- 16 Temmuz 2011
- 290
- 66
sorma ya öle yazdıydım yaptığıma bak
çok fena akşam patatesleri yedikten sonra midem bulanmya başladı
çeyrek dilim ekmeğe peynir koydum yedim devam etti bulanma sonra da tolete koştum sabahtan beri yediklerim çıktı hepsi
canım aman dikkat et tek taraflı beslenmelerin riski fazla
geçenlerde buradaki özel bir hastanede işim vardı,neyse kafeteryasında çay içerken yan masada oturan bir kaç adam vardı,genç olan diğerine - abi sen nolmuşsun resmen yarın yok dedi.
zayıflayan adam şükür üsütümdeki ağırlık gitti 5 ayda falan dedi neyse adiğer adam da merak etti yöntemini sordu ve cewap: dukan diyeti
ben de bunu bir süre denedim ama canım uzun bir vejeteyan geçmişi olan ben için kabusssssssssss gibiyddi ve bıraktım 5. günde istesen bi fikir edin
sorma ya öle yazdıydım yaptığıma bak
çok fena akşam patatesleri yedikten sonra midem bulanmya başladı
çeyrek dilim ekmeğe peynir koydum yedim devam etti bulanma sonra da tolete koştum sabahtan beri yediklerim çıktı hepsi
canım aman dikkat et tek taraflı beslenmelerin riski fazla
geçenlerde buradaki özel bir hastanede işim vardı,neyse kafeteryasında çay içerken yan masada oturan bir kaç adam vardı,genç olan diğerine - abi sen nolmuşsun resmen yarın yok dedi.
zayıflayan adam şükür üsütümdeki ağırlık gitti 5 ayda falan dedi neyse adiğer adam da merak etti yöntemini sordu ve cewap: dukan diyeti
ben de bunu bir süre denedim ama canım uzun bir vejeteyan geçmişi olan ben için kabusssssssssss gibiyddi ve bıraktım 5. günde istesen bi fikir edin
şimdi baktım karışık geldi okuyum bi canm çok saol
yarın sabah diyete nasıl ederim bilmiyorum belki buna dönerim süte bayılırım peynire yumurtaya ama tabi tavada yumurta
dukan diyetini uygulamak zor yaa evde süt peynir olur da diğerleri her zaman olmuyor balık sakatat bilmemne:26:
peki 18:00dan sonra yemek yiyor musun
ben aboutcaloricount.com adresini kullaniyorum. gun boyunca yediklerini yaziyorsun. sana sadece kalorisini degil, icindeki karb, yag, protein oranlariyla beraber vitamin miktarlarini falan da veriyor. gun sonunda o gun ihtiyacin olan besinleri alip almadigini, neyin eksik oldugunu soyluyor. ben yaklasik 2 aydir kullaniyorum, cok memnunum.
site güzelmiş.ama keşke ingilizce olmasaydı...
tatlı krizini tarçın çayıyla atlatıyorum,boğazı yakan metabolizmayı hızlandıran bir çaymış yeni tanıştım ben, denemekten zarar gelmez
Merhabalar :) bende dünden beri dikkat etmeye karar verdim .. Akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip gün içinde de kalori saymayı düşünüyorum umarım işe yarar.. Sevgiler.
tatlı krizini tarçın çayıyla atlatıyorum,boğazı yakan metabolizmayı hızlandıran bir çaymış yeni tanıştım ben, denemekten zarar gelmez
lahana aldim bugün sabah aksam suyunu icmeyi düsünüyorum..insallah ise yarar ..hem kabizliga da iyi gelir belki..
yarar canım tabikihoşgeldin
Hoşbulduk :) inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz :)