Ekler yememissin ya tebrigin en buyugunu hakediyosun bence
Aa ne guzell, sahane olnus bence simiiiittt gel bana gellll trye gidince zayiflamis olarak yicem simidimiiiii
Guzel menu, oglen corbayla degistiricem demissin daha da super olmus. Devammm
Yok hayatim sayilmaz yoksa ben hic oturmuyom bebek pesinde kosmaktan, tig gibi olmam lazimdi coktaaaan menu guzel bence. Hurmayi da hic bilemiyorum ben buyukluklerine gore hesaplatiyorum meyveleri ama, ne kadar dogru bilemicem
Ya ben cok guzel yapiyprdum, sinuzitim hala gecmedi, yapamiyorum cok mutsuzum dogru durust nefes alamiyorum ki iyilesince baslicam vak vak vak diye
O ekler hala buzdolabında duruyor canım biliyomusun, dün akşam eşime götürmüştüm tabakta ama o da yememiş, hala beni bekliyorlar dolapta offfff
Keşke o koşturmacalar da biraz fayda etse ne olurdu ki ya, ev işi falan hiç kilo verdirmiyo
Geçmiş olsun canım sinüzitin,,, inşallah çabucak iyileşirsin.
Dün akşam eşim diyetime yeni bir suikast daha düzenledi, artık mahsus yaptığını düşünmeye başlıyorum, zaten kilon iyi abartıp durma diyo ama ben eski halime dönmek istiyorum. Gitmiş çiğ köfteyle içli köfte almış yaaaaa , sen çok seversin diyo bi de
İçli köftenin yarısını yedim azıcıcık yani, 4 tane de çiğ köfte yedim, yemek yemedim, bir buçuk su bardağı da ayran içtim. Ayran bile ne kadar çok kalorili bişeymiş, dünü 50kcal aşarak kapadım. 1255 kcal yemişim.
Bu Sabah:
1 tane küçüklerinden tandır böreği
1 kupa nescafe
75kcal.
Akşama napıcam bilmiyorum, misafirlerim gelicek, bir sürü kuru pasta, kuru yemiş, börek aldım, offf onlarla beraber yemesem nasıl olur ki ya bu sefer de siz de yemeyin der gibi oluyo diye mecbur yiyorum, aşıyorum kalorileri. :18::18: