• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

ben bugun kendimi astim
sabah kahvaltiya arkadasim geldi ayip olmasin diye ha onu ye ha bunu ye derken 700 kcaloriyi kahvaltida tamamladim.
sonra onunla birlikte baska bi yere davetliydik ordada ne varsa onumde yedim toplamda 1700 e ulastim ..
benim gunluk almam gereken kalori 2000 .. en azindan 2000 i bulmadim bunada sukur :9:

cok tesekkur ederim canim sonuclar persembe cikacak
marttada hastaneye yatacak iki gece . sut verilecek eger vucudu sutu sindiremezse komaya bile girebilirmis o yuzden hastanede verilecek sut . uf alerji deyip gecmiycen ne berbat biseymis ..
insallah senin bebisindede hic birsey yoktur canim . aklina kotu seyler getirme bez bolgesi surekli havasiz kaldigi icin falan olmustur. iyi haberlerle gel insallah anne olmak cok zor ..
onlar iyi olsun insan hic birseyi umursamiyor
bugun bana uzun suredir gormedigim bi bayan sen yinemi hamilesin dedi cok gobekliyim eskiden olsa cok takardim yok kizimdan hediye bu gobek bana dedim ve gulumsedim ve kendime sastim gercekten hic kafaya takmadim suan icin bebisimin sagligi herseyden onemli ..

sizede gecmis olsun canim .. cok detayli olarak incelersen bebisinin yediklerini neyin alerji yapip yapmadigini gozlemleyebilirsin.ben bebegim 5 aylikken testleri henuz yapilmamisti sadece cocuk doktorumuz yuzde doksan sut alerjisi var kizinizda demisti
emziriken dikkat ediyordum ben yogurt yersem o gun kizim kusmaya ve kizarmaya basliyordu
bir keresinde 1 tas yogurt corbasi ictim ve bebegim iki gun feci sekilde kustu
birindede yogurdu dudak cevresine ve agzina surdum yanaklarina falan az bisey 15 dakika icinde kipkirmizi oldu surdugum yerler ..

Alerji ole basit bisey degil ya cok karmasik. Hastanede olmaniz iyi ama, gozlem altinda olur yavrum.Op bebisi cok:16:

Ay ole densiz insanlar cok yaa, sende deseydin aa senin kirisiklarin cok artmis gicikkkk:37:

Bende bugun pek bisey yemedim kosturmaktan. Dun yediklerime sayayim artik.
Sabah birbucuk dilim ekmek krem peynir bi tatli kasi dolusu, 3 zeytin, salatalik domates yedim.
Ara yok, oglen yok
Ara 6-8 tane cubuk kraker
Ikindi bir kase tarhana corbasi
Aksam mantar sote ve corba

Alerji ole basit bisey degil ya cok karmasik. Hastanede olmaniz iyi ama, gozlem altinda olur yavrum.Op bebisi cok:16:

Ay ole densiz insanlar cok yaa, sende deseydin aa senin kirisiklarin cok artmis gicikkkk:37:

ben eskiden alerji denince aman oda ne ki falan derdim ama oyle degilmis gercekten hayirlisi beterin beteri var . allah caresiz dert vermesin :(

takmiyorum canim inan umrumda degil cok alayci bi sekilde soyledi baska zaman olsa guzel bi cvp yapistirirdim ama kirmak istemedim kendisi 38 yasinda 50 kilo boyuda uzun kupkuru 1 kizi var 14 yasinda 2. bebek icin senelerdir ugrasiyor olmuyor . cok igneli laflari var bir beni degil herkesi cok kiriyor . dedim heralde yasadiklarinin acisini baskalarindan cikartiyo onun gibi olma sus . zayiflayarak intikamini al :27:

kizlar bi kaynana var bizim burda tam kaynar kazana atilacak cinsten
gelini 3. bebegini dunyaya getirdi daha bebek 5 aylik falan ..
gelin evlendiginde yani 13 sene once zapzayifti super bir fizigi vardi
bebegi olmadi 7 sene falan senelerce tedavi gordu sonra hamilelik sonrada dogumlar falan derken cok asiri kilo aldi simdi 100 kiloyu bulmus .. kaynanasi bugun o kadar kotu bozduki gelini herkesin icinde gelin yine terbiyeliymis ki sustu hic cvp vermedi. kizi su istedi tamam annecim vericem dedi kaynana hemen atladi cocuk su istiyor kalkip versene dedi oda kalkicam dedi,kaynanasi sinirli bi sekilde zaten hemen kalkiversen biraz erirsin bu kadar sismezdin dedi ay sok oldum kizlar cok uzuldum o an :(
her zaman her ortamda her yerde kilo basimiza dert bazen bizi bozmalarina bile ses cikaramiyoruz

