- 21 Ekim 2011
- 1.721
- 71
- 158
Merhaba canım güzel menün. Bir şey sorabilir miyim sen haftada ortalama kaç kilo veriyosun?
canım benim çok dengesiz ya mesela 65 de 3-4 hafta kaldım sonra 2 haftada 2 kilo gitti şimdi 62 nin son demlerindeyim hatta nerdeyse 61 ..hedefim 60 dı şimdi 58 e çektim birde her sabah tartılıyorum eğer kaçamak yapmadıysam o gün 200 gr eksiliyo .. karışık oldu ama böyle yani
Hafta sonu iyi geçiyordu ki dün abarttım. Cumartesi gayet iyiydi 1100 le kapattım günü ama pazar çok yedim. Pazar günü toplamda 1400 oldu.
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok çok geç uyandım okul da tatildi geceden de seçim izleyelim derken 12 de uyandım.
Öğle; bir dilim ekmek,tereyağda yumurta.
Ara; 1 kahve 3 bisküvi
Akşam tavuklu çorba 2 kepçe,5 kaşık türlü,1 dilim ekmek,bir kase yoğurt.
Yatana kadar bir tane de elma yiycem. Toplam 950 oluyor şükür.
pazar benimde kötüydü olsun haftada bir gün ödül günü yapıyorum ben kendime
Kızlar bende diyet ve sporda 4. Haftama girdim şimdilik her sey yolunda gidiyor zaten az yiyoruz ama kalori hesabını sağlıklı bir şekilde yapabileceğim ve gercekten bütün besinlerin olduğu bi listeye nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunz ? Şimdiye kadar telefondada bi kaç program indirdim ama memnun kalmadım onlardan
fittingo dan hesaplıyorum ben canım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canım öteki topik için 650 kcal çok sağlıksız demişin onu genel olarak yazdı ama 1000 kcal aşmıyoruz sende bizim kadar kcal alıyorsun zaten
valla ben topigin içeriğine bakmadım ilk yazdıgı liste çok az ve sağlıksız geldi evet o şekilde çok hızlı kilo verilir ama aynı hızlada geri alınır..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldinn
Gecmis olsun
Ayni yorumu ben o arkadsin sayfasina da yaptim. Cok yanlis yaptiklari gercekten. Seneye verdigini direk geri alicak. Onemli olan saglikli zayiflamak. Kaslar gidince bi kiymeti kalmiyo ki kilo vermenin
Musakka heyoooo
Bu secim dolaysiyla fazla salladim diyeti. C.tesi pazar nerden baksam 1500
Bugun sahalara dondum, 7 kilom kaldi, az daha sikicam disimi. Havalar isinsada yurusrm diye dortgozle bekliyorum. Disarsi hala buzz ya da yagmurlu
Guzel menu tebriklerr
Ben myfitnesspal kullaniyorum, ama artik ogrendim butun kalorileri kafadan hesapliyorum genelde. Surekli onunla ugrasmaktan daha kolay boyle
Bunca zamandir kk forumcusuyum ama ben boyle bir sacmalik gormedim. Hem topige bir soru sorunca cvp gelmedi diye buraya gelen diger arkadaslari baska yere yonlendiriyorsun, hem de yetmezmis gibi hala daha gelip burada o sagliksiz dyeti savunuyorsun.sen gidersen tutacak degilim de bu israr da neyin nesi anlamak imkansiz. Ayrica genel olarak soyledi ne demek, 650 kal diyet yapip bunu da bir marifetmis gibi sunuyorsa sen de sen gelip burda bu yanlisin reklamini yapiyorsan bu sacmaliga mudahil olmak zorunda kalirim ben de. Ya sabir ya
hadi bakalım 7 kilo nedir kii gitti gidicek :))
Bence konuyu uzatmayalım herkesin kendi tercihi sonucta