Kalliste'nin Emekleri

emeğinize sağlıkkk bende bu kadar marifetli biri olmak isterdimmm:)

mütiiiş bayıldıııım ellerinize sağlık.nekadar güzel şeyler var:))
siz siparişle KAPI SÜSÜ VE LOHUSA TACI YAPABıLıRMıSıNıZ PEKı???o çiçeklere bayıldıııım.
özele mesaj atarsanız çok sevinirim

ellerinize saglik cok guzel fikirleriniz var cok begendim yaptiginiz hersey cok hos islerinizin devamini dilerim.a.s.

çok harika olmuuş yaa acayiip beğendim a.s.
yalnız şu avartar resmin varya rüyalarıma girecek kadar ürkütücü eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

ne güzel şeyler yapmışsınız
maşallah
ellerinize sağlık

ellerinize saglik cok guzel fikirleriniz var cok begendim yaptiginiz hersey cok hos islerinizin devamini dilerim.a.s.

çok harika olmuuş yaa acayiip beğendim a.s.
yalnız şu avartar resmin varya rüyalarıma girecek kadar ürkütücü eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok motive ediyorunuz yazdıklarınızla opuyorumnanaktan

Lohusa taçlarım...

Eklentiler

• $_MG_2024.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $_MG_2027.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 56
Kırmızı olsun beş lira fazla olsunkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $_MG_2031.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $_MG_2032.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 50
Yine kırmızı yine taçkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $_MG_2030.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 55

slm canım maşallahhhhh ne kadar beceriklisin bayıldımmmm bu perdeyi çok beğendim tam olarak nasıl yaptığını anlatabilir misin? ÇOK SÜPER OLMUŞŞ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok çok çok güzeller yaaaaa cogunu denicem..sizin kadar iyi yapamasamda azcık ucundan benzetirim belki :) ya su esinizin gazinoya benzettigi sey yokmu ben bayıldım onaaa:) nasıl yaptınız nolur biraz acıklarmısınız??

kalistem harika olmuş bebek şekerleri
tatlım siteni ziyaret ettim, hayırlı uğurlu olsun.
bol müşteriler , bol kazançlar dilerim
bu arada taçlar da süperrrr ,yakma gül çalışmışsın, gözümden kaçmadı hani :)

Son düzenleme:
slm canım maşallahhhhh ne kadar beceriklisin bayıldımmmm bu perdeyi çok beğendim tam olarak nasıl yaptığını anlatabilir misin? ÇOK SÜPER OLMUŞŞ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için....

istediğiniz büyüklükte bir daire şekli kesiyorsunuz kumaştan... kenarlarından ince teğel alıyorsunuz ve ipi büzdüğünüz de torba gibi oluyor iyice ipi çekip dairenin ağzını kapatıyorsunuz elinizle de şekil verirseniz işte meydana bir yoyo çıkmış oluyor...arama motorlarında yoyo yapımını taratırsanız fotoğraflı yapım aşamalarınıda bulursunuz...

tijencim canım sen nerelerdesin arkadaşım yaaopuyorumnanaktan
gözünden kaçmaz tabiki:kedi: ilk denememdi sen de dene müsait olunca çok hoş bir çalışma oluyor tavsiye ederim..
dün ben de seni aldım izlemeye siteni uzun zamandır ziyaret etmemiştim ohaoldumsmile

arkadaşa bir mesaj üstte tarif ettimopuyorumnanaktan ayroca güzel sözleriniz için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…