Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
kılzr bende kalori sayımıyla haftada 3 kilo verdim günlük 780 kalori yada 850 yi geçmiyodu sabah öğle akşam olarak menü yaptım kendimi günde bir kerede ara meyvemi her gün yiyodum 3 lt su içtim günde... 1 saat spor ile sabah yarım saat akşam yarım saat bel ve basen sıkılaştırma hare ketleri yaptım 1 kupa yeşil çay mutlaka içtim ve ıhlamur şekeri çıkardım hayatımdan çayıma bile şeker atmadım abur cubur yemedim ama günlük bir avuç kuru yemiş yedim vee haftada 3 kilo verdim ben zayıflayınca vücudumun her yerinden zayıflarım parmağımdaki yüzük bile bol geldi okardar orantılı kilo veriyorum düşünün .. darısı size inşallah kızlar..:KK52:

Spor olarak ne yaptın acaba :26:

Spor olarak ne yaptın acaba :26:

canım sabah 120 mekik çektim bel ve basen sıkılaştırma hreketleri yaptım 10 er tane toplam bunlar yarım saat bide akşam yemeğinden 1 saat sonra yaptım heleki yarım mekik çok çok işe yarıyo günde mutlaka 100 bile olsa yapılsa çok çokk iyi ben sezeryanla doğum yaptım göbişim hiç kalmadı şimdi düm düz ama hamile kalmadan önce nasılsan o hale dönüyosun spor yaparak bende 50 kiloyduum hiç göbeğim yoktu ... kesinlikle canım sporu alışkanlık haline getirirsen yapmadan için rahat etmiyo ki yapıyosun...:KK66:

:KK60: :KK60: Allahımm ilahi ya gerçekten diyet böreği derken ben börek kısmını atıyorum aaa diyet işte nolck diip yiyorum sonra da gelsin kilolar ayyy telafi etmemiz lazım bu günlük facia yeter :KK1:
Hem bence sen tabakları da bırak annen toplasın mutfağa o tabağı götürene kadar içinden bir ses ye ya nolck derse görürüm. :82:

hahaha :KK70: yok yok dayandım yemedimmm =) benim hakkım duruyo şu an mutfakta onun yerine 1 tabak haşlanmış limonlu brokoli yedim 19.30 gibi yanında 1 bardak zero colayla saat 16.30 da da 1 teneke zero içmiştim 18.00 da da 1 dilim ekmek ve 1 elma yemiştim tıkasın die :KK70: yine de geçmedim bence bugün 1200 ü fln? çünkü yoğurt bile yemedim korkumdan yarın da ekmeği çıkarıcam hayatımdan meyveyi azaltıp protein artırıp dengelicem :)

tabi tarif şöyle:
3 litre su içerisine 2 orta boy yeşil elma
1 limon
1 rulo tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı zencefil

Bu tarifte zencefil yerine karabiber vardı ilk hafta karabiber kullandım ama feci halde acıydı düzgün içemiyordum zar zor tek nefeste içiyorum
İkinci hafta zencefil kullandım zencefil de metabolizmayı hızlandırır ve k.biber kadar acı değildi

Şimdi elmaları kabuklarıyla 4e böl daha fazla da küçültebilirsin tadı çıkar.1 limonu da çekirdekleriyle beraber aynı şekilde 4 veya istediğin kadar böl .
Tenceredeki su içerisine bunları ve karanfil zencefil hepsini kat iyice kaynat kaynadıktan sonra yarım saat ateşte kalsın.Sonra karışımı süz buzdolabında sakla ve her yemekten sonra içersen yediklerinin yağa dönüşmesini engeller.Bir de karışımı içmek için bardağına koyduğunda bir çay kaşığı kadar tekrar zencefil ekle etkisi daha çok olsun.
Ben iki hafta kullandım kilolar gitti üçüncü hafta bu topiğe yakınıyordum neden gitmiyor diye büyük ihtimal içmediğim içindir.Son birşey dicem o kullandığım iki hafta bir ayağım da banyodaydı ne demek istediğimi anlamışsınızdır.:KK64:

:KK70: okuldayım ben valla hiç de 'banyo' kullanamam :KK70: :KK70: o yüzden bunu yapamıyorum maalesef sömestr da denicem hatırlat bana bebişimmmm =) ölümüne kankayızzz :KK66: :KK70:

kızlar kepekli pizza kaç kalori acaba bilen varmı:26:

çok kalori hayatım pizzanın hamurunda ztn asıl kalori bak 1 sene de 15 kilo almıştım öğle yemekelrinde küçük hem de margarita pizza yiyerek yani sadece domates sosu ve peyniri olan cinsten kepekli mepekli hikaye onlar en az 500 kcaldır umarım yemedin :S :S

