kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Ah bu eşler hep başımızı yakan onlar, sonra da sen kilo aldın derler. Hoşgeldin buarada

tesekkur ederim evet kendinin tipi güzel yiyor kilo almıyor :))aramızda 9 yaş var ama ben daha yaşlı duruyorum sanki o yaşını dagöstermiyor maaşallah

tesekkur ederim evet kendinin tipi güzel yiyor kilo almıyor :))aramızda 9 yaş var ama ben daha yaşlı duruyorum sanki o yaşını dagöstermiyor maaşallah

Aynen benim kocam ya o da yer kilo almaz, abartmıyorum benim 3 katımı yer.
Bir de doğum yapmadıkları için şanslılar, kadınlar için çocuk olunca vücudun eski haline dönmesi çok zor.

Bir de doğum yapmadıkları için şanslılar, kadınlar için çocuk olunca vücudun eski haline dönmesi çok zor.

doğru söylüyorsun 1 dogumda karnım dunya harıtası gıbı oldu 2.sınde nolur bılmem :))

Ah bu eşler hep başımızı yakan onlar, sonra da sen kilo aldın derler. Hoşgeldin buarada

çok fazlaca katılıyorum

15 gun boyunca hergun bazen tamamını bazen buyuk kısmını ondan sonra 2 sene yemedim:))))

bana da o kadar çok kişi baskı yapmıştı ki sütün olur tatlı ye diye ama yemedim çok şükür doğumdan sonra kilo almadım sadece su ve sekersiz kuruüzüm kayısı ve incir hoşafı içmiştim sütüm artsın diye :) ne günlerdi dün gibi :)

bizimde 7 yaş var ve eşimde kilo almayanlardan biraz dikkat etmesem ben de ondan yaşlı durucam

Doğum kadınların vucudunu alt üst ediyor evet ama salıp salmamak da bizim elimizde , şu çatır çatır doğum yapıp fit olanlara ne demeli

o derinin esnekliğiyle ilgili benim ki esnek değilmiş sezeryan olunca bir de dikkat edemeyince sonuc cok acı oluyor

o derinin esnekliğiyle ilgili benim ki esnek değilmiş sezeryan olunca bir de dikkat edemeyince sonuc cok acı oluyor

Çatlamaması için bir sürü yağlar kremler falan oluyo ya hani kızlar onlar işe yarıyor mu, henüz çocuğumuz yok ama ilerde düşünüyoruz şimdiden bileyim başıma neler geleceğini :18:

Çatlamaması için bir sürü yağlar kremler falan oluyo ya hani kızlar onlar işe yarıyor mu, henüz çocuğumuz yok ama ilerde düşünüyoruz şimdiden bileyim başıma neler geleceğini :18:

ben de yaramadı hatta karnım buyumeye basladıgında yırtılmalar anıden ve cok olunca dr. um uyardı kakao yagı sur çok fena yırtılmıssın dıye duzenlı surdum tatlı badem yagı kakao yagı ama maalesef olmadı kullanmasam daha da kotu olurmuydu bılemem tabıı

slm kizlar ancak girebiliyorum
bugun kizimin alerji testleri vardi cocuk hastanesinde
cok yorucu ve uzun bi gun oldu
kollarindan kan gelmeyince saatlerce kan verdik minicik ellerinden . cok yorucuydu gercekten fiziken yorulmadim ama psikolojik olarak bittim boynum tutuldu stresten
persembe tekrar ayni testleri var .
ben bugun hic bildirim yapamadim ama hicde birsey yemedim heralde 700 kc gecmedim ..
yarin kaldigim yerden devam insallah .
cuma tartilicam simdiye kadar 2 kilo 600 gitmisti insallah hafta sonunda ki kacamaklardan hic almamisimdir .. bu bi kac gun dikkat etmeye calisicam ..
5 gundur hic eliptik bisiklette yapamadim yarin umarim yapabilirim ..

onlarin hic biri ise yaramiyor guzelim
bir cok doktordan duydugum sey eger gecmisinde genetik yirtilma varsa birde vucudun yirtilmaya musaitse ne surersen sur mutlaka olur demisti
bende ilk hamileligimde hem badem yagi hem kakao yagi surdum ama hic yirtilmam olmadi annemde kardesimde teyzemlerde falanda hic yirtik catlak yok .. allaha sukur o yonden bari sansliyim ..

hosgeldin canim ben elif fransadan
bu ara pek duzenli giremiyorum daha tanisiriz insallah ..

evet verebildiğin kadar ver, ama bebek düşünüyorsan çok dikkatlı beslenmen lazım, hamile kalmadan önce de yani. o da etkiliyormuş müstakbel bebeğin sağlığını. hatta babanın beslenmesi bile etkiliyormuş düşün :26:
çok geçmiş olsun, hastayken dikkat azalıyo ya, bakınız ben, abartma tabi ama 3. gofreti yeme de
yok ya o tembellerin lafı. dikkat eden kendine bakan bal-kıyo fıstık gibi de oluyo. benim gibiler de saldıkça salıyo. neyse aklım başıma geldi biraz geç olsa da

benim çatlamadı bişey de sürmedim. ama çatlayacaksa çatlar yani, cildin genetik yapısıyla ilgili bir durum bence.

