• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Ekler yememissin ya tebrigin en buyugunu hakediyosun bence:46:

Aa ne guzell, sahane olnus bence :24: simiiiittt:5: gel bana gellll:5: trye gidince zayiflamis olarak yicem simidimiiiii:56:

Guzel menu, oglen corbayla degistiricem demissin daha da super olmus. Devammm

Yok hayatim sayilmaz :9: yoksa ben hic oturmuyom bebek pesinde kosmaktan, tig gibi olmam lazimdi coktaaaan:9: menu guzel bence. Hurmayi da hic bilemiyorum ben buyukluklerine gore hesaplatiyorum meyveleri ama, ne kadar dogru bilemicem:50:

Ya ben cok guzel yapiyprdum, sinuzitim hala gecmedi, yapamiyorum cok mutsuzum:5: dogru durust nefes alamiyorum ki:50: iyilesince baslicam vak vak vak diye

O ekler hala buzdolabında duruyor canım biliyomusun, dün akşam eşime götürmüştüm tabakta ama o da yememiş, hala beni bekliyorlar dolapta offfff:50::50:

Keşke o koşturmacalar da biraz fayda etse ne olurdu ki ya, ev işi falan hiç kilo verdirmiyo :43:

Geçmiş olsun canım sinüzitin,,, inşallah çabucak iyileşirsin.:29:

Dün akşam eşim diyetime yeni bir suikast daha düzenledi, artık mahsus yaptığını düşünmeye başlıyorum, zaten kilon iyi abartıp durma diyo ama ben eski halime dönmek istiyorum. Gitmiş çiğ köfteyle içli köfte almış yaaaaa :53: :41:, sen çok seversin diyo bi de :41:

İçli köftenin yarısını yedim azıcıcık yani, 4 tane de çiğ köfte yedim, yemek yemedim, bir buçuk su bardağı da ayran içtim. Ayran bile ne kadar çok kalorili bişeymiş, dünü 50kcal aşarak kapadım. 1255 kcal yemişim. :50:

Bu Sabah:
1 tane küçüklerinden tandır böreği
1 kupa nescafe
75kcal.

Akşama napıcam bilmiyorum, misafirlerim gelicek, bir sürü kuru pasta, kuru yemiş, börek aldım, offf onlarla beraber yemesem nasıl olur ki ya bu sefer de siz de yemeyin der gibi oluyo diye mecbur yiyorum, aşıyorum kalorileri. :18::18:

Öğle Menüm:

Yarım porsiyon yeşil mercimek çorbası (1 kepçe) 93kcal
3-4 fındık büyüklüğünde parça patates (yemeğin içinden seçtim de biraz :17:) 25kcal
4 yemek kaşığı yoğurt 64kcal
Yarım tavuk kanadı 23kcal (yiyemedim sevmedim :50:)
mısır salatası 20kcal
birazdan 1 kupa çay içerim 2 kcal

Öğle yemeği : 227kcal
Bugünün toplamı 337kcal oldu umarm akşama kadar acıkmam, az yedim çünkü, akşam abartacağımı biliyorum :26:

Öğle Menüm:

Yarım porsiyon yeşil mercimek çorbası (1 kepçe) 93kcal
3-4 fındık büyüklüğünde parça patates (yemeğin içinden seçtim de biraz :17:) 25kcal
4 yemek kaşığı yoğurt 64kcal
Yarım tavuk kanadı 23kcal (yiyemedim sevmedim :50:)
mısır salatası 20kcal
birazdan 1 kupa çay içerim 2 kcal

Öğle yemeği : 227kcal
Bugünün toplamı 337kcal oldu umarm akşama kadar acıkmam, az yedim çünkü, akşam abartacağımı biliyorum :26:
Aksam misafirler gelmeden bi kase corba icsen, bence daha az yersin, digerlerinden de atistirirsin arada bisey olmaz. :34:

Aksam misafirler gelmeden bi kase corba icsen, bence daha az yersin, digerlerinden de atistirirsin arada bisey olmaz. :34:
Aynen öyle yaptım canım bi kase çorba ve bir kaşık yoğurt yedim, ve atistirmaliklari onlarla beraber yedim bugunu 1206 kaloriyle atlattım şükür. Farkettim de midem küçülmüş sanırım çünkü suan çok aşırı yemisim gibi midem rahatsız oldu.

