Ayyyyy, biri beni durdursun
Dunyalari yedim resmeeennnn
Sabah yumurta vs ile klasik kahvalti, 350 kal
Oglen 1,5 porsiyon makarna, domates soslu yaninda 1 kase cacik
Ara azicik kraker 140 kal
Aksam tavuk gogsu 300 kalori ve iceberg slata 70 kal max
Fakaaaat sonra cozuttum, 5 somon susi 200 kal
Arti tatli istedim bu kez de diyet bar, 100 kal
Ay toplayamicam bunyem kaldirmiyo, bi de midem kotu oldu gec saatte yedim o susiyle diyet bari
Cok pismanim cooookkk
Yarin karnabahar gunu demek, belli oldu
Günaydınnnnn :)
Of bu aralar kaçamaklarım fazlaca oldugundan yazasım gelmedi kötü örnek olmamak için
şaka bi yana iştahım inanılmaz açık canım sürekli birşeyler yemek istiyo ne yapıcam yahu
Kotu ornek olmazsin canim ya, birbirimize destek olalim iste burda. Ben de regl olucam bugun surekli atistirdim biseyler, ama kesmiyo, tatli biseyler istiyo canim surekli.
Kumse yazmayinca daha kotu oluyor, kendi kendime gunluk yapip duruyorum, ama siz olmayimca yazasim da gelmiyor.
Onemli ilan sureklilik, ipin ucu kacarsa yakalayamayiz, o yuzden birakmayin beni luffeeeeen
Ben 77 kiloya dustum, toplamda 9,5 kilo verdim. 10 hafta oldu baslayali.oglusumun dogumgunune kadar 7 hafta var, en az bi haftasi sis gecer, hedefim ozmana kadar 5-6 kilo vermek. Ondan sonr da kendi dogumgunum var 6 hfta sonra o zamana kadar da bi 5 kilo versem toplamda 10 kilo vermis olucam 13 haftam var onumde. Daha sonrasi beni, icin daha zor, sikilasma isine girmem lazim, gobegim var cunku. Temmuza kadar da sikilasirsam yaza mis gibi girerim. Ilk hedefim 65 ti ama simdi verebilirken 60 istiyorum, yine de duruma gore bakicam. Eger cok direnc gosterirse vucudum, 65 ten sonra, fazla zorlamam gibi geliyor.
Bakalim artik.
Sizin hedefleri de duyalim, var mi bi zaman hedefiniz?
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:canim ben burdayim topigi takip ediyorum ama benim hep ust uste geldi misafirlerim.birak diyeti kilo alacam bu ara pazartesi herkes gitmis olcak bende sahalara donucem insallah
Merhaba kızlar bende geldim aranıza. Ben yeni gördüm bu topiği. Ben de kalori sayımı ile diyet yapıyordum. Bi ara 3-4 kilo verdim ama geri aldım fazlasıyla. Moralim bozuldu. Şimdi çok kararlıyım. Boyum 1.60 kilom 60. Hedefim 53 yani eski kilolarım. Evlendiğimde müthiş kilo aldım. Ben de bugün yediklerimi yazayım. Çok geç uyandım kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeği niyetine Tam yağlı beyaz peynir kk kadar.3 ttane yeşil zeytin. 1.5 dilim tam buğday ekmeği 3-4 çeri domates,bir avuç maydonoz bol limonlu. Kahvaltıdan önce 2 bardak su içtim. Gün boyunca 8-10 bardak su içiyorum. Normalde de kahvaltı yapmayı sevmiyorm erken işe gidiyorum,iş yerinde öğle yemeği yiyorum direk.Sabah evden çıkarken kuru kayısı ve ceviz yiyorum bir kaç tane su ile.
Kilolarımı yani 7-8 kiloyu mayısa kadar vermek istiyorum yani ayda 2 kilo vermem lazım günlük 1000-1200 kalori alıcam. Çünkü monoton hayatım spor yapamıyorum belki hafta sonu biraz yürüyüş...Bi de size bir şey sormak istiyorum mesela sebze yemeği yaptım orta yağlı etsiz,porsiyonda kaç kaşık yapıyorsunuz mesela ben 5 kaşık dolu dolu yiyorum...ve bir porsiyon diyorum onadaPilav makarna hafta bie gün yiyiyorum diğer günler yapmıyorumda yemiyorumda...Bi de ben karnıbaharı haşlıyorum bolcaa yiyorum yoğurtla sadece.yani böylr koca bir kaseyi doldurur...Haşlama ve kalorisi az diye çok yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba?
