0.6 adet elma ne kız[1] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[5] Beyaz Peynir 60 GRAM 150.00
[6] Ekmek 2.5 DİLİM 162.50
[7] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[8] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
[9] Elma 0.6 ADET 36.00
Toplam : 712.50kal.
316 da bıldırcınlardan
1028,5 kcal
Eve geliyorum atıştıyorum.sonrada ailemle akşam yemeği yiyorum.uff ufff.neysem çokta sıkmamak lazım sonra diyetler yarım kalıyor.
[1] Portakal 1 ADET 50
[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[3] Tavuk Şinitzel 110 GRAM 249.7
[4] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[5] Tavuklu Şehriye Çorbası 2 PORSİYON 320
[6] Sütaş Tam Yağlı Koyun Peyniri 50 GRAM 173.5
[7] Uno Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 67.5
[8] Sütaş Light Ayran 0.250 LİTRE 82.5
[9] Portakal 1 ADET 50
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Karper 1 ADET 65
[12] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45
[13] Yumurta (haşlanmış) 120 GRAM 189.6
Toplam : 1418.5 kal.
İşten dönüşte acıkıyorum masada biraz fazla gidiyor.1600 Kcal sınırım onun için idare eder.
Merhabalar, ben de bu sekilde dun aksamdan itibaren kilo vermeye karar verdim. Sabahları surekli yaglı pogaca, hatta gun icinde 2 bile oluyor, aksamları da tatlı borek yemeye bayılan biriyim. Ama aksam ozellikle daha cok dikkat ederek ve yediklerimi hesaplayarak kilo vericem. Herkese kolay gelsin, umarım zayıf gunlerimize ulasmak yakındır :)
Bugun yediklerim de soyle
1 haslanmıs yumurta
maydanoz
1 parca tulum peynir
2 zeytin
1 pardak cubuk tarcınlı yesil cay
1 portakal
1 bardak ayran
yarım kase brokoli corba
yarım balık
salata
1 kivi
1 porsiyon şehriye çorbası
havuclu, lahanalı salata
yesil cay
yaklasık 700 kalori hesapladım.
Eve geliyorum atıştıyorum.sonrada ailemle akşam yemeği yiyorum.uff ufff.neysem çokta sıkmamak lazım sonra diyetler yarım kalıyor.
nasıl kaçırdın bakıymmm :44:Selamlar :)
Hemen geldim, ilk fırsatta
Nasıl gidiyor? Ben bugün biraz kaçırdım maalesef :18:
Biliyordum böyle olacağını
Bakın, ilk fırsatta geliyorum hemen :)
Ne yapmışsınız, diyetler nasıl gidiyor merak ediyorum hemen.
Zaten buraya göz atmazsam kontrol filan kalmıyor, ipin ucu iyice kaçıyor
Buraya gelmek benim için bir çeşit kendimi kontrol etme metodu :)
Bugün yeme konusunu abarttım. Kol böreği, mantı vs dahasını saymayayım gözünüz korkar
Genel olarak diyetler güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla :)
Aman burayı boşlamayın güzel hanımlar yoksa diyet filan kalmıyor
1 porsiyon kol böreği (kıymalı)
1 porsiyon mantı :86:
1 simit :76:
2 porsiyon salata :128:
1,5 bardak asitli içecek (diyet filan da değil ha)
2 avuç çekirdek :86:
2 şekerli 1 kupa çay
Kötü yani :122:
kötü az kalır berbatt resmenkilo vermeyi geçtim normalde bile aşırı sağlıksız bi menü hele o 1,5 bardak kola! 42 küp şeker! börek! simit! bi de mantı... en azından bunları yedin bari mantı yerine daha hafif bişi yeseydin be güzelim bizim buranın yemeği o bide ne biçim kalorili yapılışından belli pişirirken ayrı yağ hamurunda ayrı yağ-un salça tuz offff offf
neyse biraz sert çıktım özür dilerim ama ipler iyice kaçamdan yakala lütfen...
Bende aynı seyi düşünüyorum.Kilo vermek için acele ediyoruz ve kendimizi çok sıkıyoruz.Aynı kilolar kısa sürede geri geliyor. Optimum bir seviyede tutmak lazım.ne çok ne az....1200 kalorinin altında diyetlerde sağlıksız bence.
Çalışan bayanlar için spor zor.Birde ev işleri bir yandan.keşke o iradeyi gösterebilsem.
Bende aynı seyi düşünüyorum.Kilo vermek için acele ediyoruz ve kendimizi çok sıkıyoruz.Aynı kilolar kısa sürede geri geliyor. Optimum bir seviyede tutmak lazım.ne çok ne az....1200 kalorinin altında diyetlerde sağlıksız bence.
