- 30 Eylül 2012
- 2.830
- 198
mısır cipsi ile çekirdek olmasaymış daha iyiymiş ama çok az yiyosun canm ya ben sana göre baya yiyorum.akşam yürüdüm 45 dakka bi indim koşu bandından resmen içim eziliyo saat olmuş dokuz ama aç yatamıyorum mecburen atıştırdım dolma yedim yaprak dolması 5-6 tane bide bol şekerli bir sütlü kahve içtim koşu bandında verdiğim 300 kaloriyi geri aldım ama napcam ki çok aç oluncada uyyamıyorum bide bebek var emiyo
bugün porsyonları biraz daha küçültcem bakalım
ya acıkmıyorum ki aslında, kahvaltı yapmak istemediğim oluyo, ya da zorla yemek yiyorum. ozman da aralarda atıştırıp en azından kaloriyi 1200 altına düşürmeyeyim diyorum.
koştuktan sonra acıkman normal da, yaprak sarması istedi canım şimdi ha, nolcak şimdi belki de sen çok spor yaptıgın için kas yoğunluğun artıyordur. yağlar kasa dönüşünce de kilo vermiyor görünüyorsun çünkü.
çekirdekten yana mutluyum da, aslında sağlıklı bir atıştırmalık az yediğin zaman. ama o cips beni bitirdi. canım çok tuzlu bişeyler istedi, aslında ondan yedim. yoksa cips isteği değildi. sanırım düşük kalorili yediğim için bazı şeyler eksik alıyorum, ondan bazı şeyleri canım çok istiyor.