Bisey olmaz 1500 den arada sasirtmak lazim. Allahtan salata yemisinBenim de dün akşam yemekte salata yememe rağmen 1500 oldu çünkü sonradan cips yedim öff
Guzel menu bence deGünaydın
Kimsecikler yok mu ? nerlerdesiniz bayanlarrrr..
Bu sabah ki kahvaltım ,
azıcık peynir , 3-4 zeytin , 1tk nutella ve ince bir dilim ekmek : 350 cal olmuştur sanırım
sabah iyi kahvaltı yaptığım için öğlen 3 adet diyet büsküvi ve şekersiz çay içmeyi düşünüyorum.
Akşam : çorba ve taze fasulye :)
sağlıklı günleeerrr
Oglen az yiyince ben aksma daha acikiyorum ya off. 5 ogun yiyorum azar azar. Anca idare ediyo.
Ben hep gec kaliyorum canim ya, sizden 7 saat gerideyim. Burda saat 1245 simdi.
Gayet guzel bir menu olmus. Sabahlari cok yiyin diyorlar ya onu ben de yapamiyorum h sabahlari pek istahim olmuyor, oglenleri de ayni sekilde. Ama aksamlari cok yiyorum bu sefer de. Rvde hafif yemekler yapinca iyi oluyor ama, en azindan limit dahilinde yiyorum.
Günaydın canım güzel menü ben de genelde gündüzleri kalorileri az tutup akşama fazla bırakmaya çalışıyorum, çünkü akşam kaçamaklar çok oluyor.
Bugünki menüm:
2 küçük dilim haşhaşlı çörek 312kcal
nescafe 2kcal
Ara öğün sadece çay 2kcal
Öğle 1kepçe mercimek çorbası 91kcal
4 kaşık barbunya 104kcal
2 kaşık yoğurt 32kcal
1 kaşık mantı 14kcal
Toplam 557 kcal. Bugün bi de bir arkadaşım zayıflamışsın kalçaların küçülmüş dedi çok mutlu oldum ya,
Sabah 2 dilim ekmek, 1 sahanda yumurta, labnr 1tatli kasigi, 3 zeytin domates yedim
Oglen yogurt corbasi ve 1dilim ekmek
Ara 2 parca cikolata 4 kayisi
Aksam da balik ve patates salatasi