kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Amiiinn inşallahh :) hepberaber
Hemen menümü yazayım..

sabah : balık kraker şekersiz çay
öğle : anibal çorba + kısır ( 4 yem. kaşığı )
ara : mandalina
akşam : 3 yk pilav 3 yk tavuk sote + 2 yk yoğurt

tam hesaplayamadım ama 1100 filandır :)

Sabah kahvalti gevregi
Ara elma kizla bolustuk
Oglen nohut arti 5 kasik patates yemegi yedim
Aksam ne yapicam bilmiyorum, kapuska da olabilir, makarna da

Ben de sisim iki gundur, bir kilo fazla cikiyorum. 174 pound dum iki gun once, iki gundur 176 cikiyorum, bugun oglen yine 174 gordum ama, bilemiyorum noluyo.
Su iciyorum da ama hala sis ayaklarim. Ben 2-2,5 lt iciyorum ama fazla da degil yani emzirdigimiz dusunulurse.
Yarin isallah 173 u goreyim ya.
Yaza daha cok var poffff.

kizlar buraya bisi yazacak yuz kalmadi bende.dun anneme gittim diyet yalan oldu.bugunde sanah sucukluyumurta ile acilisi yaptim ekmek arasi cokokremler incirler arkasi geldi.evde olunca dayanamiyorum ben sanirim kilom sabit ama tsm verme zamaniyken yiyorum ben.evde cokokrem var yarin napcam bilmiyorum

Sen bu kilodan memnunsun galba birsen
Ben tam aksine kili verdikce gaza gelip daha dikkat ediyorum
Ama sen de birakma bak hazir miden kuculmusken. O kadar sporu bosa mi yapiyosun?
Bende iki gundur sifir hareket, dun kizla beraber uyudum, bugun de oglen hemen uyandi, yapamadim bise. Aksama yapiim bari.
Sabah kahvalti gevregi sut
Ara 5 bebek havuc 20 kalori,
1 kurabiye 100 cal
Oglen mercimek corbasi 1 kase
Aksama da firinda mucver ve yogurt yicem
Hala 174 pound bu arada delircem, 78,9 kilo yapiyoooo

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Çok mutluyum sabah tartıldım 64,6 3 sene sonra bu kiloyu yeniden görebilmek paha biçilemez :))
59 a birşey kalmadı durmak yok..

Birsen bencede bırakma bi iki günlük kaçamaktan birşey olmaz kaldıgın yerden devam et , zayıflayıp herseyi gönül rahatlığıyla giyebileceğin günleri düşün

Bende bu yöntemin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Bu ara bende acayip oburluk var. İşten dönünce evde bildiğiniz saldırıyorum ne varsa. Sürekli başlıyorum kalori saymaya sabah ve öğlen toplamda 500 kaloriyi buluyor bulmuyor ama akşam bozuyorum. Eşimle yurtdışına tatile gittik ve 2 kilo alıp döndüm.
Bugün sizinle birlikte adam akıllı başlıyorum. 165 boy 63 kiloyum 58 olsam yeter banaa

Sabah
1 uno çikolatalı kruvasan
1 kutu çikolatalı süt
toplamda 298 kalori.
Öğleden sonra yine yazarım

Öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yarım porsiyon yeşil salata
1 porsiyon tavuk şiş ızgara

Toplam 593 kalori.
Sabah ile birlikte 891 kaloriye ulaştım

Akşam için hafif ve doyurucu önerilerinizi bekliyorum kızlar

Hosgeldin surveyor
Tebrikler ekins
Aksam haslanmis karnibahar brokoli havuc ustune srimsakli yogurt benim kurtaricim oluyo

Ayyy sahanesiniz ya ne guzelll, 60 li kilolarimi ben de gorebilecekmiyim acaba?

Bir de ben ac kalmiyorum hic, diyet yapiyo gibi degilim, hatta esime sordum cok mu yiyorum diye yooo dedi. 78.5 kiloya dustum sonunda, yesem kilo veremem ama dimi?
Nebliim hani diyet yapinca klasik acim acim durumlari olur ya, bende olmuyo, supheye dusuruyo beni.
Neyse ben sabah kahvalti gevregimi yedim, oglen yayla corbasi ve aksam etli patates yemegi yicem. Oyle pisirmeyi planliyom simdilik. Umarim cosmam. Bu arada dun moralim hep bozuktu, 2 kurabiye yedim malesef. Gerci onceden olsa 5 yerdim hic affetmezdim.

Hoşbulduk

Bu sefer bende istikrarlıyım bakalım. Akşam eve gidince abartmazsam tamamdır.
Kalori sayımının güzelliğide bu sanırım, aç kalmamak. İstediğimi yiyorum bende. Bazı şeyleri yarım yiyorum bazı şeylere dayanamıyorum. Ama artık dayanmaya çalışıcam
İnşallah hep beraber istediğimiz kiloya kavuşuruuuuuuuuuuz

Oglen firinda mucver yedim
Aksam da kapuska icem
Arada 1 elma, bi paket cheetos 150 cal,yarim kurabiye 3 bebek havuc yedim
Bi de leslie yaptim
Toplamda 1300 kalori

Son düzenleme:
Günaydın ,

Dün akşam börek ve tatlı yedim muhallebili sanırım ödül verdim kendime ..

sabah. yarım simit şekersiz çay

cydkns veriyorsan sorun yok canım ben de aç hissetmiyorum kendimi çünkü midelerimiz küçüldü normal yani :)

surveyor hoşgeldin :)

oyy ben de artık ellili kiloları görmek istiyorummm

Günaydın ,

Dün akşam börek ve tatlı yedim muhallebili sanırım ödül verdim kendime ..

sabah. yarım simit şekersiz çay

cydkns veriyorsan sorun yok canım ben de aç hissetmiyorum kendimi çünkü midelerimiz küçüldü normal yani :)

surveyor hoşgeldin :)

oyy ben de artık ellili kiloları görmek istiyorummm

Bugün 2. günüm aynen devam bakalım
Dün günü 1228 ile kapattım.
Ama spor yapmıyorum ben şimdilik. Yine de faydası olur umarım.

