kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Ayyyyy, biri beni durdursun
Dunyalari yedim resmeeennnn :KK43:
Sabah yumurta vs ile klasik kahvalti, 350 kal
Oglen 1,5 porsiyon makarna, domates soslu yaninda 1 kase cacik
Ara azicik kraker 140 kal
Aksam tavuk gogsu 300 kalori ve iceberg slata 70 kal max
Fakaaaat sonra cozuttum, 5 somon susi 200 kal
Arti tatli istedim bu kez de diyet bar, 100 kal
Ay toplayamicam bunyem kaldirmiyo, bi de midem kotu oldu gec saatte yedim o susiyle diyet bari
Cok pismanim cooookkk
Yarin karnabahar gunu demek, belli oldu

canım bende de durum aynı tabiri caizse camış gibi yiyorum ama birkaç gün önce 67.9 u gördüm.birkaç gündürde oralarda takılıyorum.evde meyve sebze olmayınca diyet sakat oluyor bende alışverişimi yaptım bugün yeniden diyetime dönüyorum. ama tartıda verdiğim kiloyu göremem sanırım çünkü reglime 5 gün kaldı.

ama regl sonrası muhtemel 66.5 falan olurum.yani 10 gün yaklaşık hatta daha fazla tartı sabit kalcak ben diyete devam edicem.

hep kaçamaklar oluyor o yüzdn takma kafana önemli olan diyete devam etmek

Off of, noldu anlamadim o gun, butun gun disatdaydik, cok acikmisim, yedikce gozum doymadi. Ben o susilerin o kadar kalorili olduunu bilsem en fazla 2 tane yerdim. Bir de duraklama donemine girmemek icin bunyeyi sasirtmak lazimmis, ya, arada bole yapmak aslinda daha iyi olur belki de. Ben bi sitede okudum, 2 gun 1400 ucuncu gun 1500, iki gun 1400 ucuncu gun 1650 diyodu, bu sekilde mi yapsak acaba. Ben sikilmaya basladim cunku. Nasilsa arada kaciriyoruz onu bari planli yapalim, hem pismanlik duymayiz, hem de duraklama donemi olmuyomus, vucut surekli dusuk kalori almayinca. Ne dersiniz sizler? Yapalim mi?
Birsencim 67 yi gormussun yasasinnn, ay `
Allahim bana da gostersin o kilolariii :) ben de 77.5 oldum, bu arada, hizli verme donemindeyim yakinda gene durur heralde bi 2 hafta :)
dun de astim, ama enazindan yogurt yedim uyumadan once. Sute bi faydasi olsun bari. Dun sabah guzel bi haftasonu kahvaltisi, 300 kal, oglen peynirli sandvic aksam da corba, balik ve salata yedim. Aralarda ise bi avuc cekirdek, bi diyet bar, bikase de yogurt yedim. Toplam 1400 kaloride durdum neyse. Spor da yok, bari onu yapaydim.

Bugun kahvalti gevregi yedim sabah, oglen peynirli sandvic yada corba yivem, 220 ya da 150kalori, aksami bilmiyorum, daha karar vermedim, bilahare onu da yazarim :-)

Sabah kahvaltisini duzgun yapamadim, butun gunum tuhaf gecti
Iki dilim ekmek arasi peynirli sandvic 220 kal
Ara 4 cubuk kraker 1 incir 60 kal yarim peynirli sandvic 130 kal
Oglen yarim kase kabak, yarim kase kabak corbasi, bi kase mercimek corbasi 370 kal
Ara uc ceyrek elma 90 kal
Aksam da peynirli makarna 350 kal
Yalniz spor yok, cok yorgunum nedense
Yatmadan da bi bardak sut yogurt 1350 kal

Son düzenleme:
ay gene kimsecikler yok noluyo topik halkıııı :KK70:

ben kahvaltıda gevrek,
ara muz ve bisküvi, 3 tane,
öğlen peynirli omlet 1 dilim ekmek
ara yarım elma
akşam bir tavuk baget, biraz patates ve mantar yedim bi tane büyük
yatmadan önce de yarım kase yoğurt yedim, toplam 1450 kal filan olmalı
leslie yaptım 2 mil, alışverişe gittim, çoook yorgunum:KK50:

