kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

peki günlük yediklerinin kalorisini nasıl hesaplıyorsun canım? Yardımcı olur musun

ben daha dün 71.200 idim bugün kalktım 72.200 bu nasıl oluyor anlamadım bedün yemeği abartmış dahi olsam ki abartmadım
1 saat koşu bandında yürüdüm 400 kalori 1 saat pilates yaptım 200 kalori birde bebek emiyor yani 1700 1800 kalori almış olsamda 800 ü zaten yakmışımdır.

ben anlamadım bu işi
ve bugün müthiş bir iştahım var

şuana kadar 400 kalorilik bir kahvaltı yaptım
70 kalori bie nescafe içtiö
ve bir mandalina yedim
yarım börek yedim
ve saat 11 henüz

yani gülücük yaptım ama çok üzülüyorum ya kilocdan nefret ediyorum.

Hazir yediysen yada tuzlu su tutmusundur, mumkun degil o kadar kilo alman, uzulme ya.

canim gaz olustu bende sanirim ondan bakalim yarin sabah nolcak ama ben bugunde ipin ucunu kacirdim 2000 kaloriye dayandim galiba sadece 4 5 dilim borek yedim kendimi durduramiyorum

canim gaz olustu bende sanirim ondan bakalim yarin sabah nolcak ama ben bugunde ipin ucunu kacirdim 2000 kaloriye dayandim galiba sadece 4 5 dilim borek yedim kendimi durduramiyorum
Afiyet olsun ya. Sut yapsin bebise. Ben de eziriyorum ama benimki bitti gibi. Diyet iyice bitirdi. Uzuluyorum cok ya.
Bugun kahvaltida 2 yumurta, yarim portakal,
Ara yarim elma
Oglen kapuska yogurt
Ara 7 cubuk kraker, yarim muz
Aksam peynirli makarna ve bol salata
Aciktim sonra bi de bi dilim ekmege fistik ezmesi recel surdum.
Bugun 1400 u gectim, amaaan napiim ya

canım süt olayının yemekle pek ilgisi yok aslında.bol su içmek lazım. benim sütte pek sıkıntı yok.seninde iyidir aslında ama sana az gibi geliyordur.bebeğin kilo alma durumuna bakmak lazım.

bu arada bendeki şişkinlik falan değil.baya kilo almışım ben nasıl olduysa anlamadım.ben kaçamakları falan abarttım galiba.sonuç olarak dün 72.200 idim ve tekrar burdan düşmeye başladım.

bugün 71.900 geldim.yalnız bu durum acaip canımı sıktı.nasıl bir vucuttur anlamadım.emziriyorum günde 600 kalori sporla harcıyorum birde üstüne grip olmuşum ve sonuç bir kilo almak.resmen aç durcam yani burda bu sonuç çıkıyo.

neyse yine dikkat etcem ben

sabah kahvaltım

3 dilim kepek ekmek 180 kalori
1 haşlanmış yumuta 80
kk kadar peynir 100
kuşburnu marmelati 3 çay kaşığı 50
bir çay kaşığı tereyağ 50 (bunları bebeğe vitamin olsun diye yiyorum 1 er çay kaşığı olsa yeter zaten)
ve 5 zeytinn 20
toplam 500 kalori sannırım

Yok canim ya, zaten az benimki, hep azdi. Su da tek basina yetmiyo drlar ole diyo yemegr abanmayalim diye ama bu kisitli bi diyet, ben yedigim zaman bariz daha coktu. Napalim baya buyudu zaten.
Ben anlamadim bi gunde ne yicende alcan o kiloyu. Siskinlik olabilir tuza dikkat et gene de. Ne bicim bunye aradas. Dunyada kilo almaya calisan insanlar var, bizimki de vermemeye programlanmis.
Ben su bagirsak problemimi cozemedim, su iciyorum kalkar kalkmaz, henuz ise yaramadi, bugun 4. Gun. Dun tartildim, 1 kiloya yakin vermisim neyse. Yoksa zeytinyagi icecektim :)

Arkadaslar fittingo diye bi site var tavsiye ederim. Kalori sayimi icin cok guzel bir site ben de dun kayit oldum. cok begendim sitede adim Sevgi Akdaş. uye olursaniz arkadas olalim orda. :)

Son düzenleme:

canım çok iyi bence 1 kg güzel.benim moralim aşırı bozuk .tekrar başa döndüm gibi oldu.o yüzden tam konsantre olamıyorum.
ben öğünlerde karnımı tam doyurmazsam aralarda daha çok yiyorum ve saçma sapan şeyler yiyorum

bugün yine akşama kadar sabrettim akşam herşeyi mahvettim.

