- 20 Kasım 2013
- 90
- 1
- 34
arada olur kaçamak bence. yarın dikkat edersin artık.moral bozuklugu sebebiyle epey bir kacamak yaptum.
sabah
eti cin 130
3 4 tatli kasigi cokokrem sanirim 200 kalori var
5 zeytin 20
kk kadar beyaz peynir 100
yumurta 75
3 dilim tam bugday ekmegi 100
1 tatli kasigi helva. 50 ohh sefam olsun :)
oglen nescafe 80
aksam et kavurmasi 400
2 dilim tam bugday ekmegi 75
bir avuc leblebi 200
toplam 1450 sanirim :)
hoşgeldin canım, birsen de ben de emziriyoruz zaten. hoş benim fazla sütüm yok, ondan fazla bişey beklemiyorum. anca boğazımda kısarsam gitcek bu kilolar.Merhaba arkadaşlar...Bende emzirdiğim için kalori sepeti ile diyet yapıyorum gerçekten faydalı bende 2 haftada 3 kilo verdim emzirdiğim için daha fazla kalori yakıyorum vede egzersizde yapıyorum evde, yürüşe çıkamıyorum havalar soğuk bebeğim var...
birsencim ya, bak ne dicem, daha önce de dedim gerçi. acaba kas mı yapıyosun sen, çünkü baya ciddi spor yapıyosun. yağlar gidiyodur illa, ama kasa çevrildiği için kilo gitmiyodur. olsun boşver, böle zayıflamıyo gibi görünsen de daha kolay kalori yakacağın için ilerde hızlanacak bence kilo vermenben emziriyorum 400 kalori yakiyorum kosu bandinda pilates yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum yok arkadas tarti yerinden kimildamiyo ve bu durum beni inanilmaz strese sokuyor
Nereye katilayim canım, anlamadim :)ben telefonumdan ekliyorum canım sağol. ama sen istersen gel takıl bize
lömbir lömbürarkadaşlar ilgilenip vakit ayırırp cevap yazmışsınız çok teşekkür ederim.gerçekten destek ve moral oluyor.
çok maalesefki sabah tartıya çıktım ve yine 71.8 im.bende dediklerinizi düşünüyorum ama sonra diyorum kendi kendini teselli etme diyorum.ama günde 600 kalori rahat yakıyorum.bende şöyle düşünüyorum vücut belirli bir kilo verdikten sonra direnç göstermeye başlıyo.çünkü kıtlık olduğunu düşünüyor v besinleri depolamaya çalışıyormuş.netten okudum asıl bu dönemde pes etmeyin aktivitenizi artırın falan yazıyor.spor da daha fazla bir artış yapamam zaten 1 saat akşam koşu bandında 6.5 hızında yürüyorum baya tempolu yani ve 400 kalori gidiyor pilateste var daha fazlasını yapamam.mecburen yediklerimden kısmaya devam edicem.
sabah sadece 1 dilim tam buğday ekmeği ve kk kadar peynir yedim. 200 kalori desek
1 elma ve 1 mandalina yicem bugün çünkü aşırı gribim. 100 kaloride onlar
1 bardak süt içerim 100 kalori
öğlen bir tabak yeşil fasulye + 1 tabak yogurt 250+150=400
bir nescafe içerim= 80
akşam yemeğinede 300 kalorilik bir yemek yaparım
bakalım yarında mı aynı olcak
beklemekten başka çare yok
asla vazgeçmicem bende inat ettim kurtulcam bu lömbür lömbür yağlardan
bizim topiğe takıl anlamında demiştim. ben telefonumda tutuyorum kalori günlüğünü. ayrıca bi siteye üye olmak iyice zorlar beni.oooooooo ben bugun kendimi aşmışım 1700
normalde 1200 1300 alirim ama bugun bi'şey olmuş
olsun yaa bisey olmaz yine de diyet yapmaz durumdaki almam gereken kalorinin altinda. :)lömbir lömbüraynen canım ayynen
valla ben de 2 kilo aldım görünüyor, nasıl oluyosa
ama daha da kısarsak metabolizmayı iyice yavaşlatırız, bence çok kısma, bazı topiklere bakıyorum ben, maden suyuyla besleneni var. 115 kiloydu bi arkadaş, 6 ayda 30 kilo vermiş. o kilo için az bile. çünkü acayip yavaşlatmış metabolizmayı. öyle şey olur mu.
abur cuburu bitirip porsiyonları küçültecez. ben kaloriyi 1200 den aşağıya indirmicem, moralimi bozmıcam. belki şişliktir diye bi umut.
belki de duraklama dönemidir, bi iki hafta sabredicez artık.ondan sonra hooop kilolar 1 er 1 er gidecek. yaza gelsin güzel elbiseler, güzel eteklerrrr
bence duraklama dönemindeyiz, burda da vazgeçmeden devam edelim diyorum. aynı şekilde.
bizim topiğe takıl anlamında demiştim. ben telefonumda tutuyorum kalori günlüğünü. ayrıca bi siteye üye olmak iyice zorlar beni.