tatlım yaptığın herşey doğru.bir porsyonda 4 5 kaşık .kiloların verince aynı kiloda kalmak istiyorsan kalorisi yüksek gıdalardan kaçmalısın ve 1 saat sporla hep fit kalırsın
Evet artık akıllandım...Ben çok çabuk kilo alıyorum ama hızlı da veriyorum şükür. Spor çok zor benim için inan canım. 5 de eve geliyorum yemek bulaşık derken saat 7-8 oluyor haşat oluyorum zaten o saate kadar. Ama hafta sonları yürüyüş işini kesin yapmam lazım...Sen okuduklarım agöre süper spor yapıorsun maşallah
Evet artık akıllandım...Ben çok çabuk kilo alıyorum ama hızlı da veriyorum şükür. Spor çok zor benim için inan canım. 5 de eve geliyorum yemek bulaşık derken saat 7-8 oluyor haşat oluyorum zaten o saate kadar. Ama hafta sonları yürüyüş işini kesin yapmam lazım...Sen okuduklarım agöre süper spor yapıorsun maşallah
Hosgeldiiin
Ben bugun biraz yaramazlik yaptim
Sabah sahanda yumurta ve bi dilim ekmekle kahvalti yaptim, kk peynir ve iki zeytin yedim, biraz fistik ezmesi ve bir cay kasigi recelle
Ara 3 kuru kayisi, 3 kaju
Oglen peynirli makarna ve salata, yarim dilim ekmek,
Ara diyet bar, biraz da kuruyemis
Aksam mercimek corbasi, bir porsiyon balik, haslanmis sebze
Bu kadar hatirliyorum ama bu da zaten 1450 yi geciyoooo
Yarin duzelcem isallah:18:
tatlım ben seni çok iyi anlıyorum.hem çalışmak hem evi idare etmek çok zor bir iş.ben bu ara evdeyim oğluşum ufak henüz.spora vakit ayırabiliyorum evde olduğum için.bende eylülde işe başlıcam o zamana kadar doğum kilolarımdan kurtulmayı amaçlıyorum.
spor süreci biraz daha hızlandırıyor tabi sıkılaştırıyorda.spora alışınca sporsuz yaşayamıyosun.sigara bağımlısı gibi
bir kaç gün spor yapmayınca bütün kaslar ağrıyor
Topigin sporcusu birsenntatlım ben seni çok iyi anlıyorum.hem çalışmak hem evi idare etmek çok zor bir iş.ben bu ara evdeyim oğluşum ufak henüz.spora vakit ayırabiliyorum evde olduğum için.bende eylülde işe başlıcam o zamana kadar doğum kilolarımdan kurtulmayı amaçlıyorum.
spor süreci biraz daha hızlandırıyor tabi sıkılaştırıyorda.spora alışınca sporsuz yaşayamıyosun.sigara bağımlısı gibi
bir kaç gün spor yapmayınca bütün kaslar ağrıyor
Ya cok atistirdim, hatirlamiyorum bile ne yedigimi. Bunlar hatirladiklarim. Acayip bi tatli istegi var hala gecmedi, kek istiyorum, ama yapmicam. Haftaya yaparim onu da.tatlım bunda ne var.benim şu bir haftada yediğimi 1 ayda yiyemeyiz heraldebugün dndüm ben diyete.ama malum hemen knsantre olamıyorum bugün ve yarın kaçamaklı geçer çünkü mide biraz esnedi.
günede patates kızartmasıyla başladım.ama akşama doğru toparlayacağım inşallah.en son 67.300 ü görmüştüm.hemde regl öncesi bitince 66.5 olacaktım ama maalesef 67.700 çıktım sabah.
neyse diyorum olan oldu kaldığımız yerden devam
şuan aklımda bir menü yok.karar verince yazarım kızlar
Madlen cikolata ince bisey sonucta, olabilir belki, bitter yemeye calisin bir de kalp dagligi icin cok faydaliymis.Selam kızlar :)
Benim süreyle ilgili bi hedefim yok ancak sen yazınca hedef koydummayıs da oğluşun doğum günü mesela o zamana kadar 58 filan olsam süper olur :) 6 kilo 5 e de razıyım
Sabah : 2 çokomel + şekersizçay + iki üç parça ceviz : 250 cal.
öğle : kori soslu tavuk + cacık + 1 dilim kepekli ekmek : 507 cal.
ara : 2 adet madlen çikolata kalorisine baktım 15 yazıyor sizce o kadar az mıdır ?????????
Mekik illa faydalidir, hic yapmamaktan da iyidir bence. Iki kez 20 dak yurumek de guzel, ben cok severim yurumeyi, havalar isinsa kizi alip bende gezerim 1-2 saat.Spor bende yapamıyorum sadece mekik çekiyorum akşamları 35 tane filan bir işe yarıyomudur bilmem :) bide gün içerisinde iş yerinde yürüme yolu var arada 20 dk lık yürüyüşler yapıyorum o kadar..
çalışınca zaten hersey o kadar yorucu ki pestilim çıkıyo bir de spor yapsam nolurum bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?