Sabahı yine çikolatalı kruvasan ve çikolatalı süt ile geçirdim. Sabahtan tatlı ihtiyacımı kapatayım dedim

Bugun cok mutluyum, bi pound 450 g yani daha vermisimmmmm:)
78 kilo oldum yuppiiiii
Ayyyy, bole gitsin bole gitsin pit pit yaa

Kahvaltida gevrek yedim, ara yarim elma
Oglen tarhana corbasi yicem
Aksama tavuk var, gogus, az kaloriliii
Abur cubur da yok evde

kızlar merhaba

ufaklık yüzünden bu ara pek nete takılamıyorum.ama diyete devam ediyorum ama aşırı kaçamaklarım var özellile gece biinçsiz uyanıp çikolata kutusuna saldırıyorum.aslında diyetteyken evde bende bulundurmuyoru ama eşim almış.yılbaşından kalma kuruyemişleri annemlere götürdüm tam ondan kurtuldum derken eşim elinde çokore ve incirle geld : tabi ben tatlıyı öyle özledim ki ükün değil tutamıyorum kendimi.1 2 derken bakıyorum 5 incir hüpletmişi birde tabi 1200 ile kapattıgım kalori 1500 oluyor ve sabah aynı kiloya uyanıyorum.

pazardan beri 68.1 im 67 yi göremedim bir türlü.görmeyide ummuyorum bu ara bu kaçamaklar bitmeli.

tabi spora devam pilates ve koşu bir arada olunca biraz daralmada oldu bende 40 beden gibi duruyorum.birazda aynada begeniyorum kendimi falan derken kızlar bende bir gevşeme oldu ama kesinlkle bırakmak yok hedef 57

kızlar spor şekillendiriyor tabi vucudu sarkma falan olmuyo bugün aynada kollarıma baktım çok fit duruyırdu o yüzden sporu bırakmayın derim.mesela selülüt bende nerdeyse dizime iniyordu 2 ayda koşu bandıyla hergün 7 km yürüyünce hiç kalmadı kilo verirken bunlarada dikkat edin.ben ufalk ufak imaj değişiminede başladım gerçi daha 11 kilom var ama olsun.

birde size birşey sorucam.ben evdeyim suan çalışmıyorum.oğlum var 10 aylık bebek kucaktan hiç inmiyor ben akşam nasıl oluyor anlmıyorum yemekti bulaşıktı birde bebek 2 saat spor derken yataga zor düşüyorum sizdede durum böyle mi yoksa ben mi çok hımbılım

kızlar bende zayıflamak istiyorum,ve 7 aylık kızım var.iki doğum yaptım üzerimde 1o kilo kaldı. boy 1.61 kilo 60 ben 53 falan olmak istiyorum.öncelikle sorum şu kiii
besinlerin kalori sini neredn bulacağım,güvenilir bir site var mı
2.si günlük kaç kolri almak lazım.
3.birde puan diyeti vardı onda 50 puanı geçmiyordun.bunda kaç kaloriyi geçmiyecez.
cevaplayan bacılarıma şükran duyarım

Merhaba canim, kaloriyi kalori sites i varmis bi de fittingo sanirim ordan bakabilirsin. Ben telefonuma myfitnesspal indurdim ordan bakiyorum hep.
Ben 1300-1400 kal hedefliyorum, senjn de bebegin kucuk emiyorsa 1400 den baslayabilirsin. Istersen hatta 1600 le basla, sonra duraklama donemine girince 1400 yaparsin, daha kolay atlatirsin o donemi.
Puanlama sistemini hic bilmiyorum malesef

Evet o cokokrem isi sakat. Ver esine o uesin bitirsin ceza olarak.
Ben o kadar pestilim cikmiyo, cunku sadece 2 mil yapiyorum. O kadar spor yapsam ben gozumu acamazdim. Sen gene bebekle iyi hallediyosun

teşekkür ederim.herkez kilomun iyi olduğunu söylüyor ama ben rahatsızım bu kilolardan.puanlama dediğim ise karbondihitrat diyeti,onunlada baya zayıflayan olmuş sanırım

Ayyyyy, biri beni durdursun
Dunyalari yedim resmeeennnn
Sabah yumurta vs ile klasik kahvalti, 350 kal
Oglen 1,5 porsiyon makarna, domates soslu yaninda 1 kase cacik
Ara azicik kraker 140 kal
Aksam tavuk gogsu 300 kalori ve iceberg slata 70 kal max
Fakaaaat sonra cozuttum, 5 somon susi 200 kal
Arti tatli istedim bu kez de diyet bar, 100 kal
Ay toplayamicam bunyem kaldirmiyo, bi de midem kotu oldu gec saatte yedim o susiyle diyet bari
Cok pismanim cooookkk
Yarin karnabahar gunu demek, belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…