Ayy cok tebrikler
Birakmak istemiyorum tabi de, zaten cok zor kilo veriyordum, hastalik cikinca tumden biraktim kalori saymayi. Dun gofret yedim bissuruu350 kalori vardir kesin :18: gerci aksam kapuska yedim yogurtla, tas catlasa 300 kaloridir, aksam atistirmadim baska. Neyse ya, salmiyim kendimi. En azindan bi 65 olmam lazim, ne guzel gidiyodum
Tam okumamisim, misafirlikte yediklerinin ustune balik mi yicen dicektim, anladim sonradan neyseki :44:
Evet ben bunu daha sik dusunuyum, olmuyo bolezayiflicam guzel olucam istedigimi giyicem
Sagolun valla kizlar ya, supersiniz, birakmicam, bugun devam
Yazmayi unutmusum, lahana bende cok zorlaniyorum, suyunu mu iciyorsun elifcim? Obur topiklerde ayran detoksu yapiyorlarmis, o nasildir acaba?
Ya da gozleme detoksu arasam bulurmuyum kineyse tamam sustum
ben eliptik bisiklet yapmadan oncede
gobusume ve popoma bazende bacaklarima portakal yagiyla biberiye yagi suruyorum strecliyorum
azicik bi faydasi olsada fayda faydadir
benim annem 1 senede 30 kilo verdi arkadaslar hemde 45 yasindaydi ve suan 50 yasinda hala koruyor kilosunu
sabah aksam birer saat yurudu kar kis demedi cikti yuruyuse
kizartma unlu gida hayatindan cikardi .. simdi hala saglikli besleniyor bir ogun cok abarttiysa diger ogunde dengeliyor
sikir sikir giyinip susleniyor artik eve kosu bandi aldi kislari evde gunluk 1 saat yuruyor
allaha sukur hic bir hastaligi yok ve benden dinc ve hareketli ..
benim ideal kilo 56, 57 .. ben omrumu 75 de gecirmek istemiyorum 29 yasindayim giyinip suslenmek citir bir anne olmak istiyorum.
30 lu yaslarima kilolu adim atmak istemiyorum
yeterki isteyelim
ben bugun aksam esime fotograflarimi cektiricem insallah 4 ay sonrada sonra fotolarimi paylasabilirim
bizde once sonra yapip ornek olalim birazda bize imrenip motive olsun bizim gibi tombisler
Evet kızlar dün ki kapanış tablomu açıklıyorum:
Eki Görüntüle 975745
Kapanışı iyi yaptım, su hedefime de ulaştım.
Bugünki kahvaltı da yediklerim: 126kcal.
Eki Görüntüle 975766
Bu arada akşam yemekten sonra eşim beni zorla tartı, bi de yemekten hemen sonraydı 61,2 geldim. Bunun yarım kilosunu yemekten sonra olduğu için düşüyorum60,7 kiloya düşmüşüm sonunda, ben 2 haftadır falan kendi kendime dikkat ediyordum, bundan sonra daha düzenli dikkat etmeye devam ederek 57 ye düşmek istiyorum yeniden
Yolladim canim, hosgeldin bu arada
Ceyda hem arkanda hem yanındayım canım yaza kalmadan gider işalahhh o kilolar
pardon kızlar
diyecektim
Durmak yok durmak yok :))
gözleme miiii bence gözleme yagsız yada azıcık yağla yapılırsa yarım yufkadan yenilebilir kahvaltıda filan
Anneni canı gönülden tebrik ediyorum canım
çek fotolarını gönder bakalım :)) bana herkes zayıfladın diiyor ama hala 64-65 arasıyım takıldım kaldım ama spor yapıyorum ara ara sıklaşmış olabilirim
ahh bende 58 filan olsam diyorum
Gayet guzelEvet kızlar dün ki kapanış tablomu açıklıyorum:
Eki Görüntüle 975745
Kapanışı iyi yaptım, su hedefime de ulaştım.
Bugünki kahvaltı da yediklerim: 126kcal.
Eki Görüntüle 975766
Bu arada akşam yemekten sonra eşim beni zorla tartı, bi de yemekten hemen sonraydı 61,2 geldim. Bunun yarım kilosunu yemekten sonra olduğu için düşüyorum60,7 kiloya düşmüşüm sonunda, ben 2 haftadır falan kendi kendime dikkat ediyordum, bundan sonra daha düzenli dikkat etmeye devam ederek 57 ye düşmek istiyorum yeniden
Ayy herkes cok guzel olsun cok fit gorunsunDurmak yok durmak yok :))
gözleme miiii bence gözleme yagsız yada azıcık yağla yapılırsa yarım yufkadan yenilebilir kahvaltıda filan
Anneni canı gönülden tebrik ediyorum canım
çek fotolarını gönder bakalım :)) bana herkes zayıfladın diiyor ama hala 64-65 arasıyım takıldım kaldım ama spor yapıyorum ara ara sıklaşmış olabilirim
ahh bende 58 filan olsam diyorum
Myfitnesspal canim adimerhaba bu programı bende istiyoruuumm
gel canim hosgeldinbendeeeee
sizinleyim kılar
Iste aksama bisuru kaliyo bazen boyle bende de. Doldurcam diye yiyorum abur cubur
Hoşgeldin nisacım
Sabah : 129 kcal
Ufak bir kıymalı börek 74kcal
1 adet hurma 47kcal
Nescafe (kremalı, şekersiz) 2kcal
2 kupa çay (şekersiz) 6kcal
Ara Öğün: 47 kcal
10 tane balık kraker 47kcal
Öğle: 264 kcal
1 kepçe mercimek çorbası 91kcal
5 ymek k. yoğurt 81kcal
yarım porsiyon portakallı irmik helvası 89kcal
3çay bardağı çay 3kcal
Şimdiye kadar yediğim 440kcal.Akşam için kalan limitim 765kcal.
Kilo verdiğim için, yeni günlük limitim 1205kcal
Merak ettim dogrusu suan kac kilosun
boşveeeer arada patlat gitsiiiinSlm kizlar ben geldim dun gece yemegi felaket kacirdim
donunce tek tek hesapladim 1700 kaloriyi bulmusum neyse bunada sukur dedim ..
bugunde oglen arkadasa davetli olunca sabah hic birsey yemedim
oglen orda hamur islerine hic dokunmadim ama kisir falan bolca yedim hic kaloride hesap etmedim ama 1500 e varmamisimdir cunku kendimi cok cok hafif hissediyorum
aksamda hic birsey yemedim
geldigimden beri bol bol su iciyorum ..
insallah bu kacamaklar bana pahaliya patlamaz
bu sali tartildigimda 72.4 dum 75 le basladim gecen hafta.. 1 haftada 2.5 kilo gitti ..
beni sorduysan ben gecen hafta 75 ile basladim
bu hafta 72.4 dum ..
yarin tartilmiycam haftaya cumayi bekliycem tartilmak icin ..
Iste aksama bisuru kaliyo bazen boyle bende de. Doldurcam diye yiyorum abur cubur
merhaba kızlar ben daha önce kalori sayarak ve sporla 2 ayda 8 kilo verdim bıraktım birdahada geri almadım bence en ideal diyet bu şimdi tekrar başlamak istiyorum ama motive olamıyorum eskisi gibi..((
Bugun sabah bi dilim ekmek, sahanda yumurta uc zeytin kk peynir yedim 305 kal
Ara yok
Oglen peynirli makarna 300 cal
Ara orta boy elma 1 tane gofret sade yani cikosuz filan
Aksama tavuk gogus ve salata yicem, belki biraz bulgur pilavi da yerim
Ara bilmiyorum
Slm kizlar ben geldim dun gece yemegi felaket kacirdim
donunce tek tek hesapladim 1700 kaloriyi bulmusum neyse bunada sukur dedim ..
bugunde oglen arkadasa davetli olunca sabah hic birsey yemedim
oglen orda hamur islerine hic dokunmadim ama kisir falan bolca yedim hic kaloride hesap etmedim ama 1500 e varmamisimdir cunku kendimi cok cok hafif hissediyorum
aksamda hic birsey yemedim
geldigimden beri bol bol su iciyorum ..
insallah bu kacamaklar bana pahaliya patlamaz
bu sali tartildigimda 72.4 dum 75 le basladim gecen hafta.. 1 haftada 2.5 kilo gitti ..