Çalışan bayanlar için spor zor.Birde ev işleri bir yandan.keşke o iradeyi gösterebilsem.
Sabah kahvaltısında istediğim kadar ağır şeyler yedikten sonra diğer öğünlerde salata ve çorba ile dengeliyordum, kilo da veriyordumAma dediğim gibi yavaş yavaş :) Ben patates kızartmasını, makarnayı vs hayatımdan çıkardığımı hatırlamıyorum. Sonra değişik diyetler denedim, hepsinde yasaklar vardı. Onlarla da kilo verdim ama bir süre sonra sıkıldım çünkü o kadar yasağa dayanamayıp pes ediyor, diyeti bozuyordum. Ben yine eski sistemle vermeyi düşünüyorum çünkü denedim ne böreksiz ne patatessiz olmuyor bu iş :)
İstersen ikimiz de böyle deneyelim 14 gün kadar :)
Yani 2 hafta boyunca 1600 kalorisini geçmeden istediğimizi yiyelim. Sen spor yapamıyorsun, sen spor yapmadan elde ettiğin sonucu yazarsın, ben de spor eşliğinde bu diyetle ne kadar verdiğimi yazarım. Olur mu? :)
iyi de sağlıklı şeyler yemeye başlayıp bunu hayatımızın beslenme düzeni haline getirirsek
ancak kilo verebiliyoruz.. bende bi zamanlar sizin gibi düşünüyodum hani diyodum sporda yapıyorum kasmama gerek yok nasılsa biraz dikkat etsem veririm diyodum ama öyle olmuyo işte... 2 sene böyle geçti nerdeyse yavaş yavaş bile kayda değer bi şekilde veremedim hatta hiç veremedim şu son bi aydrı artık düzenimi oturttum sağlıksız hiçbişi yemiyorum esajlarımda da görüyosunuz ztn mesela börek pişio annem tadımlık bi dilim ye diyo ama hayır diyorum eskiden olsa hiç sıkmazdım yerdim ama az yerdim ama kilo veremezdim... hıı istediğim kiloya gelince de ayda bi kere fln izin vericem kendime hani ayda bi kere 1 dilim börek hakkım var 15 günde bi kere 1 ince dilim kek hakkıım var gibisinden =)) o zaman işte kilo veremediğim ama almadığım zamanlara dönmüş olucam =))
benim tam tersi oluyorsabah çoğu zaman kahvaltı etmiyorum.11 gibi işe yanımda götürdüüm şeyleri yiyorum.genelde kepek ekmekli sandwich veya meyva ayran oluyor.akşam eve gelince atıştıyorum .sonrada akşam yemeği yiyorum.benim hatam burda işte.kalori hesabıyla dengelemeye çalışıyorum. kendime işkence yapacak değilim ya da podyuma çıkmıyorum değil mi?
Diyetisyenlerden duydum sabahları günün diğer öğünlerine oranla daha fazla yenilmeli o zaman öğlede ve akşamda daha az yeme ihtiyacı doğacaktır yani sabahları krallar gibi yiin diğer öğünleri azaltın diyorlar ve en en en az da akşam yemeği olması gerekir.Kalori hesabı olsa da her diyette olduğu gibi dikkat edilmesi gereken kurallar var ama bizimki diğerleri gibi katı kural değil
benim tam tersi oluyorsabah çoğu zaman kahvaltı etmiyorum.11 gibi işe yanımda götürdüüm şeyleri yiyorum.genelde kepek ekmekli sandwich veya meyva ayran oluyor.akşam eve gelince atıştıyorum .sonrada akşam yemeği yiyorum.benim hatam burda işte.kalori hesabıyla dengelemeye çalışıyorum. kendime işkence yapacak değilim ya da podyuma çıkmıyorum değil mi?
Diyetisyenlerden duydum sabahları günün diğer öğünlerine oranla daha fazla yenilmeli o zaman öğlede ve akşamda daha az yeme ihtiyacı doğacaktır yani sabahları krallar gibi yiin diğer öğünleri azaltın diyorlar ve en en en az da akşam yemeği olması gerekir.Kalori hesabı olsa da her diyette olduğu gibi dikkat edilmesi gereken kurallar var ama bizimki diğerleri gibi katı kural değil
haklısın canımm katı kural yok bizdemesela ekmeği hiç sınırlamıyoruz dimi ki ben ekmeksiz doymayan bi insanımm bakmayın yemiyorum şu ara kastığımdan ama kalori sınırını geçemdikten ve yeterli proteini fln da aldıktan sonra meyve-ekmek sınırsız