kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

tebrik ederim Ceyda hzlı veriyosun maşalah

Sagol canim, vermem gereken kilo cok olunca hem kilolar daha cok gidiyor, hem de cok dikkat etmem gerekiyiyor, bi birakirsam bi daha nezman Baslarim bilmiyorum. Baslama isi xok kasiyor beni, simdi hazir midem kuculmusken vereyim istiyorum.
Senin diyet nasil gidiyor, ugrasana arada:KK3:

Sagol canim, vermem gereken kilo cok olunca hem kilolar daha cok gidiyor, hem de cok dikkat etmem gerekiyiyor, bi birakirsam bi daha nezman Baslarim bilmiyorum. Baslama isi xok kasiyor beni, simdi hazir midem kuculmusken vereyim istiyorum.
Senin diyet nasil gidiyor, ugrasana arada:KK3:

sorma benim kız bilgisayara kahve döktü bir aydır tamirdeydi en son tamir olmucak dediler yeni aldık uğrarım tabi bende dün izin verdim kendime ama gerçekten midem küçülmüş yiyemedim ya çok rahatsız oldum

Sagol birsencim, beraber kurtulalim bu kilolardannn

Bende merak ettim nersein diye yazcaktim bugun, neyse sen yazmissin.

Ben bugun sabah 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, domates salatalil ve 4 zeytin yedim. Biraz da krem peynir, 280 kalori
Ara uc kuru kayisi
Oglen bir kase. Mercimek corbasi
Ara 5-6 badem yarim elma, kucuk bi paket cips:KK14:
Aksam yarim kase corba, somon ve az patates pure, bol salata
Toplamda 1300 civari
Kilo veriyorum ya sporu salladim sanki, ama hastayimda basim agriyo surekli, sinuzitim tekrarliyo. Useniyorum spora.
Cabuk toparlayim da kendimi, basliyim leslie ye:KK8:

Bu arada bende kutlarim yeni yilinizi, umarim huzurlu mutlu saglikli bi yil olur:2:

canim dondum ben.3 gundur her seyi yedim tatli pasta cikolata ama mide kuculmus abur cubur yiyince yemek falan yiyemedim tabi. kiloda almamisim. bugun tam gaz devam. gerci kahvaltida yine bir dilim pasta yedim aksamdan kalmisti aklimda durcana karnimda dursun dedim :) 3 gundur sporda yapmadim kaslarim rahatladi yumusadi biraz bu ara bana cok iyi geldi.

bugun sabah bir dilim cikolatali pasta 6 zeytin kk kadar peynir 1.5 dilim kepek ekmek yedim.ara ogun ogle yemegi yemicem aksamda yesil fasulye yemegi yerim yogurt ve 1 dilim ekmekle bir nescafe icerim belki .

canim dondum ben.3 gundur her seyi yedim tatli pasta cikolata ama mide kuculmus abur cubur yiyince yemek falan yiyemedim tabi. kiloda almamisim. bugun tam gaz devam. gerci kahvaltida yine bir dilim pasta yedim aksamdan kalmisti aklimda durcana karnimda dursun dedim :) 3 gundur sporda yapmadim kaslarim rahatladi yumusadi biraz bu ara bana cok iyi geldi.

bugun sabah bir dilim cikolatali pasta 6 zeytin kk kadar peynir 1.5 dilim kepek ekmek yedim.ara ogun ogle yemegi yemicem aksamda yesil fasulye yemegi yerim yogurt ve 1 dilim ekmekle bir nescafe icerim belki .

canim birde spor duzenli yapildiginda cok cok rahatlatiyor insani bende spor yapmadigim donem bas agrisi bel agrisi ile mucadele ediyordum ama kosu bandida geldiginden beri oyle zinde oluyorum anlatamam sana tavsiyem sporunu duzene sok sonrada yavas yavas arttir

Gecmis olsun tatlicadi, bu minnoslar cok fena valla, hic durmuyo benimki de. Hasta olmasinlar da bagirti cagirti gidiyoz iste.

Birrsencim iyi yapmisin bosver. Arada. lazim.

Ben dun saymiyim kalori dedim ama saydim, 1450 kal almisim ya, o kadar da yedim halbuki. Iste mide kuculunce o kadar anca yemisim. Neyse simdi baya bi zaman kutlama vs yok, araya buse girmez.

Ben spor yapamadim gecen hafta ortasindan beri, once cocuklar sonra ben halsizdim. Simdi oglen yemegini hazirliyim da bi leslie yapicam isallah.
Kahvaltimu gay et guzel yaptim. Oglen etlu patates yemegi ve cacik, aksmaa da karnabahar brokoli havuc haslama yapicam.:KK56:

Gecmis olsun tatlicadi, bu minnoslar cok fena valla, hic durmuyo benimki de. Hasta olmasinlar da bagirti cagirti gidiyoz iste.