çok geçmiş olsun, işallah sonuçlarınız güzel çıkar. insan hiç kıyamıyo ya çok fena. benim kızın da bez bölgesinde bi kırmızılık var geçmedi, dr götürdüm bilemedi, dermatoloji ye götürcem yarın :18: çok endişeliyim ya doktor tuhaf tuhaf şeyler söledi, işallah ciddi bişey çıkmaz, çok moralim bozuk kaç gündür. tansiyonum çıkıp duruo stresten

ben bugun surekli dışardaydım, pizza yedim, 3 dilim. daha da yedim de sölemicem. 1700 ü görmediysem noluum. ama gözümde hiç yok, ya kızım iyi olsun da ben 90 oluyum

O zaman ben yandım kesin harita gibi olurum zaten ergenlikten kalma çatlaklarım var, annemde de var, büyük ihtimal bende de olur o zaman

Bugün ki kahvaltım: 168 kcal

2 tane kurabiye 165kcal
1 kupa nescafe şekersiz 2 kcal
1 çay bardağı çay 1kcal

Çok geçmiş olsun cydkns canım inşallah bişey çıkmaz

Son düzenleme:
ceydacım çok şükür 62yi gördüm toplamda 12 kilo vermiş oldum her gören ne kadar zayıflamışsın diyo ay ne mutluluk ya

Son düzenleme:
Günaydınlar ,

Çatlaklar konuşulmuş yorum yapmazsam çatlarım Benim göbekte hiçbirşey yok doğumdan onceki gibi ama basenlerimde çatlama oldu malesef kremler yağlar sürdüm sürdüm durdum ama olacağı varsa oluyor. oluyor ve düzelmiyor

sabah :
Ufak bir elma + 1 ısırım gofret + 1 tatlı kaşığı nutella : kaç kaloridir hiç bir fikrim yok

çok geçmiş olsun, işallah sonuçlarınız güzel çıkar. insan hiç kıyamıyo ya çok fena. benim kızın da bez bölgesinde bi kırmızılık var geçmedi, dr götürdüm bilemedi, dermatoloji ye götürcem yarın :18: çok endişeliyim ya doktor tuhaf tuhaf şeyler söledi, işallah ciddi bişey çıkmaz, çok moralim bozuk kaç gündür. tansiyonum çıkıp duruo stresten

ben bugun surekli dışardaydım, pizza yedim, 3 dilim. daha da yedim de sölemicem. 1700 ü görmediysem noluum. ama gözümde hiç yok, ya kızım iyi olsun da ben 90 oluyum [/QUOTE]

elif_sena çok geçmiş olsun tekrardan

Ya kızlar bizde de alerjik bir durum var ama neler alerji yapıyor tam bilemiyorum doktora gitmemiz lazım.tek bildiğim üzüme alerjisi olduğu üzümü de o kadar çok seviyor ki oğlum anlatamam size.

öğlen yemeği : az bulgur pilavı ve cacık
ara : türk kahvesi
aksama : yoğurt çorbası ve salata

1100 filan oluyor sanırım

herkes nerelerde huuuu

tesekkurler canım evet ben de cok sık gıremıyorum tanısırız verılecek cok kılo var uzunca bır sure buralardayım yanı :))

cok tesekkur ederim canim sonuclar persembe cikacak
marttada hastaneye yatacak iki gece . sut verilecek eger vucudu sutu sindiremezse komaya bile girebilirmis o yuzden hastanede verilecek sut . uf alerji deyip gecmiycen ne berbat biseymis ..
insallah senin bebisindede hic birsey yoktur canim . aklina kotu seyler getirme bez bolgesi surekli havasiz kaldigi icin falan olmustur. iyi haberlerle gel insallah anne olmak cok zor ..
onlar iyi olsun insan hic birseyi umursamiyor
bugun bana uzun suredir gormedigim bi bayan sen yinemi hamilesin dedi cok gobekliyim eskiden olsa cok takardim yok kizimdan hediye bu gobek bana dedim ve gulumsedim ve kendime sastim gercekten hic kafaya takmadim suan icin bebisimin sagligi herseyden onemli ..

sizede gecmis olsun canim .. cok detayli olarak incelersen bebisinin yediklerini neyin alerji yapip yapmadigini gozlemleyebilirsin.ben bebegim 5 aylikken testleri henuz yapilmamisti sadece cocuk doktorumuz yuzde doksan sut alerjisi var kizinizda demisti
emziriken dikkat ediyordum ben yogurt yersem o gun kizim kusmaya ve kizarmaya basliyordu
bir keresinde 1 tas yogurt corbasi ictim ve bebegim iki gun feci sekilde kustu
birindede yogurdu dudak cevresine ve agzina surdum yanaklarina falan az bisey 15 dakika icinde kipkirmizi oldu surdugum yerler ..

Sagol canimmm, gittik doktora pek onemsemedi bi krem cerdi onu kullanacaz isallah faydasi olur. Cok huzursuz etmisti beni cocuk doktoru, isallah bunun krem ise yarar.

Bu arada basenlerde catlak bende de var da, gobekte yok. Nasilsa anlamadim
ceydacım çok şükür 62yi gördüm toplamda 12 kilo vermiş oldum her gören ne kadar zayıflamışsın diyo ay ne mutluluk ya
Ay cok sevindim canim ya, tebrikler. 6ayda cerdin dimi bu kiloyu, sahanesin ya. Hedefe ulastin dimi. Yoksa devam mi

elif_sena çok geçmiş olsun tekrardan

Ya kızlar bizde de alerjik bir durum var ama neler alerji yapıyor tam bilemiyorum doktora gitmemiz lazım.tek bildiğim üzüme alerjisi olduğu üzümü de o kadar çok seviyor ki oğlum anlatamam size.[/QUOTE]
Alerji testi yaptirabilirsin univ hastamelerinde ama gidalarda neye alerjisi oldugunu evde sen de bulursun. Suphelendigin seyi ver sadece, onun disinda alerjisinin olmadigi yiyeckleri ver. Boyle teker teker tespit edebilirsin. Belki uzume degilde sulfite de reaksiyon verebilir vucut, onu da aklinda bulundur bence.
tesekkurler canım evet ben de cok sık gıremıyorum tanısırız verılecek cok kılo var uzunca bır sure buralardayım yanı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…