Son düzenleme:
Aynen öyle yaptım canım bi kase çorba ve bir kaşık yoğurt yedim, ve atistirmaliklari onlarla beraber yedim bugunu 1206 kaloriyle atlattım şükür. Farkettim de midem küçülmüş sanırım çünkü suan çok aşırı yemisim gibi midem rahatsız oldu.
Aferin sanaaa:46: evet bende patlicam sanirim :30:
Ben de bazlama yaptim evde, sabah bir bucuk dilim ekmek, yumurta ve uc zeytinle kahvalti yaptim. Kk peynir ve bi tatli ksigi labne yedim birde.
Ara 2 ceviz
Aksam orta boy iki bazlama ve 100 g kadar kavurma yedim, biraz da tahin pekmez yedim, cok ozlemisim pekmez:17: oglen ogunu de yapmayinca bole oldu ama zaman yoktu acikcasi.

Slm arkadaslar iki uc gundur yine giremiyorum. Hep misafirlerim vardi ne kalori hesabi yapabildim ne spor nede yediklerimr dikkat ettim . Su son 4 gundur aldim basimi gidiyorum ..
Hafta sonlari cok gicik oluyor esler evde olunca :(
Bugun tekrardan dikkat etmeye basliyorum .

boşveeeer arada patlat gitsiiiin :9: dayanamamadın dimiiiii :9:
abartma ama sonra dönüşü zor oluyo, ben anca kendime geldim :5:

Yok bu patlatma olmadi resmen diyetimi bombalama oldu :( .. 4 gundur kendimi astim. Cuma 72.4 den az cikmam gerekiyo tartida yoksa moral yerle yeksan olur benim :(

çok protein ağırlıklı olmuş ben en iyisi öğlen mantar çorbası + bir dilim ekmek yiyim 200 cal kar etmiş olayım :)

Kızlar spor yapıyormusunuz ben yapamıyorum ya dün iki kere 20 dk yürüyüş yaptım o kadar :17:

Ben gunluk 30, 35 dakika eliptik bisiklet yapiyorum canim . Su son 4 gunu saymazsak her gun yapiyordum

60 kusurlere dusunce pilatesede basliycam . Gobek felaket benim 5 sylik hamile gibiyim :(

Bugün sabah rahhatsızlandım kalori falan sayamadım gün boyu...:43:
öğle tartıldım 59,7 geldim mutluyum 2 kilo kaldı hedefime :34::32::32:

Slm arkadaslar iki uc gundur yine giremiyorum. Hep misafirlerim vardi ne kalori hesabi yapabildim ne spor nede yediklerimr dikkat ettim . Su son 4 gundur aldim basimi gidiyorum ..
Hafta sonlari cok gicik oluyor esler evde olunca :(
Bugun tekrardan dikkat etmeye basliyorum .

Yok bu patlatma olmadi resmen diyetimi bombalama oldu :( .. 4 gundur kendimi astim. Cuma 72.4 den az cikmam gerekiyo tartida yoksa moral yerle yeksan olur benim :(

Ben gunluk 30, 35 dakika eliptik bisiklet yapiyorum canim . Su son 4 gunu saymazsak her gun yapiyordum
Iste kendin yapiyorsun da digerleri bozuyo isi. Burda da hirs giriyo devreye.
Verirsin kilo isallah, ama veremzsen de uzulme, baya bi gun dikkat edememissin cunku. Diyete yeni basladigin icin belki daha kolay verirsin. Belli de olmuyo yani.

60 kusurlere dusunce pilatesede basliycam . Gobek felaket benim 5 sylik hamile gibiyim :(
Ay ben 65 olayimda gectim sikilasmaktan falan :52:
Bugün sabah rahhatsızlandım kalori falan sayamadım gün boyu...:43:
öğle tartıldım 59,7 geldim mutluyum 2 kilo kaldı hedefime :34::32::32:
Gecmis olsun ya, noldu ki
Vermisin kilonu ne guzel tebrikler:nazar:

kızlar merhaba ben de kalori sayarak zayıflıyorum ortalama 1200/1400 arası alıyorum 12 gun oldu 2.4 kg verdim arada bir sıkılıp bunaldıgım oluyor böyle zamanlarda motive olmaya ihtiyacım var umarım destegınızı esirgemezsınız bu arada 82 ile baslamıstım sımdı 79.6 yım

Son düzenleme:
Iste kendin yapiyorsun da digerleri bozuyo isi. Burda da hirs giriyo devreye.
Verirsin kilo isallah, ama veremzsen de uzulme, baya bi gun dikkat edememissin cunku. Diyete yeni basladigin icin belki daha kolay verirsin. Belli de olmuyo yani.