Birrsencim iyi yapmisin bosver. Arada. lazim.

Ben dun saymiyim kalori dedim ama saydim, 1450 kal almisim ya, o kadar da yedim halbuki. Iste mide kuculunce o kadar anca yemisim. Neyse simdi baya bi zaman kutlama vs yok, araya buse girmez.

Ben spor yapamadim gecen hafta ortasindan beri, once cocuklar sonra ben halsizdim. Simdi oglen yemegini hazirliyim da bi leslie yapicam isallah.
Kahvaltimu gay et guzel yaptim. Oglen etlu patates yemegi ve cacik, aksmaa da karnabahar brokoli havuc haslama yapicam.:KK56:

valla ceydacım aynen bendede bebek inanılmaz hareketli hiç durmuyor bizde bağırtı çağırtı gidiyoruz.ben diyete tekrar başladım ama kaçamaklarımı durduramıyorum sanırım tekrar eski forma girmek biraz zaman alacak birkaç gün daha kaçamaklar devam eder sanırım

ben bugün anneme geldim 12 de kahvaltı yaptım dün akşam cips ve kuruyemişi çok kaçırdım ve bugün güne 69.300 olarak uyandım.sanırım 500 gr falan bir artış var şişlikte olabilir.

bugün annemde kahvaltıda biraz çokokrem kaçırdım beyaz ekmekte yedim sucukta yedim :KK70: ama 2 öğün yiyeceğim bugün bakalım inşallah normale dönebilirim birkaç güne kadar

valla ceydacım aynen bendede bebek inanılmaz hareketli hiç durmuyor bizde bağırtı çağırtı gidiyoruz.ben diyete tekrar başladım ama kaçamaklarımı durduramıyorum sanırım tekrar eski forma girmek biraz zaman alacak birkaç gün daha kaçamaklar devam eder sanırım

ben bugün anneme geldim 12 de kahvaltı yaptım dün akşam cips ve kuruyemişi çok kaçırdım ve bugün güne 69.300 olarak uyandım.sanırım 500 gr falan bir artış var şişlikte olabilir.

bugün annemde kahvaltıda biraz çokokrem kaçırdım beyaz ekmekte yedim sucukta yedim :KK70: ama 2 öğün yiyeceğim bugün bakalım inşallah normale dönebilirim birkaç güne kadar
Oo masallah kahvalti yakiyo:KK1:
Benbu sabah peynirli omlet, 1 zeytin, 1.5 dilim ekmek yedim
Oglen domates soslu makarna
Aksam firinda tavuk ve bulgur pilavi
Cayla beraber ev yapimi kuki 150 kalori:18:
1350 kalori toplam

Oo masallah kahvalti yakiyo:KK1:
Benbu sabah peynirli omlet, 1 zeytin, 1.5 dilim ekmek yedim
Oglen domates soslu makarna
Aksam firinda tavuk ve bulgur pilavi
Cayla beraber ev yapimi kuki 150 kalori:18:
1350 kalori toplam

bugun kahvaltiyi 12 de yaptim 2 ogune dusmek istiyorum bu ara cunku istahimda azaldi biraz.bu ay 66.900 u gorsem yeter bana.aksam yesil fasulye yicem gecen gun yiyememistim arada belki 1 elma portakal 1 nescafe ve 1 bardak sut icerim.tabi bu sabah yine 68.800 ile uyandim.

tabi spora devam

bugun kahvaltiyi 12 de yaptim 2 ogune dusmek istiyorum bu ara cunku istahimda azaldi biraz.bu ay 66.900 u gorsem yeter bana.aksam yesil fasulye yicem gecen gun yiyememistim arada belki 1 elma portakal 1 nescafe ve 1 bardak sut icerim.tabi bu sabah yine 68.800 ile uyandim.

tabi spora devam
Ooo guzel guzel, dondun tempona
Ben de bugun gec kalktim iki ogun yaptim.
Kahvaltim klasik
Aksam da biftek, yaninda haslanmis karnabahar brokoli ve az havuc yedim limonlu zeytinyagli
Toplam 750kalori aldim, aksam yogurt yerim ama 900-1000 le kapatirim gunu
Iki ogun yiyince baya dusuyo kalori alimi ama normalde yapamam ben, erken kalkiyorum genelde, bugun bi istisna oldu.
Ara ogun de unutuyorum hep, sana da oluyomu hic?

kızlar kalori hesabını nasıl yapıyoruz.acaba listesi varmı :KK56:
Ben telefonuma myfitnesspal programini indirdin ordan buluyorum canim
Internette de ar bazi siteler ama hic kullanmadim isimlerini bizim topikte yazmisti arkadaslar

