- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Günü kapattım kızlar 1000 kcal toplam. 30 dk jillian yaptım 217 kcal yaktığımı söylüyor site. Eşim gelince belki meyve veya yemişle 1.200 e tamamlarım belki. Leslie de yapıyom 2 mil o ne kadar yaktırır bilmiyom.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar. Bugün yedikelerim
Kahvaltı bir portakal
Ara nescafe 3in1 bisküvi 3 tane
Öğle 1 porsiyon dolusu tavuk sote,bir dilim ekmek
Ara bir elma
Akşam salata,bir tabak kereviz yemeği bir dilim ekmek.
bir avuç fındık
Tavuk sotenin kalorisi çok fazlaymış ya yıkıldımm:26:Toplamda 1200 oldu. Fındık yemeseydim iyiydi ama o da sağlıklı arada yemek lazım
Canim nerden hesaplarsan hesapla, yeter ki hesapla
E iyi zaten 1200, daha ne olsun, aferin sanaaaa
Ben bugun kahvaltida yulaf,
Ara 10 cubuk kraker
Oglen 100 g kavurma, 1,5 dilim eknek
Ara 1,5 muz
Aksam yarim porsiyondan fazla nohut pilav ve bir porsiyon cacik yedim. O kadar cok geldi ki hic baska bisi yemedim gece.
Toplamda 1300 kal civari olmali,
Yarin da karnibahar yemeyi planliyorum
Dünü 1100 ile kapattım yemekte makarna ve 2yk yoğurt yedim 950 cal olmuştu...Çayın yanına 2 adet tuzlu kurupasta hüplettim ay kalorisi 75 imiş bir tanesininoldumu sana 1100 :)
Bu sabah kahvaltım bilerek ve istiyerek 3 adet kuru pasta + sekersiz çay = 225 cal.
öğlen :az bulgur pilavı + yarım kase cacık = 270 cal.
akşam : mantı 351 cal.
genel toplam : 846 cal.
Pilav pisince yarim bardagi 150 kal, ben bi bardak gibi hesapladim 300 dedim. Zaten cok nadir pilav yiyorum ya, cok guzeldijillian nedir ki
evet ben de bir gün tavuk soteden dolayı yıkım yaşamıştım malesef çokkendisinide çok severim , severdim artık çok nadir görüşüyoruz
nohut pilavın da kalorisi çokama tabi sana afiyet bal şeker olsun kilo olmasın
Kuru pasta filan sirf yagdan mi yapiyolar galba acayip kalorili oluyo. Amaaan, napalim yani, onu yime bunu yimeDünü 1100 ile kapattım yemekte makarna ve 2yk yoğurt yedim 950 cal olmuştu...Çayın yanına 2 adet tuzlu kurupasta hüplettim ay kalorisi 75 imiş bir tanesininoldumu sana 1100 :)
Bu sabah kahvaltım bilerek ve istiyerek 3 adet kuru pasta + sekersiz çay = 225 cal.
Ben bu jillian i sikilasmak icin yapcam canim ya, simdi 72 kiloya dustum, bi 7 kilo vermem lazim. Ondan sonra yapicam. Useniyorum simdi cok.Oh süpersin inş bi aksilik yaşamazsın canım./Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi/ böyle bi topik var kk da ordan inceleyenilirsin ilk iki gün bacaklarımı hissetmiyodum 4. Günüm dü gayet rahat yaptım
Biz cok ozguruz canim ya, isteyen yaz yi yo isteyen yazmiyo. Ben hergun tartiliyorum ama yazmiyorum unutuyorum. 86,5 la basladim, hedef 65Kızlar Kilo bildirimi yapıyormusunuz hangi gün yapıyorsunuz?
Hosgeldiiinslm.2 gündür ben de kalori sayımı yapıyorum.elimden geldiğince yürüyorum.fittingo diye bir site var.müthiş motive ediyor.tıpkı arkadaşın dediği gibi istediğim şeyi yiyorum .ama 1163 kaloriyi geçmeden.beni de aranıza alırsanız sevinirim.1 ayda en az 5 kilo vermeliyim.kilo bildirimi varsa ben de bildireyim.....
Canim nerden hesaplarsan hesapla, yeter ki hesapla
E iyi zaten 1200, daha ne olsun, aferin sanaaaa
Ben bugun kahvaltida yulaf,
Ara 10 cubuk kraker
Oglen 100 g kavurma, 1,5 dilim eknek
Ara 1,5 muz
Aksam yarim porsiyondan fazla nohut pilav ve bir porsiyon cacik yedim. O kadar cok geldi ki hic baska bisi yemedim gece.
Toplamda 1300 kal civari olmali,
Yarin da karnibahar yemeyi planliyorum
Dünü 1100 ile kapattım yemekte makarna ve 2yk yoğurt yedim 950 cal olmuştu...Çayın yanına 2 adet tuzlu kurupasta hüplettim ay kalorisi 75 imiş bir tanesininoldumu sana 1100 :)
Boy 159
Kilo 62
Hedefim 52
2 tane kızım var biri 4 yaşında biri 18 aylık. 28 yaşındayım böle canım benim bilgiler :) sende bahset kendinden :)
Ne güzel bi gün olmuş :) benim bugün uçtu valla 1475 kcal hakkım var spor felanda yaptığım için ordanda yediklerimden düşüyor hesaplayan site 1371 kcal almış olduğum halde 398 kcal hakkın var diyo aklıma şeytanlık sokuyoKızlar bugün tartı günümdü 55.1 olmuşum bu hafta 400gr verdim. Bu hafta hiç spor yapamadım bir adım yürüyemedim bile. Havalar az daha ısınsın atcam arabayı yürüyerek gidicem işe inşallah. Git gel 5 km.
Bugün yediklerim
Kahvaltı 1 elma
Ara türk kahvesi orta şekerli küçücük çikolata.
Öğle bir kase mercimek çorbası, bir tabak yumurtalı ıspanak 1 dilim ekmek
Ara 3 kuru kayısı 1 ceviz
Akşam eşim kahvaltı yapalım dedi ona patates kızarttım 1 tane bile almadım, kendime yumurta haşladım,biraz peynir ,bir dilim ekmek azcık reçel 5 zeytin domates salatalık.
Bugün 1000 oluyor tabi yemezsem başka şeyler.
Hoşbuldum canım memnun oldum. Ay inş yaza kadar vericem öyle düşünüyorum. Öğlen istavrit ızgara-domates çorbası 2 k-kıvırcık salata yedim. İyiydi güzeldi sonra şu bimin wafflı var ondan 3 tane felan yedim 1 tanesi 130 kcal mış 1371 kcal almış oldum bugün hiç bişey yemedim daha 398 kcal hakkım varmış daha günlük limitim için
Bende öyle hesapladım fittingo da öyle çıktı. Ay eşim gitmiş dün doldurmuş getirmiş kaldırdım yukarlara elimin altında olmasın diye :dCanım sen daha iyi bilirisn ama bu durumda 1770 kcal almış oluyorsun çok değil mi:26: Yani 1500 ü aşmamaya gayret et. Gerçi baya spor da yapıyorsunAh o güzel şeyler mi yok muuu çok lezettileler ama çok kalorileri var malesef...
Bende öyle hesapladım fittingo da öyle çıktı. Ay eşim gitmiş dün doldurmuş getirmiş kaldırdım yukarlara elimin altında olmasın diye :d
Sen gene de 1500 ü aşmamaya çalış cnm fittingo banada 1400 al diyor ben 1100 ü aşmamaya çalışıyorum . O eşler yokmuuu bi de onlarla sınanıyoruzBenimki de neler yer neler...Cipsler,mısırlar,börekler,çörekeler...Börek yapıyorum yemiyorum
slm.2 gündür ben de kalori sayımı yapıyorum.elimden geldiğince yürüyorum.fittingo diye bir site var.müthiş motive ediyor.tıpkı arkadaşın dediği gibi istediğim şeyi yiyorum .ama 1163 kaloriyi geçmeden.beni de aranıza alırsanız sevinirim.1 ayda en az 5 kilo vermeliyim.kilo bildirimi varsa ben de bildireyim.....
Pilav pisince yarim bardagi 150 kal, ben bi bardak gibi hesapladim 300 dedim. Zaten cok nadir pilav yiyorum ya, cok guzeldi
Kuru pasta filan sirf yagdan mi yapiyolar galba acayip kalorili oluyo. Amaaan, napalim yani, onu yime bunu yime
ay aynennnnn yahu ufacık şey 75 cal yuh yani
Ben bu jillian i sikilasmak icin yapcam canim ya, simdi 72 kiloya dustum, bi 7 kilo vermem lazim. Ondan sonra yapicam. Useniyorum simdi cok.
Burda havalar isiniyo yavastan, yuruyus yapcam hergun bi saat en az. O daha guzel oluyo bence. Leslie 2 mil yaptim bi ara ama birakinca da birakiyorum yani cok iseniyorum ben.
Sen biraz kendinden bajsedermisin peki. Yas, boy kilo, vscocuk var di mi?
aslında benim sıklaşmam lazım bi izleyelim bakiyim nasıl birşeymiş
Biz cok ozguruz canim ya, isteyen yaz yi yo isteyen yazmiyo. Ben hergun tartiliyorum ama yazmiyorum unutuyorum. 86,5 la basladim, hedef 65
Hosgeldiiin
Bildir canim nasil istiyosan. 5 olmasa bile 4 rahat verirsin bence. Biraz da ne yapiyosun yas kilo kac hedef ne anlatirsan biz de seni taniyalim
Nohut,kuru fasulye gibi gıdalarıda tüketmek gerekiyor diyet yapıcaz diye sağlıktan olmamak lazım canım. Çok abartmadıkça kilo falan yapmaz bunlar kilo yapanlar belliAfiyet olsun.
kilo yapanlar belli evet mantılar börekler pastalarrr oooyyyy
Afiyet olsun ohhh mis gibi mantı hiç hayır diyemem
ben de diyemedim zaten
Tekrar hoş geldin canım. Allah bağışlasın çocuklarını. Disiplin içinde devam edersen inşallah 3 ayda verirsin 10 kiloyuBenim de boyum 1.60. 60 la başladım 5 kilo verdim şükür. 3-5 kilom kaldı bakalım 1.5 ay daha devam edicem. 27 yaşındayım evliyim çocuğum yok
Hoşbuldum canım memnun oldum. Ay inş yaza kadar vericem öyle düşünüyorum. Öğlen istavrit ızgara-domates çorbası 2 k-kıvırcık salata yedim. İyiydi güzeldi sonra şu bimin wafflı var ondan 3 tane felan yedim 1 tanesi 130 kcal mış 1371 kcal almış oldum bugün hiç bişey yemedim daha 398 kcal hakkım varmış daha günlük limitim için
uu 3 tane çok olmuş
Kızlar bugün tartı günümdü 55.1 olmuşum bu hafta 400gr verdim. Bu hafta hiç spor yapamadım bir adım yürüyemedim bile. Havalar az daha ısınsın atcam arabayı yürüyerek gidicem işe inşallah. Git gel 5 km.
Bugün yediklerim
Kahvaltı 1 elma
Ara türk kahvesi orta şekerli küçücük çikolata.
Öğle bir kase mercimek çorbası, bir tabak yumurtalı ıspanak 1 dilim ekmek
Ara 3 kuru kayısı 1 ceviz
Akşam eşim kahvaltı yapalım dedi ona patates kızarttım 1 tane bile almadım, kendime yumurta haşladım,biraz peynir ,bir dilim ekmek azcık reçel 5 zeytin domates salatalık.
Bugün 1000 oluyor tabi yemezsem başka şeyler.
Sen gene de 1500 ü aşmamaya çalış cnm fittingo banada 1400 al diyor ben 1100 ü aşmamaya çalışıyorum . O eşler yokmuuu bi de onlarla sınanıyoruzBenimki de neler yer neler...Cipsler,mısırlar,börekler,çörekeler...Börek yapıyorum yemiyorum
Hayırlı cumalar arkadaşlar az kalorili günler :) ben bugün ful kaloriyle başladım anneme geldim evde değilim böle düzen bozuluyor yaa650 kcal aldım akşama kadar 1000 i aşmıycam inş sporda yapamıycam
Kimsecikler girmemiş topiğe. Ben tartıldım gram vermemişimregl 4. Günüm onunla mı alakalı bilmiyorum. Kalori sayımına yeni başladım sayılır ama dikkat etmeye başlayalı 3 hafta oldu sporda yapıyorum sarımsak çayı aldım aktardan eczaneden de bitkisel kapsül bakalım onlarla bi ilerleme olucak mı. Su içiyorum günlük 8 bardak off ya nerde eksik yapıyom arada kaçamağım olmuştur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?