Topigin sporcusu birsenn
Ben acayip halsizdim, pek yapamadim spor , ama vicdan azabi gibi coktu ustume. Bugun regl oldum, her tarafim agriyo gene. Ama stresin de azaliyo spor yapinca ya, usenmeyip yapmak lazim.
Ya cok atistirdim, hatirlamiyorum bile ne yedigimi. Bunlar hatirladiklarim. Acayip bi tatli istegi var hala gecmedi, kek istiyorum, ama yapmicam. Haftaya yaparim onu da.
Bence de 67,70 filan degilsindir, bazen sabah ben de sis kalkiyorum, butun gun su icince aksam daha hafif cikiyorum.
Hosgeldin tekraarr,
Madlen cikolata ince bisey sonucta, olabilir belki, bitter yemeye calisin bir de kalp dagligi icin cok faydaliymis.
Sen de avrupalilar gibisin, onlar kahvaltida hep tatli yerler ya, o geldi simdi aklimaenerji toplamak lazim
Mekik illa faydalidir, hic yapmamaktan da iyidir bence. Iki kez 20 dak yurumek de guzel, ben cok severim yurumeyi, havalar isinsa kizi alip bende gezerim 1-2 saat.
Benim bi arkadasim dogumdan sonra gobegi vardi, spora gitmisti, 1000 tane mekik cektim ben, alisiliyo demistiama kocaman bi gobegi vardi, ve inanilmazdi ise basladiginda, gormeniz lazimdi. Dumduzdu karni, dogum yapmamis gibiydi. Benimki hala kocaman, eski hasmetni yitirse de bi 70 olayim, ben de 10-20-50-100-200 diye gidecem
Kızlar merhaba. An itibariyle akşam yemeğinide yedim yazıyorum.
Kahvaltı;2 kuru kayısı,1 ceviz.
Ara; bir portakal
Öğle; 1 dilim tam buğday ekmeği,6 kaşık bezelye(zeytinyağlı)
Ara; bir dilimin yarısı kadra yaş pasta
Akşam;8 kaşık zeytinyağlı kereviz,yağsız salata,bir dilim t.b.ekmeği.
iki saat sonra da bir avuç kuruyemiş ve yeşil çay düşünüyorum. Toplam kalori; 1100 falan. Mutluyum iyi kapattım günü...
Topigin sporcusu birsenn
Ben acayip halsizdim, pek yapamadim spor , ama vicdan azabi gibi coktu ustume. Bugun regl oldum, her tarafim agriyo gene. Ama stresin de azaliyo spor yapinca ya, usenmeyip yapmak lazim.
Ya cok atistirdim, hatirlamiyorum bile ne yedigimi. Bunlar hatirladiklarim. Acayip bi tatli istegi var hala gecmedi, kek istiyorum, ama yapmicam. Haftaya yaparim onu da.
Bence de 67,70 filan degilsindir, bazen sabah ben de sis kalkiyorum, butun gun su icince aksam daha hafif cikiyorum.
Hosgeldin tekraarr,
Madlen cikolata ince bisey sonucta, olabilir belki, bitter yemeye calisin bir de kalp dagligi icin cok faydaliymis.
Sen de avrupalilar gibisin, onlar kahvaltida hep tatli yerler ya, o geldi simdi aklimaenerji toplamak lazim
Mekik illa faydalidir, hic yapmamaktan da iyidir bence. Iki kez 20 dak yurumek de guzel, ben cok severim yurumeyi, havalar isinsa kizi alip bende gezerim 1-2 saat.
Benim bi arkadasim dogumdan sonra gobegi vardi, spora gitmisti, 1000 tane mekik cektim ben, alisiliyo demistiama kocaman bi gobegi vardi, ve inanilmazdi ise basladiginda, gormeniz lazimdi. Dumduzdu karni, dogum yapmamis gibiydi. Benimki hala kocaman, eski hasmetni yitirse de bi 70 olayim, ben de 10-20-50-100-200 diye gidecem
Ya sorma bana da inanilmaz geldi ama benim gobek de gitse gitse 1000 mekikle giderVakit bulamıyorum ki canım aslında bi simit poğça aaalmaya vaktim oluyo ama onlarda hamur işi diye vazgeçiyorum hem böylece günlük tatlı alımımı kullanıyorum
1000 mekik miiiiallahım ben dün akşam 34 de filan perte çıkmıştım ama gün geçtikce arttırıyorum :) bende de göbek çok yoktur ama bacaklarım kalın ve ben uyuz oluyorum bu duruma
günaydın kızlar
dün 1800 kalori ile günü zor kapattım. bugünde toparlamaya çalışyorum.sabah 67.9 çıktım biraz şişlik var yarım kiloda aldım sanırım.ama bugün öğlen oldu iyi gidiyor
sabah normal kahvaltımı yaptım peynir yumurta 1 dilim ekmek az tereyağ yedim
öğlen kuru fasulye yerim heralde
akşam şuan belli değil ama günü 1400 ile kapatırsam süper olacak.benim reglim bitmesine rağmen sabah 67.9 idim.
ceydacım göbek konusunu hiç açmayalımaynı dert bende de var.doğumdan önce hep kalçalarım bacaklarım iriydi şimdi göbek hepsine fark etıyor.özellikle kot giydiğimde üstten resmen balon gibi çıkıyor.ama benimki tamamen yağ.rahim şişliği değil.5 kilo daha verince gideceek diye umut ediyorum.en zor benim kalçalarım bacaklarım küçülürdü.bu sefer tam tersi oldu.üst tarafımda yağlar kaldı.buda koşu bandından sanırım.
evde kabak tatlısı var bugün onu yememe sınavı vereceğim
tabi spora devam.