Son düzenleme:

ben eskiden alerji denince aman oda ne ki falan derdim ama oyle degilmis gercekten hayirlisi beterin beteri var . allah caresiz dert vermesin :(

takmiyorum canim inan umrumda degil cok alayci bi sekilde soyledi baska zaman olsa guzel bi cvp yapistirirdim ama kirmak istemedim kendisi 38 yasinda 50 kilo boyuda uzun kupkuru 1 kizi var 14 yasinda 2. bebek icin senelerdir ugrasiyor olmuyor . cok igneli laflari var bir beni degil herkesi cok kiriyor . dedim heralde yasadiklarinin acisini baskalarindan cikartiyo onun gibi olma sus . zayiflayarak intikamini al :27:
Amin canim amin
Var hakkaten bole baskalarinda kusur gorenler. Bende hic anlamam o da kotu ama. Yeni isr basladigimda bur ayda anlamadim arkadasin hamile oldugunu, kendi soledi de anca cozdum.

bebegi olmadi 7 sene falan senelerce tedavi gordu sonra hamilelik sonrada dogumlar falan derken cok asiri kilo aldi simdi 100 kiloyu bulmus .. kaynanasi bugun o kadar kotu bozduki gelini herkesin icinde gelin yine terbiyeliymis ki sustu hic cvp vermedi. kizi su istedi tamam annecim vericem dedi kaynana hemen atladi cocuk su istiyor kalkip versene dedi oda kalkicam dedi,kaynanasi sinirli bi sekilde zaten hemen kalkiversen biraz erirsin bu kadar sismezdin dedi ay sok oldum kizlar cok uzuldum o an :(
her zaman her ortamda her yerde kilo basimiza dert bazen bizi bozmalarina bile ses cikaramiyoruz
aynen, bu da insani iyice pasiflestiriyo, bir iki derken ignelemelerin ardi kesilmiyo. Moralin bozuluyo , yiyosun, yine moralin bozulyo, kisirdongu oluyo zamanla.:50:

Böyle diyen insan 100 kilo olur da anlar o insanlar nasıl zor hareket ediyor, beddua etmeyim ama zaten kınadığına kına gibi girer derler elbet görür o zaten Allah büyük. Çok sinir bozuyo bu tarz insanlar :47:

gunaydin kizlar
esim ise gec gitti o yuzden beraber kahvalti yaptik biraz abarttim ama oglen ve aksam dengeliycem insallah. yalniz olunca daha iyiyim ben kendimi cok guzel kontrol edebiliyorum :9:

kahvaltida yediklerimi yazmiyi^m
toplamda 513 kc ...

Amin canim amin
Var hakkaten bole baskalarinda kusur gorenler. Bende hic anlamam o da kotu ama. Yeni isr basladigimda bur ayda anlamadim arkadasin hamile oldugunu, kendi soledi de anca cozdum.

aynen, bu da insani iyice pasiflestiriyo, bir iki derken ignelemelerin ardi kesilmiyo. Moralin bozuluyo , yiyosun, yine moralin bozulyo, kisirdongu oluyo zamanla.:50:

kim ne derse desin kilolu insan kendiyle barisik gorunsede ici kan agliyor bence
alinmiyor umursamiyor gorundukleri icin takilan cok oluyor ama cok hassas bi konu bu :(

Böyle diyen insan 100 kilo olur da anlar o insanlar nasıl zor hareket ediyor, beddua etmeyim ama zaten kınadığına kına gibi girer derler elbet görür o zaten Allah büyük. Çok sinir bozuyo bu tarz insanlar :47:

bu kacinci rezil edisi gelinini .
ogluma yakismiyorsun bile demis :50:
o kiz geldiginde o haldemiydi bebek icin ne kortizonlar ne ilaclar aldi
ay allah akil versin boyle kaynanalara
dun cok sinirimi bozdu :50:

Ay cok sevindim canim ya, tebrikler. 6ayda cerdin dimi bu kiloyu, sahanesin ya. Hedefe ulastin dimi. Yoksa devam mi:9:

valla bırakmaya niyetim yok şöyle bi 60tan düşeyim sonrasına bakıcam yazın dondurma olunca dayanamam en azından havalar ısınana kadar dikkat ederim evet 6 ayda aslında yavaş veryorum sadece porsiyon küçülttüm yoksa diyet yağsız tuzsuz haşlamalar yiyemem

Ben bugün öğle fazla kaçırdım ya :14: akşama sadece 200 kcal yiyebilme hakkım var :50:

Bugünki menüm :