Ooo guzel guzel, dondun tempona
Ben de bugun gec kalktim iki ogun yaptim.
Kahvaltim klasik
Aksam da biftek, yaninda haslanmis karnabahar brokoli ve az havuc yedim limonlu zeytinyagli
Toplam 750kalori aldim, aksam yogurt yerim ama 900-1000 le kapatirim gunu
Iki ogun yiyince baya dusuyo kalori alimi ama normalde yapamam ben, erken kalkiyorum genelde, bugun bi istisna oldu.
Ara ogun de unutuyorum hep, sana da oluyomu hic?

canım ben boğaz söz konusu ise asla unutmam :KK70: ben bugünlerde kendime hiç hakim olamyorum evde yılbaşından kalma yiyecekler vardı çoğu bitti ama 2 gündür kuruyemiş diyetmi mahvetti kilo falan veremedim.istediğm kadar ağır spor yapaım ben boğazdan kısmadan olmyo bu iş ocak 11 de diyette 2 ayım dolcak en azından o zamana kadar 67 yi göreim diyorum.birde öğün atladığım zaman ben arada daha kalorisi yüksek şeyler yiyorum o yüzden 3 öğün ve ara öğün yapmak lazım

bugün

sabah
1 yumurta 80
kk kadar peynir 150
5 zeytin 30
1 dilim kepek ekmek 70

öğlen

1 porsyon yogurt çorbası 250
1 dilim kepek ekmek 70

ara

1 elma 75
3 4 leblebi 50
1 türk kahvesi 50

akşam

1 porsyon yeşil fasulye 150
1 porsyon yogurt 150

ara

1 bardak süt 100
1 nescafe 80

bu durumda 1300 kalori yapıyor yarın uyandığımda 68.400 falan olmak istiyorum :KK43:

Verirsin ya sikma canini. Ben hep maraton gibi goruyorum bu diyet isini, o yuzden yavas da versem raziyim. Temmuza kadar 15 kilo vermeliyim, ayda 2,5 kilo yeterli. Hatta aslinda 60 istiyorum, ayda 3 kilo versem temmuza kadar 38 bedene girerim.
Eskiye bakarak cok guzel geliyorum kendime, bu kiloda bile guzelim diyorum ya. 60 olsam nasi olurum diye dusunup acayip seviniyorum:KK24:
Bugun klasik kahvaltimi yaptim, gec saatte yaptigin icin aksam da erken yedim. Somon ve patates salatasi
Arada ise yarim kurabiye. Iki biskrem ve bi diyet bar yedim, 1240 kaloride durdum, isallah yani:KK1:

Günaydınnn , yılbaşından sonra ben de aynı moddayım kalan tatlı ve kuruyemişler yüzünden dikkat edemedim hiç ama bugun yeniden sıkı döneme geçtim :) o 2-3 günde de vucudumuzu şaşırtmış olalım dimi ama :) sabah sekersiz çay ve cokoprens yedim öğlen menüm belli değil yedikden sonra yazarım :) sabah 153 cal.

BU arada kendimden bahsetmemişim hiç 170 boyum 26 yaşımdayım. 1,5 yaşında bir oğlum var.Özel bi şirkette masa başında çalışıyorum..İşe girdiğim sene 8 kilo aldım inanılır gibi değildi hiç anlamadan yavas yavas aldım oturmak bana hiç yaramadı ama hayat sartları mecbuur :) sonra evlilikdi düğündü bebekti derken doğumdan çıktıktan sonra 73 kiloydum emzirme döneminde diyet yapamadım çünkü inanılmaz acıkıyordum ona ragmen 3-4 kilo vermişim..ve 69 ile kalori saymaya başladım 65,00 ı gördüm bakalım devam hedefim 59 :)

Verirsin ya sikma canini. Ben hep maraton gibi goruyorum bu diyet isini, o yuzden yavas da versem raziyim. Temmuza kadar 15 kilo vermeliyim, ayda 2,5 kilo yeterli. Hatta aslinda 60 istiyorum, ayda 3 kilo versem temmuza kadar 38 bedene girerim.
Eskiye bakarak cok guzel geliyorum kendime, bu kiloda bile guzelim diyorum ya. 60 olsam nasi olurum diye dusunup acayip seviniyorum:KK24:
Bugun klasik kahvaltimi yaptim, gec saatte yaptigin icin aksam da erken yedim. Somon ve patates salatasi
Arada ise yarim kurabiye. Iki biskrem ve bi diyet bar yedim, 1240 kaloride durdum, isallah yani:KK1:

ceyda aslında dünde bir sürü birşey yazmıştım ama pc den oldu heralde yayınlanmamış.ben 4 5 günlük bir kabustan uyandım kaç gündür kilom nerdeyse 70 e dayanmıştı dikkat ettiğim halde bir türlü inememiştim.nihayet dün şişliklerim indi ve tartıda 68.100 ü gördüm hemde akşam olmasına rağmen. sabah lavaboya çıkamadım yoksa bugün sanırım 67 yi görecektim.