Topik halkiiiiii, where are youuuu?
Sabah kahvaltisinda gevrek yedim
Oglen kepekli ekmek arasi peynirli sandvic
Ikindi bir tabaktan az yesil mercimek
Ara balik kraker
Aksam yayla corbasi ve mercimek yemegiiii
Toplamda 1300 kalori, bi de yogurt yer 1450 de kapatirim,
Sporumu da yapamadim, aksam yaparim umarim

Günaydınnnnn :)
Of bu aralar kaçamaklarım fazlaca oldugundan yazasım gelmedi kötü örnek olmamak için :KK53:

şaka bi yana iştahım inanılmaz açık canım sürekli birşeyler yemek istiyo ne yapıcam yahu :KK43:

Günaydınnnnn :)
Of bu aralar kaçamaklarım fazlaca oldugundan yazasım gelmedi kötü örnek olmamak için :KK53:

şaka bi yana iştahım inanılmaz açık canım sürekli birşeyler yemek istiyo ne yapıcam yahu :KK43:

Kotu ornek olmazsin canim ya, birbirimize destek olalim iste burda. Ben de regl olucam bugun surekli atistirdim biseyler, ama kesmiyo, tatli biseyler istiyo canim surekli.
Kumse yazmayinca daha kotu oluyor, kendi kendime gunluk yapip duruyorum, ama siz olmayimca yazasim da gelmiyor.
Onemli ilan sureklilik, ipin ucu kacarsa yakalayamayiz, o yuzden birakmayin beni luffeeeeen :-)
Ben 77 kiloya dustum, toplamda 9,5 kilo verdim. 10 hafta oldu baslayali.oglusumun dogumgunune kadar 7 hafta var, en az bi haftasi sis gecer, hedefim ozmana kadar 5-6 kilo vermek. Ondan sonr da kendi dogumgunum var 6 hfta sonra o zamana kadar da bi 5 kilo versem toplamda 10 kilo vermis olucam 13 haftam var onumde. Daha sonrasi beni, icin daha zor, sikilasma isine girmem lazim, gobegim var cunku. Temmuza kadar da sikilasirsam yaza mis gibi girerim. Ilk hedefim 65 ti ama simdi verebilirken 60 istiyorum, yine de duruma gore bakicam. Eger cok direnc gosterirse vucudum, 65 ten sonra, fazla zorlamam gibi geliyor.
Bakalim artik.
Sizin hedefleri de duyalim, var mi bi zaman hedefiniz?:KK34:

Kotu ornek olmazsin canim ya, birbirimize destek olalim iste burda. Ben de regl olucam bugun surekli atistirdim biseyler, ama kesmiyo, tatli biseyler istiyo canim surekli.
Kumse yazmayinca daha kotu oluyor, kendi kendime gunluk yapip duruyorum, ama siz olmayimca yazasim da gelmiyor.
Onemli ilan sureklilik, ipin ucu kacarsa yakalayamayiz, o yuzden birakmayin beni luffeeeeen :-)
Ben 77 kiloya dustum, toplamda 9,5 kilo verdim. 10 hafta oldu baslayali.oglusumun dogumgunune kadar 7 hafta var, en az bi haftasi sis gecer, hedefim ozmana kadar 5-6 kilo vermek. Ondan sonr da kendi dogumgunum var 6 hfta sonra o zamana kadar da bi 5 kilo versem toplamda 10 kilo vermis olucam 13 haftam var onumde. Daha sonrasi beni, icin daha zor, sikilasma isine girmem lazim, gobegim var cunku. Temmuza kadar da sikilasirsam yaza mis gibi girerim. Ilk hedefim 65 ti ama simdi verebilirken 60 istiyorum, yine de duruma gore bakicam. Eger cok direnc gosterirse vucudum, 65 ten sonra, fazla zorlamam gibi geliyor.
Bakalim artik.
Sizin hedefleri de duyalim, var mi bi zaman hedefiniz?:KK34:

canim ben burdayim topigi takip ediyorum ama benim hep ust uste geldi misafirlerim.birak diyeti kilo alacam bu ara pazartesi herkes gitmis olcak bende sahalara donucem insallah

canim ben burdayim topigi takip ediyorum ama benim hep ust uste geldi misafirlerim.birak diyeti kilo alacam bu ara pazartesi herkes gitmis olcak bende sahalara donucem insallah
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Bekliyorum birseeennn, pazartesiyi

