Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
aferin aferin bak gözüme girmeye başladınnnn zayıflayana kadar tependeyim tepenizdeyim hepinizinn heee ona göree beni düşünün kaçın mutfaktannn
teşekkür ederim kızlar hoşbulduk bırakıp gidemem çünkü verilmesi gereken bir sürü kilom var

o halde arkandayız bebitoo :)) bak bi kaç gün kal burda ztn nasıl alışıosun yiyecekelri yerken ben bunların hesabını vercem bi de yasak yersem azarımı da yiycem diye kaçıosun mutfaktann bi süre sonra

bayanlar kalori sayımına devam ediyorum ama kilo veremiyorum.günlük ihtiyacım 2000 kalori 23 gündür kalori sayıyorum ve ortalamam 1500 kalori.1200 de tutmaya çalışıyorum ama bazı günler sınırı aştım.hesaba göre 1,5 kilo vermem lazım ama yok veremedim.
7000 kalori eksiye geçersen 1 kilo ediyormuşş muşşmuşşş.herkesin bünyesi farklı.uymuyor hesaplar.

Bazen günlük aldığın kalori uygun olsa da yememen gereken şeyler oluyor.Mesela pirinç, salam sosis patates çok tatlı yemek ya da yediğin bir şeyin kalorisi çoktur gün içinde sadece onu yersen dengesizlik olur kilo veremezsin sağlıksız beslenmek yani bi gün çok az kalori alırsın öbür gün artırırsın bunlar da kilo vermeye engel olur.Sabah öğle ve özellikle akşam çok yemek yatarken birşeyler atıştırmak vs vs çok dikkatli meşakkatli bi iş bu diyet işleri :26:

SABAH:

[1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 15 GRAM 51.00
[5] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00

ARA:
[7] Muz 0.65 ADET 65.00
ARA:
[8] Muz 0.65 ADET 65.00
[9] Portakal 0.25 ADET 12.50
AKŞAM:
[10] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[12] Domates 1 ADET 14.00
[13] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 120 gr 70.80

Toplam : 834.30kal.

Evdeki hesap çarşya uymuyor ya

Ben kilo veriyorum ama çok yavaş.

Beslenme düzenimi tamamen değiştireyim, karbonhdratları elimin tersiyle itip hem sağlıklı olayım hem de daha kolay kilo veriyim diyorum ama olmuyor, bu defa da midem bulanmaya başlıyor

Sanırım bu durumda spora biraz daha ağırlık vermek gerekiyor. Yani 1 hafta da günde 2-3 saat spor yapıp sonuca bakman lazım. Birçok şey değişebilir

independet valla yerken benim de sen gelion aklıma... bugün yine çok suçluyum... yakışmıyorum ben buraya galiba.. size göre çoook yiyom yaaa
utanarak bugünkü menüm
1] Yoğurt (tam yağlı) 80 GRAM 54.4 54.4
[2] Elma 1 ADET 60 60
[3] Soğan (kuru) 30 gr 11.4 11.4
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[5] Zeytinyağlı Ispanak 2 PORSİYON 424 424
[6] Etli Ekmek 0.5 PORSİYON 342.5 342.5
[7] Kuru Üzüm 10 gr 30 30
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[9] Domates 1 ADET 14 14
[10] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1 77.1
[11] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
Toplam : 1216.9 kal.

Cam aramızda en az kalori alan sensin. Bu durum tartıya yansıyor mu? Sonuçlar nasıl? Tartıya çıktın mı?

Cam aramızda en az kalori alan sensin. Bu durum tartıya yansıyor mu? Sonuçlar nasıl? Tartıya çıktın mı?

yarın tartılcam tatlım inş. yansımıştır hemen yazıcam buraya da takipte olun bu arada hesaplatamadım ama böle 1cm-1cm ebatlarından bile küçük börek attım ağzıma çatalın ucuyla bi de aynı şekilde kardeşim pingui sni uzattı ağzımın dibine ondanda aynı şekilde dişimin ucuyla 1 cm-1cm ebatlarından bile küçük bi ısırık aldım onlarda herhalde bi 70-80 kalori etmiştir bi de bugün içtiğim sade kahvemin içine arkadaş yalnışlıkla şeker atıodu tam değdirdi çek onu die bağırdım ama sanırım 1 küp şekerin 1/3 ü fln erimişti o sırada

medusaaaaa o zeytinyağlı ıspanak 1 porsiyon olsa, etli ekmek hiç olmasa ne kadar güzel beslenmişsin farkındamısınn??? etli ekmeğe ne gerek vardı ki şimdi

medusaaaaa o zeytinyağlı ıspanak 1 porsiyon olsa, etli ekmek hiç olmasa ne kadar güzel beslenmişsin farkındamısınn??? etli ekmeğe ne gerek vardı ki şimdi

valla okulda öğretmen arkdaşlar etli ekmeği nasıl yedi görsen hiç yardımcı olmuyolar ki
valla ne desen haklısın :18::18:

evet canım yaa bilsem öyle güzel geleceğini ondan söylerdim
hala dünkü tostun yasını tutuyorum

emziriyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
diyetle beraber daha sağlıklı beslenmeye başladım
önceden ne kadar zararlı şey varsa yerdm çünkü bende irade yok

sağol canım amin evet emziriyorum
oğlum 7 aylık oldu o yüzden dikkat etmeye başladım
çok sıkı yapmıyorum aslında ama dikkat etmem lazım
psikolojisi bozuk bi anne daha kötü bebişim için

