kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Aynen o etraftakiler var ya hep onların suçu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de 5 kilo fazlam var yarın başlıyorumm kızlar 😊🙏

Hadi hoş geldin inş veririz benim 10 kilo fazlam var

Kahvaltı mı yaptım
1 y.k lor peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı humus
2 dilim ekmek
2 çay ( şekersiz)
179 kcal toplam
Dişimi çektirdim dün ağzımı açamıyorum yemek yiyemiyorum resmen 😃😃😃 işime geldi

Bugün tartıldım 61.70 çıktım 300 gr vermişim çok şükür.

Dün yediklerimi yazayım unutmuşum 😊
Sabah kahvaltıda dondurma yedim ülkerindi sanırım woopie
Öğlen 4-5 kepekli galeta yedim
Akşam 1 tabak bezelye
Toplam 838cal oldu :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705061 bu topikte 20 günlük bi diyet başlatmış arkadaş oraya gelebilirsin buraya fazla kimse uğramıyo gibi

sayfadaki ilk kısmı okumamla çıkmam aynı anda oldu
o arkadaş 40 gün sonra o listeyle verdiği kiloların 2 katını geri alır demedi deme..650 cal çok sağlıksız tabi herkesin kendi fikri size bol şans..

Günaydınnnnn

Haftasonu yine 1300 lerle kapattım günü bugun tam gaz devam..

Secimler dolayısıyla moraller bozuk zaten iştah yok

Sabah 1 çokoprens :143 cal.
öğle : mantı 350 cal.
akşam : patlıcan musakka + yoğurt : 230 cal.

723 cal ediyor yemekten sonra meyvemide yedim mi tamamdır

Merhaba canım güzel menün. Bir şey sorabilir miyim sen haftada ortalama kaç kilo veriyosun?

Hafta sonu iyi geçiyordu ki dün abarttım. Cumartesi gayet iyiydi 1100 le kapattım günü ama pazar çok yedim. Pazar günü toplamda 1400 oldu.
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok çok geç uyandım okul da tatildi geceden de seçim izleyelim derken 12 de uyandım.
Öğle; bir dilim ekmek,tereyağda yumurta.
Ara; 1 kahve 3 bisküvi
Akşam tavuklu çorba 2 kepçe,5 kaşık türlü,1 dilim ekmek,bir kase yoğurt.
Yatana kadar bir tane de elma yiycem. Toplam 950 oluyor şükür.

Kızlar bende diyet ve sporda 4. Haftama girdim şimdilik her sey yolunda gidiyor zaten az yiyoruz ama kalori hesabını sağlıklı bir şekilde yapabileceğim ve gercekten bütün besinlerin olduğu bi listeye nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunz ? Şimdiye kadar telefondada bi kaç program indirdim ama memnun kalmadım onlardan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım öteki topik için 650 kcal çok sağlıksız demişin onu genel olarak yazdı ama 1000 kcal aşmıyoruz sende bizim kadar kcal alıyorsun zaten

Yesimkaan arkadaşımın tavsiyesiyle fittingo sitesini buldum çok memnunum

Hosgeldinn

Gecmis olsun

Ayni yorumu ben o arkadsin sayfasina da yaptim. Cok yanlis yaptiklari gercekten. Seneye verdigini direk geri alicak. Onemli olan saglikli zayiflamak. Kaslar gidince bi kiymeti kalmiyo ki kilo vermenin
Musakka heyoooo

Bu secim dolaysiyla fazla salladim diyeti. C.tesi pazar nerden baksam 1500

Bugun sahalara dondum, 7 kilom kaldi, az daha sikicam disimi. Havalar isinsada yurusrm diye dortgozle bekliyorum. Disarsi hala buzz ya da yagmurlu

Guzel menu tebriklerr
Ben myfitnesspal kullaniyorum, ama artik ogrendim butun kalorileri kafadan hesapliyorum genelde. Surekli onunla ugrasmaktan daha kolay boyle

Bunca zamandir kk forumcusuyum ama ben boyle bir sacmalik gormedim. Hem topige bir soru sorunca cvp gelmedi diye buraya gelen diger arkadaslari baska yere yonlendiriyorsun, hem de yetmezmis gibi hala daha gelip burada o sagliksiz dyeti savunuyorsun.sen gidersen tutacak degilim de bu israr da neyin nesi anlamak imkansiz. Ayrica genel olarak soyledi ne demek, 650 kal diyet yapip bunu da bir marifetmis gibi sunuyorsa sen de sen gelip burda bu yanlisin reklamini yapiyorsan bu sacmaliga mudahil olmak zorunda kalirim ben de. Ya sabir ya

Kusura bakmayın yeniyim kimin nerde yazdığının önemli olduğunu bilmiyordum bi kaç kişi toplaşmış birbirini motive ediyor benim için önemli olan motive olmak bu topiğe 2 gün boyunca bildirim yaptım kimse bildirim yapmıyo okadar sıkı yapmıyo diyerek oraya yöneldim sizin düşündüğünüz taraftan bakmadım duruma. Hayırlı günler hoşçakalın

Düzgün bir dille uyarsaydınız daha hoş olurdu. Sonuçta üyelik tarihim belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…