kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Durmak yok durmak yok :))

Yazmayi unutmusum, lahana bende cok zorlaniyorum, suyunu mu iciyorsun elifcim? Obur topiklerde ayran detoksu yapiyorlarmis, o nasildir acaba?
Ya da gozleme detoksu arasam bulurmuyum ki neyse tamam sustum

gözleme miiii bence gözleme yagsız yada azıcık yağla yapılırsa yarım yufkadan yenilebilir kahvaltıda filan

Anneni canı gönülden tebrik ediyorum canım
çek fotolarını gönder bakalım :)) bana herkes zayıfladın diiyor ama hala 64-65 arasıyım takıldım kaldım ama spor yapıyorum ara ara sıklaşmış olabilirim

ahh bende 58 filan olsam diyorum

pardon kızlar
diyecektim

Hoşgeldin nisacım

Sabah : 129 kcal
Ufak bir kıymalı börek 74kcal
1 adet hurma 47kcal
Nescafe (kremalı, şekersiz) 2kcal
2 kupa çay (şekersiz) 6kcal

Ara Öğün: 47 kcal
10 tane balık kraker 47kcal

Öğle: 264 kcal
1 kepçe mercimek çorbası 91kcal
5 ymek k. yoğurt 81kcal
yarım porsiyon portakallı irmik helvası 89kcal
3çay bardağı çay 3kcal

Şimdiye kadar yediğim 440kcal. Akşam için kalan limitim 765kcal.
Kilo verdiğim için, yeni günlük limitim 1205kcal

Olucaz canım hep birlikte olucaz inşallah 57ler 58leri görücez yeniden.

Hoşgeldin mnisa :)

oo mira çok az yemişsin tebrikler

Gelelim banaa

Sabah 1 adet çibörek : 180 cal.
öğle yarımşar kuru + pilav + cacık : 490 cal.
az önce yarım elma : 50 cal.
akşam dün akşam yemeği planladığım balıkkk :???

merhaba kızlar ben daha önce kalori sayarak ve sporla 2 ayda 8 kilo verdim bıraktım birdahada geri almadım bence en ideal diyet bu şimdi tekrar başlamak istiyorum ama motive olamıyorum eskisi gibi..((

Gayet guzel

Ayy herkes cok guzel olsun cok fit gorunsun
Annem bi70 olsan diyo hihihi, dedim yetmeeezz 65 olcam en azzz
merhaba bu programı bende istiyoruuumm
Myfitnesspal canim adi

bendeeeee
sizinleyim kılar
gel canim hosgeldin

Iste aksama bisuru kaliyo bazen boyle bende de. Doldurcam diye yiyorum abur cubur

Bugun sabah bi dilim ekmek, sahanda yumurta uc zeytin kk peynir yedim 305 kal
Ara yok
Oglen peynirli makarna 300 cal
Ara orta boy elma 1 tane gofret sade yani cikosuz filan
Aksama tavuk gogus ve salata yicem, belki biraz bulgur pilavi da yerim
Ara bilmiyorum

Slm kizlar ben geldim dun gece yemegi felaket kacirdim
donunce tek tek hesapladim 1700 kaloriyi bulmusum neyse bunada sukur dedim ..
bugunde oglen arkadasa davetli olunca sabah hic birsey yemedim
oglen orda hamur islerine hic dokunmadim ama kisir falan bolca yedim hic kaloride hesap etmedim ama 1500 e varmamisimdir cunku kendimi cok cok hafif hissediyorum
aksamda hic birsey yemedim
geldigimden beri bol bol su iciyorum ..
insallah bu kacamaklar bana pahaliya patlamaz
bu sali tartildigimda 72.4 dum 75 le basladim gecen hafta.. 1 haftada 2.5 kilo gitti ..