Merhaba kızlar bende geldim aranıza. Ben yeni gördüm bu topiği. Ben de kalori sayımı ile diyet yapıyordum. Bi ara 3-4 kilo verdim ama geri aldım fazlasıyla. Moralim bozuldu. Şimdi çok kararlıyım. Boyum 1.60 kilom 60. Hedefim 53 yani eski kilolarım. Evlendiğimde müthiş kilo aldım. Ben de bugün yediklerimi yazayım. Çok geç uyandım kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeği niyetine Tam yağlı beyaz peynir kk kadar.3 ttane yeşil zeytin. 1.5 dilim tam buğday ekmeği 3-4 çeri domates,bir avuç maydonoz bol limonlu. Kahvaltıdan önce 2 bardak su içtim. Gün boyunca 8-10 bardak su içiyorum. Normalde de kahvaltı yapmayı sevmiyorm erken işe gidiyorum,iş yerinde öğle yemeği yiyorum direk.Sabah evden çıkarken kuru kayısı ve ceviz yiyorum bir kaç tane su ile.
Kilolarımı yani 7-8 kiloyu mayısa kadar vermek istiyorum yani ayda 2 kilo vermem lazım günlük 1000-1200 kalori alıcam. Çünkü monoton hayatım spor yapamıyorum belki hafta sonu biraz yürüyüş...Bi de size bir şey sormak istiyorum mesela sebze yemeği yaptım orta yağlı etsiz,porsiyonda kaç kaşık yapıyorsunuz mesela ben 5 kaşık dolu dolu yiyorum...ve bir porsiyon diyorum onada :KK53: Pilav makarna hafta bie gün yiyiyorum diğer günler yapmıyorumda yemiyorumda...Bi de ben karnıbaharı haşlıyorum bolcaa yiyorum yoğurtla sadece.yani böylr koca bir kaseyi doldurur...Haşlama ve kalorisi az diye çok yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba?

Merhaba kızlar bende geldim aranıza. Ben yeni gördüm bu topiği. Ben de kalori sayımı ile diyet yapıyordum. Bi ara 3-4 kilo verdim ama geri aldım fazlasıyla. Moralim bozuldu. Şimdi çok kararlıyım. Boyum 1.60 kilom 60. Hedefim 53 yani eski kilolarım. Evlendiğimde müthiş kilo aldım. Ben de bugün yediklerimi yazayım. Çok geç uyandım kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeği niyetine Tam yağlı beyaz peynir kk kadar.3 ttane yeşil zeytin. 1.5 dilim tam buğday ekmeği 3-4 çeri domates,bir avuç maydonoz bol limonlu. Kahvaltıdan önce 2 bardak su içtim. Gün boyunca 8-10 bardak su içiyorum. Normalde de kahvaltı yapmayı sevmiyorm erken işe gidiyorum,iş yerinde öğle yemeği yiyorum direk.Sabah evden çıkarken kuru kayısı ve ceviz yiyorum bir kaç tane su ile.
Kilolarımı yani 7-8 kiloyu mayısa kadar vermek istiyorum yani ayda 2 kilo vermem lazım günlük 1000-1200 kalori alıcam. Çünkü monoton hayatım spor yapamıyorum belki hafta sonu biraz yürüyüş...Bi de size bir şey sormak istiyorum mesela sebze yemeği yaptım orta yağlı etsiz,porsiyonda kaç kaşık yapıyorsunuz mesela ben 5 kaşık dolu dolu yiyorum...ve bir porsiyon diyorum onada :KK53: Pilav makarna hafta bie gün yiyiyorum diğer günler yapmıyorumda yemiyorumda...Bi de ben karnıbaharı haşlıyorum bolcaa yiyorum yoğurtla sadece.yani böylr koca bir kaseyi doldurur...Haşlama ve kalorisi az diye çok yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba?

tatlım yaptığın herşey doğru.bir porsyonda 4 5 kaşık .kiloların verince aynı kiloda kalmak istiyorsan kalorisi yüksek gıdalardan kaçmalısın ve 1 saat sporla hep fit kalırsın

tatlım yaptığın herşey doğru.bir porsyonda 4 5 kaşık .kiloların verince aynı kiloda kalmak istiyorsan kalorisi yüksek gıdalardan kaçmalısın ve 1 saat sporla hep fit kalırsın

