Ekler yememissin ya tebrigin en buyugunu hakediyosun bence
Aa ne guzell, sahane olnus bencesimiiiittt gel bana gellll trye gidince zayiflamis olarak yicem simidimiiiii
Guzel menu, oglen corbayla degistiricem demissin daha da super olmus. Devammm
Yok hayatim sayilmazyoksa ben hic oturmuyom bebek pesinde kosmaktan, tig gibi olmam lazimdi coktaaaan menu guzel bence. Hurmayi da hic bilemiyorum ben buyukluklerine gore hesaplatiyorum meyveleri ama, ne kadar dogru bilemicem
Ya ben cok guzel yapiyprdum, sinuzitim hala gecmedi, yapamiyorum cok mutsuzumdogru durust nefes alamiyorum ki iyilesince baslicam vak vak vak diye
Aksam misafirler gelmeden bi kase corba icsen, bence daha az yersin, digerlerinden de atistirirsin arada bisey olmaz.Öğle Menüm:
Yarım porsiyon yeşil mercimek çorbası (1 kepçe) 93kcal
3-4 fındık büyüklüğünde parça patates (yemeğin içinden seçtim de biraz) 25kcal
4 yemek kaşığı yoğurt 64kcal
Yarım tavuk kanadı 23kcal (yiyemedim sevmedim)
mısır salatası 20kcal
birazdan 1 kupa çay içerim 2 kcal
Öğle yemeği : 227kcal
Bugünün toplamı 337kcal oldu umarm akşama kadar acıkmam, az yedim çünkü, akşam abartacağımı biliyorum :26:
Aynen öyle yaptım canım bi kase çorba ve bir kaşık yoğurt yedim, ve atistirmaliklari onlarla beraber yedim bugunu 1206 kaloriyle atlattım şükür. Farkettim de midem küçülmüş sanırım çünkü suan çok aşırı yemisim gibi midem rahatsız oldu.Aksam misafirler gelmeden bi kase corba icsen, bence daha az yersin, digerlerinden de atistirirsin arada bisey olmaz.
Aferin sanaaaAynen öyle yaptım canım bi kase çorba ve bir kaşık yoğurt yedim, ve atistirmaliklari onlarla beraber yedim bugunu 1206 kaloriyle atlattım şükür. Farkettim de midem küçülmüş sanırım çünkü suan çok aşırı yemisim gibi midem rahatsız oldu.
boşveeeer arada patlat gitsiiiindayanamamadın dimiiiii
abartma ama sonra dönüşü zor oluyo, ben anca kendime geldim
çok protein ağırlıklı olmuş ben en iyisi öğlen mantar çorbası + bir dilim ekmek yiyim 200 cal kar etmiş olayım :)
Kızlar spor yapıyormusunuz ben yapamıyorum ya dün iki kere 20 dk yürüyüş yaptım o kadar
Iste kendin yapiyorsun da digerleri bozuyo isi. Burda da hirs giriyo devreye.Slm arkadaslar iki uc gundur yine giremiyorum. Hep misafirlerim vardi ne kalori hesabi yapabildim ne spor nede yediklerimr dikkat ettim . Su son 4 gundur aldim basimi gidiyorum ..
Hafta sonlari cok gicik oluyor esler evde olunca
Bugun tekrardan dikkat etmeye basliyorum .
Yok bu patlatma olmadi resmen diyetimi bombalama oldu.. 4 gundur kendimi astim. Cuma 72.4 den az cikmam gerekiyo tartida yoksa moral yerle yeksan olur benim
Ben gunluk 30, 35 dakika eliptik bisiklet yapiyorum canim . Su son 4 gunu saymazsak her gun yapiyordum
Ay ben 65 olayimda gectim sikilasmaktan falan60 kusurlere dusunce pilatesede basliycam . Gobek felaket benim 5 sylik hamile gibiyim
Gecmis olsun ya, noldu kiBugün sabah rahhatsızlandım kalori falan sayamadım gün boyu...
öğle tartıldım 59,7 geldim mutluyum 2 kilo kaldı hedefime
Iste kendin yapiyorsun da digerleri bozuyo isi. Burda da hirs giriyo devreye.
Verirsin kilo isallah, ama veremzsen de uzulme, baya bi gun dikkat edememissin cunku. Diyete yeni basladigin icin belki daha kolay verirsin. Belli de olmuyo yani.
Ay ben 65 olayimda gectim sikilasmaktan falan
Gecmis olsun ya, noldu ki
Vermisin kilonu ne guzel tebrikler
kızlar merhaba ben de kalori sayarak zayıflıyorum ortalama 1200/1400 arası alıyorum 12 gun oldu 2.4 kg verdim arada bir sıkılıp bunaldıgım oluyor böyle zamanlarda motive olmaya ihtiyacım var umarım destegınızı esirgemezsınız bu arada 82 ile baslamıstım sımdı 79.6 yım
Neyse gecmis olsun bari, merak ettim bende.Ufak bir ev kazası canım şuan sıkıntı yok sakarlığım yüzünden ayağımın üzerine birşey düşürdümkilo vermişim vermesine de göbekten gitti kalça bacaklar olduğu yerde duruyorlar spor yapmadığım için
Hosgeldiiin
Ne guzel kilo vermissin aferin sanaaa
Hedefin kac, biraz da kendinden bahsetsene
Neyse gecmis olsun bari, merak ettim bende.
Herkrsin derdi ayribende bacaklar toto gidiyo, gobek yerinde
Hosgeldiiin
Ne guzel kilo vermissin aferin sanaaa
Hedefin kac, biraz da kendinden bahsetsene
Neyse gecmis olsun bari, merak ettim bende.
Herkrsin derdi ayribende bacaklar toto gidiyo, gobek yerinde
öğretmenim canım ben tempoluyum günlük hayatta 4 yasında oglum var bekarken 64 civarıydım hamileliğimde de 10 kılo aldım toplamda dogumdan sonra sutum gelmedi kayınvalidem eşime tatlı yesın bol bol demiş eşim de sagolsun gunluk 1 kıloya yakın tatlı yedirdi ee olacagı oldu .ve hala tatlıya duskunlugum var maalesef 2.cocuk dusunuyorum hazırana kadar ne verırsem kar
öğretmenim canım ben tempoluyum günlük hayatta 4 yasında oglum var bekarken 64 civarıydım hamileliğimde de 10 kılo aldım toplamda dogumdan sonra sutum gelmedi kayınvalidem eşime tatlı yesın bol bol demiş eşim de sagolsun gunluk 1 kıloya yakın tatlı yedirdi ee olacagı oldu .ve hala tatlıya duskunlugum var maalesef 2.cocuk dusunuyorum hazırana kadar ne verırsem kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?