Ben evde olduğumda kesinlikle diyet yapamıyorum çünkü canım sürekli bir şeyler yemek istiyor ama dışarıda olduğumda o kadar acıkmıyorum. Daha kolay diyet yapıyorum :)

haha :KK70: aynaya bakmış gibi oldum yaa aynennnnn! :KK70: evdeyken hayatta duramam tam bi mutfak faresi olurumm :KK70:

Benim için de evden çıkmak zor geliyo gezmeyi pek sevemiyorum evim evim güzel evim diyenlerdenim :KK1: e bu yüzden de az kalori almak istiyorum okul olunca yürüyüşüm dolayısıyla kalorim artıyor o da şu gıcık 2011 olimpiyatları dolayısıyla erken kapandı sevinem mi üzülem mi anlamadım gitti :78:.Kısaca sporla aram :KK57: bu şekil bende malesef kaloriyi kısıyorum

tatlım badminton-tenis-masatenisi gibi bi kursa yazılsan? belediyeler bile veriyo çok uygun fiyata en basitinden bi masa tenisi hem zevkli hemde acayip kalori yaktırıyo :KK66: badminton ve tenis te öyle ben kendimden biliyorumm bu yaz tenise başladım gerçi diyet yapmayıp hayvan gibi yememe rağmen kilo almadım ve dizlerimin üstü acayip sıkılaştı :KK66:

hahaha :KK70: yok yok dayandım yemedimmm =) benim hakkım duruyo şu an mutfakta onun yerine 1 tabak haşlanmış limonlu brokoli yedim 19.30 gibi yanında 1 bardak zero colayla saat 16.30 da da 1 teneke zero içmiştim 18.00 da da 1 dilim ekmek ve 1 elma yemiştim tıkasın die :KK70: yine de geçmedim bence bugün 1200 ü fln? çünkü yoğurt bile yemedim korkumdan yarın da ekmeği çıkarıcam hayatımdan meyveyi azaltıp protein artırıp dengelicem :)

1200 de gayet güzel canım bence dengelersin dolapta lezzet menüsü varken dayanmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim e bunu yaptıysan 1200 çok güsel:KK3:
:KK70: okuldayım ben valla hiç de 'banyo' kullanamam :KK70: :KK70: o yüzden bunu yapamıyorum maalesef sömestr da denicem hatırlat bana bebişimmmm =) ölümüne kankayızzz :KK66: :KK70:

tamam canım hatırlatırım kankası :KK70:
tatlım badminton-tenis-masatenisi gibi bi kursa yazılsan? belediyeler bile veriyo çok uygun fiyata en basitinden bi masa tenisi hem zevkli hemde acayip kalori yaktırıyo :KK66: badminton ve tenis te öyle ben kendimden biliyorumm bu yaz tenise başladım gerçi diyet yapmayıp hayvan gibi yememe rağmen kilo almadım ve dizlerimin üstü acayip sıkılaştı :KK66:

Tatlım üni de zaten masa tenisi var bizim binada hemencik de alt katta kantine birşeyler atıştırmaya giderken hemen yol üstü ya atıştırdıklarımı dönüp eritiyorum :KK9: süper de oluo haftada en az 2 3 kere oynuyorum çok da seviyorum ama diyorum ya şu tatilden dolayı ne yapsam diye kara kara düşünüyorum malesef :78:

Bugünkü menüm

Tuzlu kurabiye - 190 cal
1 tane 2 şekerli çay - 40 cal

1 dilim peynirli börek - 150 cal
1 bardak cola zero - 0 cal
1 bardak kahve (2 şekerli) - 40 cal

2 dilim beyaz ekmek - 140 cal
10 tane zeytin - 180 cal
2 ufak dilim kek - 100 cal

Toplam: 840 cal

Bugün pek acıkmadım.
Şaşırtıcı bir durum :KK1:

Bugünkü menüm

Tuzlu kurabiye - 190 cal
1 tane 2 şekerli çay - 40 cal

1 dilim peynirli börek - 150 cal
1 bardak cola zero - 0 cal
1 bardak kahve (2 şekerli) - 40 cal

2 dilim beyaz ekmek - 140 cal
10 tane zeytin - 180 cal
2 ufak dilim kek - 100 cal

Toplam: 840 cal

Bugün pek acıkmadım.
Şaşırtıcı bir durum :KK1:

vawww süper tebriklerr:KK71:

Tatlım üni de zaten masa tenisi var bizim binada hemencik de alt katta kantine birşeyler atıştırmaya giderken hemen yol üstü ya atıştırdıklarımı dönüp eritiyorum :KK9: süper de oluo haftada en az 2 3 kere oynuyorum çok da seviyorum ama diyorum ya şu tatilden dolayı ne yapsam diye kara kara düşünüyorum malesef :78:

leslie ile egzersiz yap o zaman =) walk at homeee =) sabah ebruli de var :KK66: 10.30 da :KK70: ben okulda olduğumdan kaçırıyorum ama spor salonuna gelen kadınlardan duyduğuma göre çok iyi oluomuşş :KK70:
ve evet hala da dayanmaya devam ediyorum bir zor ki anlatamamm yaa ölüyorum şeytanın sesini duyuyorum resmen ucundan tırtıkla tadına bak bişi olmaz bi kereden :KK53::KK53::KK53: :KK70: ama diyorummm yookkk aslaaa bugün cezalısın hanımefendii hatta yarında cezalısın o kurupastaları yerken düşüncektinnnnnn ders olsun bu sana:KK47::KK47::KK47: diyerekkk :KK70:

leslie ile egzersiz yap o zaman =) walk at homeee =) sabah ebruli de var :KK66: 10.30 da :KK70: ben okulda olduğumdan kaçırıyorum ama spor salonuna gelen kadınlardan duyduğuma göre çok iyi oluomuşş :KK70:
ve evet hala da dayanmaya devam ediyorum bir zor ki anlatamamm yaa ölüyorum şeytanın sesini duyuyorum resmen ucundan tırtıkla tadına bak bişi olmaz bi kereden :KK53::KK53::KK53: :KK70: ama diyorummm yookkk aslaaa bugün cezalısın hanımefendii hatta yarında cezalısın o kurupastaları yerken düşüncektinnnnnn ders olsun bu sana:KK47::KK47::KK47: diyerekkk :KK70:

:KK1:Tamam canım düşüncem öneriler için teşekkürlerr:13:
Senin derdin kuru pastalar benimki de börekler yine seninki benden daha düşük hiiiiiiiç dert etme gören 3 dilim börek yedin sanacak :KK60:

:KK1:Tamam canım düşüncem öneriler için teşekkürlerr:13:
Senin derdin kuru pastalar benimki de börekler yine seninki benden daha düşük hiiiiiiiç dert etme gören 3 dilim börek yedin sanacak :KK60:

:KK53: sana ek olarak bi 9 kilo daha derdim varrr kankasııııı :KK70: o yüzden bu paniğimmm benim 5-6 kurupastammla aynı sayılabilmesi için senin 5x10 tane kurupasta değerinde bişi yemen lazımmmm :KK70: :KK70: neyse bu hafta hiç kaçamak yokk başkaaa haftaya cumartesiye 70 olcammmmm hırss yaptımmm :KK70:

kızlar bişey duydum ben kalsiyum yağ yakıyomuş yani süt yoğurt peynir tabi bunların lightnıda yemek önemlide kesin ekleyelim bnlarıda menümüze uçup gitsin yaglar=)=)

evet aynen öyle tatlımm yoğurt özellikle çok etkili gerçi ben yoğurt canavarıydım her zaman ama light might bakmazdım yani o yüzden pek etki göremedim ama artık yağlısını yemiyorum

benimde bugünki menüm:

kahvaltı: (saat 12 gibi yedim:KK17:)
kepek ekmek 1 dilim 55
siyah zeytin 30gr 62
beyaz peynir 30gr 75
menemen 1 posiyon aslında 1 porsiyon kadar yok ama olsun 179
çay 1 adet 5

ara:
1 elma 60
1portakal 50

Akşam:
kepek makarna 200gr 232
biber 100gr 22

ara:
elma 60
bisküvi 160

Yatarken:
süt 1 bardak(yağsız) 77

Toplam:1037 kalori:KK16:

spor olarakda 100 kez ip atladım ve 20 dk egzersiz yaptım

Son düzenleme:
çok kalori hayatım pizzanın hamurunda ztn asıl kalori bak 1 sene de 15 kilo almıştım öğle yemekelrinde küçük hem de margarita pizza yiyerek yani sadece domates sosu ve peyniri olan cinsten kepekli mepekli hikaye onlar en az 500 kcaldır umarım yemedin :S :S

yok yemedim tatlım saolllll yarın yemeyi düşünüodumm bendeee:KK52:

evet aynen öyle tatlımm yoğurt özellikle çok etkili gerçi ben yoğurt canavarıydım her zaman ama light might bakmazdım yani o yüzden pek etki göremedim ama artık yağlısını yemiyorum