Sabah yulaf ezmesi yemistim
Ara 4 bebek havuc
Oglen kapuska, yarim kase yogurt
Ara yarim elma, diyet bar, 5 cubuk kraker
Aksam kiymali tarhana corba, kapuska, yogurt
Leslie de yaptim buguuuunhic halim yoktu ama yaptim, cok ter atmadim ama hic yoktan iyidir.
Bise sorcam arkadaslar ya, sanki sacim dokuluyo, bana mi ole geldi anlamadim, sizde olmu mu, napmam lazim:44:
Sac dokulmesi 6. Ayda normal de, biz 17. Aydayiz, bibucuk yasimiza gelcezcanım emzirirken saaaç dökülmesi normal bende de aynı durum var.çünkü ostrojendi sanıırım kadınlık hormonu yükseliyor buda saç dökülmesine neden oluor.eminde değilim araştırmak lazım ama için rahat olsun bende de var.
göbek konusuna gelince pilatesle ben sürekli karn çalışıyorum o yüzden rahiim çekildı ama yağlanma var o da ancak zayıfladığım zaman gidecek.benim 3 boğumdu şimdi sadece altkarın kaldı o da sarkık değil top gibi
1000 mekik bana mantıklı gelmedi 1000 mekik 1 saatten fazla sürer.hangi kas grubunu çalıştırırsan çalıştır belirli bir süre yaptıktan sonra kas tepki vermez yani günlük 30 dakika çeşitli karın hareketleri yapmak 1000 mekikten daha faydalı olur bencee tabi.
bizim göbeklerdeki yağ tahminim ideal kiloya ulaşınca karnımızda dumduz olacak
ben dünde abarttım ama toparlıyorum yavaş yavaş .sabah 67.800 ile uyandım.
bugünkü menü
sabah standart kahvaltı 5 zeytin yumurta 1 dilim börek kk kadar peynir 500 kalori
ara bir nescafe 1 elma 5 10 fındık birkaç tatlı kaşığı çokokrem yedim dayanamadım 300 kalori
öğlen karnıyarık 300 kalori 1 dilim ekmek 100 kalori
akşam belli değil zaten şuana kadar 1200 kalori almışım bu satten sonra bişi yemeden yatmak lazım ama zor
bu arada 500 kalori yaktığınızda 50 gr yağ yakıyomuşsunuz kızlar
1200 den az kalori alma canim, surdurebilir bisey degil o kadat dusuk kalori. Bol bol su ic, ben nezman artorsam suyu kilolar pitir pitir gidiyo, unutunca druyo kilolar.Bende kalori sayimi yaparak zayiflamaya calisiom basladdigimda 65.5 dum 2 hafta oldu 65.3 oldu oldum polikistik overim oldugu icin askm hic kilo veremiorum ve sevkim kirilio onceden verebiliodum nerde hata yapiorum bilmiorum günlük 950 ile 1200 arasi kalori aliorum hafta da 1ve 3 gun arasi 30 dk kosu bndina cikiorum ama veremiorum hic.s:26::18::18:
Yesimcim bana kalirsa cok az kalori aliyorsun, bence biraz daha artir. 1200 den asagisi cok sagliksiz diyor heryerde.
Bazi topiklerde goruyorum 600 kal, 800 kal. Cok fena brncr, vucumuza yazik.
1200 den az kalori alma canim, surdurebilir bisey degil o kadat dusuk kalori. Bol bol su ic, ben nezman artorsam suyu kilolar pitir pitir gidiyo, unutunca druyo kilolar.
Baslarda biraz yavas gider belki ama su cok onemli.
Hareket de haftada en az uc yapmalisin ki metabolizman hizlansin, bir gun cok az
Hosgeldiiinnnnselam kızlar bende kalori sayıyorum aynı zamanda akşam 5-6 dan sonra yemiyorum kalori saymanın çok etkili olduğunu gördüm..aranıza katılmak istiyorum
hoşbuldummmmmHosgeldiiinnnn
Ben hafta sonu cok yogundum o nedenle giremedim, yeni guzel bi karsilama yapamadim afedersin
Ben gayet guzrl beslendim, kalori alimim 1300-1400 bandindaydi. Bugun leslie de yaptim, temziluk de yaptim, cok yorgunum ya
Sabah bir dilim ekmek, yarim yumurta kk peynir salatalik Domates kahvaltimi yaptim,
Ara yarim muz
Ikindi yayla corba, yesil mercimek
Ara cikolata diyet bar
Aksam iki dilim ekmek arasi peynir
Gece ders calisirken de dondurma yiyebilirim belki:26:
Bu arada 3-4 gundur kizim yanima gelip vaak vaak vaak diye leslie yapalim diyo, onun sayesinde yapiyom, benim aklma gelmiyo da o hatitlatiyoileri geri yuruyus yapiyo cok sevimli oluyo
Artik dengelemenin bi yolunu bulursunhoşbuldummmmmbende leslie yapıyorum çokda seviyorum iyi oluyo şimdi kahvaltı yapıcam 1 yumurta 2 galeta peynir zeytin salatalıkla.. öğlen yemeği yemiyorum ben atıştırmalrla geçiyo kahvaltıdan sonra..yoğurt meyve ara ara yerim akşamda nohut yemeği salata tarzı bişeler olucak sanırım..bu gün yapıcam sporumu bakalım totalde ne kadar kalori aldığımı yazarım yine hepimize kolay gelsin ya bende dün gece sütlaç yedim biliyomusunuz eşime yapmıştım çok pişmanım ama olan oldu 1 kase yedim valla çokda güzeldi özlemişim saat 1-2 gibiydi gece çok oturmanın zararları artık onu bugünki kalorime ekleyip bu gün dikkat etcem belki nohut felan yemeyip akşamı salata yoğurtla geçiştirip dengeleyebilirim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?