Evet artık akıllandım...Ben çok çabuk kilo alıyorum ama hızlı da veriyorum şükür. Spor çok zor benim için inan canım. 5 de eve geliyorum yemek bulaşık derken saat 7-8 oluyor haşat oluyorum zaten o saate kadar. Ama hafta sonları yürüyüş işini kesin yapmam lazım...Sen okuduklarım agöre süper spor yapıorsun maşallah:nazar:

Evet artık akıllandım...Ben çok çabuk kilo alıyorum ama hızlı da veriyorum şükür. Spor çok zor benim için inan canım. 5 de eve geliyorum yemek bulaşık derken saat 7-8 oluyor haşat oluyorum zaten o saate kadar. Ama hafta sonları yürüyüş işini kesin yapmam lazım...Sen okuduklarım agöre süper spor yapıorsun maşallah:nazar:

Hosgeldiiin :KK3::KK3::KK3:
Ben bugun biraz yaramazlik yaptim:KK30:
Sabah sahanda yumurta ve bi dilim ekmekle kahvalti yaptim, kk peynir ve iki zeytin yedim, biraz fistik ezmesi ve bir cay kasigi recelle
Ara 3 kuru kayisi, 3 kaju
Oglen peynirli makarna ve salata, yarim dilim ekmek,
Ara diyet bar, biraz da kuruyemis
Aksam mercimek corbasi, bir porsiyon balik, haslanmis sebze
Bu kadar hatirliyorum ama bu da zaten 1450 yi geciyoooo
Yarin duzelcem isallah:18:

Sabah sahanda yumurta ve bi dilim ekmekle kahvalti yaptim, kk peynir ve iki zeytin yedim, biraz fistik ezmesi ve bir cay kasigi recelle

tatlım ben seni çok iyi anlıyorum.hem çalışmak hem evi idare etmek çok zor bir iş.ben bu ara evdeyim oğluşum ufak henüz.spora vakit ayırabiliyorum evde olduğum için.bende eylülde işe başlıcam o zamana kadar doğum kilolarımdan kurtulmayı amaçlıyorum.
spor süreci biraz daha hızlandırıyor tabi sıkılaştırıyorda.spora alışınca sporsuz yaşayamıyosun.sigara bağımlısı gibi :KK1:
bir kaç gün spor yapmayınca bütün kaslar ağrıyor

tatlım bunda ne var.benim şu bir haftada yediğimi 1 ayda yiyemeyiz heralde :KK70: bugün dndüm ben diyete.ama malum hemen knsantre olamıyorum bugün ve yarın kaçamaklı geçer çünkü mide biraz esnedi.

günede patates kızartmasıyla başladım.ama akşama doğru toparlayacağım inşallah.en son 67.300 ü görmüştüm.hemde regl öncesi bitince 66.5 olacaktım ama maalesef 67.700 çıktım sabah.

neyse diyorum olan oldu kaldığımız yerden devam :KK70:

şuan aklımda bir menü yok.karar verince yazarım kızlar

Selam kızlar :)

Benim süreyle ilgili bi hedefim yok ancak sen yazınca hedef koydum :p mayıs da oğluşun doğum günü mesela o zamana kadar 58 filan olsam süper olur :) 6 kilo 5 e de razıyım :KK43:

Sabah : 2 çokomel + şekersizçay + iki üç parça ceviz : 250 cal.
öğle : kori soslu tavuk + cacık + 1 dilim kepekli ekmek : 507 cal.
ara : 2 adet madlen çikolata kalorisine baktım 15 yazıyor sizce o kadar az mıdır ?????????

tatlım ben seni çok iyi anlıyorum.hem çalışmak hem evi idare etmek çok zor bir iş.ben bu ara evdeyim oğluşum ufak henüz.spora vakit ayırabiliyorum evde olduğum için.bende eylülde işe başlıcam o zamana kadar doğum kilolarımdan kurtulmayı amaçlıyorum.
spor süreci biraz daha hızlandırıyor tabi sıkılaştırıyorda.spora alışınca sporsuz yaşayamıyosun.sigara bağımlısı gibi :KK1:

