• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Benim de dün akşam yemekte salata yememe rağmen 1500 oldu çünkü sonradan cips yedim öff :(
Bisey olmaz 1500 den arada sasirtmak lazim. Allahtan salata yemisin :9:

Günaydın :72:

Kimsecikler yok mu ? nerlerdesiniz bayanlarrrr..

Bu sabah ki kahvaltım ,
azıcık peynir , 3-4 zeytin , 1tk nutella ve ince bir dilim ekmek : 350 cal olmuştur sanırım :1:

sabah iyi kahvaltı yaptığım için öğlen 3 adet diyet büsküvi ve şekersiz çay içmeyi düşünüyorum.

Akşam : çorba ve taze fasulye :)

sağlıklı günleeerrr :21:
Guzel menu bence de
Oglen az yiyince ben aksma daha acikiyorum ya off. 5 ogun yiyorum azar azar. Anca idare ediyo.
Ben hep gec kaliyorum canim ya, sizden 7 saat gerideyim. Burda saat 1245 simdi.

Günaydın canım güzel menü :21: ben de genelde gündüzleri kalorileri az tutup akşama fazla bırakmaya çalışıyorum, çünkü akşam kaçamaklar çok oluyor. :50:

Bugünki menüm:

2 küçük dilim haşhaşlı çörek 312kcal
nescafe 2kcal

Ara öğün sadece çay 2kcal

Öğle 1kepçe mercimek çorbası 91kcal
4 kaşık barbunya 104kcal
2 kaşık yoğurt 32kcal
1 kaşık mantı 14kcal

Toplam 557 kcal. Bugün bi de bir arkadaşım zayıflamışsın kalçaların küçülmüş dedi çok mutlu oldum ya, :52::52::52:
Gayet guzel bir menu olmus. Sabahlari cok yiyin diyorlar ya onu ben de yapamiyorum h sabahlari pek istahim olmuyor, oglenleri de ayni sekilde. Ama aksamlari cok yiyorum bu sefer de. Rvde hafif yemekler yapinca iyi oluyor ama, en azindan limit dahilinde yiyorum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 sahanda yumurta, labnr 1tatli kasigi, 3 zeytin domates yedim
Oglen yogurt corbasi ve 1dilim ekmek
Ara 2 parca cikolata 4 kayisi
Aksam da balik ve patates salatasi

Guzel menu bence de
Oglen az yiyince ben aksma daha acikiyorum ya off. 5 ogun yiyorum azar azar. Anca idare ediyo.

Gayet guzel bir menu olmus. Sabahlari cok yiyin diyorlar ya onu ben de yapamiyorum h sabahlari pek istahim olmuyor, oglenleri de ayni sekilde. Ama aksamlari cok yiyorum bu sefer de. Rvde hafif yemekler yapinca iyi oluyor ama, en azindan limit dahilinde yiyorum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 sahanda yumurta, labnr 1tatli kasigi, 3 zeytin domates yedim

Geç olsun güç olmasın canım :34:

Akşam :
1 porsiyon kabak yemeği
3kaşık light yoğurt
biber, salatalık

dünü dengelemeye çalışıyorum :14: birazdan meyve de yerim toplamda 876kcal olur. :51:

Herkese iyi geceler şimdiden
:3:

Slm kizlar dun hastanedeydik yine o yuzden pek giremedim ...
Bugun tartildim 73 kiloyum
75 le basladim 10 gunde 72.4 olmustum bu hafta biraz fazla kacirinca 73 olmusum ..
3 haftada 2 kilo gitti sadece anlayacaginiz :(
Neyse saglik olsun deyip biraz daha dikkatli devam edecegim insallah ..

Simdi yesil cayimi iciyorum
Birazdan hafif bi kahvalti yapicam
Oglen arkadasim gelecek kahvaltiya birazda olsa yemezsem oglen kesin kendimi asarim o yuzden istahimi dizginleyeyim simdiden ..

:1::1::1::1: evet ..bir paket cips daha var evde vallahi akşamları savas veriyorum kendimle yememek için :1:

Guzel menu bence de

Sabaları fazla yiyemiyorum ben ya yersem öğlen hiç birşey yiyemiyorum garip yani :50:

Gayet güzel bir menü :kkk:

Geç olsun güç olmasın canım :34:

Akşam :
1 porsiyon kabak yemeği
3kaşık light yoğurt
biber, salatalık

dünü dengelemeye çalışıyorum :14: birazdan meyve de yerim toplamda 876kcal olur. :51:

Herkese iyi geceler şimdiden
:3:

876 çook azz :53: şu kabak yemeğini aslında diyetteyken bol bol tüketin diyorlar ama ben hiç sevmiyorum..kızartmasına bayılırımm birde üstüne yoğurt döküceksinn oohh misss .. niye güzel olan herşey kilo aldırır insana :14::14::14::14::14:

Slm kizlar dun hastanedeydik yine o yuzden pek giremedim ...
Bugun tartildim 73 kiloyum
75 le basladim 10 gunde 72.4 olmustum bu hafta biraz fazla kacirinca 73 olmusum ..
3 haftada 2 kilo gitti sadece anlayacaginiz :(
Neyse saglik olsun deyip biraz daha dikkatli devam edecegim insallah ..