Aslında bence yanlıs yapıyoruz (bende aynı şeyi yapıyorum ) . Öğlen bryere gideceksem sabah , akşam davetliysem öğlen yemek yemiyorum e bu sefer iyice açıktığımdan gittiğim yerde çok yiyorum... halbuki yiyip gitsem karnım tok oldugundan sadece tadına bakarım ikramların
Ama dün akşam tam yatıcaz canım nasıl simit istiyo nasıl istiyo, eşime tutturdum simit simit diye. O da nasıl bulalım bu saatte hadi yatalım dedi yattık. Vee sabah işe geldim hiç birşeyden haberi olmayan bir arkadaşım bize simit almışNasıl mutlu oldum anlatamam , kalbim mi temiz ne
ohh afiyet olsun ben de simiti çok sevenlerdenim ama kalorisi çok
SABAH
Oldukca sağlıksız olarak ; 5,6 balık kraker + pringles 10 adet + sekersiz nescafe... yok hepsini aynı anda yemedimm 1 er saat arayla yedim: 300 cal.
ÖĞLE
Barbekü soslu pilic + 1 dil kepekli ekmek : 400 cal.
AKSAM
Izgara köfte + salata : 350 cal.
1050 ediyor..belki 50-100 kalorilik birşeyler atıştırırım : 1150 ile kapatırım
çok protein ağırlıklı olmuş ben en iyisi öğlen mantar çorbası + bir dilim ekmek yiyim 200 cal kar etmiş olayım :)
Kızlar spor yapıyormusunuz ben yapamıyorum ya dün iki kere 20 dk yürüyüş yaptım o kadar
Ekler yememissin ya tebrigin en buyugunu hakediyosun benceDün Akşam da çok kaçırmadım canım Kremalı mantar çorbası yaptım, 2 kepçe ondan yedim, bir de yarım domates yarım salatalık, çay, bir portakal, bir muz. Ben de kendimi çok zor tuttum evde ekler vardı yememek için.Toplamda dünü : 815kcal ile kapatmış oldum, daha önceki kaçamaklarıma saydım dünü
Bugün kahvaltım:
1 adet simit : 275kcal
2 tatlı kaşığı krem peynir : 76kcal
1 kupa çay : 2kcal
Kahvaltım 353 kcal olmuş oldu.
Aa ne guzell, sahane olnus benceAma dün akşam tam yatıcaz canım nasıl simit istiyo nasıl istiyo, eşime tutturdum simit simit diye. O da nasıl bulalım bu saatte hadi yatalım dedi yattık. Vee sabah işe geldim hiç birşeyden haberi olmayan bir arkadaşım bize simit almışNasıl mutlu oldum anlatamam , kalbim mi temiz ne
Guzel menu, oglen corbayla degistiricem demissin daha da super olmus. DevammmSABAH
Oldukca sağlıksız olarak ; 5,6 balık kraker + pringles 10 adet + sekersiz nescafe... yok hepsini aynı anda yemedimm 1 er saat arayla yedim: 300 cal.
ÖĞLE
Barbekü soslu pilic + 1 dil kepekli ekmek : 400 cal.
AKSAM
Izgara köfte + salata : 350 cal.
1050 ediyor..belki 50-100 kalorilik birşeyler atıştırırım : 1150 ile kapatırım
Yok hayatim sayilmazCanım ya ben de hiç spor yapamıyorum akşam eve gidiyorum yemek hazırla ye, bulaşıkları makineye diz çay demle, otur iç ve sonra meyve faslı geliyo sürekli mutfak ve oturma odası arası mekik dokuyorum, acaba o spordan sayılır mı
Bugün ara öğünde yediklerim:
1 kupa çay 2kcal
1 adet hurma 47kcal (bunun kalorisinden emin değilim her yerde farklı yazıyor)
Öğle yediklerim:
1 kepçe şehriye çorbası 67kcal
yarım porsiyon izmir köfte 189kcal
bir kepçe yoğurt 81kcal
Toplam şimdiye kadar 739kcal yemişim.
Ya ben cok guzel yapiyprdum, sinuzitim hala gecmedi, yapamiyorum cok mutsuzumçok protein ağırlıklı olmuş ben en iyisi öğlen mantar çorbası + bir dilim ekmek yiyim 200 cal kar etmiş olayım :)
Kızlar spor yapıyormusunuz ben yapamıyorum ya dün iki kere 20 dk yürüyüş yaptım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?