kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

mısır cipsi ile çekirdek olmasaymış daha iyiymiş ama çok az yiyosun canm ya ben sana göre baya yiyorum.akşam yürüdüm 45 dakka bi indim koşu bandından resmen içim eziliyo saat olmuş dokuz ama aç yatamıyorum mecburen atıştırdım dolma yedim yaprak dolması 5-6 tane bide bol şekerli bir sütlü kahve içtim koşu bandında verdiğim 300 kaloriyi geri aldım ama napcam ki çok aç oluncada uyyamıyorum bide bebek var emiyo

bugün porsyonları biraz daha küçültcem bakalım

ya acıkmıyorum ki aslında, kahvaltı yapmak istemediğim oluyo, ya da zorla yemek yiyorum. ozman da aralarda atıştırıp en azından kaloriyi 1200 altına düşürmeyeyim diyorum.

koştuktan sonra acıkman normal da, yaprak sarması istedi canım şimdi ha, nolcak şimdi :KK1: belki de sen çok spor yaptıgın için kas yoğunluğun artıyordur. yağlar kasa dönüşünce de kilo vermiyor görünüyorsun çünkü.

çekirdekten yana mutluyum da, aslında sağlıklı bir atıştırmalık az yediğin zaman. ama o cips beni bitirdi. canım çok tuzlu bişeyler istedi, aslında ondan yedim. yoksa cips isteği değildi. sanırım düşük kalorili yediğim için bazı şeyler eksik alıyorum, ondan bazı şeyleri canım çok istiyor.

merhaba, benim limitim 1200-1300 arası bu şekilde ayda yaklaşık 3 kilo veriyorum, şu an 81 kiloyum 11 gün önce 82,5 tum. 25 yaşındayım, çalışmıyorum evdeyim, geçen ay spora başladım ama şimdi gitmiyorum aöf sınavlarını atlatayım bi belki başlarım bu arada bebek de istiyorum 2 aydır, kafam biraz karışık yani hem bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyorum hem de artık olsun diyorum. 4,5 senelik evliyim, hayırlısı artık olursa da doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum, bu arada 3 senedir hipotroidle mücadele ediyorum, 1 senede 20 kilo aldım bu yüzden, tedavim başladıktan sonra kilo almam azaldı ama kilo vermem için diyet yapmam gerekiyor, bi site buldum kalori hesaplaması yapıyor ve kaydediyor,aldığın kaloriye göre kaç kilo vereceğini gösteriyo burda adını vermek doğru mu bilmiyorum? :18: :KK1:

öncelikle merhaba ve başlığın hayırlı olsun. Yazdıklarını okuyunca sanki beni anlattığını düsündüm. Ben de hep aynı şeyleri yemeyi sevmeyen biiriyim. 168 boyum ve 95 kiloyum. Biraz daha fazla kilom senden. Yolum uzun anlayacağın.emzirdiğim icin çok fazla yemekten de kısamıyorum doğal olarak. Umarım sen de ben de üstümüzdeki bu yükten kurtuluruz. Bi de o programı özelden yollarsan ben de hemen kalori hesaplarıma başlarım.

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

nerelerdesiniz, kayboldunuz ortalardan?

bekliyoruz:KK55:

Sabah 1,5 yumurtali omlet, 1 dilum ekmek, 3 zeytin, 3 cm3 sert peynir, kasar gibi, yarim greyfurt
Ara yok
Ogleni geciyordu 3 gibi, tavuklu sehriye corbasi, salata
Ara 2 dilim az yagli peyni herbiri 70 kalori, yarim elma, iki dilim portakal, yarim diyet sekerleme, 3 cubuk kraker
Aksam tatli bise istedim, elmali yulaf yedim
Ara limonlu tuzlu brokoli ve yarim havuc

Gunu 1100 kaloriyle kapadim, bide temizlik yaptim spor niyetine

Son düzenleme:
sanırım sadece ikimiz yazışıyoruz :KK70:

2 gündür yazma fırsatım olmadı.2 gün önce 71.800 ü gördüm

2 gündür duraklamadayım yine. ayrıca bugün pilates yaptım ama koşu bandında yürüyemedim
yarın belkide kilo almış olarak uyanabilirim

sabah 1 dilim baklava yedim :KK70:
1 yumurta kk kadar peynir
5 zeytinn
3 dilim ekmek