Bende de aynı durum canım kilo vermem resmen durdu.bence verdiğim zamanlarda 800-900 cal alıyordum şimdi 1200 alınca vucut kilo filan vermiyor baştan öyle alıştırdım keşke yapmasaymışım.

Simdi yesil cayimi iciyorum
Birazdan hafif bi kahvalti yapicam
Oglen arkadasim gelecek kahvaltiya birazda olsa yemezsem oglen kesin kendimi asarim o yuzden istahimi dizginleyeyim simdiden ..

Oh afiyet olsun..hafta içi kahvaltı keyfi yapmayalı zaman oldu acaba :50:

Sabah : 2 adet eti forma büskivi , 15 adet kadar balık kraker + şekersiz çay

öğle : balık varmış bugun ki menüde ama güzel yaptıkları için gitmiycem sanırım yemekhaneye hımmm ne yesem ne yesem :18:

akşam : taze fasulye + makarna düşünüyorum

Sabah : 2 adet eti forma büskivi , 15 adet kadar balık kraker + şekersiz çay

öğle : balık varmış bugun ki menüde ama güzel yaptıkları için gitmiycem sanırım yemekhaneye hımmm ne yesem ne yesem :18:

akşam : taze fasulye + makarna düşünüyorum

Balık güzelse bence yemelisin canım çok severim, ben de akşama yapmayı planlıyordum ama eve gidince üşenmezsem yaparım eve geç gidiyorum acıktığım için bir an önce yemek istiyorum, dünden kabak yemeği vardı onu da yiyebilirim bakıcaz artık. :17:

Sabah:
1 dilim haşhaşlı çörek ve çay içtim 179kcal aldım.

Öğle yemeğinde kavurma varmış bakalım ne kadar yemem gerektiğine bakıcam birazdan. Benim günlük limitim 1196kcal ama genellde gündüzleri az yiyip akşama bırakıyodum abur cubur az da olsa yerim diye, kocam yerken dayanamıyorum. :52: Ama akşam yemek üstü de bazen yiyemiyorum midem küçüldü sanırım bir de kendime su hedefi koydum, su içtikçe şişiyorum abur cubur yiyemediğimden iyi oluyo ama kalori baya düşük oluyor, ama her zaman değil tabiki :50:

Balık güzelse bence yemelisin canım çok severim, ben de akşama yapmayı planlıyordum ama eve gidince üşenmezsem yaparım eve geç gidiyorum acıktığım için bir an önce yemek istiyorum, dünden kabak yemeği vardı onu da yiyebilirim bakıcaz artık. :17:

Sabah:
1 dilim haşhaşlı çörek ve çay içtim 179kcal aldım.

Öğle yemeğinde kavurma varmış bakalım ne kadar yemem gerektiğine bakıcam birazdan. Benim günlük limitim 1196kcal ama genellde gündüzleri az yiyip akşama bırakıyodum abur cubur az da olsa yerim diye, kocam yerken dayanamıyorum. :52: Ama akşam yemek üstü de bazen yiyemiyorum midem küçüldü sanırım bir de kendime su hedefi koydum, su içtikçe şişiyorum abur cubur yiyemediğimden iyi oluyo ama kalori baya düşük oluyor, ama her zaman değil tabiki :50:

normalde balığı severim ama balığın yanına soğan koyuyorlar ve inanılmaz bir koku oluyor yemekhanede ondan gitmek istemiyorum :(
bende gündüzü oldukca düşük tutmaya çalışıyorum aynı muhabbet bizde de oluyor akşamları zor tutuyorum kendimi hatta bazen tutamıyorum :(

Vee öğlen yemeğim 1 lahmacun + 1 ayran :)...320 cal.

toplamda 531 cal oldu :)

:21::21::21::21::21::21::21:

ben gunluk 1200-1300 alıyorum bazen 1000 e dusuyor bazen 1600 e cıkıyor 20 gunde 4.3 verdim yalnız bunda lahana suyu da etkili

ben gunluk 1200-1300 alıyorum bazen 1000 e dusuyor bazen 1600 e cıkıyor 20 gunde 4.3 verdim yalnız bunda lahana suyu da etkili

