- 9 Ağustos 2009
- 1.818
- 26
Canım benim teşekkür ediyorumopuyorumnanaktanAbla sen ne marifetliymişsin öyle ellerine sağlık...
Kıskanılacak bir şey yok Piacım teyze olunca böyle marifetli oluyor insan:roflol::roflol:hatunummm sen resmen a$missin yaaa... acaippp kiskandim yaaa ya benim böyle durup durup kiskanmalarim ne olucak yaaa
ablam harikasın ellerine sağlık mükemmmel olmuşlar canımm çook beğendim içinde yatacak o bebekkk varya çok mutlı olacakkk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ooo ouuuu 2. dikisi dün dikti bugün giydi..yok ailecek bunlar catlaticak beni
bence harikaaa olmus sort cokta guzel dikilmis gibi gorunuyor.. ben bir etek dikebilmek icin bir fermuar gecirebilsem boshayallersmileboshayallersmile
tombilim canım sağolasınopuyorumnanaktanhem kızına hem sana binlerce alkış perdeye bittim ayraçlara bittim magnetler süperdi hepsi harikaydı tekrar tebrikler alkisalkisalkis
Mersam inan yetiştirmekle alakası yok içinden gelmesi gerek yani benim düşüncem bu, diğerleride yapıyor ama genetik mi ne kaydirigubbakcemile3kallisim harikasın ya kazak muhteşem şortta öyle hatta şort şort dahada güzel kızınında seninde ellerine sağlık kendin marifetlisin kızlarınıda aynen kendin gibi yetiştirmişsin
ay cok güzel olmuslar kallisim.. masallah ikinizede.. ellerinize saglik. ya piaya katiliyorum bende kiskandim. yani kizinin becerisini kiskandim. benimkiler dügme bile dikemiyor..sempatiksalakcinni
Bunlar da siteden bir arkadaşımıza yaptığım sipariş bebek nevresim takımımız ve battaniyemiz...
tijenciğim ŞenizŞeniz çok sağol arkadaşım güzel sözlerine teşekkürler...kazak harika olmuş ellerine sağlık canım
bu arada maşallah kızında sana çekmiş oda becerikli şort da çok güzel olmuş ellerine sağlık prensesimizinde :)
iyi günlerde kullansın
sahibi kullanmaya bizde bakmaya kıyamadık nekadar güzel şeyler öyle ne hamarat bayanlar varmış kk da