kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Oglen 1 kase yogurt corbasi
Ara 10 antep fistigi muadili bisey
Aksam firinda pismis yarim tavuk gogsu, yarim baget, bir dilim ekmek bir dilim balkabagi pie

O pie beni bitirdi. Gunu toplam 1350 kaloriyle kapattim
Spor yok, yagmurlu havada cikmadim

Tarti olmayimca hesaplamak gercekten cok zor. Ben Burda cup hesabiyla yapiyorum cogunu. Eksik olmasin diye fazla yaziyom genelde.

bende öğlen 3 dilim ıspanaklı börek yedim ama ben 1 saat pilates 1 saat koşu bandında yürüyüş yapıyorum emziriyorumda bugün birde temizlik yaptım ki baya kalori yaktım sanırım

hafta sonu koşturmacadan yazamadım

sabah domates biberli omlet, 4 zeytin, bi kibrit kutusu peynir, 2-3 dilim ekmek, iki dilim salatalık, bir dilim greyfurt, 2 dilim portakal
ara yarım elma
öğlen ince lavaş ekmeği arasına kavurma, soğanlı (lavaşın kendisi sadece 100 kalori)
ara 2 patates kızartması (dışarda bişey bulamadım, iki tane tırtıkladım aslancandan)
akşam bi bir büyük dilim pizza yicektim mantarlı, ama nasıl olduysa pişmemiş hamur olmuş. ben de sadece üstündeki peynirini ve mantarını yedim yanında diyet kola ile
spor sayılmaz ama alışverişe çıktım, hareket ettim en azından

Günü toplamda 1100 kaloriyle kapattım

Son düzenleme:
bende öğlen 3 dilim ıspanaklı börek yedim ama ben 1 saat pilates 1 saat koşu bandında yürüyüş yapıyorum emziriyorumda bugün birde temizlik yaptım ki baya kalori yaktım sanırım

oo o kadar spor yapınca ben olsam 3 tanenin lafını bile etmezdim

yarın ben de bi temizlik sporu yapcam işallah

dayanamadım tartıldım bu arada, gerçi önceden tarıldığım tartı değil, o yüzden yanlış da olabilir tartıyı ooole boş görünce dayanamadım alışverişte. neyse buna bakarak 1.5 kilo vermişim 2 haftada. bilmiyorum iyi mi kötümü. gene de eskisinden iyidir tabi de , o elbiseler ole bol gelince daha da verdim diye düşünmüştüm. hayırlısı bakalım.

patates kizartma kalorisi cok bu arada bende tik yok kilo fakan veremiyorum

Sabah peynirli omlet 2 dilim ekmek, 2 cm3 kasar, yarim greyfurt
Ara ogun yarim elma
Ogle yemegi kiymali makarna, aysberg salata
Ara avokadolu bi sos, bi de bunu tortilla cipsle yedim
Avokado bozulcakti, cope atmayim diye sos yaptim, pismanim, bi de cok geldi yaaa, midem sisti

Toplamda1500 kalori aldim temizinden
Ama halam gelmis aksam, bu iki uc gunluk oburlugumun nedeni ortaya cikti

Yarin duzgun yicem bu ne bole

ben bu ara biraz kaçamak yapıyorum sanırım mesela bugün öğlen bir yağlı gözleme yedim ekmeği özlüyorum

ben bu ara biraz kaçamak yapıyorum sanırım mesela bugün öğlen bir yağlı gözleme yedim ekmeği özlüyorum

ya o kaçamaklar da olmasa bıkıyo insan valla.

bende zaten genel bi yemek istememe durumu olusuyo eger kaçamak yapmazsam. bu sabah mesela hiç bişey yemek istemiyorum, 2 kuru kayısı 1 de kahve içtim. 2 saat oldu kalktıgımdan beri, ki normalde kalkar kalkmaz acıkırım, ara ögün zamanı nerdeyse. heralde abur cuburu azaltınca kan sekerim de düzeldi, ole sabahları aç kurt gibi olmuyorum. iştah açıcı bişeyler yemezsem bütün gün böle gidiyo. hafta sonu dışarda olunca daha çok yiyorum, hafta içi evde olunca hiçbişe istemiyo canım.

dun aksam fazla yiyince, butun aksam rahatsız oldum ya. nerden yedim. fazla geldi bariz.

ama bu diyet işi bana iyi geldi, daha mutluyum.

kahvaltı 2 kayısı kurusu ve kahve
ara elma
öğlen tarhana çorbası kıymalı, küçük bir peynirli sandviç
ara 2 kuru incir, 5 çubuk kraker
akşam ıspanak yemeği yoğurtlu,yarım portakal
2 kuru erik, 1 eti N**** (Siyahi) benzeri bisküvi

toplamda 1000 kalori bile yapmıyo, kuruları da sırf iş olsun diye yiyorum kalori yapsın diye

nolcak anlamadım, bu kadar çabuk doymam güzel tabi de, metabolizmamı yavaşlatmamam lazım, biraz daha mı yag koysam yemeklere :)

bendede durum ayni.bende ogunleri iyi yiyorum ama ara ogun yapmiyorum canim istemiyo benim kam sekeride duzeldi sanirim bendee ani sclik krizi olmuyor artik.tabi birde spora cok yukleniyorum emziriyorum da ama bu sabah yine verdigim 200 gr idi bunada sukur diyorum