20 günde çok iyi vermişsin canım...ilk başladığımda benimde haftada 1,2 filan gidiyodu ama şimdi tıkandım resmen..günlük almam gereken kalori 1303 müş ama ben 1200 müş gibi davranıyorum:17:

Kızlar merhaba,ben e bir görünüp bir kayboldum. Ama artık daimi buralardayım inşallah. Yaklaşık 1 ay olmuş uğramayalı. Bu süreçte kendimce saydım az çok dikkat ettim. Bir ayda 1 kilo vermişim. 1.5 da önceden vermiştim. Şimdilik 2.5 kilo oldu. 2 ay daha devam etmem gerekiyor. Yaklaşık 5-6 kilo daha vermeliyim.
Bugün yediklerim
kahvaltı yok
ara öğün bir portakal
Öğlen 1 dilim tam buğday ekmeği,büyük boy ayran,4-5 çeri domates,bir salatalık.
Akşam 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak yemeği,yarım kase yoğurt bir dlim t.b.ekmeği.
Yemekten sonra da atıştırdım hep :( bir sürü patlamış mısır yedim :( kraker falan yedim. Normalde gün boyu yediklerim 900 kalori falan olmamıştır da 400 kalori abur cubur aldım 1250 ile kapatmışım...

Kızlar merhaba,ben e bir görünüp bir kayboldum. Ama artık daimi buralardayım inşallah. Yaklaşık 1 ay olmuş uğramayalı. Bu süreçte kendimce saydım az çok dikkat ettim. Bir ayda 1 kilo vermişim. 1.5 da önceden vermiştim. Şimdilik 2.5 kilo oldu. 2 ay daha devam etmem gerekiyor. Yaklaşık 5-6 kilo daha vermeliyim.
Bugün yediklerim
kahvaltı yok
ara öğün bir portakal
Yemekten sonra da atıştırdım hep :( bir sürü patlamış mısır yedim :( kraker falan yedim. Normalde gün boyu yediklerim 900 kalori falan olmamıştır da 400 kalori abur cubur aldım 1250 ile kapatmışım...

Merhaba canım hoşgeldin :3:
Kahvaltı etmelisin bence, çünkü kahvaltı etmeyince metabolizmamız yavaşlıyormuş.:17: kilo vermek zorlaşıyor.

Dün akşam balık yedim ama kendimi kaybetmişim koca balık patates soğan hepsini yedim, :52: üstüne de pop kek mini yedim. Neyseki gündüz az yediğimden limitleri aşmadım. toplamda 1085 kcal almış oldum. :27:

Bugün Sabah kahvaltım :
Çeyrek bazlama 61kcal
Kibrit kutusu peynir 104kcal
yarım salatalık 7kcal
nescafe şekersiz 1kcal

173kcal kahvaltıda almış oldum :51: Haftasonu geliyor, yine fazla kaçırmalar. of ki ne offfff :50:

Kahvaltı etmelisin bence, çünkü kahvaltı etmeyince metabolizmamız yavaşlıyormuş.:17: kilo vermek zorlaşıyor.

Dün akşam balık yedim ama kendimi kaybetmişim koca balık patates soğan hepsini yedim, :52: üstüne de pop kek mini yedim. Neyseki gündüz az yediğimden limitleri aşmadım. toplamda 1085 kcal almış oldum. :27:

Bugün Sabah kahvaltım :
Çeyrek bazlama 61kcal
yarım salatalık 7kcal
nescafe şekersiz 1kcal

173kcal kahvaltıda almış oldum :51: Haftasonu geliyor, yine fazla kaçırmalar. of ki ne offfff :50:

Merhaba canım. Hafta içi yapamıyorum kahvaltı erken uyanıyorum açıkçası hiç bir şey yiyesim gelmiyor. Yıllardır böyleyim:56:
Bugün yediklerim
kahvaltı bir dilim ekmek (t.b.e.), Lor peynir 3 kaşık, maydanos,dere otu,salatalık,domates, 4 zeytin,bir kaşık reçel.
Öğle 4 tane patetes kızartması,mantar soslu tavuk (el kadar)
Akşam 10 kaşık sebze yemeği bir dilim ekmek,bir kase yoğurt.
Yatana kadar bir meyve yerim. Toplamda 1100-1200 galiba.