donem donem sut urunlerınden bazende yumurtadan tıksınıyorum bıde et var tabı ama su sıralar ole bıseye karsı tıksıntılıgım yok bol bol yıyebılırım demekkı şimdi yağ yakıomus dıyerek abartırımda ben :KK51: akıllara zararım valla cnm ama vercem/vercez bu kıloları 1 ay surem var:KK37:

yok yemedim tatlım saolllll yarın yemeyi düşünüodumm bendeee:KK52:

bugün süper beslenmişsin kalorini de beğendim böyle devam ama sakın pizza yok sakınnn! bi anda bütün haftayı çöpe atmış olursunn sporda yapmışsın ip atlamışsın aferinnn takdirr ettimmm :KK66: böyle devammmm

donem donem sut urunlerınden bazende yumurtadan tıksınıyorum bıde et var tabı ama su sıralar ole bıseye karsı tıksıntılıgım yok bol bol yıyebılırım demekkı şimdi yağ yakıomus dıyerek abartırımda ben :KK51: akıllara zararım valla cnm ama vercem/vercez bu kıloları 1 ay surem var:KK37:

kaç kilo fazlalığın var cnm? boyun ? kilon? istediğin kilo? kendini kısıtama 1 ay diye veremezsin o zaman versen bile çok sağlıksız olur bak sağlıklı beslenicem zaten kendiliğinden gidicek de :KK66:

bugün süper beslenmişsin kalorini de beğendim böyle devam ama sakın pizza yok sakınnn! bi anda bütün haftayı çöpe atmış olursunn sporda yapmışsın ip atlamışsın aferinnn takdirr ettimmm :KK66: böyle devammmm

kaç kilo fazlalığın var cnm? boyun ? kilon? istediğin kilo? kendini kısıtama 1 ay diye veremezsin o zaman versen bile çok sağlıksız olur bak sağlıklı beslenicem zaten kendiliğinden gidicek de :KK66:

cnm boyun 1.63 kıloda 69 70 gbi 60a bi insem gerisi önemli değil pek her türlü veririm şimdilik 10 kilo vermeye ihtiyacım var saol desteğin için:KK69:

cnm boyun 1.63 kıloda 69 70 gbi 60a bi insem gerisi önemli değil pek her türlü veririm şimdilik 10 kilo vermeye ihtiyacım var saol desteğin için:KK69:

10 kilo 1 ay olmaz hayatımmm en az 2,5 ay bizimlesin :KK66: arada 1-2 hafta yerinde saydığını düşünürsek 3 ay burdasın :KK70: aynıymış senle bende 60 fln olmak istiyorum bi 10-11 kilom var spor yapıosan günlük 1000 kcaldn az alma yapmadığın günlerde 1000 i geçmemeye çalış ama mutlaka 3-4 saate bir bişiler ye :KK66:

10 kilo 1 ay olmaz hayatımmm en az 2,5 ay bizimlesin :KK66: arada 1-2 hafta yerinde saydığını düşünürsek 3 ay burdasın :KK70: aynıymış senle bende 60 fln olmak istiyorum bi 10-11 kilom var spor yapıosan günlük 1000 kcaldn az alma yapmadığın günlerde 1000 i geçmemeye çalış ama mutlaka 3-4 saate bir bişiler ye :KK66:

tmm cnm uycam tavsiyelerine ama 1 ay sonra okulum başlıyo nete giremiorm yurtta kalıyorumda o yüzden 1 ay dedim ama devam etcem tabiki kalori sayımına girdikçe haberdar ederim sizleride 3 ayda bıtcekse hersey razıyım vala beklemeye=)=) yaza fit grmek var=)=)

dediklerimi yaparsan biter korkma :KK66: bende o planları yapıyorum şimdiden yaza 10 kilo verme planlarııı
:KK53::KK53::KK53::KK53: ama 1-2 ayda bitmez tabii ana kuralları biliıosun fast food tn ve çikolatalrdn ve hamr işlerindne uzak duruyoruzzz olabildiğince hareletli yaşıyoruzz :KK66: bol bol su içiyoruzz

dediklerimi yaparsan biter korkma :KK66: bende o planları yapıyorum şimdiden yaza 10 kilo verme planlarııı
:KK53::KK53::KK53::KK53: ama 1-2 ayda bitmez tabii ana kuralları biliıosun fast food tn ve çikolatalrdn ve hamr işlerindne uzak duruyoruzzz olabildiğince hareletli yaşıyoruzz :KK66: bol bol su içiyoruzz

ahhh ne kadra güzel hayal kurmakkkk:82::82::82: kaç yasındasn cnm sen

X