Ay ben 65 olayimda gectim sikilasmaktan falan :52:

Gecmis olsun ya, noldu ki
Vermisin kilonu ne guzel tebrikler:nazar:

Ufak bir ev kazası canım şuan sıkıntı yok sakarlığım yüzünden ayağımın üzerine birşey düşürdüm :emir_bebek: kilo vermişim vermesine de göbekten gitti kalça bacaklar olduğu yerde duruyorlar spor yapmadığım için :50:

kızlar merhaba ben de kalori sayarak zayıflıyorum ortalama 1200/1400 arası alıyorum 12 gun oldu 2.4 kg verdim arada bir sıkılıp bunaldıgım oluyor böyle zamanlarda motive olmaya ihtiyacım var umarım destegınızı esirgemezsınız bu arada 82 ile baslamıstım sımdı 79.6 yım
:3::3::3::3:
Hosgeldiiin
Ne guzel kilo vermissin aferin sanaaa
Hedefin kac, biraz da kendinden bahsetsene:29:

Ufak bir ev kazası canım şuan sıkıntı yok sakarlığım yüzünden ayağımın üzerine birşey düşürdüm :emir_bebek: kilo vermişim vermesine de göbekten gitti kalça bacaklar olduğu yerde duruyorlar spor yapmadığım için :50:
Neyse gecmis olsun bari, merak ettim bende.
Herkrsin derdi ayri :9: bende bacaklar toto gidiyo, gobek yerinde :52:

Ben bugun gec kahvalti yaptim,
1 dilim ekmek, yumurta, 1 kucuk sosis, salatalik, domates 4 zeytin, kk peynir yedim
Ara peynirli sandvic, kucuk bir parca ekmekle
Aksam tarhana corbasi, balik ve patates kizartmasi
Corbadan sonra baligi zor yedim, ama yedim yani, o kadar ugrasip yaptim atmicam bunu dedim
Hafif bi balikti neyseki :9:
Toplamda 1200 kal almisimdir maksimum, belku bur dr meyve yerim aksam

Hosgeldiiin

Teşekkür ederim tatlım :29:
Dün yediklerimi hesapladım 1150 kcal yemişim.

Bugün kahvaltı:112kcal

Yarım porsiyon peynirli börek: 110kcal
Nescafe 2si bir arada: 2kcal

:15:

Günaydınn ,

Haftasonu kuzucumla hasta olduk babamız baktı bize ve diyet namına ne saydım ne dikkat ettim zaten yediklerimden tat alamıyorum niye yiyorum dimi :14: bir de regl oldum inanılmaz tatlı yeme isteğim var sabah 2 çikolatalı gofret yedim düşünün oooff nerelere gidem ben :14::14::14::14::14::14::14:

sabah kahvaltım 430 cal. yuh bana yuh
öğlen yemeğe gitmeyip diyet büskivi ve elma yicem :32::32::32:
belki bir de çıkar 20 dk yürürüm :21:

Hosgeldiiin

öğretmenim canım ben tempoluyum günlük hayatta 4 yasında oglum var bekarken 64 civarıydım hamileliğimde de 10 kılo aldım toplamda dogumdan sonra sutum gelmedi kayınvalidem eşime tatlı yesın bol bol demiş eşim de sagolsun gunluk 1 kıloya yakın tatlı yedirdi ee olacagı oldu .ve hala tatlıya duskunlugum var maalesef 2.cocuk dusunuyorum hazırana kadar ne verırsem kar

Son düzenleme:
öğretmenim canım ben tempoluyum günlük hayatta 4 yasında oglum var bekarken 64 civarıydım hamileliğimde de 10 kılo aldım toplamda dogumdan sonra sutum gelmedi kayınvalidem eşime tatlı yesın bol bol demiş eşim de sagolsun gunluk 1 kıloya yakın tatlı yedirdi ee olacagı oldu .ve hala tatlıya duskunlugum var maalesef 2.cocuk dusunuyorum hazırana kadar ne verırsem kar

Hoşgeldin canım aramıza , yedin mi gerçekten 1 kilo tatlı hergün :53::53::53:

Ah bu eşler hep başımızı yakan onlar, sonra da sen kilo aldın derler. :41: Hoşgeldin buarada :3:

Back