Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

dukan diyetini uygulamak zor yaa evde süt peynir olur da diğerleri her zaman olmuyor balık sakatat bilmemne:26:

herkese günaydın bu sabah itibari ile 63.9 kiloyum b demek oluyorki bir 900 gr daha yok oldu ama dünkü kusmamın ardından değişik bir kahvaltı olsun dedim midem şaşırsın dedim ve kahvaltımı şöle yaptım

2012-03-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[3] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 1 ADET 14
Toplam : 175.5 kal.

buradan elma diyetine geçebilirim belki bu gün
patatese tahammulum kalmadı bir daha tuzsuz yesem yine kusarım

site güzelmiş.ama keşke ingilizce olmasaydı...

site güzelmiş.ama keşke ingilizce olmasaydı...

Merhabalar :) bende dünden beri dikkat etmeye karar verdim .. Akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip gün içinde de kalori saymayı düşünüyorum umarım işe yarar.. Sevgiler.

tatlı krizini tarçın çayıyla atlatıyorum,boğazı yakan metabolizmayı hızlandıran bir çaymış yeni tanıştım ben, denemekten zarar gelmez

Nasıl bir çay acaba söylersen sevinirim :) işe yarar umarım.

valla arkadaşım belli bir markası yok,yaşadığım şehirde çok yaygın tüketiliyor,tarçın çayı diye üretiliyor,sanırım lohusa şerbeti tadında bir çay,3 keredir ciddi anlamda tatlı krizim tuttu baya savuşturuyor

Çok güzel, senin adına sevindim :) bende tatlıya çok düşkünümdür savuşturacak bir şey bulamadım

tatlı krizini tarçın çayıyla atlatıyorum,boğazı yakan metabolizmayı hızlandıran bir çaymış yeni tanıştım ben, denemekten zarar gelmez

biliyorum ben o çayı hem tatlı hem acı kırmızı bir rengi var degilmi?
amaa içindeki eşker çok fazla gibii degilmii
bulabilirsem bende alayım buradaki aktarlarda

Merhabalar :) bende dünden beri dikkat etmeye karar verdim .. Akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip gün içinde de kalori saymayı düşünüyorum umarım işe yarar.. Sevgiler.

yarar canım tabikihoşgeldin

tarçın zaten başlı başına krizlre engel diye biliyorum:26: bende süte bayılıyorum süte katıp denicem ilk defa burda arkadaşımızdan gördüm

selamlar bugün okulda erkek hocalarımız benim zayıfladığımı söyleyip beni mutlu ettilerrrrrrrrr

şimdi ben bu gazla nasıl da devma ederim

ama bir sorun varrr ben 6dan sonra yemediğim için 1200 kaloriyi bulmaıyorum bu bir engel olur mu acabaaaaaa

lahana aldim bugün sabah aksam suyunu icmeyi düsünüyorum..insallah ise yarar ..hem kabizliga da iyi gelir belki..

2012-03-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] yumurta 1 adet 80
[2] Tereyağ 10 GRAM 71.7
[3] Patates 2 ADET 200
[4] Portakal 1 ADET 50
[5] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Ekmek 1 DİLİM 65
[8] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[9] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[10] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[11] Domates 1 ADET 14
Toplam : 656.7 kal.

menüm böle oldu
akşam patatesi yumurta tereyağ ve çok az miktar tuz ile kavurup yedim:26: yarın inşallah tartı şaşmaz:26:
1 saat sonra da lipton form içerim tmm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…