Spor bende yapamıyorum sadece mekik çekiyorum akşamları 35 tane filan bir işe yarıyomudur bilmem :) bide gün içerisinde iş yerinde yürüme yolu var arada 20 dk lık yürüyüşler yapıyorum o kadar..
çalışınca zaten hersey o kadar yorucu ki pestilim çıkıyo bir de spor yapsam nolurum bilmem

Topigin sporcusu birsenn:KK19:
Ben acayip halsizdim, pek yapamadim spor , ama vicdan azabi gibi coktu ustume. Bugun regl oldum, her tarafim agriyo gene. Ama stresin de azaliyo spor yapinca ya, usenmeyip yapmak lazim.

tatlım bunda ne var.benim şu bir haftada yediğimi 1 ayda yiyemeyiz heralde :KK70: bugün dndüm ben diyete.ama malum hemen knsantre olamıyorum bugün ve yarın kaçamaklı geçer çünkü mide biraz esnedi.

günede patates kızartmasıyla başladım.ama akşama doğru toparlayacağım inşallah.en son 67.300 ü görmüştüm.hemde regl öncesi bitince 66.5 olacaktım ama maalesef 67.700 çıktım sabah.

neyse diyorum olan oldu kaldığımız yerden devam :KK70:

şuan aklımda bir menü yok.karar verince yazarım kızlar
Ya cok atistirdim, hatirlamiyorum bile ne yedigimi. Bunlar hatirladiklarim. Acayip bi tatli istegi var hala gecmedi, kek istiyorum, ama yapmicam. Haftaya yaparim onu da.
Bence de 67,70 filan degilsindir, bazen sabah ben de sis kalkiyorum, butun gun su icince aksam daha hafif cikiyorum.
Hosgeldin tekraarr,
Selam kızlar :)

Benim süreyle ilgili bi hedefim yok ancak sen yazınca hedef koydum :p mayıs da oğluşun doğum günü mesela o zamana kadar 58 filan olsam süper olur :) 6 kilo 5 e de razıyım :KK43:

Sabah : 2 çokomel + şekersizçay + iki üç parça ceviz : 250 cal.
öğle : kori soslu tavuk + cacık + 1 dilim kepekli ekmek : 507 cal.
ara : 2 adet madlen çikolata kalorisine baktım 15 yazıyor sizce o kadar az mıdır ?????????
Madlen cikolata ince bisey sonucta, olabilir belki, bitter yemeye calisin bir de kalp dagligi icin cok faydaliymis.
Sen de avrupalilar gibisin, onlar kahvaltida hep tatli yerler ya, o geldi simdi aklima :KK1: enerji toplamak lazim
Spor bende yapamıyorum sadece mekik çekiyorum akşamları 35 tane filan bir işe yarıyomudur bilmem :) bide gün içerisinde iş yerinde yürüme yolu var arada 20 dk lık yürüyüşler yapıyorum o kadar..
çalışınca zaten hersey o kadar yorucu ki pestilim çıkıyo bir de spor yapsam nolurum bilmem
Mekik illa faydalidir, hic yapmamaktan da iyidir bence. Iki kez 20 dak yurumek de guzel, ben cok severim yurumeyi, havalar isinsa kizi alip bende gezerim 1-2 saat.
Benim bi arkadasim dogumdan sonra gobegi vardi, spora gitmisti, 1000 tane mekik cektim ben, alisiliyo demisti :KK52: ama kocaman bi gobegi vardi, ve inanilmazdi ise basladiginda, gormeniz lazimdi. Dumduzdu karni, dogum yapmamis gibiydi. Benimki hala kocaman, eski hasmetni yitirse de:KK1: bi 70 olayim, ben de 10-20-50-100-200 diye gidecem :KK9:

Kızlar merhaba. An itibariyle akşam yemeğinide yedim yazıyorum.
Kahvaltı;2 kuru kayısı,1 ceviz.
Ara; bir portakal
Öğle; 1 dilim tam buğday ekmeği,6 kaşık bezelye(zeytinyağlı)
Ara; bir dilimin yarısı kadra yaş pasta:KK43:
Akşam;8 kaşık zeytinyağlı kereviz,yağsız salata,bir dilim t.b.ekmeği.
iki saat sonra da bir avuç kuruyemiş ve yeşil çay düşünüyorum. Toplam kalori; 1100 falan. Mutluyum iyi kapattım günü...

X