bende öğlen 3 dilim ıspanaklı börek yedim ama ben 1 saat pilates 1 saat koşu bandında yürüyüş yapıyorum emziriyorumda bugün birde temizlik yaptım ki baya kalori yaktım sanırım
hafta sonu koşturmacadan yazamadım
sabah domates biberli omlet, 4 zeytin, bi kibrit kutusu peynir, 2-3 dilim ekmek, iki dilim salatalık, bir dilim greyfurt, 2 dilim portakal
ara yarım elma
öğlen ince lavaş ekmeği arasına kavurma, soğanlı (lavaşın kendisi sadece 100 kalori)
ara 2 patates kızartması(dışarda bişey bulamadım, iki tane tırtıkladım aslancandan)
akşam bi bir büyük dilim pizza yicektim mantarlı, ama nasıl olduysa pişmemiş hamur olmuş. ben de sadece üstündeki peynirini ve mantarını yedim yanında diyet kola ile
spor sayılmaz ama alışverişe çıktım, hareket ettim en azından
Günü toplamda 1100 kaloriyle kapattım
patates kizartma kalorisi cok bu arada bende tik yok kilo fakan veremiyorum
ben bu ara biraz kaçamak yapıyorum sanırım mesela bugün öğlen bir yağlı gözleme yedimekmeği özlüyorum
Gunde200 g sa daha ne olsun. Bence cok bile. Cok hirs yaptin galba :)bendede durum ayni.bende ogunleri iyi yiyorum ama ara ogun yapmiyorum canim istemiyo benim kam sekeride duzeldi sanirim bendee ani sclik krizi olmuyor artik.tabi birde spora cok yukleniyorum emziriyorum da ama bu sabah yine verdigim 200 gr idi bunada sukur diyorum
kahvaltıda yulaf yedim elmalı tarçınlı
öğlen mercimek çorbası, artı 160 kalorilik mısır cipsi
ara bir avuç kadar çekirdek
akşam levrek (kızarmış yalnız, karışık hikaye uzatmayayım :), bir dilim tam bugday ekmek, salata, bi de küçük donut 1.5 parça (145 kalori 1.5 tanesi)
balık kızartma olmasaydı heralde limitte kapatırdım. gerçi çıtır kabugunu yemedim yağlı diye. o nedenle o kadar yağlı yememişimdir. ama tabi bunu hesaplayamıyorum. 1350 kaloriyle tamamladım günü.
bi de yarın şükran günü burda, o sebeple hindi yapıcam, kendi kendimize yicez. ekmeksiz sadece salata ile göğüs yemeyi planlıyorum. pilav da yaparsam belki 2 kaşık yerim.
ben o kadar spora rağmen yine bugün aynı kiloyla uyandım.çok üzülüyorum ya veremicem diye. bugün 72.200 idim.gerçi yaklaşık 1 haftadır aynı kilodayım araya regl falan girdi.
bugün porsyonlardan biiraz daha kısıcam şekerli kahve falan içmiştim onuda içmicem bakalım yarın 71.900 olarak uyanırım yoksa moralsiz çok zor oluyor