kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Cocuklar hasta, diyet falan dikkat edemiyorum. Simdiden 1000 i gectim, aksam da yicem daha. Spor da.yok tabi.
Herkese iyi gunler

bende doğumdan sonra 72 de kaldım sonra başladım diyete 69 a düştüm 69 da uzunca bi süre kaldım 5 ay kadar şimdi gene başladım şuan 65 küsür çıkıyorum 59 olmam lazım çok kasmıyorum ama genede kilo vermem uzun suruyo

canım benim hedef 57. evlenmeden önce bir sürü kıyafetler almıştım.hiç giyemedim.kararlıyım onları giyicem. bende zaten çok kasıyorum denemez.çok kaçamağım oluyor.ah o şeker yok mu.tatlıyı çok istiyorum.dayanamıyorum bazen.ben bırakmak istemiyorum çünkü ara verirsem tekrar kilo alcam diye korkuyorum.o yüzden 57 olana kadar devam.ayda ortalama 3 kilo veriyorum.11 kilom kaldı buda 3 ay eder.

Sagolun kizlar
Dun aksam yemek yapamadim, pzza yedim gunu 1700 le kapattim offf
Bugun gene hastaydilar, ama dikkat ettim, su anda 1150 deyim. Yemem artik heralde.
Annemle konustuk, o hic desteklemez ben diyet yapinca. Kendine dikkat et diyeti bosver deyince yandi ampul. Herkesin annesi dikkat et der benimki sen zaten guzelsin diyo. Ayyyyh tesvik et anneeeeeeeee kostek degilllll.
Benim sorunum bu zaten, bi kisi de bise demiyo. Ne esim ne annem. Ole olsa belki bu kadar sismezdim

Yilbasinda da ye bi dilim ya bise olmaz. Ince bi dilim yiyiver aklinda kalmasin

canım sakın diyetini bırakma...emin ol eşin ailen seni her halinle çok seviyordur ama 10 kilo 10 yaş kadar insanı yoruyor.sağlık için çocuklarımızla güzel günleri sağlıkla yaşamak için biraz dikkat etmek gerekli diyorum.

Birsencim birakmicam canim yok. Yeter artik biktim bu kilolardan. Fotograflarima baktim dev anasi gibiyim resmen. Ayda bir kilo bile versem devam edecem. Yaza kadar 73 olurum o bile bisey.

Bugun sabah kahvaltida 2/3 dilim ekmek, 1 yumurta, 4 zeytin, 1,5 kk koyun peyniri, biraz domates ve salatalik yedim. 270-300 arasidir
Oglen buyuk bi kase yogurt corbasi ictim, aksama Allah kerim, biseyler yaparim. Olmadi gene corba icerim.
Aradada uzum yedim bi kase kadar

Sabah 1 dilim ekmek, 4 zeytin, domates salatalik, 1 yumurta yedim.
Ara 3kayisi, bagirsaklarim calismiyo hic o kadar da su iciyom
Oglen yine yogurt corbasi var, yanina ne yapicam belli dil.
Aksama da isallah bi programi yoktur esimin, disarda diyet yalan oluyo.

Dun aksam karnabahar brokoi havuc ve sarimsakli yogurt yedim.
Dun tam 1200 kalori aldim
Bu sabah yarim dilim ekmek, bol peynirli bi omlet, bir zeytin, domates salatalik yedim. 300 kalori
Firinda mucver yapicam oglen, lazanyada olabilir bilmiyorum henuz.

Oglen 1,5 dilim mucver yedim, yarim kase yogurtla, aksam da 2 kase tarhana ve salata yedim. Aralarda ise bi kurabiye, 4 badem,3 erik kurusu yedim. Diyetime super uygun gidiyorum, kontrol yine bendeeeeee :)
Bugun yediklerim 1250 kalori yapyor, belki cayla bi tane kurabiye, ya da1 kasik misir patlatirim, bilemiyorum. Biri 85 biri 60 kalori
Bu arada yarim kilo daha verdim, su anda 79.4 kiloyum cokk mutluyum. Baslangictan bu tarafa toplamda 7 kilo civari verdim. 15kilo daha vermem gerekiyor, yani yolun 3 te biri bitttiiiii.
Azi gitti cogu kaldi. Ama vercem bu kilolari. Oglumun dogumgunune 2,5 ay var, o zamana kadar bi 7 kilo vermek istiyorumm, cokk guzel olmaliyimmm

canim canim tebrikler sana:) cok guzel moral olmustur.bu ara benim yatili misafirim var hic zaman ayiramiyorum ama yilbasi ertesi tam gaz burdayim.yalniz degilsin.benim diyet yalan oldu cikolatalar tatlilar havada ucuyo ams ben com bunalmistim sporada diyetede 3 gunluk bir ara verdim persembe burdayim umarim kilo almam

bu arada herkese iyi yillar

Sagol birsencim, beraber kurtulalim bu kilolardannn

Bende merak ettim nersein diye yazcaktim bugun, neyse sen yazmissin.

Ben bugun sabah 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, domates salatalil ve 4 zeytin yedim. Biraz da krem peynir, 280 kalori
Ara uc kuru kayisi
Oglen bir kase. Mercimek corbasi
Ara 5-6 badem yarim elma, kucuk bi paket cips
Aksam yarim kase corba, somon ve az patates pure, bol salata
Toplamda 1300 civari
Kilo veriyorum ya sporu salladim sanki, ama hastayimda basim agriyo surekli, sinuzitim tekrarliyo. Useniyorum spora.
Cabuk toparlayim da kendimi, basliyim leslie ye

Bu arada bende kutlarim yeni yilinizi, umarim huzurlu mutlu saglikli bi yil olur:2:

tebrik ederim Ceyda hzlı veriyosun maşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…