bugunden itibaren bende başladım kalori saymaya biraz önce ara öğün için yulaflı bisküvi paketinde kaç tane bisküvi var diye saydım tane kalorisini bulup 3 tane yedim

hoşgeldin canım zaten bi süre sonra psikopata bağlayıp herşeyin kalorisine bakar duruma geliyorsun

canım ben 5 gündür saymama rağmen maşallah 2 kiloya yakın verdim
bugün herkes farketti
aslında sadece saymak önemli değil yediklerimize de dikkat etmek lazım
örnek benim önceki günkü menüm 1000 kaloriyi geçmediğim haldekilo aldırıcı şeyler yedim
valla okulda öğretmen arkdaşlar etli ekmeği nasıl yedi görsen hiç yardımcı olmuyolar ki

ayyy yazık canım sana daaa
önünde yemek yenen kişilere hiç kıyamam çünkü ben de dayamam
benim de gözümün önünde çikolatalar yendi bugün ama herkes zayıfladın deyince hiç canım çekmedi bile

Son düzenleme:

1) bi daha olmasın! aldığın kalori miktarı fazla olmasa da böyle beslenirsen kilo vermen çok zor
2)biliirm ben o öğretmenleri annemde öğretmen hepsinde alışkanlıkmıdır nedir kalorili ve SAĞLIKSIZ ne varsa onu tüketiolar
3) Zayıflamanın olayı burda zaten iradene hakim olmayı bilceksin yoksa her gözünün önünde bişi yendiğinde sende kaçamak yaparsan hiçbir işe yaramaz kalori miktarıyla fln uğraşığp azaltman
4) bugün ben meyve yerken gözümün önünde kurupasta yendi, evde akşam yemeğinde annemler börek yedi ve hala da yiolar çayla birlikte şu an ama ben ne yaptım? sadece çatalın ucuyla ağzıma attım ve nerdeyse moleküllerine ayrılana kadar çiğnedim o parçayı sonra da isteğim geçti ztn çünkü içindeki yağı iyice hissettim ve göbeğime baktım o an

bak bundan sonra çok dikkat et tamam mı? gerekirse çantanda yeşil elmayla mandalinayla kuru üzümle fln dolaş hatta öğle yemeği problem oluyosa sabahtan bi tost yap kepekli ekmeğe beyaz peynir ve domatesle koy çantana okula götür diyetteyim demeye çekiniosan da ' ben çölyak hastasıymışım beyaz ekmek ve beyaz un lu hiçbişi kullanamıyorum gluten bünyeme zarar verio ' de ben öyle yapıyorum şu an okulda

evet katrem ya sorma zaten yemek yemek en büyük zevkim bide önünde yiyince herkes...

benim menüm

Sabah : 1 dilim kepek ekmek, 1 domates, 1 havuç
Ara : Activia Sade
Öğlen : 5 Köfte, 2 yemek kaşığı kadar patates püresi, 2 yemek kaşığı kadar yoğurt
Ara : Elma
Akşam : 1 kase şehriye çorbası, 1 tabak da zeytinyağlı bezelye
1-2 saat sonra da mandalina yicem
bugün çayımı hep tek şekerle içtim
yavaş yavaş da şekersize geçerim inş.
bi bakarsanız doğru mu? Zeytinyağlı bezelyeyi bulamadım tahmini içine konulanları gr olarak hesaplattım(max ölçülerde)

[1] Sıvıyağ 5 GRAM 44.2
[2] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 14.7
[3] Soğan (kuru) 100 gr 38
[4] Patates (haşlanmış) 0.5 ADET 50
[5] Bezelye (konserve) 100 gr 56
[6] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[7] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[8] Çay 3 ADET 15
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Patates Püresi 150 gr 90
[11] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[12] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 5 adet 300
[13] Activia Sade 1 adet 74
[14] Uno Denge Light Ekmek 1 1 dilim/22gr 39
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Maydanoz 5 1 gr 2
[17] havuç 1 adet 26
Toplam : 1098.4 kal.

:18::18::18::18::18::18:
peki peki kısma noluuuuuurrrrrr
ok tatlım gazladın beni bu gazla giderim ben sağol tatlıö

Bu da benim yediklerim:
3 dilim kepek ekmek 165

1 haşlanmış yumurta(sadece sarısı) 65

25 gr peynir 62.5

kaymak(çatalın ucuyla tadımlık aldım 2 gr var yada yoktur) 4.16

2 bardak şekersiz çay

1 adet kuru kayısı 18

1 porsiyon bulgur pilavı 291

3/4 porsiyon mantar sote 25

40 gr yoğurt 32

Bezelye salatası (konserve)(15 gr bezelye 8.4 1/8 patates 12.5) 20.9

tatlı 200

Akşam:

1 porsiyon çorba 183

50 gr yoğurt 40

TOPLAM 1106.56

BİR DAHA TATLI YEMİCEM

Etli ekmek olmasa süper bi menü

kalorisini bilemem ama menün çok güzel dengeli geçtin bugün ((püre yerine ekmeği tercih et pürenin Glisemik indeksi daha yüksek yani yağ depolayan hormonlara daha çok mesai yaptırıyo ))

peki peki kısma noluuuuuurrrrrr
ok tatlım gazladın beni bu gazla giderim ben sağol tatlıö

kızmadımm ama gazı aldın madem yarınnn aklından çıkarma benii ona göre yee

açlıktan mı korkudan mı tırnak yiosun merak içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…