- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
ne biçim alıntı yapmışım yukarıda kusuruma bakmayın çok karışık olmuş
Bugun yediklerim ;
sabah : halley 153 cal.
öğlen : mercimek çorbası 1 dlm ekmek + çeyrek puding = 343 cal.
şimdilik 496 cal. 500 diyelim
akşama çok az yemeği düşünüyorum dün akşam çok aburcubur kaçırdım 1400 e ulaştım malesef
kardeşim geldi hep onun suçuu
Benim de 5 kilo fazlam var yarın başlıyorumm kızlar 😊🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705061 bu topikte 20 günlük bi diyet başlatmış arkadaş oraya gelebilirsin buraya fazla kimse uğramıyo gibiDün yediklerimi yazayım unutmuşum 😊
Sabah kahvaltıda dondurma yedimülkerindi sanırım woopie
Öğlen 4-5 kepekli galeta yedim
Akşam 1 tabak bezelye
Toplam 838cal oldu :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705061 bu topikte 20 günlük bi diyet başlatmış arkadaş oraya gelebilirsin buraya fazla kimse uğramıyo gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705061 bu topikte 20 günlük bi diyet başlatmış arkadaş oraya gelebilirsin buraya fazla kimse uğramıyo gibi
Günaydınnnnn
Haftasonu yine 1300 lerle kapattım günü bugun tam gaz devam..
Secimler dolayısıyla moraller bozuk zaten iştah yok
Sabah 1 çokoprens :143 cal.
öğle : mantı 350 cal.
akşam : patlıcan musakka + yoğurt : 230 cal.
723 cal ediyor yemekten sonra meyvemide yedim mi tamamdır
Günaydınnnnn
Kızlar bende diyet ve sporda 4. Haftama girdim şimdilik her sey yolunda gidiyor zaten az yiyoruz ama kalori hesabını sağlıklı bir şekilde yapabileceğim ve gercekten bütün besinlerin olduğu bi listeye nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunz ? Şimdiye kadar telefondada bi kaç program indirdim ama memnun kalmadım onlardan
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yesimkaan arkadaşımın tavsiyesiyle fittingo sitesini buldum çok memnunum
HosgeldinnBenim de 5 kilo fazlam var yarın başlıyorumm kızlar 😊🙏
Gecmis olsunKahvaltı mı yaptım
1 y.k lor peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı humus
2 dilim ekmek
2 çay ( şekersiz)
179 kcal toplam
Dişimi çektirdim dün ağzımı açamıyorum yemek yiyemiyorum resmen 😃😃😃 işime geldi
Ayni yorumu ben o arkadsin sayfasina da yaptim. Cok yanlis yaptiklari gercekten. Seneye verdigini direk geri alicak. Onemli olan saglikli zayiflamak. Kaslar gidince bi kiymeti kalmiyo ki kilo vermeninsayfadaki ilk kısmı okumamla çıkmam aynı anda oldu
o arkadaş 40 gün sonra o listeyle verdiği kiloların 2 katını geri alır demedi deme..650 cal çok sağlıksız tabi herkesin kendi fikri size bol şans..
Musakka heyooooGünaydınnnnn
Guzel menu tebriklerrHafta sonu iyi geçiyordu ki dün abarttım. Cumartesi gayet iyiydi 1100 le kapattım günü ama pazar çok yedim. Pazar günü toplamda 1400 oldu.
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok çok geç uyandım okul da tatildi geceden de seçim izleyelim derken 12 de uyandım.
Öğle; bir dilim ekmek,tereyağda yumurta.
Ara; 1 kahve 3 bisküvi
Akşam tavuklu çorba 2 kepçe,5 kaşık türlü,1 dilim ekmek,bir kase yoğurt.
Yatana kadar bir tane de elma yiycem. Toplam 950 oluyor şükür.
Ben myfitnesspal kullaniyorum, ama artik ogrendim butun kalorileri kafadan hesapliyorum genelde. Surekli onunla ugrasmaktan daha kolay boyleKızlar bende diyet ve sporda 4. Haftama girdim şimdilik her sey yolunda gidiyor zaten az yiyoruz ama kalori hesabını sağlıklı bir şekilde yapabileceğim ve gercekten bütün besinlerin olduğu bi listeye nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunz ? Şimdiye kadar telefondada bi kaç program indirdim ama memnun kalmadım onlardan
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bunca zamandir kk forumcusuyum ama ben boyle bir sacmalik gormedim. Hem topige bir soru sorunca cvp gelmedi diye buraya gelen diger arkadaslari baska yere yonlendiriyorsun, hem de yetmezmis gibi hala daha gelip burada o sagliksiz dyeti savunuyorsun.sen gidersen tutacak degilim de bu israr da neyin nesi anlamak imkansiz. Ayrica genel olarak soyledi ne demek, 650 kal diyet yapip bunu da bir marifetmis gibi sunuyorsa sen de sen gelip burda bu yanlisin reklamini yapiyorsan bu sacmaliga mudahil olmak zorunda kalirim ben de. Ya sabir yaCanım öteki topik için 650 kcal çok sağlıksız demişin onu genel olarak yazdı ama 1000 kcal aşmıyoruz sende bizim kadar kcal alıyorsun zaten
Bunca zamandir kk forumcusuyum ama ben boyle bir sacmalik gormedim. Hem topige bir soru sorunca cvp gelmedi diye buraya gelen diger arkadaslari baska yere yonlendiriyorsun, hem de yetmezmis gibi hala daha gelip burada o sagliksiz dyeti savunuyorsun.sen gidersen tutacak degilim de bu israr da neyin nesi anlamak imkansiz. Ayrica genel olarak soyledi ne demek, 650 kal diyet yapip bunu da bir marifetmis gibi sunuyorsa sen de sen gelip burda bu yanlisin reklamini yapiyorsan bu sacmaliga mudahil olmak zorunda kalirim ben de. Ya sabir ya
Bunca zamandir kk forumcusuyum ama ben boyle bir sacmalik gormedim. Hem topige bir soru sorunca cvp gelmedi diye buraya gelen diger arkadaslari baska yere yonlendiriyorsun, hem de yetmezmis gibi hala daha gelip burada o sagliksiz dyeti savunuyorsun.sen gidersen tutacak degilim de bu israr da neyin nesi anlamak imkansiz. Ayrica genel olarak soyledi ne demek, 650 kal diyet yapip bunu da bir marifetmis gibi sunuyorsa sen de sen gelip burda bu yanlisin reklamini yapiyorsan bu sacmaliga mudahil olmak zorunda kalirim ben de. Ya sabir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?