sabah 500 kalorilik bir kahvaltı yapmıştım
öğlende melemen yedim 400 kalori olsa
akşam nohut yemeği şehriyeli pilav ve cacık yedim
nohut yemeği 250 kalori
şehriyeli pilav beni mahvetti bir porsyonu 400 kalori
cacık 100 kalori olsa
akşam yemeği 750 kaloriye denk geliyo

bu durumda ben akşam yürüyüp 400 kalori yaksamda nafile

yarın yine 71.900 ile uyanıcam sanırım

:c boğazıma hakim olamıyorum ben ya

pilateste yaptım ama sanmıyorum ben yarın kilo vermiş olaym

moral bozmak yok birsen devam edelim. Nasılsa vericez kiloları, bizden bi uçan bi de kaçan. Bence zaten kilon o kadarçok değil, 70 olsam ben ooo. göbek atarım

ama devam edelim

bugun
sabah kahvaltı gevreği
ara erik kurusu 3 tane
öğlen bulgur pilavı ve yogurt
ara meyve, 5 tane üzüm, 3 tane minnacık havuclar var burda ondan. bizim havucların yarısı etmez yani
akşam ızgara et, salata, ve 3 kaşık filan bulgur
bi de dayanamadım muz yedim

toplayınca 1364 kalori yemişim, tebrik ettim kendimi
ya hiç olmazsa 2-3 ay dayansam ya, 70 e bi insem, biraz daha rahat bi diyet uygularım da, böle bıktım kilodan. kıyafetlerim de olmuyo şimdi, hepsi bol. yeni de almak istemiyorum off.

eee o kadar yemicektim tabi zamanında. alırken iyiydi löp löp

Arkadaslar fittingo diye bi site var tavsiye ederim. Kalori sayimi icin cok guzel bir site ben de dun kayit oldum. cok begendim sitede adim Sevgi Akdaş. uye olursaniz arkadas olalim orda. :)

ben telefonumdan ekliyorum canım sağol. ama sen istersen gel takıl bize

tatlim 70 olunca diyeceksin neden 55 degilim. bir kez 36 beden 56 kiloyu gordugun zaman bir daha bir kiloya bile tahammulun olmuyor.bende 36 beden 38 beden kiyafetletime bakip bakip ic geciriyorum inan.bu klolar gidecek 10 kilo fazlan varsa 10 yas. daha buyuk duruyosun.senin menu gayet guzel ama kahvaltiyi daha siki yap derim bir tavsiye.birde spor cok yardimci uluyor.
ben bugun siskinligim indi tekrar 71.200 u gordum ama bir haftadir sabit gidiyorum.bugun isi biraz daha siki tutucam cunku yarin 70.700 u :) gormek istiyorum.kahvalti yaptim standart 2 dilim ekmek,kk kadar beyaz peynir 5 zeytin haslanmis yumurta yaklasik 400 kalori oglen bir tabak nohut ve yogurt yerim aksami bilmiyorum bakalim

sabah

2 dilim ekmek 200
5 zeytin 20
kk kadar beyaz peynir 130
haşlanmış yumurta 1 tane 75

ara 1 nescafe 70

öğlen

1 tabak nohut 200
1 porsyn yoğurt 130

akşam
1 tabak yeşil fasulye 150
1 kase tarhana çorbası kıymalı 200 kalori
1 kase yogurt 130

toplam 1310

Merhaba,

Ben de varım :)
Kalori hesabıyla kilo vermeye çalışıyorum ama bu aralar pek uyduğum söylenemez :)
Kalori hesabıyla ilgili bir başlık var ama pek hareket yok, ben de sizlere katılayım dedim

Merhaba,

Kalori hesabıyla kilo vermeye çalışıyorum ama bu aralar pek uyduğum söylenemez :)
Kalori hesabıyla ilgili bir başlık var ama pek hareket yok, ben de sizlere katılayım dedim

hosgeldin ne kadar cok insan o kadar cok moral :)

Evet kilolar gidecekk.
Ya evet bu kahvalti isini cozmek istiyorum ama sabahlari hic acikmiyorum. Bi de bebege de gevrek veriyorum, baska turlu sut icmiyo. Aksam biraz daha erkwn yatip herkese kahvalti hazirlamam laz im aslimda. Ama uyanamiyorum sabahlari daha erken. Ancak yetisiyoruz gevrekle. Bakalim olmazsa bi ara deneyim.

Merhaba,

Hosgeldinnn
bu topik biraz diyet gunlugu gibi, ama cok da siki kurallarimkz yok goruyorsun :)
Sende hergun ne yedigini yazarsan daha aktif oluruz.

bu nasil bir is anlamadim dun 1300 kalori aldim kosu bandi + pilates 600 kalori yaktim bebek emiyo aksam tartildim 71.200 sabah kalktim 71.900 bu nasil is ben anlamadim. 2 haftayi gecti ben 70.900 u goremedim.moral sifir daha kahvalti yapmadan 1 tane eticin yedim bile.grip oldum cok kotu buna ragmen diyeti bozmadim ve aldigim sonuc dune gore 800 grfazla

Mumkun degil bence, hergun tatrilmayalim ya, ne boyle. Bosa moralimiz bozuluyo. Bende o verdigim bi kiloyu almis gorunuyorum ama farkli bise yapmadimki. Alayim kilo .
Dun de bu kk bozuldi, yazdigim yemek listesi gitmis. Aksam misafir vardi, pek yemedim onca tatliya ragmen. Toplamda 1300 kalori aldim dun.

Bugun de penirli omlet, 3 zeytin, kk kasar peyniri, dimates ve salatalik yedim. 1 dilim de ekmek.
Sabah sabah da esim evdeyken yuruyus yaptim, mis oldu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…