kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

ben meyve yiyorum canm ne kadar dogru bilmiorum . ama vakit bulamadigim icin. ceviz findik veya kuru meyvelerden tuketw bilirsin.
vaktin varsa tavuk yapabilirsin evinde ne varsa 2 3 lokma at agzina lutfen bol su ic nolur . bidaha hasta olma canm :KK43:
Canım 2 bardak su içebildim bu bile ilerleme şimdi bir elma yiyorum.öğlen yemeni birbuçuk iki gibi yerim.mercimek çorbası var öğlende.

Bir kase mercimek çorbası içine 2 yudum kemek ekmeği ezdim öyle yedim.şişeyle su koymak mantıklıymış :)) yarım lt de su içtim.

Akşam üzeri ara öğünde bir kase yoğur içinde bir şkr kaşığı tarçın zerdeçal ve zencefil karışımı.bunu deneyin kızlar bağırsakları güzel çalıştırıyo :)

Kizlar nasilsiniz. Ben evime gectim bugun o yuzden fursat buluo yazamadim. Tartildim ama pazartesiye kadar soylemek isteniyorum :KK43:(( cok ic acici degil cunku

Kizlar nasilsiniz. Ben evime gectim bugun o yuzden fursat buluo yazamadim. Tartildim ama pazartesiye kadar soylemek isteniyorum :KK43:(( cok ic acici degil cunku
soyle canim sonucta solicen. madem memnun olmadigin bi rakam daha azimli olmalisin demekki . artik evine gectin gorelim seni :)

soyle canim sonucta solicen. madem memnun olmadigin bi rakam daha azimli olmalisin demekki . artik evine gectin gorelim seni :)
Tami tamina 80.00 ciktim inanilicak gibi degil oysaki son hafta cok dikkat etmistim demekki daha dikkatli olmam gerekiyormus

Bugun
666 kalori aldim
Suyu 4 bardak icebildim

Sabah
Ev yapimi 1 pogaca

Ara
Yolda bir tost yemid bulundum

Ogle
1 haslanmis yumurta

Ara
Nescafe

Aksam
1 haslanmis yumurta
Oglumdan kalan 2 yemek kasigi tarhana

Bu saatten sonrada bi turk kahvesi iceriz esimle o kadar

Tami tamina 80.00 ciktim inanilicak gibi degil oysaki son hafta cok dikkat etmistim demekki daha dikkatli olmam gerekiyormus

Bugun
666 kalori aldim
Suyu 4 bardak icebildim

Sabah
Ev yapimi 1 pogaca

Ara
Yolda bir tost yemid bulundum

Ogle
1 haslanmis yumurta

Ara
Nescafe

Aksam
1 haslanmis yumurta
Oglumdan kalan 2 yemek kasigi tarhana

Bu saatten sonrada bi turk kahvesi iceriz esimle o kadar
canim az kalori tuketmek sana kilo olarak doner lutfen 1000drn az tuketme . bide canim hergun hamur isi yememrlisin

X