Sabah gevrek
Oglen 1,5 yumurtali peynirli omlet
Ara orta boy muz, meyveli yogurt
Aksam ezogelin corbasi, bir dilim pizza/ispanak da olabilir karar vermedim

Ama cok acikiyorum bugun, isallah limiti asmam

Gunde200 g sa daha ne olsun. Bence cok bile. Cok hirs yaptin galba :)

evet canım hırs yaptım daha önce 57 kiloyu gördüğüm için onn nsıl bir zevk olduğunu çok iyi biliyorum.ama diyorumki tatlı şeker çikolata hiç yok hayatımda unlu gıda desen 4 dilim kepek ekmek günde ve hem pilates hem tempolu yürüryüş yapıyorum ve yarın kalktığımda 2 kilo verecekmişim gibi hissediyorum bi bakıyorum 200 gr ama bunada şükür diyorum aşşağı yönlü bir hareket en azından.

bende bugün sabah 5 zeytin ve biraz peynrili omlet yedim 2 dilim kepek ekmek
öğlen tarhana çorbası içtim kıymalı 2 dilim kepek ekmekle
arada birkaç tane yaprak dolması aşırdım
bir nescafe içtim
akşama 1 tabak kıymalı kuru fasulye ,yiyeceğim
ve birazda meyve yerim

emzirdiğim için çok kaçamıyorum ben yemekten
ama böyle 200 gr 200 gr gidersek benim hedefe ulaşmam yazı bulacak sanırım

lakin böyle beslenmeye çok alıştım.hiç acıkmıyorum diyebilirim.çocuk bir yandan 2 saat spor bir yandan pestilim çıkıyo

kahvaltıda yulaf yedim elmalı tarçınlı
öğlen mercimek çorbası, artı 160 kalorilik mısır cipsi
ara bir avuç kadar çekirdek
akşam levrek (kızarmış yalnız, karışık hikaye uzatmayayım :), bir dilim tam bugday ekmek, salata, bi de küçük donut 1.5 parça (145 kalori 1.5 tanesi)

balık kızartma olmasaydı heralde limitte kapatırdım. gerçi çıtır kabugunu yemedim yağlı diye. o nedenle o kadar yağlı yememişimdir. ama tabi bunu hesaplayamıyorum. 1350 kaloriyle tamamladım günü.

bi de yarın şükran günü burda, o sebeple hindi yapıcam, kendi kendimize yicez. ekmeksiz sadece salata ile göğüs yemeyi planlıyorum. pilav da yaparsam belki 2 kaşık yerim.

ben o kadar spora rağmen yine bugün aynı kiloyla uyandım.çok üzülüyorum ya veremicem diye. bugün 72.200 idim.gerçi yaklaşık 1 haftadır aynı kilodayım araya regl falan girdi.

bugün porsyonlardan biiraz daha kısıcam şekerli kahve falan içmiştim onuda içmicem bakalım yarın 71.900 olarak uyanırım yoksa moralsiz çok zor oluyor

mısır cipsi ile çekirdek olmasaymış daha iyiymiş ama çok az yiyosun canm ya ben sana göre baya yiyorum.akşam yürüdüm 45 dakka bi indim koşu bandından resmen içim eziliyo saat olmuş dokuz ama aç yatamıyorum mecburen atıştırdım dolma yedim yaprak dolması 5-6 tane bide bol şekerli bir sütlü kahve içtim koşu bandında verdiğim 300 kaloriyi geri aldım ama napcam ki çok aç oluncada uyyamıyorum bide bebek var emiyo

bugün porsyonları biraz daha küçültcem bakalım

ancak gelebildimmm

dün şükran günüydü, hindi yaptım, sabah klasik kahvaltı, öğlen de meyveli yoğurt ve ıspanak yedim, aralıklı olarak tabi, yanyana değil,
akşam da hindi ve 4-5 kaşık pilav yedim,

günü tam kapattımm,

gelgelelim kiii, bugün dışardaydık bütün gün ve mecburen dışarda yedim öğlen yemeğinde bir sandviç, 500 kaloriymiş çok bozuldum valla, ama yapcak bişey yok, akşam da dünden kalan hindiyle sandiç yaptım, o da nerden baksam bi 450 kalori vardır. İki gündür tatil diye eşim evde, o da abur cubur alıyo, ben de görünce yedim iki gündür bugün aburcuburdan 200 kalori aldım
kahvaltıda yediklerimi ekleyince de zaten toplamda 1450 kaloriye ulaştım. kendimi tebrik ediyorum. ama telafi etmicem bunları. zaten 1200 kalori düşük baya. onun altına düşmeye niyetim yok. neyse dışarda olunca kaç saat ayaktaydım en azından, evdeki gibi hareketsiz değildim. bu da bişey sayılır.

son haberim, tartı aldım ve deeee bildiriyorummmm kiii, 3 kilo vermişim 3 haftada çok mutluyum yarebbimmmm
azı bitti çoğu kaldı 18 kilo daha var

ama günlük tartılma ya, böle bozulur moralin. bence haftalık tartılalım. bi de regl olmuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…