Kahvaltı : 206kcal
60gr simit 165kcal
1 tatlı kaşığı krem peynir 38kcal
Nescafe şekersiz 3kcal

Öğle : 804kcal :14:
Bir porsiyon pide 439kcal
3 bardak ayran 228kcal
çoban salata 12kcal
yarım porsiyon revani 125kcal

Aman Allahım ne yemişim :14::14::14: Akşama çorbayla geçiştirmem gerekli :43:

cok tesekkur ederim canim sonuclar persembe cikacak
marttada hastaneye yatacak iki gece . sut verilecek eger vucudu sutu sindiremezse komaya bile girebilirmis o yuzden hastanede verilecek sut . uf alerji deyip gecmiycen ne berbat biseymis ..
insallah senin bebisindede hic birsey yoktur canim . aklina kotu seyler getirme bez bolgesi surekli havasiz kaldigi icin falan olmustur. iyi haberlerle gel insallah anne olmak cok zor ..
onlar iyi olsun insan hic birseyi umursamiyor
bugun bana uzun suredir gormedigim bi bayan sen yinemi hamilesin dedi cok gobekliyim eskiden olsa cok takardim yok kizimdan hediye bu gobek bana dedim ve gulumsedim ve kendime sastim gercekten hic kafaya takmadim suan icin bebisimin sagligi herseyden onemli ..

patavaksız insanlara hiç katlanamıyorum hiç :20:

sizede gecmis olsun canim .. cok detayli olarak incelersen bebisinin yediklerini neyin alerji yapip yapmadigini gozlemleyebilirsin.ben bebegim 5 aylikken testleri henuz yapilmamisti sadece cocuk doktorumuz yuzde doksan sut alerjisi var kizinizda demisti
emziriken dikkat ediyordum ben yogurt yersem o gun kizim kusmaya ve kizarmaya basliyordu
bir keresinde 1 tas yogurt corbasi ictim ve bebegim iki gun feci sekilde kustu
birindede yogurdu dudak cevresine ve agzina surdum yanaklarina falan az bisey 15 dakika icinde kipkirmizi oldu surdugum yerler ..

süte alerji yok ona eminim hiç reaksiyon göstermedi çünkü ama üzümde felaket kızarıyor başka neye olabilir hiç bilmiyorum araştırmam lazım :(

Bende bugun pek bisey yemedim kosturmaktan. Dun yediklerime sayayim artik.
Sabah birbucuk dilim ekmek krem peynir bi tatli kasi dolusu, 3 zeytin, salatalik domates yedim.
Ara yok, oglen yok
Ara 6-8 tane cubuk kraker
Ikindi bir kase tarhana corbasi
Aksam mantar sote ve corba

neyseki akşama doğru yemişsin birşey canım çok az geldi bana :26:

yok artık ya hem de başkalarının yanında , gelini iyi yapmış cvp vermeyerek ama ben olsam susabilirmiyim :50: hiç emin değilim :47::47::47:

Ben bugün öğle fazla kaçırdım ya :14: akşama sadece 200 kcal yiyebilme hakkım var :50:

Bugünki menüm :

60gr simit 165kcal
Nescafe şekersiz 3kcal

3 bardak ayran 228kcal
çoban salata 12kcal

oohhhh afiyet olsun :1:

sabah simit 3/4 : 206 cal.
öğle beşamel soslu tavuk : 320 cal.

başkada birşey yiyemedim akşama kısır yicem sadece çok canım istedi çünkü :1: 2 porsiyonu 440 cal.

toplamda 978 yapıyor :21::21::21::21::21:

gunaydin kizlar
esim ise gec gitti o yuzden beraber kahvalti yaptik biraz abarttim ama oglen ve aksam dengeliycem insallah. yalniz olunca daha iyiyim ben kendimi cok guzel kontrol edebiliyorum :9:

kahvaltida yediklerimi yazmiyi^m
toplamda 513 kc ...

kim ne derse desin kilolu insan kendiyle barisik gorunsede ici kan agliyor bence o
alinmiyor umursamiyor gorundukleri icin takilan cok oluyor ama cok hassas bi konu bu :(

bu kacinci rezil edisi gelinini .
ogluma yakismiyorsun bile demis :50:
o kiz geldiginde o haldemiydi bebek icin ne kortizonlar ne ilaclar aldi
ay allah akil versin boyle kaynanalara
dun cok sinirimi bozdu :50:
Bozulmustur tabi ben burdan ustume alindim, orda oksam kesin bi laf ederdim :27:
valla bırakmaya niyetim yok şöyle bi 60tan düşeyim sonrasına bakıcam yazın dondurma olunca dayanamam en azından havalar ısınana kadar dikkat ejderim evet 6 ayda aslında yavaş veryorum sadece porsiyon küçülttüm yoksa diyet yağsız tuzsuz haşlamalar yiyemem
Devam devam ozman. Yaza dondurmayi rahat rahat yersin:56:

Bugünki menüm :

60gr simit 165kcal
Nescafe şekersiz 3kcal

3 bardak ayran 228kcal
çoban salata 12kcal

Ayran icmisin baya:9::9:
sabah simit 3/4 : 206 cal.
öğle beşamel soslu tavuk : 320 cal.

başkada birşey yiyemedim akşama kısır yicem sadece çok canım istedi çünkü :1: 2 porsiyonu 440 cal.
Cu
toplamda 978 yapıyor :21::21::21::21::21:
Kisir bende istiyorum da malzeme tam olmuyor, useniyorum bende bi yandan. Afiyet bal olsun

Son düzenleme:
Kisir bende istiyorum da malzeme tam olmuyor, useniyorum bende bi yandan. Afiyet bal olsun[/QUOTE]

kısır yalan oldu mesai uzadı :( ye yiyeceğimi hiç bilmiyorum :( :14::14::14::14::14:

slm kizlar aksam yemegimide yedim bugun astim sinirlari biraz suan 1500 deyim
bu aksam bir daha hic birsey yemeyecegim dedim ama durabilirim insallah ..

kizlar size bi tavsiyem var kesinlikle 1200 den eksik kalori almayin
ben gecen hafta sadece 700, 1000 kcalori arasi alarak 10 gunde 2 kilo 600 vermistim .cok guzel gidiyordu
ama bu hafta biraz kacirinca arkasi felaket geldi . resmen corap sokugune dondu
cok fazla skinca vucut gercekten alarm veriyor felaket istahim acik kendimi zor tutuyorum ..

slm kizlar aksam yemegimide yedim bugun astim sinirlari biraz suan 1500 deyim
bu aksam bir daha hic birsey yemeyecegim dedim ama durabilirim insallah ..

Benim de dün akşam yemekte salata yememe rağmen 1500 oldu çünkü sonradan cips yedim öff :(

Günaydın :72:

Kimsecikler yok mu ? nerlerdesiniz bayanlarrrr..

Bu sabah ki kahvaltım ,
azıcık peynir , 3-4 zeytin , 1tk nutella ve ince bir dilim ekmek : 350 cal olmuştur sanırım :1:

sabah iyi kahvaltı yaptığım için öğlen 3 adet diyet büsküvi ve şekersiz çay içmeyi düşünüyorum.

Akşam : çorba ve taze fasulye :)

sağlıklı günleeerrr :21:

Günaydın :72:

Kimsecikler yok mu ? nerlerdesiniz bayanlarrrr..

Bu sabah ki kahvaltım ,
azıcık peynir , 3-4 zeytin , 1tk nutella ve ince bir dilim ekmek : 350 cal olmuştur sanırım :1:

sabah iyi kahvaltı yaptığım için öğlen 3 adet diyet büsküvi ve şekersiz çay içmeyi düşünüyorum.

Akşam : çorba ve taze fasulye :)

sağlıklı günleeerrr :21:

Günaydın canım güzel menü :21: ben de genelde gündüzleri kalorileri az tutup akşama fazla bırakmaya çalışıyorum, çünkü akşam kaçamaklar çok oluyor. :50:

Bugünki menüm:

2 küçük dilim haşhaşlı çörek 312kcal
nescafe 2kcal

Ara öğün sadece çay 2kcal

Öğle 1kepçe mercimek çorbası 91kcal
4 kaşık barbunya 104kcal
2 kaşık yoğurt 32kcal
1 kaşık mantı 14kcal

Toplam 557 kcal. Bugün bi de bir arkadaşım zayıflamışsın kalçaların küçülmüş dedi çok mutlu oldum ya, :52::52::52:

kısır yalan oldu mesai uzadı :( ye yiyeceğimi hiç bilmiyorum :( :14::14::14::14::14:
Tuh ya yazik olmuss :(
kizlar size bi tavsiyem var kesinlikle 1200 den eksik kalori almayin
ben gecen hafta sadece 700, 1000 kcalori arasi alarak 10 gunde 2 kilo 600 vermistim .cok guzel gidiyordu
ama bu hafta biraz kacirinca arkasi felaket geldi . resmen corap sokugune dondu
cok fazla skinca vucut gercekten alarm veriyor felaket istahim acik kendimi zor tutuyorum ..
Arada biseyler ye, ac kalmmaya calis. Tatli seyler yemeden durursan daha kolay geciyor o donem

Back