Merak ettim dogrusu suan kac kilosun

beni sorduysan ben gecen hafta 75 ile basladim
bu hafta 72.4 dum ..
yarin tartilmiycam haftaya cumayi bekliycem tartilmak icin ..

boşveeeer arada patlat gitsiiiin dayanamamadın dimiiiii
abartma ama sonra dönüşü zor oluyo, ben anca kendime geldim

Iste aksama bisuru kaliyo bazen boyle bende de. Doldurcam diye yiyorum abur cubur

Dün Akşam da çok kaçırmadım canım Kremalı mantar çorbası yaptım, 2 kepçe ondan yedim, bir de yarım domates yarım salatalık, çay, bir portakal, bir muz. Ben de kendimi çok zor tuttum evde ekler vardı yememek için. Toplamda dünü : 815kcal ile kapatmış oldum, daha önceki kaçamaklarıma saydım dünü

Bugün kahvaltım:

1 adet simit : 275kcal
2 tatlı kaşığı krem peynir : 76kcal
1 kupa çay : 2kcal

Kahvaltım 353 kcal olmuş oldu.

Son düzenleme:
Ama dün akşam tam yatıcaz canım nasıl simit istiyo nasıl istiyo, eşime tutturdum simit simit diye. O da nasıl bulalım bu saatte hadi yatalım dedi yattık. Vee sabah işe geldim hiç birşeyden haberi olmayan bir arkadaşım bize simit almış Nasıl mutlu oldum anlatamam , kalbim mi temiz ne

merhaba kızlar ben daha önce kalori sayarak ve sporla 2 ayda 8 kilo verdim bıraktım birdahada geri almadım bence en ideal diyet bu şimdi tekrar başlamak istiyorum ama motive olamıyorum eskisi gibi..((

Bizimle beraber başla sen de canım birbirimizi motive edelim bak ne güzel zaten bir başarın var..kaç kilosun şimdi boyun kaç ?

ahhh o aralar olmasaaa

SABAH
Oldukca sağlıksız olarak ; 5,6 balık kraker + pringles 10 adet + sekersiz nescafe... yok hepsini aynı anda yemedimm 1 er saat arayla yedim : 300 cal.

ÖĞLE
Barbekü soslu pilic + 1 dil kepekli ekmek : 400 cal.

AKSAM
Izgara köfte + salata : 350 cal.

1050 ediyor..belki 50-100 kalorilik birşeyler atıştırırım : 1150 ile kapatırım

çok protein ağırlıklı olmuş ben en iyisi öğlen mantar çorbası + bir dilim ekmek yiyim 200 cal kar etmiş olayım :)

Kızlar spor yapıyormusunuz ben yapamıyorum ya dün iki kere 20 dk yürüyüş yaptım o kadar

Canım ya ben de hiç spor yapamıyorum akşam eve gidiyorum yemek hazırla ye, bulaşıkları makineye diz çay demle, otur iç ve sonra meyve faslı geliyo sürekli mutfak ve oturma odası arası mekik dokuyorum, acaba o spordan sayılır mı

Bugün ara öğünde yediklerim:
1 kupa çay 2kcal
1 adet hurma 47kcal (bunun kalorisinden emin değilim her yerde farklı yazıyor)

Öğle yediklerim:
1 kepçe şehriye çorbası 67kcal
yarım porsiyon izmir köfte 189kcal
bir kepçe yoğurt 81kcal

Toplam şimdiye kadar 739kcal yemişim.

Ekler yememissin ya tebrigin en buyugunu hakediyosun bence
Aa ne guzell, sahane olnus bence simiiiittt gel bana gellll trye gidince zayiflamis olarak yicem simidimiiiii

Guzel menu, oglen corbayla degistiricem demissin daha da super olmus. Devammm

Yok hayatim sayilmaz yoksa ben hic oturmuyom bebek pesinde kosmaktan, tig gibi olmam lazimdi coktaaaan menu guzel bence. Hurmayi da hic bilemiyorum ben buyukluklerine gore hesaplatiyorum meyveleri ama, ne kadar dogru bilemicem
Ya ben cok guzel yapiyprdum, sinuzitim hala gecmedi, yapamiyorum cok mutsuzum dogru durust nefes alamiyorum ki iyilesince baslicam vak vak vak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…