kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Jillian level1 yapıyom kızlar sabahları 4. Günüm bakalım 30 günde etkisi nasıl olcak. Akşamda leslie le 2 mil koşuyom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

jillian nedir ki

evet ben de bir gün tavuk soteden dolayı yıkım yaşamıştım malesef çok kendisinide çok severim , severdim artık çok nadir görüşüyoruz

nohut pilavın da kalorisi çok ama tabi sana afiyet bal şeker olsun kilo olmasın

Dünü 1100 ile kapattım yemekte makarna ve 2yk yoğurt yedim 950 cal olmuştu...Çayın yanına 2 adet tuzlu kurupasta hüplettim ay kalorisi 75 imiş bir tanesinin oldumu sana 1100 :)

Bu sabah kahvaltım bilerek ve istiyerek 3 adet kuru pasta + sekersiz çay = 225 cal.
öğlen :az bulgur pilavı + yarım kase cacık = 270 cal.
akşam : mantı 351 cal.

genel toplam : 846 cal.

Oh süpersin inş bi aksilik yaşamazsın canım./Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi/ böyle bi topik var kk da ordan inceleyenilirsin ilk iki gün bacaklarımı hissetmiyodum 4. Günüm dü gayet rahat yaptım

Kızlar Kilo bildirimi yapıyormusunuz hangi gün yapıyorsunuz?

slm.2 gündür ben de kalori sayımı yapıyorum.elimden geldiğince yürüyorum.fittingo diye bir site var.müthiş motive ediyor.tıpkı arkadaşın dediği gibi istediğim şeyi yiyorum .ama 1163 kaloriyi geçmeden.beni de aranıza alırsanız sevinirim.1 ayda en az 5 kilo vermeliyim.kilo bildirimi varsa ben de bildireyim.....

Pilav pisince yarim bardagi 150 kal, ben bi bardak gibi hesapladim 300 dedim. Zaten cok nadir pilav yiyorum ya, cok guzeldi

Kuru pasta filan sirf yagdan mi yapiyolar galba acayip kalorili oluyo. Amaaan, napalim yani, onu yime bunu yime
Ben bu jillian i sikilasmak icin yapcam canim ya, simdi 72 kiloya dustum, bi 7 kilo vermem lazim. Ondan sonra yapicam. Useniyorum simdi cok.
Burda havalar isiniyo yavastan, yuruyus yapcam hergun bi saat en az. O daha guzel oluyo bence. Leslie 2 mil yaptim bi ara ama birakinca da birakiyorum yani cok iseniyorum ben.
Sen biraz kendinden bajsedermisin peki. Yas, boy kilo, vs cocuk var di mi?

Kızlar Kilo bildirimi yapıyormusunuz hangi gün yapıyorsunuz?

Biz cok ozguruz canim ya, isteyen yaz yi yo isteyen yazmiyo. Ben hergun tartiliyorum ama yazmiyorum unutuyorum. 86,5 la basladim, hedef 65

Hosgeldiiin
Bildir canim nasil istiyosan. 5 olmasa bile 4 rahat verirsin bence. Biraz da ne yapiyosun yas kilo kac hedef ne anlatirsan biz de seni taniyalim

Boy 159
Kilo 62
Hedefim 52
2 tane kızım var biri 4 yaşında biri 18 aylık. 28 yaşındayım böle canım benim bilgiler :) sende bahset kendinden :)

Nohut,kuru fasulye gibi gıdalarıda tüketmek gerekiyor diyet yapıcaz diye sağlıktan olmamak lazım canım. Çok abartmadıkça kilo falan yapmaz bunlar kilo yapanlar belli Afiyet olsun.

Afiyet olsun ohhh mis gibi mantı hiç hayır diyemem

Tekrar hoş geldin canım. Allah bağışlasın çocuklarını. Disiplin içinde devam edersen inşallah 3 ayda verirsin 10 kiloyu Benim de boyum 1.60. 60 la başladım 5 kilo verdim şükür. 3-5 kilom kaldı bakalım 1.5 ay daha devam edicem. 27 yaşındayım evliyim çocuğum yok