öğle 2 porsyon rahat karnıyarık yedim :KK70:
birkaç kaşık yogurt

akşam 2 dilim peynirli börek yedim :KK70:

kalorileri hesapladım çok abartı değil
ama koşu bandında da yürüyemediğim için sanırım yarın yine 71.800 lurum

halbuki yüreüyebilseydim yarın 71.500 olurdum

neyse bakalım diyete ve spora devam :KK70:

sanırım sadece ikimiz yazışıyoruz :KK70:

2 gündür yazma fırsatım olmadı.2 gün önce 71.800 ü gördüm

2 gündür duraklamadayım yine. ayrıca bugün pilates yaptım ama koşu bandında yürüyemedim
yarın belkide kilo almış olarak uyanabilirim

sabah 1 dilim baklava yedim :KK70:
1 yumurta kk kadar peynir
5 zeytinn
3 dilim ekmek

öğle 2 porsyon rahat karnıyarık yedim :KK70:
birkaç kaşık yogurt

akşam 2 dilim peynirli börek yedim :KK70:

kalorileri hesapladım çok abartı değil
ama koşu bandında da yürüyemediğim için sanırım yarın yine 71.800 lurum

halbuki yüreüyebilseydim yarın 71.500 olurdum

neyse bakalım diyete ve spora devam :KK70:
Az iyidir, az ve oz:KK19:
Baklava mi, oda neeee, derrmisim, bende bugun ekler yedim iki kucuk:KK1:
Masallah vermisin, devam devam:KK16: bi de ben gorsem oyle 72 falan ahhh, muhtesem olurdu:KK23:
Sabah beyaz peynirli omlet, 3 zeytin, bir dilim ekmek, 2 kibrit kutusu sert peynir ve yarim greyfurt yedim
Ara uc kayisi kurusu
Oglen sarmisakli yogurtlu karnabahar, brokoli havuc haslama
Ara ekler :)
Aksam tavuk suyu corba, yarim porsiyon makarna
1230 kaloriyle kapadim gunu, aksam da acikmam isallah:KK49:

canım ben bugün iki günlük duraksamadan sonra 71.800 den 71.200 e inmişim

nasıl sevindim nasıl sevindim kelimelerle ifade edemiyorum inan
bugün bir kere daha anladım ki hayatımda beni en çok mutsuz eden şey kilo
yani fazladan 1 kiloya bile tahammülüm yok
ben kasımın 10 unda başladım spora ve diyete
yaklaşık 24 gün falan oldu sanırım
ama hem kilo verşyorum hemde inan midem o kadar küçüldü kü açlığımı hissetmiyorum bile
ben 1 ayda 25 günde yaklaşık 4 kilo verdim 2.5 ay sonra 57 im inşallah
yazarken bile mmutlu oluyorum

bugün ne yedim ben

sabah yine bir baklava aşırdım :KK70:
kk kadar beyaz peynir
4 zeytin
1 yumurta haşlanmış
1 dilim peynirli böek yedim ekmek yemedim ama

öğlen karnıyarık yedim yine 1 porsyondan fazladır
3 kaşk yogurt

arada 1 muz yedim

akşam 4 tane tavuk kanat but yedim ufaklardan
3 kaşık pirinç pilavı yedim

ve günü kapattım
akşam çok acıkırsam bir bardak süt içeceğim

yarın kalktgımda 70.900 u görürsem havalara uçarım :KK70:

Az iyidir, az ve oz:KK19:
Baklava mi, oda neeee, derrmisim, bende bugun ekler yedim iki kucuk:KK1:
Masallah vermisin, devam devam:KK16: bi de ben gorsem oyle 72 falan ahhh, muhtesem olurdu:KK23:
Sabah beyaz peynirli omlet, 3 zeytin, bir dilim ekmek, 2 kibrit kutusu sert peynir ve yarim greyfurt yedim
Ara uc kayisi kurusu
Oglen sarmisakli yogurtlu karnabahar, brokoli havuc haslama
Ara ekler :)
Aksam tavuk suyu corba, yarim porsiyon makarna
1230 kaloriyle kapadim gunu, aksam da acikmam isallah:KK49:

canım havuç haşlandığı zaman kalorisi oldukça yükseliyor diye biliyorum ben
istersen ona bak
karatay diyetinde yazıyordu sanırım

canım ben bugün iki günlük duraksamadan sonra 71.800 den 71.200 e inmişim

nasıl sevindim nasıl sevindim kelimelerle ifade edemiyorum inan
bugün bir kere daha anladım ki hayatımda beni en çok mutsuz eden şey kilo
yani fazladan 1 kiloya bile tahammülüm yok
ben kasımın 10 unda başladım spora ve diyete
yaklaşık 24 gün falan oldu sanırım
ama hem kilo verşyorum hemde inan midem o kadar küçüldü kü açlığımı hissetmiyorum bile
ben 1 ayda 25 günde yaklaşık 4 kilo verdim 2.5 ay sonra 57 im inşallah
yazarken bile mmutlu oluyorum

bugün ne yedim ben

sabah yine bir baklava aşırdım :KK70:
kk kadar beyaz peynir
4 zeytin
1 yumurta haşlanmış
1 dilim peynirli böek yedim ekmek yemedim ama

öğlen karnıyarık yedim yine 1 porsyondan fazladır
3 kaşk yogurt

arada 1 muz yedim

akşam 4 tane tavuk kanat but yedim ufaklardan
3 kaşık pirinç pilavı yedim

ve günü kapattım
akşam çok acıkırsam bir bardak süt içeceğim

yarın kalktgımda 70.900 u görürsem havalara uçarım :KK70:
Ohh masallah masallah, cok sevindimmmm devam devam
Bole bole vericez kilolari
Bende sabah daha fazla kilo vermis gordum kendimi ama olurmu o kadar ya, pek sanmiyorum yarin bi daha tartilicam
Sabah 1 dilim ekmek, 1 kkdan fazla peynir
Ara meyveli yogurt
Oglen yogurt corbasi
Ara yarim muz, yarim greyfurt, uc kuru kayisi
Aksam yarim kase yogurt corbasi, kiymali makarna, kurufasulye yaptim ama bi tuhafti tadi begenmedim doktum mecburen, kisitli zamanda anca makarna
Ara diyet kurabiye
Oglen yarim saat yuruyus, hava guzeldi, acik hava cok iyi geldi

Off limiti gectim 1350 civari ama yapcak bise yok, zaten supjeleniyorum cok az kalori aliyorum diye, sonradan bisuru kilo almam isallah

Bugun yedim yedim 150 kalorim de cepte, anlamadim ya

Sabah kahvalti gevregi
Ara uc kayisi kurusu
Oglen kapuska ve yarim bardak yogurt
Ara buyuk elma
Aksam tarhana corbasi, iki kasik kapuska, salata
Ara diyet gofret benzeri bisey, bi parca peynir

Oglen hava gunesli ve ilikti, baya bi yurudum, iki saate yakin, ama bi saati tempoluydu

Bakalim bu hafta ne kadan kilo vericemmm:KK16:

Selam hanımlar..
Bende dün itibariyle kalori hesabına başladım.3buçuk aylık taze evliyim ve bu süreçte tam 6 kilo aldımmm:KK43:
Doğum kontrol hapına başladım hem el öpme gezmeleri hem evimi görmeye gelenlerle yuttum hamur işlerini kilolar aldı yürüdü.3 4 kişiden kilo almışsın yorumlarınıda duyunca artık yeter dedim dün başladım.
Fittingo diye bir site var şahane önce vermek istediğin kiloyu ve zamanını hedef belirliyosun o sana günlük ihtiyacını belirliyo bütün yediklerini yazıyorsun yaptığın sporu falan o hesaplıyo.Neredeyse bütün yemekler var hemde hem porsiyon hem grm hemde kaşık olarak miktar belirliyosun.
Hadi oraya üye olun birbirimize destek olalım.
Benim kullanıcı adım DAMLA KARAARSLAN yada mail dmlgok@hotmail.com eklerseniz sevinirim yada siz verin ben eklerim..