Vee öğlen yemeğim 1 lahmacun + 1 ayran :)...320 cal.

toplamda 531 cal oldu :)

:21::21::21::21::21::21::21:
oooh misss yarasınn :56:
ilk başta çok hızlı veriliyor kilo ama sonra yavaşlıyor, normal tabi. bir de sanırım hergün aynı miktarda yemek de iyi değil, bir gün 1200 bir gün 1000 bir gün 1400 daha mantıklı bence . hem değişiklik oluyo insana da :D
20 günde çok iyi vermişsin canım...ilk başladığımda benimde haftada 1,2 filan gidiyodu ama şimdi tıkandım resmen..günlük almam gereken kalori 1303 müş ama ben 1200 müş gibi davranıyorum:17:
bence en az 1300 al, hatta belki 1400. sonra düşür canım. ben önce 1200 le başladım şimdi 1400 den aşağı hiç yemiyorum. bazen unutuyorum gerçi koşturmacadan fırsat olmuyo ya da.
Bugün yediklerim
kahvaltı yok
ara öğün bir portakal

evet ya, gel tabi, nerdesin :29:
ya ben de öle yapıyorum halbuki doğru dürüst yesem yemekte sonradan atıştrmıyorum o kadar. ilk başta hele acayip çok atıştırıyordum, günde 8 ögün gibi yiyodum, şimdi daha normale döndü.

Bugün Sabah kahvaltım :
Çeyrek bazlama 61kcal
yarım salatalık 7kcal
nescafe şekersiz 1kcal

balıkla da patates iyi gidiyo ama yaaa :30:
Merhaba canım. Hafta içi yapamıyorum kahvaltı erken uyanıyorum açıkçası hiç bir şey yiyesim gelmiyor. Yıllardır böyleyim:56:
Bugün yediklerim
kahvaltı bir dilim ekmek (t.b.e.), Lor peynir 3 kaşık, maydanos,dere otu,salatalık,domates, 4 zeytin,bir kaşık reçel.
Öğle 4 tane patetes kızartması,mantar soslu tavuk (el kadar)
Akşam 10 kaşık sebze yemeği bir dilim ekmek,bir kase yoğurt.
Yatana kadar bir meyve yerim. Toplamda 1100-1200 galiba.
ben bügün güzel düzgün bi kahvaltı yaptım yaklaşık 300 kaloridir.
öğlen domates soslu makarna yedim 500 o vardır.
akşam da marketten geldik sosisli sandviç yedim, 300 de o.
ama arada 3 tane yaprak sarma
5 küçük bisküvi (60 kal filan, küçük baya)
çoko az leblebi ve kuruyemiş, 100 kalori yoktur bile
yedim.
toplayınca napıyo:28: 1500 falandır tahminim, gene o kadar abartmamışım ya hayret :52:

bu arada topik arkideşlerim bu aralar giremiyorum kusuruma bakmayın, topiğe sahip çıkın :29:
çok yoğunum, gündüzleri zaten pek vaktim olmuyodu, akşamları çocuklar yatınca giriyodum, bu aralar onu da yapamıyorum, işim çok bi proje yazıyorum, bu hafta sonuna kadar her gece çalışcam. şu anda saat 2 civarı daha oturcam yani.
affedin beni:30:

bi de güzel bi haber veriim, 74 kilonun altına düştüm :52:
86.5 başlangıç kilom, tam 12.5 kilo verdimm, 3.5 ayda :21:
hedefime 9 kilodan az kaldı :24::24::24::24::24:

yaza kadar çıtırım hayırlısıyla :32:

çıtırım çıtırsın çıtırız :8:

bu arada topik arkideşlerim bu aralar giremiyorum kusuruma bakmayın, topiğe sahip çıkın :29:
çok yoğunum, gündüzleri zaten pek vaktim olmuyodu, akşamları çocuklar yatınca giriyodum, bu aralar onu da yapamıyorum, işim çok bi proje yazıyorum, bu hafta sonuna kadar her gece çalışcam. şu anda saat 2 civarı daha oturcam yani.
affedin beni:30:

bi de güzel bi haber veriim, 74 kilonun altına düştüm :52:
86.5 başlangıç kilom, tam 12.5 kilo verdimm, 3.5 ayda :21:
hedefime 9 kilodan az kaldı :24::24::24::24::24:

yaza kadar çıtırım hayırlısıyla :32:

çıtırım çıtırsın çıtırız :8:

Hadi gözün aydın canım darısı bize:nazar:

Dün tahmin ettiğim gibi limitleri aşmışım Toplam 1570 kalori almışım :53::53:, napalım hafta içi az yediğim günlerle dengeler artık.:18:

Bugün ki kahvaltım :

1 adet kıymalı börek 180kcal

1 fincan çay 1kcal

Tünaydınn ,

Sabah , diyet büsküvi
Öğle , mantı (yağsız)
akşam , barbunya , pilav ve yoğurt ( bu üçlüyü çok seviyorum ) :1::1::1:

993 cal. ediyor... Yemekten sonra az kuruyemiş yiyebilirim yuppiiii :1:

Back