- 16 Temmuz 2011
- 290
- 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
winter1 hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım ben de 6dan sonra yemek yemiyorum ama düt içiyorum. (bir yerde okudum süt içieiblirsiniz diyordu)
ama rüyamda neler neler yiyyorum anlatamam
kolay gelsinnnnn
canım hiç tavsiye etmem inan miden inanılmaz iç bulandırıı
önceki yillarda icmistim ..cok kötü gelmemisti bana tadi..onun icin bir daha denim dedim...limon sIkip iciyorum güzel oluyo tadi..
sirkeli su icemiyorum mesela ben midemi mahvediyo..yesil cay ögürerek iciyordum bir zamanlar..artik hic icmiyourm..diyetimi dahada cekilmez hale getirmek istemiyorum..
hoşbulduuuukkkk :) evet akşam yatmadan 1 saat önce tarçınlı süt içersek kan şekerimiz dengeleniyormuş sabah yemeklere saldırmamızı engelliyormuş :)
bu arada öğretmensiniz sanırım, bende öğretmenlik okuyorum :) inşallah ders verdiğim günler de olur :)
elbette olur canım neden olmasın hem ben de bu meslekte çok yeniyim çok zevkli branşın nedir canım
Branşım Türkçe :) Evet eminim çok zevklidir. Öğretmenlik mesleğini çok severek seçtim branşımı da öyle :) sizin branşınız nedir ?
canım ben edebiyat öğretmeniyim ve şuanda bir lisedeyimmmm...allah sana da nasip etsin
Branşım Türkçe :) Evet eminim çok zevklidir. Öğretmenlik mesleğini çok severek seçtim branşımı da öyle :) sizin branşınız nedir ?
Merhabalar :) bende dünden beri dikkat etmeye karar verdim .. Akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip gün içinde de kalori saymayı düşünüyorum umarım işe yarar.. Sevgiler.
selamlar bugün okulda erkek hocalarımız benim zayıfladığımı söyleyip beni mutlu ettilerrrrrrrrr
şimdi ben bu gazla nasıl da devma ederim
ama bir sorun varrr ben 6dan sonra yemediğim için 1200 kaloriyi bulmaıyorum bu bir engel olur mu acabaaaaaa
vallahi canım ben kaloriyi 2 buçuk haftadır sayıyıroum ama 6ddan sonra yememe işini de iki gündür yapıyorum ve kıslar beni affedin rüyamda yiyieceklere saldırıyorummmmmmm ama sabredeceğim okuldaki beylerin tavsiyesi siz vitanmin kullanıyor musunuz
Bugün 70,5 çıktım, ne güzel menüleriniz var kızlar. Ben bildiğin türk usulü besleniyorum. Dışarda yiyince böyle oluyor
2012-03-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 1 ADET 50
[2] Elma 1 ADET 60
[3] pınar light süt 2 100 ml 70
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[6] Domates 0.5 ADET 7
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
Toplam : 307.5 kal.
bugünkü menüm de bu oldu
mutlaka işe yarar canım..hoşgeldin..türkçe öğretmeni olcakmışsın..keşke denizlide olsaydın.oğluma özel ders verecek öğretmen arıyorum da:))
1000 kalorinin altında yersen bi süre sonra metabolizman durur canım..haftalarca gram veremzsin..yaşadığım için söylüyorum.1000 in altına düşmemeye çalış..kilo verdiğine sevindim.tebrikler..
vitamin kullanmıyorum.çünkü herşeyden yemeye çalışıyorum.düzenli meyve yiyorum.ek vitamine ihtiyaç yok bence..
harikasın arkadaşım.şeytanın bacağını kırdın nihayet:))tebrikler..
hepsi bu kadar değildir inşallah..menünün kalanı nerde canım..bu çok az..
bu kadar
akşam meyveler
öğlen süt
sabahta kahvaltılıkları yedim