Selam hanımlar..
Bende dün itibariyle kalori hesabına başladım.3buçuk aylık taze evliyim ve bu süreçte tam 6 kilo aldımmm:KK43:
Doğum kontrol hapına başladım hem el öpme gezmeleri hem evimi görmeye gelenlerle yuttum hamur işlerini kilolar aldı yürüdü.3 4 kişiden kilo almışsın yorumlarınıda duyunca artık yeter dedim dün başladım.
Fittingo diye bir site var şahane önce vermek istediğin kiloyu ve zamanını hedef belirliyosun o sana günlük ihtiyacını belirliyo bütün yediklerini yazıyorsun yaptığın sporu falan o hesaplıyo.Neredeyse bütün yemekler var hemde hem porsiyon hem grm hemde kaşık olarak miktar belirliyosun.
Hadi oraya üye olun birbirimize destek olalım.
Benim kullanıcı adım DAMLA KARAARSLAN yada mail ...,,@hotmail.com eklerseniz sevinirim yada siz verin ben eklerim..
Damlacim benim telefondaki program yapiyo zaten bunlari. Ben ona gore basladim zayiflamaya. Sen yap istersen burdan da devam et. Ama yemeklerin kalorisine guvenmiyorum ben, kendim hesapliyorum, yagini kiymasini vs ayni koymuyorum cunku.
Isi bastan siki titman guzel, keske bende yeni evlendigimde dikkat etseydim. Boylece yirmi kilo yerine bes kiloyla cozrdim isi:KK1:

Topigin hayırlı olsun cnm... bende ne güzel kilo vermiştim tıkladım 13 kilo ama boğazına hakim olmayınca hop 5 6 kg tekrar geldi... :))

Bu kalori sayma zahmetli değil mi ya ben çok çabuk sıkılıyorum da :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Topigin hayırlı olsun cnm... bende ne güzel kilo vermiştim tıkladım 13 kilo ama boğazına hakim olmayınca hop 5 6 kg tekrar geldi... :))

Bu kalori sayma zahmetli değil mi ya ben çok çabuk sıkılıyorum da :)))))
Ben cok sevdim canim ya. Zor gelmedi bana. Bi de hesaplayinca cok daha dikkat ediyosun. Normalde dusunmeden neler yiyomusum oha dedim kendi kendime. Bundan sonrada aklimda kalir isallah da, kilo versem bile cok kalorili diye yemektenvazgecerim. Ole oluyo. Bi yiyim diyosun sonra vazgeciyosun. Oncedwn ooolsa dusunmeden yerdim, simdi vicdanim oldu resmen.:KK1:

Ben cok sevdim canim ya. Zor gelmedi bana. Bi de hesaplayinca cok daha dikkat ediyosun. Normalde dusunmeden neler yiyomusum oha dedim kendi kendime. Bundan sonrada aklimda kalir isallah da, kilo versem bile cok kalorili diye yemektenvazgecerim. Ole oluyo. Bi yiyim diyosun sonra vazgeciyosun. Oncedwn ooolsa dusunmeden yerdim, simdi vicdanim oldu resmen.:KK1:

Kaç kalori tuketiyorsun peki günlük? ??

Kaç kalori tuketiyorsun peki günlük? ??

Programa kilomu ekledim, oda 1200 kalori verdi. Gerci 1400 yapsaydim daha iyi olabilirdi, ama bunda acayip hizli kilo verdim, cok mutl oldum. Hep yavas verin diyolar diye biraz endiseliim, ama bazen 1200 kaloriyi bile zor yiyorum, 1400 imkansiz olurdu. Midem acayip kuculdu, corba salata yiyince tam oluyp, bi de yemek uemeye kalkinca fazla geliyo dusun. Bu soylediklerim benim agzimdan mi cikiyo, inanamiyorum bazen:KK1:

Programa kilomu ekledim, oda 1200 kalori verdi. Gerci 1400 yapsaydim daha iyi olabilirdi, ama bunda acayip hizli kilo verdim, cok mutl oldum. Hep yavas verin diyolar diye biraz endiseliim, ama bazen 1200 kaloriyi bile zor yiyorum, 1400 imkansiz olurdu. Midem acayip kuculdu, corba salata yiyince tam oluyp, bi de yemek uemeye kalkinca fazla geliyo dusun. Bu soylediklerim benim agzimdan mi cikiyo, inanamiyorum bazen:KK1:

Bende başladım tekrar diyete de bende satayım bakayım kalori lerini :))) programin adı ne cnm??

X