Hosgeldiiiiinnn ekinsumarim verirsin kilolari, hep beraber veririz
Ben dun diyet yapamadim birsen, hic atistirmadim, ara ogun de de elma yedim yarim, ama nohut pilav yedim. Onlar 500 er kalori olmustur. Sabahta 370 , 1370 ozaman
Firsat olmadi baska yemek yapamadim, keske aksam pilav yemeseydim. O sisirdi beni, su da icemedim. Neyse artik, bugun dondum sahalara.
Sabh kahvalti gevregi 200 kalori
Oglen tarhana corbasi icicem, yogurt salata artik hangisi ursa bise yapcam
Aksam da pizza yapcam ama yemicem, ya da yersem ince bi dilim ve bolca corba yine.
Planim bu sekilde, dikkat edip ara ogun yapayim da, aksam cok yemeyeyim:26:
Hosgeldin surveyor
Tebrikler ekins
Aksam haslanmis karnibahar brokoli havuc ustune srimsakli yogurt benim kurtaricim oluyo
Ayyy sahanesiniz ya ne guzelll, 60 li kilolarimi ben de gorebilecekmiyim acaba?
Bir de ben ac kalmiyorum hic, diyet yapiyo gibi degilim, hatta esime sordum cok mu yiyorum diye yooo dedi. 78.5 kiloya dustum sonunda, yesem kilo veremem ama dimi?
Nebliim hani diyet yapinca klasik acim acim durumlari olur ya, bende olmuyo, supheye dusuruyo beni.
Neyse ben sabah kahvalti gevregimi yedim, oglen yayla corbasi ve aksam etli patates yemegi yicem. Oyle pisirmeyi planliyom simdilik. Umarim cosmam. Bu arada dun moralim hep bozuktu, 2 kurabiye yedim malesef. Gerci onceden olsa 5 yerdim hic affetmezdim.
Merhaba canim, kaloriyi kalori sites i varmis bi de fittingo sanirim ordan bakabilirsin. Ben telefonuma myfitnesspal indurdim ordan bakiyorum hep.kızlar bende zayıflamak istiyorum,ve 7 aylık kızım var.iki doğum yaptım üzerimde 1o kilo kaldı. boy 1.61 kilo 60 ben 53 falan olmak istiyorum.öncelikle sorum şu kiii
besinlerin kalori sini neredn bulacağım,güvenilir bir site var mı
2.si günlük kaç kolri almak lazım.
3.birde puan diyeti vardı onda 50 puanı geçmiyordun.bunda kaç kaloriyi geçmiyecez.
cevaplayan bacılarıma şükran duyarım
kızlar merhaba
ufaklık yüzünden bu ara pek nete takılamıyorum.ama diyete devam ediyorum ama aşırı kaçamaklarım var özellile gece biinçsiz uyanıp çikolata kutusuna saldırıyorum.aslında diyetteyken evde bende bulundurmuyoru ama eşim almış.yılbaşından kalma kuruyemişleri annemlere götürdüm tam ondan kurtuldum derken eşim elinde çokore ve incirle geld :tabi ben tatlıyı öyle özledim ki ükün değil tutamıyorum kendimi.1 2 derken bakıyorum 5 incir hüpletmişi birde tabi 1200 ile kapattıgım kalori 1500 oluyor ve sabah aynı kiloya uyanıyorum.
pazardan beri 68.1 im 67 yi göremedim bir türlü.görmeyide ummuyorum bu ara bu kaçamaklar bitmeli.
tabi spora devam pilates ve koşu bir arada olunca biraz daralmada oldu bende 40 beden gibi duruyorum.birazda aynada begeniyorum kendimi falan derken kızlar bende bir gevşeme oldu ama kesinlkle bırakmak yok hedef 57
kızlar spor şekillendiriyor tabi vucudu sarkma falan olmuyo bugün aynada kollarıma baktım çok fit duruyırdu o yüzden sporu bırakmayın derim.mesela selülüt bende nerdeyse dizime iniyordu 2 ayda koşu bandıyla hergün 7 km yürüyünce hiç kalmadı kilo verirken bunlarada dikkat edin.ben ufalk ufak imaj değişiminede başladımgerçi daha 11 kilom var ama olsun.
birde size birşey sorucam.ben evdeyim suan çalışmıyorum.oğlum var 10 aylık bebek kucaktan hiç inmiyor ben akşam nasıl oluyor anlmıyorum yemekti bulaşıktı birde bebek 2 saat spor derken yataga zor düşüyorum sizdede durum böyle mi yoksa ben mi çok hımbılım
Merhaba canim, kaloriyi kalori sites i varmis bi de fittingo sanirim ordan bakabilirsin. Ben telefonuma myfitnesspal indurdim ordan bakiyorum hep.
Ben 1300-1400 kal hedefliyorum, senjn de bebegin kucuk emiyorsa 1400 den baslayabilirsin. Istersen hatta 1600 le basla, sonra duraklama donemine girince 1400 yaparsin, daha kolay atlatirsin o donemi.
Puanlama sistemini hic bilmiyorum malesef