sana bol sağlıklı, az kaçamaklı günler diliyorum o zaman şu anda fena acıktım ben bugün öğle yemeği yemediğimden olsa gerek ama bu saatte yiyemem diye tutuyorum kendimi bakalım 00.30-01.00 gibi uyuycam zaten sabah giremeyebilirim bende ama akşam girerim büyük ihtimal tartı da kaç çıktığımı da ne yediğimi de yazarım ama bu hafta pek umudum yok benim nerdeyse hiç 1000 kcal üstüne çıkamadım metabolizmam durmuş bile olabilir yani hiçbir fikrim yok

selam kızlar nasılsınız?

[1] Kırmızı Lahana Salatası 1 PORSİYON 116
[2] soda limonlu 1 adet 68
[3] Soda 05 LİTRE 0
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[5] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Ekmek 1 DİLİM 65
[8] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[9] Yulaflı Bisküvi 20 GRAM 96.4
[10] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[11] Sucuk 25 GRAM 112.5
[12] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 1396.4 kal.

böle yazınca tersten oldu..

sabah 2-3 dilim sucuk ve peynirle tost,1 bardak süt
ara 3 tane yulaflı bisküvi
öğlen kabak yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam kuru fasulye 2 dilim ekmek mor lahana salatası
ara 1 limonlu soda

1 bardak sütün kalorisini bulamadım :44:

Pericim ben de şuan sütün kalorisini ordan bulabilirmiyim diye bakıyordum ama net çıkmıyor bardak hesabı yazsalardı iyidi neyse artık...
Ben diyim sana canım 100 gr süt 60 kalori...
Eğer normal bir bardaksa ortalama 200 gr oluyor biraz büyükse 250 gr...
Ordan hesap edebilirsin canım

sağolasın canım normal bardak 120 cal de o.1516 yapıyor hedefim 1400 cal günlük başlangıç için dün biraz aşmış oldum ama normal ekmekten kepek ekmeğim yoktu normal ekmek zorunda kaldım daha da düzene girecek inşallah

birde kızlar ablam bir bayanla tanışmış.maden suyu ile zayıflamış.diyetle birlikte akşam yemekten sonra 1 şişe yatmadan 10 dk önce limonlu bir şişe içerek zayıflamış bu hafta onu deniyorumkızlar.umarım gerçekten sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…