1700 mi, oooovvv
lömbir lömbüraynen canım ayynen
valla ben de 2 kilo aldım görünüyor, nasıl oluyosa
ama daha da kısarsak metabolizmayı iyice yavaşlatırız, bence çok kısma, bazı topiklere bakıyorum ben, maden suyuyla besleneni var. 115 kiloydu bi arkadaş, 6 ayda 30 kilo vermiş. o kilo için az bile. çünkü acayip yavaşlatmış metabolizmayı. öyle şey olur mu.
abur cuburu bitirip porsiyonları küçültecez. ben kaloriyi 1200 den aşağıya indirmicem, moralimi bozmıcam. belki şişliktir diye bi umut.
belki de duraklama dönemidir, bi iki hafta sabredicez artık.ondan sonra hooop kilolar 1 er 1 er gidecek. yaza gelsin güzel elbiseler, güzel eteklerrrr
bence duraklama dönemindeyiz, burda da vazgeçmeden devam edelim diyorum. aynı şekilde.
bizim topiğe takıl anlamında demiştim. ben telefonumda tutuyorum kalori günlüğünü. ayrıca bi siteye üye olmak iyice zorlar beni.
1700 mi, oooovvv
Evet hic yoktan iyidir tabiolsun yaa bisey olmaz yine de diyet yapmaz durumdaki almam gereken kalorinin altinda. :)
ve bu arada evet bazal metabolizmanin altina dumesin kesinlikle aldiginiz kalori cunku bu sefer vucut kriz hali yaratiyor ve kiloyu daha cok uzerinde tutmaya calisiyor bundan sonra yemek az gelecek stoklarimi tuketmemeliyim diye dusunuyor. cok ac kalmayin sakin arkadaslar ac kalinca metabolizma yavaslar. bunlari gecen derste gormustuk, diyetislenlik okuyorum da :)
Cok yiyince su ihtiyaci azaliyodur belkicanim ben bugun listeme tamamen uydum hatta mandaluna ve elmada yemedim nescafede icmedim 1300 lt du ictim yatana kadar onu 2 yaparim.aksam yemegindede paca corbasi ictim az birsey.proteinde almis oldum.pilatesimi yaptim saat 8 gibide kosu bandinda 400 kalori yaktim.dusa girmeden bir tartilayim dedim ve 71.1 i gosteriyordu tarti.bakalim sabah sisecekmiyim yine
birde sunu farkettim cok yemek yedigim zaman vucut cok su tutuyor cunku aksama kadar az tuvalete cikiliyor.ama az yediginizde daha sik tuvalete cikiliyor.bugun bana oyle geldi.
ben bugun sabah kahvalti gevregi
ara 5 cubuk kraker
oglen yayla corbasi
ara kucuk bi havuc yedim
aksama kiymali yumurta yapicam, ondan yarin porsiyon yerim bi de tabi salata
Aaa sahanesin, tebriklerrrr
Kıslllarrrrrrrrrrrr çok mutluyum ben :d :d
70.6 nihayet gördüm
birkaç güne 6 lı rakammlara geçiyorum :d şimdi ilk hedef 69.9
bugun sabah peynirli omlet yedim, 1 yumurtalı
ara kuru kayısı üç tane
öğlen tarhana çorbası kıymalı
ara yeşil elma, 3 çubuk kraker
akşam yarım tavuk göğsü yedim valla, o kadar açtım ki gözüm dönmüştü, geç yedik bu akşam, yanında da limonlu karnabahar ve brokoli haşlanmış, ikisi de birer bardak kadar
ara bir parça kaşar 80 kalorilikmiş bu da
bi de bi avuç tatlı niyetine kahvaltı gevreği hüplettim az önce, dayanamadım
veee hesaplıyorum 1100 kalori tutmuş
bi de tartıldım, sislikmiş heralde ya, önceki kiloma yaklaşmışım, yarında bol su içersema atarım herlde bu şişliği
siz naptınız sesiniz çıkmıyo
canim valla sanada tebrikler verecez bu kilolari insallah ben bugun de cok mutluydum cunku gune kilo kaybiyla basladim 70.3 olmusum.yarin insallah 6 li rakamlar ve bugun de spor doyet devam ama bebek gercekten bugunlerde cok hareketli ac ac cok zor oluyor.bugun ki menu ise soyle
sabah
1dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
kk kadar beyaz peynir
ara
1 elma
oglen
1 porsyon kabak yemegi zeytinyagli
1porsyon yogurt
ara
yarim muz
aksam
2tane kefal balik kizartma
bol salata turp tere
yatarken belki bir bardak sut icerim .tabi iki litre su pikates 400 kalorilik kosu bandinda yuruyus sanirim 1200 1300 kalori civari oldu.yarin 69 u gorursem havalara ucucam :)
Tebriklerr, cok sevindim yaaa
Bende su yetmisli kilolari gorsem cok sevincem
Sabah durum arasi kasar 210 kalori
Ara 2 kasik patlamis misir
Oglen gec yedim bi kase yogurt, haslanmis karnabahar brokoli
Ara 3 kuru erik
Aksam firinda patatesli mantarli et yemegi az alirim bol slata
Bakalim kacta kapatcam gunu[/
canım senin menüde güzel inşallah görücez 70 leride 60 larıda hatta 50 leride.
bu kilo verme işi resmen sabır dersiben bir rakamdan diğerine geçerken epey bir sürünüyorum.Bugün yine 70 li rakamlara devam 100 gr vermişim
bugün 70.200 ile uyandım.
sşuan öğlen ne yesem kararsızım makarnam var ama salçalı yağlı sanırım yine kabak yicem ben