yani canan karatayın dediği gibi şeker vücuda alınan en masum görünümlü zehir.çünkü ben yılbaşından bir gün önce ve yılbaşı günü hep tatlı yedim büskiviler pastalar havada uctu ve vucudum tam 5 gündür resmen şişti.o yüzen diyette olmasakta tatlıdan uzak durmalı

tabi ben kaçamaklar yapmakla beraber diyete spora devam ettim.ceydacım dediğin gibi bende kendimi inanılmaz güzel hissediyorum yüzümden alıyorum ben kafam kocaman oluyor şimdi biraz daha normal ama hala gıdık var ama azimliyim benimde hedefim ayda 3 kilo vermek nitekim hedefi tutturuyruz gibi.hayalim 57 kilo olmak ve ben daha önce 56 kilo oldum nasıl bir duygu çok iyi biliyourum.

ben 75 le başladım şimdi 68 yaklaşık 7 kilo verdim buda ayda 3.5 eder.ocak 11 de 2 ayım dolacak diyette o zamana kadar 1 kilo daha verebilsem çok sevinirim.zaten sonra araya regl falan gircek 2 hafta kilo veremicem şuan düşüşdeyim

sabah bugün krep yedim bir yumurtayla
biraz kuruyemiş atıştırdım şu ana kadar

öğlen tarhana çorbası içerim
akşamda pırasa yicem.

arada nescafe portakal süt

akşama 1400 le falan kapatırım
tabi 7 km yürümeye devam.

şu yılbaşından kalma kuruyemişte biterse çok iyi olacak

öğle : 1 porsiyon mantı 351 cal.

ara öğün :2 mandalina 50 cal

akşam : mercimek çorbası 183
sulu patates köfte : 320 cal.

sabahıda ekleyince 1100 e yakın tutuyor başkada birşey yemem umarım :18::18:

Hosgeldiiiiinnn ekins:KK19: umarim verirsin kilolari, hep beraber veririz
Ben dun diyet yapamadim birsen, hic atistirmadim, ara ogun de de elma yedim yarim, ama nohut pilav yedim. Onlar 500 er kalori olmustur. Sabahta 370 , 1370 ozaman
Firsat olmadi baska yemek yapamadim, keske aksam pilav yemeseydim. O sisirdi beni, su da icemedim. Neyse artik, bugun dondum sahalara. :KK45:
Sabh kahvalti gevregi 200 kalori
Oglen tarhana corbasi icicem, yogurt salata artik hangisi ursa bise yapcam
Aksam da pizza yapcam ama yemicem, ya da yersem ince bi dilim ve bolca corba yine.
Planim bu sekilde, dikkat edip ara ogun yapayim da, aksam cok yemeyeyim:26:

Son düzenleme:
Hosgeldiiiiinnn ekins:KK19: umarim verirsin kilolari, hep beraber veririz
Ben dun diyet yapamadim birsen, hic atistirmadim, ara ogun de de elma yedim yarim, ama nohut pilav yedim. Onlar 500 er kalori olmustur. Sabahta 370 , 1370 ozaman
Firsat olmadi baska yemek yapamadim, keske aksam pilav yemeseydim. O sisirdi beni, su da icemedim. Neyse artik, bugun dondum sahalara. :KK45:
Sabh kahvalti gevregi 200 kalori
Oglen tarhana corbasi icicem, yogurt salata artik hangisi ursa bise yapcam
Aksam da pizza yapcam ama yemicem, ya da yersem ince bi dilim ve bolca corba yine.
Planim bu sekilde, dikkat edip ara ogun yapayim da, aksam cok yemeyeyim:26:

aynen canım ara ogun yapmadığın zaman daha çok acıkıyorsun ve yemekte adeta gözün dönüyor.

ben bugün yine 68.100 e uyandım ama sorun değil yaklaşık 800 gr birden gitti biraz 68.100 de takılabilirim.birde ssu çok şişiriyor bunu annlaadım çünkü rahat 3 lt su içiyorum.gerçek kiloyu öğrenmek için suyu azalttığımız birgün tartılmak lazım.

bugün kahvaltıda

gözleme tarzı birşey yedim bir yumurta ve 5 zeytin gözleme yarım yemişimdir.

öğlen pırasa yicem :KK70: bende bir yemek 2 yada 3 öğün yeniyor.:KK70:
yanında yogurt yerim

arada portakal nescafe ve mutlaka kuruyemiş kaçıracağım :KK70: hele dün abarttım kuruyemişi :KK70: ama bitecek az kaldı :KK70:

akşam ne yesem karasızım kızlar belki bamya yaparım yanına pilav yemek zorunda kalıyorum diye aslında bamyayı pek tercih etmiyorum

X