Hoşbuldum canım memnun oldum. Ay inş yaza kadar vericem öyle düşünüyorum. Öğlen istavrit ızgara-domates çorbası 2 k-kıvırcık salata yedim. İyiydi güzeldi sonra şu bimin wafflı var ondan 3 tane felan yedim 1 tanesi 130 kcal mış 1371 kcal almış oldum bugün hiç bişey yemedim daha 398 kcal hakkım varmış daha günlük limitim için

Kızlar bugün tartı günümdü 55.1 olmuşum bu hafta 400gr verdim. Bu hafta hiç spor yapamadım bir adım yürüyemedim bile. Havalar az daha ısınsın atcam arabayı yürüyerek gidicem işe inşallah. Git gel 5 km.
Bugün yediklerim
Kahvaltı 1 elma
Ara türk kahvesi orta şekerli küçücük çikolata.
Öğle bir kase mercimek çorbası, bir tabak yumurtalı ıspanak 1 dilim ekmek
Ara 3 kuru kayısı 1 ceviz
Akşam eşim kahvaltı yapalım dedi ona patates kızarttım 1 tane bile almadım, kendime yumurta haşladım,biraz peynir ,bir dilim ekmek azcık reçel 5 zeytin domates salatalık.
Bugün 1000 oluyor tabi yemezsem başka şeyler.

Ne güzel bi gün olmuş :) benim bugün uçtu valla 1475 kcal hakkım var spor felanda yaptığım için ordanda yediklerimden düşüyor hesaplayan site 1371 kcal almış olduğum halde 398 kcal hakkın var diyo aklıma şeytanlık sokuyo

Canım sen daha iyi bilirisn ama bu durumda 1770 kcal almış oluyorsun çok değil mi:26: Yani 1500 ü aşmamaya gayret et. Gerçi baya spor da yapıyorsun Ah o güzel şeyler mi yok muuu çok lezettileler ama çok kalorileri var malesef...

Bende öyle hesapladım fittingo da öyle çıktı. Ay eşim gitmiş dün doldurmuş getirmiş kaldırdım yukarlara elimin altında olmasın diye :d

Sen gene de 1500 ü aşmamaya çalış cnm fittingo banada 1400 al diyor ben 1100 ü aşmamaya çalışıyorum . O eşler yokmuuu bi de onlarla sınanıyoruz Benimki de neler yer neler...Cipsler,mısırlar,börekler,çörekeler...Börek yapıyorum yemiyorum

Çok doğru söylüyorsun inş daha sıkı olmam lazım. Bide yiyo okadar eşim fit fit geziyo ya ben yesem onun yediğini bi dünya olurum

Hayırlı cumalar arkadaşlar az kalorili günler :) ben bugün ful kaloriyle başladım anneme geldim evde değilim böle düzen bozuluyor yaa 650 kcal aldım akşama kadar 1000 i aşmıycam inş sporda yapamıycam

Kimsecikler girmemiş topiğe. Ben tartıldım gram vermemişim regl 4. Günüm onunla mı alakalı bilmiyorum. Kalori sayımına yeni başladım sayılır ama dikkat etmeye başlayalı 3 hafta oldu sporda yapıyorum sarımsak çayı aldım aktardan eczaneden de bitkisel kapsül bakalım onlarla bi ilerleme olucak mı. Su içiyorum günlük 8 bardak off ya nerde eksik yapıyom arada kaçamağım olmuştur tabi

hoşgeldin canım 5 çok 4 yapalım biz onu sağlığından olma :) bende fittingodan hesaplıyorum..

süpersin canım devam devam gidiyo kilolar

fittingo banada 1303 al diyor ama ben 1100 ü aşmamaya özen gösteriyorum ki hızlı verdiğim zamanlar 1000 den düşük aldığım zamanlar oldu. bir de ben yaptığım sporu filan eklemiyorum oraya

akşam çorba salata idare edersen aşmamış olursun canım

reglden dolayıdır muhtemelen hemen karamsar düşünme yavas yavas olacak zaman şart

ne biçim alıntı yapmışım yukarıda kusuruma bakmayın çok karışık olmuş

Bugun yediklerim ;

sabah : halley 153 cal.
öğlen : mercimek çorbası 1 dlm ekmek + çeyrek puding = 343 cal.

şimdilik 496 cal. 500 diyelim
akşama çok az yemeği düşünüyorum dün akşam çok aburcubur kaçırdım 1400 e ulaştım malesef
kardeşim geldi hep onun suçuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…